dixi health logo n
plastic surgery price and cost
Kickstart uwgezondheidsreis in Istanbul!..

Borst Operatie in Turkije

Breast Surgery
Borstliftchirurgie Borstliftoperatie


Borst Lift

: In medische termen bekend als Mastopexy, zijn borstliften bedoeld om u stevigere en mooi gevormde borsten te geven. Met de leeftijd en levensveranderende situaties zoals zwangerschap verandert uw lichaam en hebben borsten de neiging hun elasticiteit te verliezen. Als gevolg hiervan zien uw borsten er slap en misvormd uit. Borstliften zijn procedures om de stevigheid van uw borsten terug te brengen en hun vorm te verbeteren. Ze helpen ook uw algehele lichaamsverhoudingen te verbeteren, wat leidt tot een slanker en steviger lichaam.

Borstvergroting


Borstvergroting

: Borstvergroting, in de volksmond bekend als borstvergroting, is een chirurgische ingreep voor borstvergroting. Het is een van de meest voorkomende esthetische procedures voor het lichaam om de esthetiek van uw borsten te verbeteren. Borstvergroting kan worden gedaan door vetoverdracht of borstimplantaten tijdens een borstvergrotingsprocedure. Vrouwen met van nature te kleine borsten of hangende borsten als gevolg van gewichtsverlies of zwangerschap zijn uitstekende kandidaten voor deze procedure. Het is een door de FDA goedgekeurde operatie voor borstvergroting, voor reconstructie na borstkanker of om van nature kleine borsten te corrigeren.

Borstverkleining Turkije


Borstverkleining

: Borstverkleining, ook wel borstverkleining genoemd, is een operatie om grote borsten te verkleinen. Bij deze procedure verwijderen artsen overtollige huid en weefsel om de borsten te verkleinen. De procedure omvat ook het hervormen van de borsten en het corrigeren van hun positie voor een kleiner en steviger uiterlijk. Extreem grote borsten kunnen verschillende gezondheidsproblemen veroorzaken en de fysieke activiteit beperken. Houdingsproblemen, pijn in de onder- en bovenrug en hoofdpijn zijn veel voorkomende klachten bij vrouwen met grote borsten.

Gynecomastia cost turkey istanbul


Gynecomastia

: Ook bekend als 'mannenborsten', is gynaecomastie een niet-kwaadaardige overgroei van borstweefsel bij mannen. Het ontstaat door onbalans in testosteron en oestrogeen. De borsten zien er ongewoon groot uit met opvallende zwelling in deze toestand. Het kan voorkomen bij mannen van alle leeftijden op elk moment in het leven, maar is meestal te zien tijdens de kindertijd, puberteit en ouderdom. De weefselovergroei kan zich voordoen in één of beide borsten. Gynaecomastie verdwijnt meestal vanzelf, maar in veel gevallen gebeurt dit niet en kan een operatie of medicatie nodig zijn.

art face
breast surgery beforebreast surgery after

Zijn Borstoperaties Veilig in Turkije?

Turkije staat wereldwijd bekend om zijn bloeiende medische toerismesector. De veiligheid van patiënten is een van de belangrijkste aspecten voor Turkije en er worden dienovereenkomstig maatregelen genomen. Hier zijn de belangrijkste redenen waarom Turkije als veilig wordt beschouwd voor cosmetische ingrepen:

Het veiligheidsaspect krijgt hoge prioriteit en wordt nauwlettend in de gaten gehouden door het Turkse ministerie van Volksgezondheid. Ziekenhuizen en klinieken moeten zich houden aan de voorschriften van het ministerie voor het uitvoeren van medisch-toeristische diensten. Voor meer details kunt u de officiële website van het ministerie bezoeken.

Turkije is een van de weinige landen met een robuuste gezondheidsinfrastructuur die speciaal is ontworpen voor medisch toerisme. Er wordt zwaar geïnvesteerd in geavanceerde en nieuwste apparatuur om ervoor te zorgen dat buitenlanders de beste medische diensten krijgen.

Chirurgen in Turkije moeten voldoen aan de strikte criteria die door het Ministerie van Volksgezondheid zijn vastgesteld om legaal te kunnen opereren. Specialisatie en certificering in het medische vakgebied zijn noodzakelijk voordat een medisch bedrijf kan worden gestart. Daarom doorlopen artsen een rigoureus opleidingsproces en behalen zij meerdere certificeringen voordat ze hun diensten op dit gebied aanbieden.

Veelgestelde Vragen over Borst Operatie

Hier zijn veelvoorkomende vragen over borst operatie:

Borst operatie is een operatie die bedoeld is om de borsten van een vrouw of man te modificeren en hervormen. Borst operatie dient verschillende medische en cosmetische doeleinden. Borstchirurgie die wordt uitgevoerd voor medische doeleinden omvat preventieve kankeroperaties zoals lumpectomie, mastectomie en borstverkleining. Aan de andere kant omvatten veelvoorkomende cosmetische borst operatie, borstvergroting, borstverkleining, borstlift en borstreconstructie.

Brustoperation verwijzen naar verschillende cosmetische technieken en procedures om uw borsten te verbeteren en te hervormen. Borstvergroting en borstlift behoren tot de meest voorkomende cosmetische borstoperaties wereldwijd. Volgens de International Society of Aesthetic Plastic Surgery werden er in 2022 meer dan 2,2 miljoen borstvergrotings operaties uitgevoerd, wat een stijging van 29% betekent vergeleken met 2021. Bovendien werd er een opmerkelijke groei gezien in alle borstprocedures, met meer dan 4,4 miljoen borstoperaties en een stijging van 25%.

Borstvergroting is na liposuctie de op een na populairste chirurgie onder vrouwen wereldwijd. Borstchirurgie is een levensveranderende beslissing, dus het kiezen van de juiste arts maakt een groot verschil. Turkije is een van de meest gerenommeerde hotspots voor medisch toerisme ter wereld.

Volgens USHAŞ, een Turkse gezondheidsorganisatie, bezochten meer dan 600.000 mensen Turkije voor medische ingrepen. De strategische locatie van Turkije, die dient als brug tussen Azië en Europa, trekt jaarlijks 1 miljard mensen uit 57 landen aan. Bovendien vliegt de nationale luchtvaartmaatschappij van Turkije, Turkish Airlines, naar de meeste bestemmingen ter wereld (120 landen, 299 steden en 302 luchthavens), wat het tot een ideale locatie maakt voor medisch toerisme.

Er zijn verschillende soorten borstoperaties voor medische en cosmetische doeleinden. Hier zijn enkele van de meest populaire borstoperaties ter wereld:

  1. Borstvergroting
  2. Borstverkleining
  3. Borstlift
  4. Borstreconstructie
  5. Lumpectomie
  6. Mastectomie

Borstvergroting: Ook wel bekend als ‘Augmentatie Mammoplastie’ of ‘Borstvergroting’, borstvergroting is een operatie om de grootte van de borsten te vergroten. Borstvergroting wordt uitgevoerd met siliconen/zoutoplossing-implantaten of door middel van vetoverdracht. Beide methoden hebben hun voor- en nadelen, en een ervaren plastisch chirurg kan u helpen de beste optie te kiezen. Borstvergroting is een geschikte ingreep voor u als u van nature zeer kleine borsten heeft of als u borstvolume heeft verloren als gevolg van gewichtsverlies of zwangerschap.

Borstverkleining (Reductie Mammoplastie of Gynaecomastie): Borstverkleining is een borstoperatie voor het verminderen van overtollig vet, borstweefsel en huid. Deze operatie is geschikt voor iedereen die grote borsten heeft en zich bewust is van hun uiterlijk. Soms veroorzaken grote borsten ook fysiek ongemak, vooral tijdens sportactiviteiten of wanneer ze geen passende kleding kunnen vinden. Borstverkleining wordt ook uitgevoerd bij mannen die lijden aan gynaecomastie, een aandoening waarbij er een overproductie is van borstklierweefsel. Mannen kiezen voor deze operatie omdat het hun lichaam een vreemde vorm geeft en hen er te zwaar uit laat zien.

Borstlift: Ook wel Mastopexie genoemd, een borstlift verbetert de vorm van uw borsten door ze te liften en de huid eromheen strakker te maken. Deze operatie is geschikt voor vrouwen die vetvolume en huidelasticiteit in hun borsten verliezen als gevolg van veroudering, zwangerschap of drastisch gewichtsverlies. Het wordt soms gecombineerd met borstvergroting of -verkleining. Het hele doel van deze operatie is om de vorm en grootte van uw borsten te verbeteren, zodat ze er voller en ronder uitzien..

Borstreconstructie: Dit is een chirurgische ingreep die voornamelijk wordt uitgevoerd bij kankerpatiënten na een borstamputatie of lumpectomie. Borstreconstructie wordt direct na de operatie of na enkele maanden of jaren uitgevoerd. De reconstructie van de borsten kan worden gedaan met behulp van implantaten of weefseltransplantatie. Zoutoplossing- of siliconenimplantaten worden gebruikt om de borsten opnieuw te creëren, of weefsel kan worden overgebracht van een ander deel van het lichaam, meestal de onderbuik, voor reconstructie. Patiënten moeten een gecertificeerde plastisch chirurg vinden voor een veilige en effectieve borstreconstructie-operatie.

Lumpectomie Borstoperatie: Een lumpectomie is een operatie voor borstkankerpatiënten om de tumor of kwaadaardige zwelling in de borst te verwijderen. In vergelijking met een borstamputatie blijft bij deze ingreep het grootste deel van de borst intact. Het hoofddoel is om de kankercellen te verwijderen om de uitzaaiing van kanker te stoppen. Een lumpectomie wordt uitgevoerd bij patiënten met borstkanker in een vroeg stadium.

Mastectomie Borstoperatie: Mastectomie is een borstkankeroperatie voor de volledige verwijdering van één of beide borsten om borstkanker te behandelen of te voorkomen. Mastectomie wordt uitgevoerd bij patiënten met borstkanker in een vroeg stadium of bij mensen met een familiegeschiedenis van borstkanker. Het kan 4 tot 8 weken duren om te herstellen na een mastectomie.

Als je al hebt besloten om borstoperatie te ondergaan, is de volgende belangrijke stap het vinden van de juiste dokter. Het eerste waar je naar moet kijken zijn de kwalificaties en ervaring van de dokter. Gewoonlijk voeren borstchirurgen medische borstoperaties uit zoals mastectomie of lumpectomie.

Voor cosmetische borstoperaties zoals borstvergroting en borstlifts, is een gecertificeerde plastisch chirurg met expertise in borstoperaties de beste keuze. Wij bij Dixi Health kunnen je helpen bij het zoeken naar de beste borstchirurgen en plastisch chirurgen in Turkije!

We kunnen niet bepalen welke operatie het beste bij u past, tenzij we u medisch analyseren. We bieden gratis doktersconsultaties aan om uw volledige medische geschiedenis te analyseren en u het beste medische advies te geven. U kunt ons online medisch formulier invullen en uw medische reis met ons beginnen. Onze artsen staan klaar om u van dienst te zijn en u te helpen uw gezondheid en schoonheid te verbeteren.

Turkije behoort tot de top 5 bestemmingen voor esthetische chirurgie. Honderden en duizenden mensen kiezen Turkije voor borstoperaties. De belangrijkste redenen waarom Turkije een voorsprong heeft op andere landen zijn betaalbaarheid en kortere wachttijden voor afspraken. De gemiddelde kosten van cosmetische borstprocedures zoals borstvergroting liggen tussen de $2000 en $4000. Daarentegen ligt de gemiddelde prijs van borstvergroting in de VS en Europese landen tussen de $8000 en $10,000, exclusief vlucht en accommodatie. Hier is een prijslijst voor verschillende borstoperaties in Turkije:

Borstoperaties VS VKTurkije
Borstvergroting$6000 –  $12,000  $5000 –   $10,000  $3000 –   $5000
Borstlift$8000 –  $15,000  $7000 –   $14,000  $2,500 –  $4000
Borstverkleining$5000 –  $15,000  $7000 –   $14,000  $2,500 –  $5000
Borstreconstructie$15,000 -$30,000  $12,000 – $30,000  $6000 –  $12,000
Mastectomie$10,000 – $20,000  $12,000 – $25,000  $3,500 – $10,500
Lumpectomie$10,000 – $20,000  $12,000 – $22,000  $6000 –  $12,000
breast surgery in turkey istanbul

Gratis Advies? Registreer Nu!

Online advies via WhatsApp

Voor een vrijblijvende offerte en gratis consultatie kunt u contact met ons opnemen via WhatsApp.