dixi health logo n
plastic surgery price and cost
Kickstart uwgezondheidsreis in Istanbul!..

Mannelijke Genitale Chirurgie in Turkije

Genitale verbetering of genitale chirurgie voor mannen is een cosmetische ingreep om de functie en het uiterlijk van de mannelijke genitaliën te verbeteren. Genitale chirurgie voor mannen behandelt verschillende problemen zoals geringe lengte, omtrekproblemen, plaatsing van testikels en vroegtijdige erectiestoornissen. De operatie verjongt het genitale gebied en verbetert je seksleven. De ingreep is geschikt voor mannen die worstelen met intimiteitsproblemen vanwege de anatomie van hun genitaliën.

Het aantal operaties aan mannelijke genitaliën is de afgelopen jaren verdubbeld. Penischirurgie is een veel voorkomende esthetische ingreep aan de genitaliën om de omvang en omtrek van de mannelijke genitaliën te vergroten. Penuma is een door de FDA goedgekeurd siliconenapparaat dat chirurgen gebruiken om de penis te verlengen. Volgens studies zijn meer dan 1 miljoen mannen in de VS goede kandidaten voor penischirurgie, maar worden er jaarlijks slechts 20.000 ingrepen uitgevoerd. Naast het adembenemende landschap staat Turkije ook bekend om zijn geavanceerde medisch-toeristische sector. Ongeveer 1,2 miljoen Europeanen bezoeken Turkije elk jaar speciaal voor een medische behandeling. Hier zijn belangrijke feiten over genitale chirurgie bij mannen en redenen waarom Turkije een ideale locatie is voor een behandeling:

Genitale chirurgie voor mannen is een ingreep om het uiterlijk en de functie van de mannelijke genitaliën cosmetisch te verbeteren. De chirurgie omvat verschillende technieken om het uiterlijk van de mannelijke genitaliën te verbeteren en de kwaliteit van het seksleven te verhogen. Penischirurgie of phalloplastie is een techniek om de lengte en omtrek van de penis te vergroten. Een andere techniek is het liften van de zaadbal, wat vaak wordt toegepast bij oudere mannen met hangende zaadbalhuid. Testikelverheffing verjongt de huid rond de testikels en verbetert de penis cosmetisch. Mannelijke genitale chirurgie omvat ook de behandeling van vroegtijdige erectiestoornissen.

Penisvergrotende chirurgie en andere mannelijke genitale procedures: Inzicht in uw opties

De laatste jaren is er een groeiende belangstelling voor chirurgie van de mannelijke genitaliën, zowel om cosmetische als om functionele redenen. Van penisvergrotende chirurgie tot reconstructie van de mannelijke genitaliën, er zijn veel opties beschikbaar voor mannen die hun seksuele gezondheid en esthetische uiterlijk onder de gordel willen verbeteren.

Een van de populairste ingrepen aan de mannelijke genitaliën is penisvergroting. Bij deze ingreep wordt de lengte of omtrek van de penis vergroot met chirurgische middelen, zoals vettransplantatie of huidtransplantatie. Hoewel een penisvergrotende operatie voor een aanzienlijke verbetering van de omvang kan zorgen, is het belangrijk om te weten dat er risico’s en complicaties aan verbonden zijn, zoals infecties, bloedingen en littekens.

Mannelijke genitale reconstructie is een andere optie voor mannen die een trauma of aangeboren afwijking aan hun genitaliën hebben gehad. Dit type operatie kan bestaan uit procedures zoals phalloplastiechirurgie, testiculaire implantaten of andere reconstructieve technieken om de functie en het uiterlijk van de mannelijke genitaliën te herstellen.

Voor mannen met erectiestoornissen zijn er verschillende behandelingsmogelijkheden, waaronder medicijnen, vacuümpompen en penisinjecties. In sommige gevallen kan een penisimplantaatoperatie worden aanbevolen om de seksuele functie te herstellen.

Cosmetische chirurgie en verjongingsprocedures voor mannelijke genitaliën bieden ook mogelijkheden voor mannen die het uiterlijk van hun genitaliën willen verbeteren. Deze procedures kunnen frenuloplastie, besnijdenis of fimosiscorrectie omvatten.

Het is belangrijk om te weten dat chirurgie van de mannelijke genitaliën mogelijke risico’s en complicaties met zich meebrengt, zoals infectie, bloeding en zenuwbeschadiging. De hersteltijd kan variëren afhankelijk van de ingreep en patiënten moeten de instructies van hun chirurg zorgvuldig opvolgen om een optimale genezing te garanderen.

Voor mensen die van man naar vrouw of van vrouw naar man willen worden geopereerd, zijn er gespecialiseerde procedures beschikbaar om hun gewenste genderidentiteit te bereiken. Het is essentieel om samen te werken met een ervaren chirurg die de unieke behoeften en uitdagingen van deze procedures begrijpt.

Voordat je een ingreep aan je mannelijke genitaliën ondergaat, is het belangrijk om je opties zorgvuldig te onderzoeken en de mogelijke risico’s en voordelen met je chirurg te bespreken. De kosten kunnen ook sterk variëren, afhankelijk van de ingreep en de locatie, dus houd ook rekening met de financiële implicaties.

Hoewel chirurgische ingrepen aan de mannelijke genitaliën aanzienlijke verbeteringen in de seksuele functie en het uiterlijk kunnen opleveren, is het belangrijk om deze ingrepen met de nodige voorzichtigheid en realistische verwachtingen te benaderen. Met goed onderzoek, overleg en nazorg kunnen patiënten veilige en bevredigende resultaten behalen met hun mannelijke genitale ingrepen.

Phalloplastie is een complexe procedure waarbij een penis wordt geconstrueerd voor mensen met een microphallus of andere aangeboren afwijkingen. Hierbij kunnen huid, spieren en weefsel uit andere delen van het lichaam, zoals de onderarm of het dijbeen, worden gebruikt om een functionele penis te maken. Hoewel dit type operatie levensveranderend kan zijn voor degenen die het ondergaan, is het een grote ingreep die gepaard gaat met aanzienlijke risico’s en een lange hersteltijd.

Testiculaire implantaten zijn een andere vorm van reconstructie van de mannelijke genitaliën die kunnen helpen bij het herstellen van de functie en het uiterlijk van de testikels. Deze implantaten zijn gemaakt van siliconen of andere materialen en worden in het scrotum geplaatst om de grootte en vorm van de natuurlijke testikels na te bootsen. Hoewel deze procedure over het algemeen als veilig en effectief wordt beschouwd, bestaat er een risico op infectie, implantaatfalen en andere complicaties.

Voor mannen die lijden aan de ziekte van Peyronie, een aandoening die kromming van de penis en pijnlijke erecties veroorzaakt, zijn er verschillende behandelingsopties beschikbaar, waaronder medicijnen, injecties en chirurgie. Chirurgie kan bestaan uit het transplanteren van weefsel op het aangetaste gebied, het verwijderen van littekenweefsel of andere technieken om de penisfunctie en het uiterlijk te verbeteren.

Cosmetische chirurgie en verjongingsprocedures voor mannelijke genitaliën kunnen frenuloplastiek omvatten, waarbij het frenulum, de dunne weefselband die de voorhuid met de penis verbindt, wordt gerepareerd of verplaatst. Besnijdenis is een andere veel voorkomende cosmetische ingreep waarbij de voorhuid van de penis wordt verwijderd. Een chirurgische ingreep om fimosis te corrigeren kan ook helpen om het ongemak of de problemen bij het plassen, veroorzaakt door een strakke voorhuid, te verlichten.

Voor- en nafoto’s van chirurgische ingrepen aan de mannelijke genitaliën kunnen nuttig zijn om te begrijpen wat voor resultaten je van deze procedures kunt verwachten. Het is echter belangrijk op te merken dat de ervaring van elke patiënt uniek is en dat de resultaten kunnen variëren op basis van verschillende factoren, zoals leeftijd, algemene gezondheid en de specifieke procedure die is uitgevoerd.

Als je een chirurgische ingreep aan de mannelijke genitaliën overweegt, is het essentieel om een gekwalificeerde en ervaren chirurg te vinden die je kan helpen begrijpen wat je opties zijn en je door het proces kan begeleiden. Een consult met een chirurg kan je helpen bepalen of een bepaalde ingreep geschikt voor je is en wat voor resultaten je kunt verwachten. Vergeet niet de mogelijke risico’s en kosten van de ingreep te overwegen, evenals de mogelijke voordelen, voordat je een beslissing neemt.

Genitale verbetering of chirurgie van het mannelijk geslachtsorgaan verwijst naar verschillende technieken om het uiterlijk en de functie van de penis van een man te verbeteren. Je komt in aanmerking voor chirurgie van de mannelijke genitaliën als:

 1. Je bent een man en ouder dan 18 jaar.
 2. Je penis is kleiner dan de gemiddelde grootte.
 3. Je scrotum of huid rond de testikels is overmatig hangend en gerimpeld.
 4. Je bent mentaal niet tevreden met de lengte en omtrek van je geslachtsdelen.
 5. Je bent gezond en hebt geen ernstige medische aandoeningen zoals diabetes of hoge bloeddruk.
 6. Je seksleven lijdt onder erectiestoornissen en voortijdige ejaculatie.
 7. Je rookt of drinkt niet gewoonlijk.
 8. U heeft realistische doelen voor ogen en verwacht dat de operatie realistische veranderingen teweeg zal brengen.
Chirurgie voor genitale verbetering is een veilige procedure, maar niet geheel vrij van risico’s. Hieronder staan de meest voorkomende risico’s van chirurgie aan de genitaliën:
 1. Infectierisico
 2. Hoge kans op herziening
 3. Bloedstolling
 4. Implantaatreacties
 5. Littekens
 6. Slechte genezing van de wonden
 7. Verlies van gevoel in het genitale gebied
 8. Huidveranderingen in het genitale gebied
 9. Risico’s van anesthesie

De kosten van een genitale operatie voor mannen variëren afhankelijk van de wensen van de patiënt. De startprijs van genitale chirurgie voor mannen is $15.000 in de VS. De prijs kan omhoog of omlaag gaan als de patiënt meerdere behandelingen nodig heeft. Als de patiënt bijvoorbeeld een gecombineerde lengte- en omtrekcorrectie nodig heeft, kan de prijs iets hoger zijn. Turkije is een van de weinige landen waar de prijzen voor dergelijke operaties vastliggen en de ziekenhuiskosten in de totale kosten zijn inbegrepen.

Mannelijke genitale chirurgie istanbul turkije
art face
Male Abdominal Etching Surgery Before AfterMen Abdominal Etching Surgery Before After

Is genitale chirurgie veilig?

Cosmetische ingrepen voor verbetering van de genitaliën worden door medische experts over de hele wereld als veilig beschouwd. Genitale operaties kunnen echter alleen worden uitgevoerd door gekwalificeerde en gediplomeerde urologen met expertise in plastische chirurgie. Het is uiterst belangrijk om voor een dergelijke ingreep een gekwalificeerde, ervaren en gediplomeerde arts te kiezen. Hier zijn de kwalificaties en kwaliteiten waar je op moet letten bij het kiezen van een arts voor genitale chirurgie:

 1. Boardcertificering (American Board of Plastic Surgery)
 2. Certificering van het ministerie van Volksgezondheid
 3. Veldspecialisatie
 4. Diepgaande medische analyse
 5. Online beoordelingen en recensies
 6. Langdurige ervaring in het veld
 7. Referenties
 8. Diepgaande patiëntenconsultaties

Hoe wordt chirurgie van mannelijke genitale chirurgie?

Mannelijke genitale chirurgie bestaat uit verschillende procedures om verschillende problemen aan te pakken. Penoplastie is een ingreep om de penis groter en dikker te maken. Testiculaire lifting is een procedure om de hangende huid rond de testikels te liften. Mannenchirurgie omvat ook de behandeling van vroegtijdige zaadlozing met behulp van hyaluroninjecties.

Ook bekend als falloplastie is een operatie om de lengte en omtrek (diameter) van de penis te vergroten. De procedure kan de lengte van de penis met 3-4 cm en de omtrek met 1,4 cm tot 4 cm vergroten. Het is een poliklinische ingreep die ongeveer 45 tot 60 minuten duurt. De lengte van de penis kan worden vergroot door middel van vettransplantatie of een implantaat. Penuma is een door de FDA goedgekeurd siliconenimplantaat dat de penis verlengt.

Een testikellift, ook wel scrotale lifting genoemd, is een procedure om de huid rond de testikels te liften en te verjongen. Verlies van elasticiteit in de balzak kan ongemak en een constant zwaar gevoel veroorzaken. Op de lange termijn kan het zakken ook de spieren in het scrotum verzwakken. Het is een kleine poliklinische ingreep die onder plaatselijke verdoving wordt uitgevoerd.

Mannelijke genitale chirurgie omvat ook de behandeling van erectiestoornissen. Het is een seksuele stoornis die wereldwijd één op de 5 mannen treft. Er is sprake van erectiestoornissen wanneer een man tijdens seksuele activiteit niet langer dan een paar minuten een erectie kan vasthouden. Voortijdige zaadlozing is ook een onderdeel van deze aandoening die leidt tot een onbevredigend seksleven voor beide partners. De behandeling voor erectiestoornissen bestaat uit het injecteren van hyaluronzuur in de eikel van de penis om de zaadlozing uit te stellen. Het is een snelle behandeling en veroorzaakt geen pijn.

Male Genital Enhancement Surgery in Turkey Istanbul

Waarom Turkije overwegen voor Mannelijke Genitale Chirurgie?

Turkije biedt een breed scala aan voordelen en extraatjes, vooral als je voor een medische behandeling komt. Hier zijn factoren die Turkije een voorsprong geven op andere landen voor medische behandelingen:

Een van de voordelen van naar Turkije komen voor een medische behandeling is dat je niet te maken krijgt met lange wachtrijen voor visa. De meeste buitenlanders, vooral Europeanen, kunnen Turkije binnenkomen zonder visum en met alleen een geldige ID-kaart. Dat bespaart veel tijd en je kunt je reis plannen zonder gedoe en zorgen.

Het Turkse ministerie van Volksgezondheid heeft btw-vrijstelling aangekondigd voor buitenlanders die Turkije bezoeken voor een medische behandeling in 2018. Het is een stimulans van de staat om medisch toerisme in Turkije te stimuleren en om gemak te bieden aan buitenlandse patiënten. Daarom zijn medische behandelingen belastingvrij als je als buitenlander naar Turkije komt voor een medische behandeling.

Turkije heeft een gevestigde medisch-toeristische sector die bloeit dankzij een netwerk van ziekenhuizen, klinieken en instanties die elk aspect van uw reis nauwkeurig plannen. Reispakketten voor medisch toerisme omvatten alles, van hotelreserveringen tot luchthaventransfers, ziekenhuistransfers en andere belangrijke aspecten. In 2023 hebben al ongeveer 7.46.290 mensen Turkije gekozen als hun medische bestemming. De totale winst die de medisch-toeristische sector in Turkije tot nu toe in 2023 heeft gemaakt, is $1.033.942.

Een ander voordeel van naar Turkije komen is dat je niet maanden of jaren op je afspraak hoeft te wachten. Ondanks het feit dat we elk seizoen honderdduizenden patiënten ontvangen, krijgt elke patiënt hetzelfde niveau van aandacht en zorg. Het afspraakproces is snel en probleemloos.

Toeristische Bestemming

Maar liefst 1,2 miljoen Europeanen bezoeken Turkije voor diverse toeristische doeleinden. Bovendien zijn de kosten van medische procedures hier aanzienlijk lager, vaak tot 80% lager, dan in andere landen. Daarom krijg je niet alleen de beste medische zorg, maar kun je ook een nieuw land ontdekken.

Reisvriendelijke Locatie

Istanbul, de beroemde metropool van Turkije, is een populaire reisbestemming. Het is gemakkelijk om vanuit Istanbul vliegverbindingen te vinden naar bijna overal ter wereld. Bovendien duren de meeste vluchten van Europese landen naar Istanbul maar 3 uur. Daarom kun je met een gerust hart naar Turkije reizen omdat je gemakkelijk een vlucht terug naar huis kunt vinden.

MANNELIJKE GEnitale CHIRURGIE in Istanbul

Chirurgie en behandelingskosten in Istanbul Turkije prijs

Hoe Turkije bezoeken voor mannelijke genitale chirurgie?

Als je overweegt om in Turkije een chirurgische ingreep voor de verbetering van je mannelijke genitaliën te laten doen, is hier een stap-voor-stap handleiding voor het maken van een afspraak voor de behandeling:

Stap 1: Neem contact op met onze vertegenwoordiger en deel je gegevens

De eerste stap om het proces te starten is contact met ons opnemen en je informatie delen.

Een van onze teamleden zal je gegevens noteren, inclusief je contactgegevens en medische geschiedenis.

Dit zijn de tests die onze vertegenwoordiger je vraagt te delen via WhatsApp of e-mail:

 1. Een compleet bloedprofiel
 2. Röntgenfoto’s van het onderlichaam (indien nodig)
 3. Coagulatietests
 4. BMP (Basis Metabolisch Panel)

Stap 2: Reizen naar Turkije en ziekenhuisopname

Zodra onze artsen tevreden zijn met je testresultaten, helpen we je met het regelen van je vlucht naar Turkije en je reisroute.

Het maakt niet uit op welke luchthaven je landt, wij zullen er zijn om je op te halen en naar het hotel te brengen.

We regelen ook je hoteltransfers om ervoor te zorgen dat je tijdens je hele reis goed gesorteerd bent.

Stap 3: Controle vóór de operatie

Zodra je aankomt in het hotel, verwelkomen onze artsen je en bereiden ze je voor op bepaalde tests.

Hoewel we je al eerder om bepaalde tests hebben gevraagd, voeren onze artsen voor de zekerheid nog een aantal tests uit.

De volgende tests worden voor de operatie uitgevoerd:

 1. Volledig bloedbeeld (CBC)
 2. ECG-test
 3. Coagulatietest

Stap 4: Chirurgie

Als de artsen tevreden zijn met je testresultaten, bereiden ze je voor op de operatie.

Op de dag van de operatie word je naar het ziekenhuis gebracht en verwelkomd door het ziekenhuispersoneel.

Stap 5: Herstel

Na de operatie moet je misschien een tijdje in het ziekenhuis blijven zodat de artsen je toestand kunnen controleren.

Dit is gewoon een preventieve stap om er zeker van te zijn dat je goed herstelt.

Mogelijk moet je na een paar dagen terugkomen voor een vervolgafspraak met de arts.

Stap 6: Vervoer naar het hotel

Zodra je toestemming hebt van je arts, brengen we je naar je hotel.

Het hotel biedt een breed scala aan voorzieningen en luxe om ervoor te zorgen dat je comfortabel bent tijdens je verblijf.

Welke diensten zijn inbegrepen in onze pakketten?

Hier is een volledige lijst van diensten die onze pakketten omvatten:

 1. Voorbereidende tests
 2. Anesthesieonderzoek
 3. Eerste onderzoek
 4. Buiketsoperatie bij mannen
 5. Algemene anesthesie of lokale anesthesie
 6. Onderzoeken na de operatie
 7. Ziekenhuisverblijf na de operatie
 8. VIP-hotel- en ziekenhuistransfers
 9. 3-5 dagen hotelaccommodatie

Hoe lang duurt het om te herstellen van een Genitale chirurgie?

Patiënten moeten de instructies van de arts volgen voor een veilig herstel na een genitale operatie. De hersteltijd verschilt van patiënt tot patiënt, afhankelijk van hun leeftijd, gezondheid en levensstijl. Gemiddeld duurt de herstelperiode 4 weken tot 6 maanden. Dit is wat je kunt verwachten in de weken na de operatie:

Week 1: De eerste week is een cruciale periode omdat je net een operatie hebt ondergaan. Je kunt moeite hebben om te wennen aan de veranderingen en aanpassingen die nodig zijn voor een stabiel herstel. Je arts zal je 2-3 dagen op een volledig vloeibaar dieet zetten om narcose risico’s te vermijden. Het wordt ook aanbevolen om seks te vermijden gedurende ten minste de eerste 2 weken.

Hoewel je af en toe in huis mag rondlopen, zijn drastische bewegingen verboden. Er wordt je ook gevraagd om de operatieplek twee keer per dag schoon te maken en het verband te verwisselen. Roken en alcohol kunnen de genezing vertragen, dus artsen vragen patiënten nadrukkelijk om hier in ieder geval de eerste 2 weken vanaf te blijven.

Week 2: De zwelling neemt merkbaar af op dit punt in je hersteltraject. Je kunt normaal voedsel gaan eten met halfvast voedsel zoals gepureerde groenten, rijst, pasta, enz. Het is beter om je dieet licht en verteerbaar te houden op dit moment.

De arts vraagt je om langs te komen voor een vervolgafspraak. Je hechtingen worden dan verwijderd als ze niet oplosbaar zijn. Nogmaals, roken en alcohol moeten worden vermeden. Tegen die tijd kun je weer aan het werk en de meeste van je dagelijkse routineactiviteiten hervatten. Het is belangrijk om het aan je arts te melden als iets ongebruikelijk aanvoelt.

Week 3: Drastische verbetering van de zwelling kan worden gezien tegen de derde week. U kunt uw dagelijkse activiteiten hervatten, zoals naar het werk gaan en autorijden als uw arts dat toestaat.

Week 4: Eventuele zwelling of pijn neemt tegen die tijd af. U kunt uw gewone leven weer oppakken en ook gaan sporten als uw arts dat toestaat. Het is belangrijk om tijdens het genezingsproces contact te houden met je arts om complicaties te voorkomen.

Herstel op lange termijn: De volledige resultaten van de operatie beginnen na 4 tot 5 maanden zichtbaar te worden. Van de meeste patiënten wordt verwacht dat ze na de 6e maand volledig hersteld zijn.

doctor patient FAQ dixi health

Veelgestelde Vragen over Genitale Chirurgie voor Mannen

Hier volgen veelgestelde vragen over mannelijke genitale chirurgie:

Penischirurgie of Penoplastie is een procedure om de grootte en dikte van een penis te vergroten voor een bevredigender seksleven.

Tijdens een operatie aan de mannelijke geslachtsorganen krijgen patiënten algemene of plaatselijke verdoving, zodat ze zich comfortabel voelen en geen pijn lijden.

Eenmaal uitgevoerd zijn genitale operaties niet omkeerbaar, dus patiënten moeten goed nadenken voordat ze een genitale verbeteringsoperatie overwegen.

Alleen een gekwalificeerde en gediplomeerde uroloog met expertise in plastische chirurgie kan operaties aan mannelijke genitaliën uitvoeren.

Mannelijke genitale chirurgie kan een positieve invloed hebben op je seksuele leven en kan je krachtige, meer bevredigende orgasmes geven.

 

Snor Transplantatie istanbul turkije
FUE Haartransplantatie istanbul turkije
DHI Haartransplantatie
Vrouwelijke Buikspierchirurgie Turkije Istanbul