dixi health logo n
dental implant istanbul turkey cost
Kickstart uwgezondheidsreis in Istanbul!..

Tanden Bleken in Turkije

Bleken of bleken is een cosmetische procedure om het uiterlijk van je tanden te verbeteren en te verfraaien. Het belangrijkste doel van de procedure is om verkleurde, vlekkerige of gele tanden witter te maken. Hoewel er veel behandelingen op de markt zijn om je tanden thuis te bleken, blijft professioneel tanden bleken het meest effectief.

Een veilige hoeveelheid waterstofperoxide is het belangrijkste ingrediënt voor het bleken van tanden dat de tanden witter maakt. Het is cruciaal om onderzoek te doen naar het bleken van tanden en een ervaren tandarts te kiezen met specifieke expertise in technologieën voor het bleken van tanden.

Volgens Grand View Research werd de wereldwijde markt voor het bleken van tanden in 2021 gewaardeerd op $ 6,9 miljard met een verwachte jaarlijkse groei van 5% in de komende jaren. De toenemende populariteit van cosmetische tandheelkunde en de vraag naar tandartstoerisme wereldwijd behoren tot de factoren die de groei van deze industrie het meest stimuleren.

Turkije is een van de meest gerenommeerde landen voor tandheelkundig toerisme. Volgens Daily Sabah trekt de Turkse gezondheidstoerisme-industrie jaarlijks 100.000 buitenlanders aan. meer dan 100.000 buitenlanders kozen Turkije voor hun tandheelkundige behandeling in 2020.

Tanden bleken is een tandheelkundige cosmetische procedure om de kleur van tanden te verbeteren. Met een behandeling voor het bleken van tanden kunnen verschillende tandcosmetische problemen worden aangepakt, zoals vlekken, vlekken en ernstige verkleuringen. Het bleken van tanden vindt plaats in een kliniek en wordt uitgevoerd door een gecertificeerde en ervaren tandarts. Waterstofperoxide is het hoofdingrediënt van whitening gels die gebruikt worden voor het bleken van tanden. Meestal wordt slechts 3% tot 6% waterstofperoxide gebruikt voor het bleken van tanden. Onderzoek zegt dat meer dan 6% gevaarlijk kan zijn en ernstige bijwerkingen kan veroorzaken. Waterstofperoxide oxideert de vlekken en maakt de tanden witter.

Tanden Bleken: Een complete gids voor procedures, kosten en voordelen in Turkije

Een mooie glimlach is iets waar iedereen naar verlangt. En een van de makkelijkste manieren om die perfecte glimlach te krijgen is door stralend witte tanden te hebben. Tanden bleken is in de loop der jaren een populaire cosmetische procedure geworden en daar is een goede reden voor. Het is een veilige en effectieve manier om het uiterlijk van je tanden te verbeteren en je zelfvertrouwen een boost te geven. In dit artikel bespreken we alles wat je moet weten over tanden bleken, de kosten en de voordelen in Turkije.

Professioneel bleken van tanden is een tandbleekprocedure die wordt uitgevoerd door een gediplomeerd tandarts. Bij deze procedure wordt een hooggeconcentreerde bleekgel op de tanden aangebracht, die vervolgens wordt geactiveerd door een speciaal licht of een laser. Het hele proces duurt ongeveer 60-90 minuten en kan de tanden een paar tinten lichter maken.

Tanden bleken is een niet-invasieve cosmetische procedure die door een tandarts of thuis met vrij verkrijgbare producten kan worden uitgevoerd. Bij deze behandelingen wordt meestal een witmakende gel of strips gebruikt die waterstofperoxide of carbamideperoxide bevatten. Ze breken vlekken op het oppervlak van de tanden af, wat resulteert in een stralende, jeugdiger uitziende glimlach.

Whitening tandheelkundige diensten verwijzen naar de verschillende procedures voor het bleken van tanden die tandheelkundige klinieken aanbieden. Sommige tandartsklinieken zijn gespecialiseerd in het bleken van tanden in de praktijk, terwijl andere tandbleekpakketten voor thuisgebruik aanbieden. In beide gevallen worden deze diensten uitgevoerd door getrainde professionals die u kunnen helpen om veilig en effectief de gewenste resultaten te behalen.

Het bleken van tanden met behulp van een laser is een procedure waarbij gebruik wordt gemaakt van laserenergie om het bleekmiddel op de tanden te activeren. Deze methode is een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar snelle, langdurige resultaten. Het bleken van de tanden met behulp van een laser wordt meestal in de tandartspraktijk gedaan en duurt ongeveer 60-90 minuten.

Het bleken van de tanden op locatie is een handige optie voor mensen die hun tanden snel en professioneel willen bleken. Bij deze procedure wordt een bleekgel met een hoge concentratie op de tanden aangebracht, die vervolgens wordt geactiveerd door een speciaal licht of een laser. Het bleken van de tanden kan in één sessie meerdere tinten lichter maken.

Kits voor het bleken van de tanden thuis zijn een betaalbare en handige manier om je tanden thuis te bleken. Deze kits bevatten meestal een witmakende gel of strips die elke dag gedurende een bepaalde tijd op de tanden worden aangebracht. Bij regelmatig gebruik kunnen witmakende kits je helpen om een stralende, zelfverzekerde lach te krijgen.

Natuurlijke tandblekende middelen Voor degenen die de voorkeur geven aan een natuurlijke aanpak van het bleken van hun tanden, zijn er verschillende middelen die thuis gebruikt kunnen worden. Dit zijn onder andere poetsen met zuiveringszout, olietrekken en het gebruik van waterstofperoxide. Hoewel deze middelen tot op zekere hoogte effectief zijn, zijn ze niet zo krachtig als professionele tand-whitening procedures.

De kosten voor het bleken van tanden in Turkije

De kosten voor het bleken van tanden in Turkije zijn afhankelijk van het type procedure en de locatie van de kliniek. Over het algemeen is het bleken van tanden in Turkije betaalbaarder dan in veel andere landen. De gemiddelde kosten voor het professioneel bleken van tanden in Turkije liggen rond de $200-300, terwijl het in de praktijk bleken van tanden met een laser tot $500 kan kosten.

De beste tandbleekproducten

Er zijn veel witmakende producten op de markt, maar ze zijn niet allemaal hetzelfde. Enkele van de beste tandbleekproducten zijn Crest Whitestrips, Opalescence Go en Philips Zoom. Deze producten zijn veilig, effectief en kunnen je helpen om binnen een paar weken een stralende lach te krijgen.

Een tandarts is gespecialiseerd in het bleken van tanden. Deze professionals hebben de expertise en opleiding om u te helpen de gewenste resultaten veilig en effectief te bereiken. Bij het kiezen van een tandarts voor het bleken van tanden is het belangrijk om iemand te zoeken met een vergunning en ervaring.

Tandenbleekgel is een bleekmiddel dat op de tanden wordt aangebracht om ze witter te maken. Deze gel bevat meestal waterstofperoxide of carbamideperoxide, die vlekken op het oppervlak van de tanden afbreken. Tandenbleekgel kan thuis worden gebruikt met een op maat gemaakt bakje of kan door een tandarts of mondhygiënist worden aangebracht tijdens een procedure bij de tandarts of mondhygiënist.

Tandenbleekstrips zijn een populaire vrij verkrijgbare optie voor het bleken van tanden. Deze strips bevatten een bleekmiddel dat op de tanden wordt aangebracht en elke dag een bepaalde tijd blijft zitten. Bij regelmatig gebruik kunnen bleekstrips je helpen om een stralende, zelfverzekerde lach te krijgen.

Zoom tanden bleken is een tandbleekprocedure waarbij een speciaal licht wordt gebruikt om het bleekmiddel op de tanden te activeren. Deze methode kan de tanden in slechts één sessie meerdere tinten lichter maken en is een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar snelle, langdurige resultaten.

Tanden Bleken heeft vele voordelen, waaronder het verbeteren van het uiterlijk van uw tanden, het vergroten van uw zelfvertrouwen en het verbeteren van uw algehele mondgezondheid. Met een stralende, mooie glimlach ziet u er ook jonger en aantrekkelijker uit, wat een positieve invloed kan hebben op uw persoonlijke en professionele leven.

Kortom, het bleken van uw tanden is een veilige en effectieve manier om het uiterlijk van uw gebit te verbeteren en uw zelfvertrouwen een boost te geven. Of u nu kiest voor een professionele procedure om uw tanden te bleken of thuis een vrij verkrijgbaar product gebruikt, er zijn vele opties beschikbaar om u te helpen de gewenste resultaten te behalen. Met betaalbare kosten voor het bleken van tanden in Turkije kunt u genieten van alle voordelen van een stralende lach zonder dat het u geld kost. Dus waarom wachten? Neem vandaag nog contact op met een tandarts in Turkije voor meer informatie.

Tanden bleken is een eenvoudige procedure om de kleur van tanden te verbeteren. Het is een korte procedure die 30 tot 45 minuten duurt en je binnen enkele minuten wittere tanden geeft. Tandartsen gebruiken een waterstofperoxidegel en versnellen het proces vaak met een speciaal licht of een laser. Bleken in de tandartspraktijk is een snelle en effectieve methode, maar is meestal duurder dan thuis. Na het bleken maken tandartsen op maat gemaakte bakjes en een bleekgel met een lagere concentratie voor thuisgebruik. Hierdoor kunnen patiënten de effecten van de procedure voor een lange tijd verlengen.

tanden bleken istanbul turkije
art face
Teeth Whitening beforeTeeth Whitening after

Hoe worden tanden gebleekt?

Het bleken van tanden is een korte procedure die 30 tot 45 minuten duurt. Professionele whitening behandeling wordt uitgevoerd door een ervaren en gekwalificeerde tandarts in een klinische omgeving.

De tandarts onderzoekt eerst uw tanden en tandvlees om te zien of ze gezond zijn en of bleken een geschikte behandeling voor u is. Indien nodig voert de tandarts een gebitsreiniging uit om overtollig tandsteen en tandplak te verwijderen.

De tandarts isoleert vervolgens je tanden van het tandvlees en de lippen om ze te beschermen tegen het bleekmiddel. Waterstofperoxide kan ernstige bijwerkingen veroorzaken als het in contact komt met het tandvlees of de lippen.

Er wordt een gel met waterstofperoxide of carbamideperoxide op de tanden aangebracht. Tandartsen brengen de gel voorzichtig aan, zodat deze het tandvlees of de lippen niet raakt.

Vervolgens wordt een speciaal licht of een laser gebruikt om het bleekmiddel te activeren. De UV-stralen in het licht activeren de gel en versnellen het bleekproces. De gel wordt 15 minuten op de tanden gelaten. Daarna wordt de gel afgespoeld en wordt er een nieuwe laag bleekgel aangebracht.

Na de eerste keer aanbrengen wordt de bleekgel nogmaals aangebracht. Meestal wordt de gel twee keer aangebracht, maar als het nodig is kan het ook een derde keer. Elke sessie duurt minstens 15 minuten voordat de gel volledig is ingetrokken.

Wat zijn de voordelen van tanden bleken?

Tanden bleken biedt verschillende voordelen, zowel cosmetisch als psychologisch. Hier volgen enkele voordelen van het bleken van tanden:

Het meest voor de hand liggende voordeel van tanden bleken is het positieve verschil in je glimlach. Je kunt nu zelfverzekerd en zonder aarzelingen glimlachen.

Tanden bleken is een niet-invasieve en snelwerkende procedure. Er zijn geen ingrijpende veranderingen nodig voor de procedure, zoals het scheren van het glazuur of het veranderen van de vorm van de tanden.

Het bleken van uw tanden geeft direct resultaat en u zult na de eerste sessie al een kleurverandering zien. Het is een van de snelste en handigste manieren om je glimlach te verbeteren.

Professioneel bleken van tanden is een procedure die aan uw specifieke behoeften en voorkeuren kan worden aangepast. Aanpassing omvat ook het aanpassen van de intensiteit van de bleekbehandeling.

teeth whitening materials
tanden bleken kosten istanbul turkije

Wat zijn de kosten voor het bleken van tanden?

De kostenstructuur van het bleken van tanden hangt af van het type procedure dat u kiest. De duurste vorm van tanden bleken is het bleken met een laser vanwege de geavanceerde technologie die bij deze procedure wordt gebruikt. De standaardbehandeling kost minder dan het bleken met een laser. De gemiddelde kosten voor het bleken van je tanden met een laser bedragen $850 tot $1.500 in de VS.

Als deze kosten te hoog lijken, kun je kiezen voor een internationale bestemming zoals Turkije, waar de kosten aanzienlijk lager zijn. De gemiddelde kosten voor het bleken van je tanden met een laser in Turkije liggen tussen de $100 en $650. De hele behandeling kost ongeveer 70% tot 80% minder in Turkije dan in andere landen. Je kunt ook kiezen voor aantrekkelijke reispakketten die alles omvatten, van tickets tot accommodatie.

Tanden Bleken in Turkije: Wat zijn de voordelen?

Turkije biedt veel voordelen aan buitenlanders die voor een medische behandeling komen. Hier zijn de top 7 redenen waarom Turkije een goede bestemming is voor tandheelkundige behandelingen en andere medische behandelingen:

Turkije trekt duizenden buitenlanders aan voor haarherstellende behandelingen. Plastisch chirurgen in deze branche zijn gediplomeerd en zeer ervaren. Ze zijn goed opgeleid en ondergaan meerdere evaluatietests voordat ze aan de slag gaan. De bekendste ziekenhuizen voor haarbehandelingen in Turkije zijn Avicenna Hospital, Memorial Hospital, Medical Park Hospital, enz.

Het Turkse ministerie van Volksgezondheid heeft btw-vrijstelling aangekondigd voor buitenlanders die Turkije bezoeken voor een medische behandeling in 2018. Het is een stimulans van de staat om medisch toerisme in Turkije te stimuleren en om gemak te bieden aan buitenlandse patiënten. Daarom zijn medische behandelingen belastingvrij als je als buitenlander naar Turkije komt voor een medische behandeling.

Een van de voordelen van naar Turkije komen voor een medische behandeling is dat je niet te maken krijgt met lange wachtrijen voor visa. De meeste buitenlanders, vooral Europeanen, kunnen Turkije binnenkomen zonder visum en met alleen een geldige ID-kaart. Dat bespaart veel tijd en je kunt je reis plannen zonder gedoe en zorgen.

Turkije heeft een gevestigde medisch-toeristische sector die bloeit dankzij een netwerk van ziekenhuizen, klinieken en instanties die elk aspect van uw reis nauwkeurig plannen. Reispakketten voor medisch toerisme omvatten alles, van hotelreserveringen tot luchthaventransfers, ziekenhuistransfers en andere belangrijke aspecten. In 2023 hebben al ongeveer 7.46.290 mensen Turkije gekozen als hun medische bestemming. De totale winst die de medisch-toeristische sector in Turkije tot nu toe in 2023 heeft gemaakt, is $1.033.942.

Niet wachten op een afspraak: Een ander voordeel van naar Turkije komen is dat je niet maanden of jaren op je afspraak hoeft te wachten. Ondanks het feit dat er elk seizoen honderdduizenden patiënten komen, krijgt elke patiënt hetzelfde niveau van aandacht en zorg. Het afsprakenproces is snel en probleemloos.

Doorvoercentrum: Istanbul is de grootste metropolitane stad van Turkije waar dagelijks een groot aantal transitvluchten plaatsvindt. Het is gemakkelijk om vanuit Istanbul vliegverbindingen te vinden naar bijna overal ter wereld. Bovendien duren de meeste vluchten van Europese landen naar Istanbul maar 3 uur. Daarom kunnen buitenlanders met een gerust hart naar Turkije reizen omdat de vluchten zo gemakkelijk te bereiken zijn.

Tanden Bleken in Istanbul

Chirurgie en behandelingskosten in Istanbul Turkije prijs

Hoe bezoek je Turkije voor Tanden Bleken?

Als je overweegt om je tanden in Turkije te laten bleken, is dit het proces voor het maken van een afspraak voor de behandeling. Het proces verloopt als volgt:

Stap 1: Neem contact op met onze vertegenwoordiger en deel je gegevens

De eerste stap om het proces te starten is contact met ons opnemen en je informatie delen.

Een van onze teamleden zal je gegevens noteren, waaronder je contactgegevens en medische geschiedenis.

Dit zijn de tests die onze vertegenwoordiger je vraagt te delen via WhatsApp of e-mail:

 1. Volledig tandheelkundig onderzoek
 2. Willekeurige bloedsuikerspiegel (indien nodig)
 3. Tandheelkundige röntgenfoto’s (indien nodig)

Stap 2: Reizen naar Turkije en ziekenhuisopname

Zodra onze artsen tevreden zijn met je testresultaten, helpen we je met het regelen van je vlucht naar Turkije en je reisroute.

Het maakt niet uit op welke luchthaven je landt, wij zullen er zijn om je op te halen en naar het hotel te brengen.

We regelen ook je hoteltransfers om ervoor te zorgen dat je tijdens je hele reis goed gesorteerd bent.

Stap 3: Controle vóór de operatie

Zodra je aankomt in het hotel, verwelkomen onze artsen je en bereiden ze je voor op bepaalde tests.

Hoewel we je al eerder om bepaalde tests hebben gevraagd, voeren onze artsen voor de zekerheid nog een aantal tests uit.

De volgende tests worden voor de operatie uitgevoerd:

 1. Tandheelkundige röntgenfoto’s
 2. Bloedsuikertest (indien nodig)
 3. Tandheelkundig onderzoek

Stap 4: Chirurgie

Als de artsen tevreden zijn met je testresultaten, bereiden ze je voor op de operatie.

Op de dag van de operatie word je naar het ziekenhuis gebracht en verwelkomd door het ziekenhuispersoneel.

Stap 5: Herstel

Na de operatie moet je misschien een tijdje in het ziekenhuis blijven zodat de artsen je toestand kunnen controleren.

Dit is slechts een preventieve stap om er zeker van te zijn dat je goed herstelt.

Het kan zijn dat je na een

Een paar dagen voor een vervolgafspraak met de arts.

Zodra je arts groen licht geeft, brengen we je naar je hotel.

Het hotel biedt een breed scala aan voorzieningen en luxe om ervoor te zorgen dat je comfortabel bent tijdens je verblijf.

Welke diensten zijn inbegrepen in ons pakket?

Hier is een volledige lijst van diensten die ons behandelingspakket omvat:

 1. Voorbereidende tests
 2. Anesthesieonderzoek
 3. Eerste onderzoek
 4. Tandheelkundige implantatieprocedure
 5. Postprocedure Examens
 6. Ziekenhuisverblijf na de procedure (indien nodig)
 7. VIP-hotel- en ziekenhuistransfers
 8. Hotelaccommodatie

Hoe verzorg je je tanden na het bleken?

Na het bleken van je tanden is het belangrijk om op bepaalde dingen te letten. Hier volgen enkele tips over hoe je je tanden kunt verzorgen na een bleekbehandeling:

Oefen mondhygiëne:

Het is belangrijk om consequent te zijn met mondhygiëne en ten minste twee keer per dag te poetsen met fluoridetandpasta. Het is aan te raden om een tandenborstel met zachte haren te gebruiken om onnodige slijtage van het glazuur te voorkomen.

Regelmatig flossen:

Flossen verwijdert tandplak en afval dat tussen de tanden vastzit en verbetert de gezondheid van het gebit. Regelmatig flossen zorgt ervoor dat het effect van tanden bleken langer aanhoudt.

Eet geen vlekkerig voedsel

Beperk de consumptie van voedingsmiddelen en dranken waarvan bekend is dat ze vlekken maken op de tanden, zoals thee, koffie, rode wijn, bieten, bessen, enzovoort. Je kunt een rietje gebruiken om dergelijke dranken te drinken om vlekken te voorkomen.

Niet roken

Roken en andere tabaksproducten kunnen vlekken op tanden en verkleuringen veroorzaken. Stoppen met roken of minderen met roken kan helpen om de resultaten van het bleken van uw tanden te behouden en uw algehele gebitsgezondheid te verbeteren.

Hydratatie is belangrijk

Het drinken van minstens 8 glazen water helpt om voedseldeeltjes weg te spoelen en het risico op plakopbouw te minimaliseren. Water bevordert ook de speekselproductie, wat helpt bij het neutraliseren van zuren en het beschermen van het glazuur.

Regelmatige bezoeken aan de tandarts:

Consistente mondhygiëne is de sleutel na het bleken van je tanden en zorg ervoor dat je regelmatig je gebit controleert. Professionele gebitsreiniging voorkomt tandbederf en bevordert de mondhygiëne. Hierdoor blijven de bleekresultaten langer behouden.

Investeer in een mondwater

Overweeg om een alcoholvrij mondwater met fluoride toe te voegen aan uw mondhygiëne. Dit kan helpen om het glazuur te versterken en extra bescherming te bieden tegen gaatjes.

Vermijd hete/koude dranken

Als je last hebt van gevoelige tanden na het bleken, moet je erg warm of koud eten en drinken vermijden. Als de gevoeligheid langer dan een paar weken aanhoudt, neem dan onmiddellijk contact op met je tandarts.

doctor patient FAQ dixi health

Veelgestelde Vragen Tanden Bleken

Hier zijn veelgestelde vragen die we krijgen over het bleken van tanden:

Hoewel het bleken van tanden over het algemeen als een veilige procedure wordt beschouwd, zijn er een paar serieuze risico’s aan verbonden. Hier volgen de risico’s en complicaties van de procedure:

 1. Verhoogde gevoeligheid van de tanden
 2. Milde tot ernstige irritatie van het tandvlees
 3. Onherstelbare schade aan het emaille
 4. Ongelijkmatig bleken
 5. Allergische reactie op waterstofperoxide die ademhalingsproblemen of een droge mond veroorzaakt.

De beste en meest effectieve manier om tanden te bleken is in de tandartspraktijk. Het staat bekend om de onmiddellijke en langdurige resultaten. Het is ook een veilige manier van tanden bleken omdat het door een tandarts wordt gedaan.

Over het algemeen is het bleken van tanden een veilige procedure met alle nodige veiligheidsmaatregelen. Als uw glazuur echter zwak is, is het ideaal om geen tanden te bleken. Uw tandarts moet uw gebit zorgvuldig en grondig beoordelen voordat u tanden gaat bleken.

Kronen zijn gemaakt van porselein of keramiek en het is niet mogelijk om deze materialen wit te maken.

Tanden bleken kan tijdelijk gevoeligheid veroorzaken na de procedure. Het is niet normaal dat de gevoeligheid langer dan 1 of 2 weken aanhoudt.

Het bleken van tanden pakt verschillende cosmetische problemen aan, zoals het verwijderen van donkere vlekken en vlekken.

Tanden bleken is een tijdelijke procedure die een paar maanden duurt. Voor het onderhoud van blekende tanden zijn elke 6 maanden sessies nodig.

Voor het bleken van je tanden moet je minstens 18 jaar oud zijn.

Periodontics istanbul turkey
Endodontics istanbul turkey
Tandheelkundige Facings
Dentale implantaten