dixi health logo n
dental implant istanbul turkey cost
Kickstart uwgezondheidsreis in Istanbul!..

Tandheelkundige Facings in Turkije

Tandheelkundige facings zijn dunne en op maat gemaakte bekledingen om onvolkomenheden aan de buitenkant van de tanden te verbergen. Ze zijn verkrijgbaar in twee hoofdmaterialen, porselein en composiethars. Ze zijn bedoeld om het vooroppervlak van de tanden te bedekken en esthetisch de glimlach van een persoon te verbeteren.

Tandheelkundige facings bieden een langdurige cosmetische oplossing voor patiënten en met de juiste zorg kunnen ze vele jaren meegaan. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat hoewel facings het uiterlijk van tanden kunnen verbeteren, ze geen onderliggende tandheelkundige problemen oplossen. Het is cruciaal om een goede mondgezondheid te behouden zodat uw facings normaal functioneren.

Volgens Grand View Research werd de totale waarde van de wereldwijde tandheelkundige facingsindustrie in 2021 geschat op $ 2,1 miljard. Deze industrie wordt verwacht in de komende jaren met 8,3% te groeien. Factoren die de tandheelkundige facingsindustrie beïnvloeden, zijn onder meer de toenemende prevalentie van tandheelkundige aandoeningen, de opkomende vraag naar tandheelkundig toerisme en wereldwijde cosmetische trends.

Volgens het Global Oral Health Status Report van de WHO (2022) lijden ongeveer 3,5 miljard mensen aan mondziekten en drie van de 4 van deze mensen komen uit landen met een gemiddeld inkomen. Turkije staat bekend om zijn geavanceerde tandheelkundige toerisme-industrie met meer dan 66% marktaandeel in het Midden-Oosten en Afrikaanse regio. Meer dan 2 miljoen buitenlanders bezoeken Turkije elk jaar voor medische ingrepen, waaronder tandheelkundige behandelingen.

Tandheelkundige facings zijn dunne platen of bedekkingen die aan de buitenkant van de tanden worden bevestigd om uw glimlach te verbeteren. Het doel van een tandheelkundige facing is om het uiterlijk van uw voortanden te vernieuwen en te verbeteren. Het staat ook bekend als een glimlachtransformatieprocedure omdat het de esthetiek van uw glimlach verandert. U kunt zoveel facings krijgen als u wilt, maar de aanbevolen aantallen zijn 4, 6 en 8. Tandheelkundige facings zijn meestal gemaakt van porselein of composiethars. Porseleinen tandheelkundige facings staan bekend om het bieden van betere en nauwkeurigere resultaten, vandaar een grotere glimlachtransformatie.

Porseleinen Facings: Glimlachen Transformeren met Cosmetische Tandheelkunde

Inleiding: Een mooie glimlach kan het vertrouwen vergroten en een blijvende indruk achterlaten. Niet iedereen is echter van nature gezegend met perfecte tanden. Daar komen porseleinen facings om de hoek kijken. Deze dunne schalen van porselein, ook wel tandlaminaat genoemd, hebben de cosmetische tandheelkunde gerevolutioneerd door een manier te bieden om een verbluffende glimlachmake-over te bereiken en de natuurlijke schoonheid van tanden te herstellen. In dit artikel zullen we de voordelen, kosten, procedure en meer van porseleinen facings verkennen.

Wat zijn Porseleinen Facings?

Porseleinen facings zijn op maat gemaakte schalen die aan de voorkant van tanden worden vastgeplakt om hun uiterlijk te verbeteren. Ze worden vaak gebruikt om verschillende cosmetische problemen aan te pakken, zoals verkleuring, openingen, afgebroken of scheve tanden, en versleten glazuur. Met hun natuurlijke uitstraling bieden porseleinen facings een minimaal invasieve oplossing voor tandherstel en glimlachverbetering.

De procedure

Het proces van het krijgen van porseleinen facings omvat typisch verschillende stappen. In eerste instantie is een consultatie met een cosmetische tandarts noodzakelijk om te bepalen of facings de juiste optie zijn. Vervolgens wordt er een kleine hoeveelheid glazuur voorzichtig van de tanden verwijderd om ruimte te maken voor de facings. Afdrukken van de tanden worden genomen en naar een tandtechnisch laboratorium gestuurd voor de fabricage van op maat gemaakte facings. Zodra ze klaar zijn, worden de facings met behulp van een sterke tandheelkundige lijm aan de tanden gehecht, resulterend in een getransformeerde glimlach.

Voordelen van Porseleinen Facings

Porseleinen facings bieden tal van voordelen in de cosmetische tandheelkunde:

 1. Esthetisch aantrekkelijk: Fineer bootst het natuurlijke uiterlijk van tanden na en zorgt voor een mooie, symmetrische glimlach.
 2. Veelzijdigheid: Ze kunnen meerdere tandheelkundige problemen aanpakken, waaronder vlekken, schilfers, gaten en verkeerde uitlijning.
 3. Duurzaamheid: Porseleinen veneers zijn vlekbestendig en kunnen met de juiste verzorging vele jaren meegaan.
 4. Minimaal invasief: Vergeleken met andere cosmetische ingrepen vereisen veneers een minimale wijziging van de tandstructuur.
 5. Tandheelkundige fineren voor en na: De transformatie die wordt bereikt met porseleinen veneers is vaak opmerkelijk. Vóór de procedure kunnen patiënten verkleurde, afgebroken of misvormde tanden hebben. Nadat ze fineer hebben gekregen, ziet hun glimlach er helder, gelijkmatig en onberispelijk uit. Tandheelkundige veneers kunnen het zelfvertrouwen aanzienlijk vergroten en de esthetiek van het gezicht verbeteren.
 6. Kosten en prijzen: De kosten van tandheelkundige veneers variëren afhankelijk van factoren zoals het aantal benodigde veneers, de complexiteit van de zaak en de locatie van de tandartspraktijk. Voor een nauwkeurige schatting kunt u het beste een cosmetisch tandarts raadplegen. Hoewel de kosten kunnen variëren, vinden veel mensen dat de langdurige voordelen van porseleinen veneers ze een waardevolle investering in hun glimlach en algehele zelfwaardering maken.
 7. Porseleinen tandheelkundige fineren in Turkije: Turkije is een populaire bestemming geworden voor tandheelkundig toerisme, inclusief porseleinen fineerbehandelingen. Veel internationaal erkende klinieken in Turkije bieden tandheelkundige diensten van hoge kwaliteit tegen concurrerende prijzen. Het is essentieel om onderzoek te doen en een gerenommeerde kliniek met ervaren tandartsen te kiezen om een veilige en bevredigende ervaring te garanderen.
 8. Hoe werken tandheelkundige fineren? Tandheelkundige fineren werken door het vooroppervlak van de tanden te bedekken, waardoor een nieuw, verbeterd uiterlijk ontstaat. De dunne porseleinen schalen zijn op maat ontworpen om te passen bij de gewenste vorm, grootte en kleur van de natuurlijke tanden van de patiënt. Eenmaal gebonden, staan fineren bekend om hun duurzaamheid, weerstand tegen vlekken en het vermogen om de algehele esthetiek van een glimlach te verbeteren.

Conclusie: Porseleinen facings hebben de cosmetische tandheelkunde gerevolutioneerd door een transformerende oplossing te bieden voor individuen die een glimlachmake-over zoeken. Met hun natuurlijke uitstraling, duurzaamheid en veelzijdigheid kunnen facings verschillende tandheelkundige problemen aanpakken en het vertrouwen in de glimlach herstellen. Raadpleeg een ervaren cosmetische tandarts om te bepalen of porseleinen facings de juiste optie zijn voor het bereiken van een mooie, stralende glimlach.

Tandheelkundige facings zijn verkrijgbaar in twee belangrijke materialen: porseleinen facings en composiet hars facings. Elk materiaal heeft zijn eigen kenmerken, voor- en nadelen, en overwegingen:

Porseleinen Facings:

Porseleinen facings zijn het meest voorkomend in de tandheelkundige industrie en zijn gemaakt van keramisch materiaal dat op natuurlijke tanden lijkt. Porseleinen facings bieden realistische en natuurlijke resultaten vanwege hun doorschijnende uitstraling. Porselein is vlekbestendig en is een goede keuze voor degenen die op zoek zijn naar langdurige esthetische verbeteringen. Over het algemeen zijn porseleinen facings duurzamer en sterker dan composiet hars facings.

Composiet Hars Facings:

Composiet hars facings zijn gemaakt van plastic en fijne glasdeeltjes die zijn ontworpen om natuurlijk tandglazuur na te bootsen. Hoewel composiet hars facings natuurlijk glazuur kunnen nabootsen, bieden ze niet dezelfde doorschijnendheid als porseleinen facings. Echter, technische ontwikkelingen hebben geleid tot esthetische verbeteringen.

Composiet hars facings zijn vatbaarder voor vlekken in vergelijking met porselein en vereisen meer onderhoud. Hoewel ze niet zo duurzaam zijn als porselein, kunnen composiet hars facings jaren meegaan bij goed onderhoud. In tegenstelling tot porseleinen facings hebben composiet facings geen weken nodig voor fabricage en kunnen ze dezelfde dag op de tanden worden bevestigd.

Tandheelkundige Facings
art face
dental veneers beforedental veneers after

Hoe werken Tandheelkundige Facings?

Tandheelkundige facings werken door de voorste oppervlakte van de tanden te bedekken met dunne, op maat gemaakte schalen of bedekkingen. Het proces omvat meerdere stappen:

Dit is de eerste stap in jouw reis naar tandheelkundige facings. Het eerste gesprek met jouw tandarts geeft je inzicht in het type facings dat bij jou en jouw glimlach past.

De tandarts bespreekt de stappen van de procedure, de mogelijke risico’s en complicaties, en andere relevante details over de ingreep.

Na de consultatie roept jouw tandarts je op om je tanden voor te bereiden op facings. Er wordt meestal een kleine hoeveelheid glazuur verwijderd van het vooroppervlak van de tanden om ruimte te maken voor de facings. In bepaalde gevallen is er weinig tot geen glazuurverwijdering nodig.

Nadat de tanden zijn voorbereid op facings, nemen tandartsen afdrukken met een speciaal putty-materiaal. Deze afdrukken worden gebruikt om facings te fabriceren die precies over de behandelde tanden passen.

Tandartsen plaatsen tijdelijke facings ter bescherming van de tanden. Ondertussen worden de permanente facings naar het tandtechnisch laboratorium gestuurd. Het duurt 1-2 weken voordat de facings klaar zijn om geplaatst te worden.

Nadat de op maat gemaakte facings gereed zijn, plant de tandarts een afspraak in om de facings te plaatsen. Indien er problemen zijn met de pasvorm, kunnen aanpassingen worden gemaakt.

De tandarts maakt vervolgens de laatste aanpassingen om ervoor te zorgen dat de facings comfortabel aanvoelen en er geen onder- of overbeet is. Dit kan het polijsten of opnieuw vormgeven van de facing inhouden totdat deze perfect past.

Wat zijn de risico’s van Tandheelkundige Facings?

Terwijl de procedure voor tandheelkundige facings als veilig wordt beschouwd, brengt het wel enkele potentiële risico’s met zich mee. Tandartsen moeten patiënten informeren over de volgende risico’s:

 1. Extreme gevoeligheid
 2. Kleurverschillen
 3. Irritatie van het tandvlees
 4. Zwelling nabij de tandvleesrand
 5. Infectie op de tandvleesrand
 6. Aanpassingsproblemen
 7. Ernstige irritatie
 8. Bloedend tandvlees
dental veneers istanbul
Tandheelkundige Facings kosten

Wat zijn de kosten van Tandheelkundige Facings?

De prijs van tandheelkundige facings varieert afhankelijk van het materiaal en het aantal facings dat je wilt.

 1. De gemiddelde kosten van een enkel porseleinen fineer bedragen $900 tot $2500, terwijl een enkele composiethars $250 tot $350 kost.
 2. Turkije is daarentegen een van de weinige plaatsen ter wereld waar tandartskosten betaalbaar zijn.
 3. De gemiddelde prijs van porseleinen veneers in Turkije bedraagt $250 tot $550 per tand, terwijl elk fineer van composiethars $150 tot $250 kost.

Laminaat Facings

Tandheelkundige laminaatfacings zijn dunne porseleinen bekledingen om het oppervlak van tanden te verbeteren. Laminaat verbergt diepe vlekken, markeringen, afbrokkeling, scheurtjes, verkleuring en andere onvolkomenheden aan de voortanden. Het hoofddoel van tandheelkundige laminaat is om het uiterlijk van de voortanden te vernieuwen en je glimlach te verhelderen. Laminaat is zeer aanpasbaar en levert natuurlijke resultaten vanwege de transparantie. Laminaatfacings bieden een hoog succespercentage en behoren tot de meest populaire cosmetische behandelingen voor glimlachverbetering.

Materiaal: Porselein

Gemiddelde prijs in Turkije
$250 per tand

Gemiddelde prijs in de VS
$800 tot $1000 per tand

Zirkonium Facings

Zirkonium facings zijn gemaakt van zirkoniumdioxide, een sterk en duurzaam materiaal. Het staat ook bekend als “keramisch staal” met tien keer meer kracht dan tandglazuur. Ze zijn zeer vlekbestendig en vermoeidheidsbestendig met een glad oppervlak. Zirkonium facings zijn dunne schelpen die onvolkomenheden aan de voortanden verbergen, zodat je zelfverzekerd kunt glimlachen. Ze verbeteren de vorm, grootte en kleur van de tanden voor een rechtere en levendigere glimlach. Ze kunnen 10 tot 20 jaar meegaan bij goed onderhoud en mondhygiëne.

Materiaal: Zirkoniumdioxide

Gemiddelde prijs in Turkije
$250 tot $500 per tand

Gemiddelde prijs in de VS
$800 tot $1500 per tand

E-max Facings

E-max facings zijn dunne en duurzame facings gemaakt van lithiumdisilicaatkeramiek, ook bekend als glaskeramiek. Ze zijn delicaat en zeer aanpasbaar, zodat ze de meest natuurlijke en zichtbare resultaten kunnen geven. Lithiumdisilicaatkeramiek is een sterk keramisch materiaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid en esthetische kwaliteiten. Vanwege de sterkte en duurzaamheid kunnen E-max facings tot 15 tot 20 jaar meegaan bij goed onderhoud en onderhoud. Hun doorschijnende uiterlijk en dunheid maken dat ze zich mengen.

Materiaal: Lithium Disilicaat Keramiek

Gemiddelde prijs in Turkije
$300 tot $500 per tand

Gemiddelde prijs in de VS
$1000 tot $2500 per tand

Porseleinen Facings

Porseleinen facings zijn fijne en op maat gemaakte facings gemaakt van porselein en keramiek. Ze zijn zeer doorzichtig van uiterlijk en geven vlekkeloze en natuurlijke resultaten. Porseleinen facings pakken verschillende cosmetische tandheelkundige problemen aan zoals vlekken, markeringen, afbrokkeling, barsten en misvormde tanden. Porseleinen facings staan bekend om hun natuurlijke uitstraling, duurzaamheid en weerstand tegen vlekken. Ze zijn duurzaam en kunnen tot 15 tot 20 jaar meegaan bij goed onderhoud en consequente mondhygiëne.

Materiaal: Porselein en Keramiek

Gemiddelde prijs in Turkije
$250 tot $350 per tand

Gemiddelde prijs in de VS
$1000 tot $2500 per tand

Tandheelkundige facings in Turkije: Wat zijn de voordelen en voordelen?

Turkije biedt veel voordelen en voordelen voor buitenlanders die voor medische behandelingen komen. Hier zijn de top 7 redenen waarom Turkije een goede keuze is voor tandheelkundige behandelingen en andere medische behandelingen:

In 2018 kondigde het Turkse Ministerie van Gezondheid een btw-vrijstelling aan voor buitenlanders die naar Turkije komen voor medische behandelingen. Het is een staatsincentive om het medisch toerisme in Turkije te stimuleren en het gemak voor buitenlandse patiënten te vergroten. Daarom zijn medische behandelingen belastingvrij als u een buitenlander bent die naar Turkije komt voor medische behandelingen.

Een van de voordelen van naar Turkije komen voor medische behandeling is dat u niet te maken krijgt met lange visumrijen. De meeste buitenlanders, met name Europeanen, kunnen Turkije binnenkomen zonder visum en alleen met een geldige ID-kaart. Het bespaart veel tijd en u kunt uw reis plannen zonder gedoe en zorgen.

Turkije biedt een goed gevestigde medisch toerisme sector die gedijt dankzij een netwerk van ziekenhuizen, klinieken en bureaus die elk aspect van uw reis zorgvuldig plannen. Reispakketten voor medisch toerisme omvatten alles, van hotelreserveringen tot luchthaventransfers, ziekenhuisvervoer en andere belangrijke aspecten. In 2023 hebben al ongeveer 7.46.290 mensen Turkije gekozen als hun medische bestemming. De totale winst die tot nu toe in 2023 is behaald door de medisch toerisme sector in Turkije is $1.033.942.

Geen wachttijd voor een afspraak: Een ander voordeel van naar Turkije komen is dat u niet maanden of jaren hoeft te wachten op uw afspraak. Ondanks het ontvangen van honderden en duizenden patiënten elk seizoen, krijgt elke patiënt dezelfde mate van aandacht en zorg. Het afsprakenproces verloopt snel en zonder gedoe.

Transithub: Istanbul is de grootste metropool van Turkije die dagelijks een groot aantal transitvluchten ontvangt. Het is handig om vluchtverbindingen naar bijna overal ter wereld vanuit Istanbul te vinden. Bovendien duren de meeste vluchten van Europese landen naar Istanbul slechts 3 uur. Daarom kunnen buitenlanders een gevoel van gemak vinden bij het reizen naar Turkije vanwege de gemakkelijke toegankelijkheid van vluchten.

Tandheelkundige Facings in Istanbul

Chirurgie en behandelingskosten in Istanbul Turkije prijs

Hoe Turkije te bezoeken voor tandheelkundige facing?

Als u Turkije overweegt voor tandheelkundige fineerbehandeling, volgt hier het proces om een afspraak te maken voor uw behandeling. Het proces verloopt als volgt:

Stap 1: Neem contact op met onze vertegenwoordiger en deel uw gegevens

De eerste belangrijke stap om het proces te starten is om contact met ons op te nemen en uw informatie te delen.Een van onze teamleden zal uw gegevens noteren, inclusief uw contactgegevens en medische geschiedenis.Dit zijn de tests waar onze vertegenwoordiger u om zal vragen om deze met hen te delen via WhatsApp of e-mail:
 1. CBC (Volledig bloedbeeld)
 2. CT-scan van de volledige mond
 3. Coagulatietesten
 4. BMP (Basis Metabolisch Panel)
 5. Willekeurige bloedsuikerspiegel

Stap 2: Naar Turkije reizen en opname in het ziekenhuis

Zodra onze artsen tevreden zijn met uw testresultaten, zullen we u helpen uw vlucht naar Turkije en uw reisroute te regelen.

Het maakt niet uit op welke luchthaven u landt, we zullen er zijn om u op te halen en naar het hotel te brengen.

We regelen ook uw hoteltransfers om ervoor te zorgen dat u tijdens uw reis goed verzorgd wordt.

Stap 3: Vooroperatieve controle

Zodra u in het hotel aankomt, zullen onze artsen u verwelkomen en u voorbereiden op bepaalde tests.Hoewel we u eerder hebben gevraagd om bepaalde tests uit te voeren, voeren onze artsen nog een reeks tests uit om zeker te zijn.De volgende tests worden uitgevoerd vóór de operatie:
 1. Volledig bloedbeeld (CBC)
 2. ECG-test
 3. Coagulatietest
 4. ECG (elektrocardiogram)
 5. Bloedsuikertest

Stap 4: Operatie

Als de artsen tevreden zijn met uw testresultaten, bereiden ze u voor op de operatie.

Op de dag van de operatie wordt u naar het ziekenhuis gebracht en verwelkomd door het personeel van het ziekenhuis.

Stap 5: Herstel

Na de operatie moet u mogelijk een korte tijd in het ziekenhuis blijven zodat artsen uw toestand kunnen controleren.

Dit is slechts een preventieve stap om ervoor te zorgen dat u goed herstelt.

U moet mogelijk na enkele dagen terugkomen voor een vervolgafspraak met de arts.

Zodra uw arts groen licht geeft, zullen we u overbrengen naar uw aangewezen hotel.

Het hotel biedt een breed scala aan voorzieningen en luxe om ervoor te zorgen dat u zich comfortabel voelt tijdens uw verblijf.

Welke diensten zijn inbegrepen in ons pakket?

Hier is een volledige lijst van diensten die zijn inbegrepen in ons behandelpakket:

 1. Voorbereidende tests
 2. Anesthesieonderzoek
 3. Eerste onderzoek
 4. Tandheelkundige implantatieprocedure
 5. Postprocedure Examens
 6. Ziekenhuisverblijf na de procedure (indien nodig)
 7. VIP-hotel- en ziekenhuistransfers
 8. Hotel accommodatie

Wie zou Tandheelkundige Facings moeten krijgen?

Tandheelkundige facings zijn bedoeld voor cosmetische verbetering voor mensen die specifieke esthetische zorgen hebben met betrekking tot hun glimlach. Hier zijn situaties waarin tandheelkundige facings een geschikte behandeling kunnen zijn:

Verkleurde Tanden

Tandheelkundige facings werken goed in situaties waarbij de voortanden ernstig zijn verkleurd en bevlekt. Deze vlekken zijn diep en reageren niet op tandenbleekprocedures.

Gebroken of afgebroken tanden

Tandheelkundige facings zijn ook nuttig wanneer er merkbare schilfering of breuk is aan de voortanden. Facings vernieuwen het uiterlijk van de tanden en verbergen de onvolkomenheden.

Misvormde of ongelijke tanden

Tandheelkundige facings kunnen ook een meer uniforme en esthetisch aangename tandvorm geven als uw tanden niet recht zijn. Facings geven u een meer gelijkmatige en esthetisch aangename glimlach die uw persoonlijkheid verbetert.

Gespleten tanden

Tandheelkundige facings zijn ook gunstig om opvallende spleten tussen tanden te sluiten. Ze geven u een rechtere en meer aanstekelijke glimlach.

Slijtage aan tanden

Na verloop van tijd vertonen uw tanden tekenen van slijtage zoals vlekken, afgevlakte tanden en gechipte of gescheurde tanden. Tandheelkundige facings geven een nieuw uiterlijk aan uw tanden en transformeren esthetisch uw glimlach.

Cosmetische verbetering

Soms willen mensen alleen maar hun zelfvertrouwen een boost geven door hun tanden te verbeteren. Facings lossen meerdere cosmetische problemen op zoals verkleuring, schilfering, scheuren, vlekken en misvormde tanden. Ze geven uw tanden de uniformiteit die u altijd al wilde voor een glimlach die camera-vriendelijk is.

doctor patient FAQ dixi health

Veelgestelde vragen over Tandheelkundige Facings

Hier zijn veelvoorkomende vragen die we ontvangen over tandheelkundige facings:

De gemiddelde hersteltijd voor tandheelkundige facings is 2 tot 3 weken. U kunt binnen een week terugkeren naar uw dagelijkse activiteiten als alles soepel verloopt.

 
 
 
 
 

Tandheelkundige facings zijn onomkeerbaar en kunnen alleen vervangen worden als ze beschadigd raken. De gemiddelde levensduur van facings ligt tussen 8 en 15 jaar.

Een betrouwbare, ervaren en gecertificeerde orthodontist is de beste tandarts voor tandheelkundige facings.

Facings kunnen niet worden gebleekt en de enige manier om hun kleur te verbeteren is door nieuwe facings te laten plaatsen.

Tandheelkundige facings hebben een hoog slagingspercentage en staan bekend om het leveren van de meest natuurlijke en esthetisch aangename resultaten.

Facings laten plaatsen ontheft je niet van het zorgen voor je gezondheid en regelmatige bezoeken aan je tandarts.

Tandheelkundige facings zijn gemaakt van porselein en andere biocompatibele materialen, dus de kans op toxiciteit is zeer laag. Je moet echter controleren of je allergisch bent voor een van de materialen.

De procedure voor tandheelkundige facings is niet pijnlijk, maar je kunt de eerste paar dagen extra gevoeligheid ervaren als gevolg van veranderingen in het glazuur.

Endodontics istanbul turkey

Tandimplantaat Tandfineer Tanden Bleken Profylaxe Hollywood-Glimlach Kickstart uw gezondheidsreis in Istanbul!..Endodontie in TurkijeEndodontie, een van de takken van de tandheelkunde, houdt zich over het algemeen bezig met de identificatie en behandeling van tandpijn, tandziekten en infecties. De betekenis van het woord komt uit het Grieks. “Endo” betekent binnenin en “odont”

Lees verder »
Dentale implantaten

Tandimplantaat Tandfineer Tanden Bleken Profylaxe Hollywood-Glimlach Kickstart uw gezondheidsreis in Istanbul!..Dentale Implantaten in Istanbul TurkijeDentale implantaten is een populaire methode om ontbrekende tanden te herstellen in de tandheelkunde. Dentale implantaten zijn in wezen metalen staven of metalen schroeven die de wortel van een tand vervangen. Met andere woorden, ze herstellen

Lees verder »