dixi health logo n
plastic surgery price and cost
Kickstart uwgezondheidsreis in Istanbul!..

Kosten Voor Amandel Oogchirurgie in Turkije

Populair bekend als Amandeloogchirurgie, is Canthoplastiek een reconstructieve cosmetische ingreep om de vorm van uw ogen te verbeteren. De procedure richt zich op het aanspannen van uw onderste oogleden en de buitenste hoek van de ogen, bekend als de laterale canthus. Het richt zich op meerdere tekenen van veroudering zoals wallen onder de ogen, hangende oogleden, hangende ogen, kraaienpootjes, enz. Canthoplastiek tilt uw ogen op zodat ze de indruk geven van “amandelogen” of “kattenogen”. Zulke ogen worden beschouwd als een teken van schoonheid en charme.

Canthoplastiek behoort tot de meest voorkomende esthetische procedures vanwege de snelle en effectieve aard ervan. Meer dan 50.000 Canthoplastiekoperaties worden elk jaar uitgevoerd. Soms overwegen mensen deze operatie ook om hun zicht te verbeteren wanneer hangende huid hun zicht belemmert. Turkije is een van de meest bekende bestemmingen vanwege de bloeiende en snel ontwikkelende medisch toerisme sector. Er worden jaarlijks meer dan 10.000 Canthoplastiekoperaties in Turkije uitgevoerd door ervaren en internationaal gecertificeerde artsen. Hier vindt u alles wat u moet weten over Canthoplastiekoperatie en hoe u naar Turkije kunt komen voor deze behandeling:

Ook bekend als Kattenoogchirurgie en Amandel oogchirurgie, is een Canthoplastie bedoeld om u mooie en gevormde ogen te geven. De operatie spant de huid aan in het laterale canthusgebied (buitenste ooghoek) en tilt deze op. Het geeft de ogen een mooie amandelvorm die u direct jonger doet lijken en ook zo laat voelen. Canthoplastie helpt ook bij wazig zicht door hangende ogen en slappe huid op de oogleden.

Amandeloogchirurgie: Het Verbeteren van de Schoonheid van Amandelvormige Ogen

Inleiding: Amandelvormige ogen staan bekend om hun gracieuze en verleidelijke uitstraling. In recente jaren is er een groeiende interesse in cosmetische ingrepen gericht op het verbeteren van de schoonheid van amandelvormige ogen. Amandeloogchirurgie, ook bekend als canthoplastische chirurgie, is een populaire procedure die helpt bij het verkrijgen van de gewenste amandelvorm terwijl zorgen zoals overtollige huid en hangende huid worden aangepakt. In dit artikel zullen we de verschillende aspecten van amandeloogchirurgie verkennen, inclusief kosten, procedure en mogelijke voordelen.

Amandeloogchirurgie Begrijpen: Amandeloogchirurgie is een gespecialiseerde cosmetische ooglidoperatie uitgevoerd door gecertificeerde plastisch chirurgen of oculoplastisch chirurgen. Deze chirurgische ingreep richt zich op het hervormen van de buitenste hoeken van de ogen om een duidelijke amandelvorm te creëren. Door overtollige huid te verwijderen en de ondersteunende weefsels aan te passen, kan de chirurg een meer gedefinieerde en esthetisch aantrekkelijke uitstraling bereiken.

Procedures en Technieken: Amandeloogchirurgie omvat meestal het maken van kleine incisies op de buitenste hoeken van de ogen, vaak aangeduid als de canthoplastieprocedure. De keuze tussen lokale verdoving of algehele verdoving hangt af van de voorkeur van de patiënt en het advies van de chirurg. Tijdens de operatie past de chirurg zorgvuldig de weefsels aan en verwijdert eventuele overtollige huid om de gewenste amandelvormige ooguitstraling te creëren. Daarnaast kunnen sommige patiënten kiezen voor aanvullende procedures zoals een wenkbrauwlift om hun algehele uiterlijk verder te verbeteren. De operatie wordt altijd uitgevoerd onder lokale verdoving.

Voordelen en Overwegingen: Het belangrijkste voordeel van amandeloogchirurgie is de transformatie van de oogvorm, resulterend in een meer amandelvormige uitstraling. Deze chirurgische ingreep kan individuen helpen die verlangen naar meer gedefinieerde en exotisch ogende ogen. Bovendien kan amandeloogchirurgie zorgen voor problemen zoals hangende oogleden, overtollige huid en asymmetrie, waardoor een jeugdiger en verfrissend uiterlijk ontstaat.

Amandeloogchirurgie Kosten: De kosten van canthoplastie bij amandeloogchirurgie variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de expertise van de chirurg, de geografische locatie van de kliniek en eventuele aanvullende procedures die worden uitgevoerd. Over het algemeen kunnen de kosten voor amandeloogchirurgie aanzienlijk zijn. Het wordt aanbevolen om een ​​gekwalificeerde plastisch chirurg te raadplegen om een ​​nauwkeurige schatting te krijgen op basis van individuele behoeften.

Herstel en Nazorg: Na amandeloogchirurgie kunnen patiënten wat zwelling, blauwe plekken en ongemak ervaren rond het operatiegebied. Het is essentieel om de instructies van de chirurg met betrekking tot nazorg en medicatie op te volgen voor een soepel herstel. Het is belangrijk om zware activiteiten te vermijden, de ogen tegen zonlicht te beschermen en follow-up afspraken bij te wonen voor een juiste monitoring van het genezingsproces.

Conclusie:  Amandeloogchirurgie, of canthoplastie chirurgie, is een populaire cosmetische ingreep die de vorm en uitstraling van amandelvormige ogen kan verbeteren. Door te overleggen met een gecertificeerde plastisch chirurg of oculoplastisch chirurg kunnen individuen de mogelijke voordelen van amandeloogchirurgie verkennen en hun specifieke doelen en zorgen bespreken. Het is echter belangrijk om te onthouden dat elke chirurgische ingreep inherente risico’s met zich meebrengt, en een grondig begrip van de procedure, kosten en herstelproces noodzakelijk is voordat er beslissingen worden genomen.

Amandeloogchirurgie is een poliklinische ingreep die lokale verdoving vereist of indien nodig, IV-sedatie. Het hoofddoel van de operatie is het liften en aanspannen van de buitenste hoek van het oog voor mooie amandelvormige ogen. Hier is een stapsgewijze handleiding voor de Canthoplasty procedure:

 1. Anesthesie: De eerste stap bij een canthoplastiek is het toedienen van anesthesie om het gebied rond de ogen te verdoven. De patiënt kan ook om algemene anesthesie vragen als hij een lage pijngrens heeft.
 2. Markering en incisie: Zodra de anesthesie is toegepast, markeert de chirurg de buitenste ooghoek voor incisies. Na het markeerproces worden er kleine incisies gemaakt in beide ogen. De incisies worden meestal gemaakt op de natuurlijke vouw van de buitenste ooglidhoek om littekens te voorkomen.
 3. De huid optillen: Na de incisie tillen chirurgen de huidweefsels, spieren en ligamenten die de buitenste ooghoek ondersteunen op en spannen ze aan. De huidweefsels worden in een licht opwaartse richting opgetild om uw ogen een schuin uiterlijk te geven.
 4. Hechtingen: Na de operatie sluiten chirurgen de incisies en laten ze genezen.
Canthoplastie of kattenoogprocedure is een esthetische behandeling om de vorm van uw ogen te veranderen en de esthetische uitstraling te verbeteren. De meeste mensen overwegen deze behandeling om cosmetische redenen, maar sommigen overwegen het ook om medische redenen. Hier is waarom Canthoplastie wordt uitgevoerd en hoe het uw gezicht kan veranderen:
 1. Mooie amandelogen: Canthoplastiek tilt de buitenste ooghoek op en verplaatst deze iets naar boven. De effecten resulteren in prachtige amandelvormige ogen die onmiddellijk leven toevoegen aan je hele gezicht.
 2. Anti-veroudering: Canthoplastie richt zich op talrijke tekenen van veroudering die uw ogen een doffe en vermoeide uitstraling geven. Veel voorkomende problemen zijn hangende buitenste ooghoeken, rimpels, wallen, hangende ogen, kraaienpootjes, enz.
 3. Stralend gezicht: Deze operatie is ook een geweldige manier om er jaren jonger uit te zien dan uw leeftijd. Door de buitenste ooghoek op te tillen en strakker te maken, ziet uw gezicht er onmiddellijk frisser en wakkerder uit.
 4. Verheldert het gezichtsvermogen: Soms kan het gezichtsvermogen ook worden beïnvloed door hangende ogen en een slappe huid rond de ogen. Canthoplastie tilt de verslapte huid op en helpt uw zicht helderder te maken.

Amandeloogchirurgie of Canthoplastie is een kleine chirurgische ingreep met weinig tot geen bijwerkingen. Hier zijn de voorwaarden die u in aanmerking laten komen voor deze ingreep:

 1. Je bent ouder dan 25 jaar.
 2. Je hebt extreem hangende en hangende ogen.
 3. Je hebt wallen onder de ogen en een slappe huid nabij de buitenste ooghoek.
 4. Je hebt fijne lijntjes en rimpels in de buitenste ooghoek. Dit wordt ook wel kraaienpootjes genoemd.
 5. De huid nabij de hoek van uw buitenste oog heeft zijn elasticiteit verloren en belemmert uw zicht.
 6. Je bent niet tevreden met de vorm van je ogen en wilt de gewenste amandelvormige ogen.
 7. Je bent over het algemeen gezond en hebt geen ernstige medische aandoeningen zoals diabetes of hypertensie.
 8. Je bent geen gewone roker en drinkt niet te veel alcohol.

Turkije staat bekend om zijn sterk ontwikkelde medisch toerisme over de hele wereld. De sector houdt zich aan strikte veiligheidsrichtlijnen en wettelijke kaders om de veiligheid en het welzijn van patiënten te waarborgen. De veiligheid van patiënten is een van de belangrijkste aspecten voor Turkije en er worden dienovereenkomstig maatregelen genomen. Hier zijn de belangrijkste redenen waarom Turkije als veilig wordt beschouwd voor cosmetische ingrepen:

Strikt Wettelijk Kader: De veiligheidsaspecten worden hoog geprioriteerd en nauwlettend gecontroleerd door het Turkse Ministerie van Gezondheid. Ziekenhuizen en klinieken moeten zich houden aan de voorschriften die door het ministerie zijn vastgesteld voor het uitvoeren van medisch toerisme. Voor meer details kunt u de officiële website van het ministerie bezoeken.

Robuuste Gezondheidszorginfrastructuur: Turkije is een van de weinige landen met een robuuste gezondheidszorginfrastructuur die speciaal is ontworpen voor medisch toerisme. Er wordt zwaar geïnvesteerd in geavanceerde en nieuwste apparatuur om ervoor te zorgen dat buitenlanders de beste medische zorg ontvangen.

Ervaren Artsen: Chirurgen in Turkije moeten voldoen aan de strikte criteria die zijn vastgesteld door het Ministerie van Gezondheid om legaal te kunnen opereren. Specialisatie in de medische sector en certificeringen zijn noodzakelijk voordat een medisch bedrijf kan worden gestart. Daarom moeten artsen een rigoureuze training ondergaan en meerdere certificeringen behalen voordat ze hun diensten op het gebied aanbieden.

Amendoogchirurgie, ook wel bekend als canthoplastische chirurgie, is populair geworden onder individuen die de uitstraling van hun ogen willen verbeteren. Deze cosmetische ingreep heeft tot doel een meer amandelvormige oogcontour te creëren, waardoor de ogen een bredere en jeugdigere uitstraling krijgen. In dit artikel zullen we de kosten van amendoogchirurgie bespreken, inclusief mannelijke amendoogchirurgie-opties, en de prijsoverwegingen in Turkije verkennen.

Amandelogenchirurgie Begrijpen

Amandeloogchirurgie, of canthoplastische chirurgie, omvat het hervormen van de buitenhoek van de ogen om een amandelachtige vorm te bereiken. Het wordt vaak gezocht door mensen die een meer exotische ooguitstraling wensen of die hangende of naar beneden gerichte oogleden willen corrigeren. De ingreep kan zowel bij mannen als vrouwen worden uitgevoerd om het algehele esthetische uiterlijk van de ogen te verbeteren.

Kostenoverwegingen

Amandelogenchirurgie kosten kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de geografische locatie, de ervaring van de chirurg en de complexiteit van de ingreep. Daarnaast kan het toevoegen van andere ingrepen, zoals dubbele ooglidchirurgie of blepharoplastiek, invloed hebben op de totale kosten. Het is belangrijk om een gekwalificeerde chirurg te raadplegen om een nauwkeurige schatting te krijgen voor uw specifieke geval.

Manlijke Amandeloogchirurgie

Amandeloogchirurgie wordt doorgaans geassocieerd met vrouwelijke patiënten, maar steeds meer mannen zoeken nu ook deze ingreep om hun gewenste esthetische doelen te bereiken. Manlijke amandeloogchirurgie heeft als doel een natuurlijke, mannelijke amandelvormige oogcontour te creëren die past bij de gezichtskenmerken van de persoon. De kosten van manlijke amandeloogchirurgie kunnen verschillen van die van vrouwelijke patiënten vanwege variaties in technieken en chirurgische overwegingen.

Amandeloogchirurgie in Turkije

Turkije is een populaire bestemming geworden voor medisch toerisme, inclusief cosmetische ingrepen zoals amandelvormige oogchirurgie. Het land biedt concurrerende prijzen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van zorg. Bij het overwegen van amandelvormige oogchirurgie in Turkije is het essentieel om grondig onderzoek te doen en een gerenommeerde kliniek of chirurg te kiezen die gespecialiseerd is in deze procedure. De kosten van amandelvormige oogchirurgie in Turkije kunnen betaalbaarder zijn vergeleken met andere landen, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor degenen die deze specifieke cosmetische ingreep zoeken.

Factoren Die Van Invloed Zijn Op De Kosten Van Amandeloogchirurgie

Verschillende factoren kunnen de kosten van amandelvormige oogchirurgie beïnvloeden, ongeacht de locatie. Deze factoren omvatten:

 1. Deskundigheid en reputatie van de chirurg: Ervaren chirurgen met een bewezen staat van dienst kunnen hogere honoraria in rekening brengen vanwege hun geavanceerde vaardigheden en expertise.
 2. Faciliteiten en apparatuur: De kwaliteit van de chirurgische faciliteit en de beschikbaarheid van geavanceerde apparatuur kunnen bijdragen aan de totale kosten.
 3. Anesthesiekosten: Afhankelijk van het type anesthesie dat tijdens de procedure wordt gebruikt, kunnen de anesthesiekosten variëren.
 4. Preoperatieve consultaties en nazorg: Bij het berekenen van de totale kosten moet rekening worden gehouden met de kosten van preoperatieve consultaties en postoperatieve vervolgbezoeken. li>

Conclusie:

Amandelvormige oogchirurgie, of canthoplasty chirurgie, biedt individuen de mogelijkheid om een amandelvormige oogcontour te bereiken, waardoor hun algehele uiterlijk wordt verbeterd. Het begrijpen van de kostenoverwegingen, inclusief mannelijke amandeloogchirurgie-opties en het verkennen van de prijzen in Turkije, kan individuen helpen geïnformeerde beslissingen te nemen over het ondergaan van deze cosmetische procedure. Het is essentieel om een gekwalificeerde chirurg te raadplegen om uw doelen te bespreken, een nauwkeurige kostenschatting te verkrijgen en een veilig en succesvol resultaat te garanderen.

canthoplastie chirurgie Turkije Istanbul
art face
Canthoplasty Almond Eye Surgery Before AfterAlmond Eye Surgery Before After

Amandelvormige Oogchirurgie Risico’s

Canthoplastie is over het algemeen een veilige en snelle procedure, maar niet volledig vrij van risico’s. De volgende zijn de meest voorkomende risico’s die verband houden met deze procedure:

Als de wonden niet goed verzorgd worden, bestaat er een kans op terugkerende infecties. Artsen schrijven antibiotica en topische crèmes voor om dergelijke infecties te behandelen.

Zelden kan excessief vloeien tijdens of na de chirurgie. In dergelijke situaties wordt aanbevolen om niet zelfmedicatie toe te passen en zo snel mogelijk contact op te nemen met uw arts.

Patiënten kunnen ook gevoeligheid voor licht ervaren in de eerste paar weken en het wordt aangeraden om weg te kijken van sterke lichten.

Gedurende de eerste paar weken kunnen patiënten overmatige droogte in hun ogen ervaren. Dokters schrijven doorgaans oogdruppels en andere medicijnen voor om voor uw ogen te zorgen na de operatie.

Welk Ziekenhuis Of Kliniek is Het Beste Voor Canthoplastie Chirurgie in Turkije?

Turkije is een van ’s werelds meest gerenommeerde medische toerismehubs. Met een robuuste en goed gestructureerde gezondheidsinfrastructuur biedt het land een enorm scala aan ziekenhuizen en klinieken voor plastische chirurgieën aan het gezicht. De meest populaire en ervaren ziekenhuizen in grootstedelijke steden zoals Istanbul zijn onder andere Medistanbul Hospital, Maltepe University Hospital, Istanbul Cerrahi Hospital, Istinye University Medical Park, en nog veel meer.

Canthoplasty Almond Eyes Surgery Price Istanbul

Waarom Kiezen Voor Turkije Voor Amandelvormige Oogchirurgie?

Turkije is een van ’s werelds meest prominente medische toerismehubs. Hier zijn de top 5 redenen waarom u Turkije zou moeten kiezen voor uw medische behoeften:

Internationaal Opgeleide Artsen: Chirurgen in Turkije ondergaan rigoureuze training om zich te specialiseren in verschillende medische vakgebieden. De meerderheid van hen is internationaal opgeleid en gecertificeerd door internationale medische raden.

Geavanceerde Gezondheidszorgfaciliteiten: Turkije heeft een robuuste en goed gevestigde gezondheidszorginfrastructuur. Internationale standaard technologie en apparatuur zijn aanwezig om de veiligheid en het welzijn van de patiënten te waarborgen.

Economische Prijzen: De kosten van medische procedures zijn aanzienlijk lager in Turkije, tot wel 80%, vergeleken met die in andere landen. Patiënten ontvangen internationale standaard medische hulp gedurende hun behandeling in een economische koststructuur. De kosten voor canthoplastie chirurgie zijn zeer goedkoop in Turkije.

Vakantiebestemming: Turkije is een ideale bestemming voor reisliefhebbers, met een rijke culturele erfgoed en een breed scala aan toeristische activiteiten. U ontvangt niet alleen eersteklas medische faciliteiten, maar kunt ook een nieuw land verkennen.

Samenwerkend Personeel: Medisch toerisme is een van de top specialiteiten van Turkije en elk jaar bezoeken duizenden buitenlanders het land voor medische diensten. Het personeel in de medische sector is getraind om patiënten een comfortabele en probleemloze ervaring te bieden gedurende hun verblijf.

Gelaatsesthetiek Transformeren: De Wereld van Cosmetische Ooglidchirurgieën

Kosmetische chirurgie heeft een aanzienlijke toename gezien in procedures gericht op het verbeteren van de uitstraling van de ogen. Van Aziatische blepharoplastiek tot ooglidliftchirurgie, kiezen steeds meer mensen voor chirurgische ingrepen om hun oogesthetiek te hervormen en opnieuw vorm te geven.

Aziatische blepharoplastie, ook wel bekend als dubbele ooglidchirurgie, is een van de meest populaire ingrepen gezocht door personen van Aziatische afkomst. Deze procedure omvat het creëren van een zichtbare plooi in het bovenste ooglid om een meer prominente dubbele ooglid uitstraling te bereiken. Door deze operatie te ondergaan, willen individuen een groter gevoel van symmetrie en openheid in hun ogen bereiken, in overeenstemming met heersende schoonheidsnormen.

Ooglid contouring procedures omvatten een reeks chirurgische technieken gericht op het hervormen en verbeteren van de uitstraling van de oogleden. Epicanthoplastie chirurgie richt zich op het wijzigen van de binnenste hoek van het oog om de waargenomen grootte van de ogen te vergroten. Deze procedure, vaak gecombineerd met canthoplastie, die zich richt op de buitenste hoek van het oog, maakt op maat gemaakte wijziging van de oogvorm en algehele gezichtsharmonie mogelijk.

Kosmetische oog hervormingsoperaties gaan verder dan alleen het creëren of verbeteren van een ooglidplooi. Deze procedures omvatten een verscheidenheid aan technieken die zijn afgestemd op specifieke esthetische zorgen. Of het nu gaat om een bovenooglidoperatie om een hangende huid aan te pakken of een ooglidliftoperatie om vermoeid ogende ogen te verjongen, deze ingrepen bieden individuen opties om hun gewenste ooguitstraling te bereiken.

Het is belangrijk op te merken dat hoewel deze procedures populair zijn geworden, elk zijn eigen risico’s en beperkingen met zich meebrengt. Grondig overleg met gekwalificeerde medische professionals is cruciaal om de geschiktheid van een bepaalde operatie te bepalen en om verwachtingen met betrekking tot de mogelijke resultaten te beheren.

Bovendien is het essentieel om deze operaties met culturele gevoeligheid en begrip voor de diverse schoonheidsnormen die wereldwijd bestaan, te benaderen. De beslissing om een cosmetische ingreep te ondergaan, moet een persoonlijke zijn, gedreven door individuele verlangens en voorkeuren, eerder dan externe druk of maatschappelijke verwachtingen.

In conclusie blijft de wereld van cosmetische ooglidoperaties evolueren, waarbij individuen transformerende opties krijgen om hun oogesthetiek te verbeteren. Van Aziatische blepharoplastie tot ooglid contouring procedures, bieden deze operaties mogelijkheden om de verschijning van de ogen te hervormen en te herdefiniëren. Het is echter van cruciaal belang dat individuen dergelijke procedures benaderen met zorgvuldige overweging, geïnformeerde besluitvorming en een focus op algemeen welzijn.

Verhoog uw welzijn en schoonheidservaring in Istanbul.

“Uw welzijn is een onschatbaar bezit dat u nooit als vanzelfsprekend zou moeten beschouwen. Istanbul herbergt een breed scala aan klinieken en ziekenhuizen die bekend staan om hun expertise op het gebied van bariatrische chirurgie. Duizenden patiënten ondergaan hier transformatieve bariatrische ingrepen en vertrekken met een gevoel van herwonnen zelfvertrouwen. Als u ook weer op het gezonde spoor wilt komen en uw zelfvertrouwen wilt terugwinnen, dan is Istanbul de plek waar dat allemaal kan gebeuren!

Amandel Oogchirurgie (Canthoplastiek) in Istanbul

Chirurgie en behandelingskosten in Istanbul Turkije prijs

Hoe kunt u naar Turkije komen voor Canthoplasty (amandeloogchirurgie)?

Canthoplasty een poliklinische ingreep die niet vereist dat de patiënt dagenlang in het ziekenhuis verblijft. De hersteltijd is minimaal en de operatie duurt maximaal 1-2 uur. Hier is alles wat u moet weten over hoe u deze ingreep in Turkije kunt krijgen:

Stap 1: Neem contact op met onze vertegenwoordiger en deel uw gegevens.

De eerste stap om het proces te starten is om contact met ons op te nemen en uw informatie te delen. Een van onze vertegenwoordigers zal uw gegevens noteren, inclusief uw medische geschiedenis en uw contactgegevens. Hier zijn de tests waar onze artsen u om zullen vragen:

 1. Een compleet bloedprofiel
 2. Volledig medisch onderzoek
 3. Röntgenfoto van de thorax

Stap 2: Reizen naar Turkije en ziekenhuisopname

Nadat u medisch onderzocht bent door onze artsen, kunnen we uw vlucht naar Turkije en reisplan regelen. Het maakt niet uit op welke luchthaven u landt, wij zullen er zijn om u op te halen en naar het hotel te begeleiden. We regelen ook uw transfer van en naar het hotel om ervoor te zorgen dat u tijdens uw reis goed wordt verzorgd.

Stap 3: Vooroperatieve controle

 Zodra u in het hotel aankomt, zullen onze artsen u verwelkomen en u voorbereiden op bepaalde tests. De volgende tests zullen vóór de operatie worden uitgevoerd:

 1. Volledig bloedbeeld (CBC)
 2. ECG-test
 3. Röntgenfoto’s van de borst
 4. Coagulatiestudies (PT/PTT)

Stap 4: Chirurgie

Nadat de dokters tevreden zijn met uw testresultaten, wordt uw operatiedag gepland. Op de geplande dag van uw operatie brengen wij u over naar het hotel.

Stap 5: Herstel

Na de operatie moet u misschien voor een korte periode in het ziekenhuis blijven zodat de artsen uw toestand kunnen controleren. Dit is slechts een preventieve maatregel om ervoor te zorgen dat u goed herstelt. U moet uw arts misschien na een week bezoeken voor het verwijderen van uw hechtingen.

Stap 6: Hoteltransfer

Zodra u groen licht krijgt van uw arts, zullen we u overbrengen naar uw aangewezen hotel. Het hotel biedt een breed scala aan voorzieningen en luxe om ervoor te zorgen dat u comfortabel bent tijdens uw verblijf.

 Canthoplastiekoperatie in Istanbul: Kosten en Regelingen

 Er zijn veel geldige redenen om Istanbul te kiezen als uw bestemming voor   cosmetische ingrepen aan het gezicht. We zouden hier graag een paar   willen benadrukken:

 1. Toeristische bestemming: Maar liefst 1,2 miljoen Europeanen bezoeken Istanbul en verschillende andere Turkse steden voor verschillende medische procedures. De kosten van medische procedures zijn hier aanzienlijk lager, vaak tot 80% minder, dan in.
 2. Transit Hub: De stad is een van de populairste transitbestemmingen ter wereld. Het is handig om vliegverbindingen naar bijna overal ter wereld te vinden. Bovendien duren de meeste vluchten vanuit Europese landen slechts 3 uur.
 3. Bloeiend medisch toerisme: Istanbul biedt een gevestigde sector voor medisch toerisme die floreert dankzij een web van ziekenhuizen, klinieken en instanties die elk aspect van uw reis nauwgezet plannen. Reispakketten voor medisch toerisme omvatten alles, van hotelreserveringen tot luchthaventransfers, ziekenhuistransfers en andere belangrijke aspecten. Tot nu toe hebben in 2023 al ongeveer 7.46.290 mensen Turkije als medische bestemming gekozen. Het totale inkomen dit jaar tot nu toe bedraagt $1.033.942.
 4. Economische prijzen: Istanbul staat bekend om zijn voordelige prijzen voor medische procedures. De gemiddelde prijs van Canthoplastie (amandeloogchirurgie) ligt tussen $ 1000 en $ 3000. Integendeel, de gemiddelde prijs van een canthoplastiek bedraagt in de VS en Groot-Brittannië ongeveer $5000 tot $10.000. U bespaart meer dan 50% en ontvangt dezelfde hoge standaard aan medische zorg.

  Wat zit er in ons pakket?

 1. Voorbereidende tests
 2. Anesthesieonderzoek
 3. Eerste onderzoek
 4. Canthoplastiekchirurgie
 5. Algemene anesthesie of lokale anesthesie
 6. Onderzoeken na de operatie
 7. Ziekenhuisverblijf na de operatie
 8. VIP-hotel- en ziekenhuistransfers
 9. 3-5 dagen hotelaccommodatie.
doctor patient FAQ dixi health

FAQ’s voor Amandelvormige Oogchirurgie (Canthoplastiek)

Canthoplastiek is een langdurige reconstructieve ingreep die gemiddeld 8 tot 10 jaar duurt.

Amandelvormige oogchirurgie is een niet-omkeerbare ingreep en alleen revisies/correcties zijn mogelijk na de ingreep.

Typisch wordt lokale verdoving of IV-sedatie gegeven tijdens Canthoplastiek, maar artsen kunnen ook algemene verdoving toedienen indien nodig.

De grootste opvallende verschil tussen een Canthoplastiek voor en na is grote mooie amandelvormige ogen. U kunt een belangrijk verschil zien in de vorm van uw ogen waardoor ze een breder en meer wakkere uitstraling krijgen.

De minimumleeftijd voor canthoplastie chirurgie is 18 jaar. Iedereen ouder dan 18 komt in aanmerking voor deze operatie, mits ze geen ernstige medische aandoeningen hebben. De ideale leeftijd voor een kattendeoogchirurgie ligt tussen 25 en 50 jaar.

Een oculoplastisch chirurg voert canthoplastische chirurgie uit en is een expert op het gebied van oogheelkunde en plastische chirurgie.

Amandelvormige oogchirurgie is een kleine ingreep met een korte operatietijd. De gemiddelde operatietijd voor Canthoplastische chirurgie is 30-45 minuten.

Aangezien Canthoplastie een minimaal invasieve ingreep is, is ook de hersteltijd niet erg lang. De meeste zwelling en blauwe plekken treden op in de eerste week en nemen af tegen de tweede of derde week. Het duurt 10 tot 15 dagen om te herstellen van de operatie, terwijl de resultaten volledig zichtbaar zijn na een maand. Het is belangrijk om de veiligheidsvoorschriften van uw arts op te volgen voor een snel herstel.

Canthoplastische resultaten blijven langdurig zichtbaar en hebben mogelijk slechts na 10 jaar een opfrisbeurt nodig. Correcties zijn mogelijk na de operatie als er iets niet goed voor u aanvoelt. Het is belangrijk om al uw zorgen en verwachtingen met uw arts te bespreken vóór de ingreep om misverstanden later te voorkomen.

Mensen weten vaak niet het verschil tussen canthoplastie en blepharoplastie. Beide ingrepen veranderen het uiterlijk van uw ogen, maar ze hebben verschillende doeleinden. Ze lijken op elkaar maar zijn dat niet.

 1. Canthoplastiek richt zich op de buitenste ooghoek, terwijl ooglidcorrectie zich richt op problemen aan het bovenste ooglid.
 2. Bij een ooglidcorrectie wordt overtollige huid van de bovenste oogleden verwijderd, terwijl de huid bij een canthoplastiek alleen wordt gelift en strakker gemaakt.
 3. Canthoplastie verandert de gehele vorm van uw ogen, terwijl Blepharoplastie alleen de bovenste oogleden vormt.
 4. Welke beter is, hangt af van wat uw esthetische behoeften zijn en welke beter bij uw medische profiel past.
facelift chirurgie kosten istanbul turkije

Gezichtsesthetiek Ooglid Operatie Neus-esthetiek Borstbehandeling Kont-esthetiek Kickstart uwgezondheidsreis in Istanbul!..Facelift (Rhytidectomie) Operaties in IstanbulZoals de naam al aangeeft, is een facelift een chirurgische techniek om een hangend gezicht op te liften en strakker te maken om jaren van je gezicht te doen verdwijnen. Het is een invasieve cosmetische ingreep die

Read More »
ooglid chirurgie

Ooglid Chirurgie in TurkijeOok bekend als Blefaroplastiek, ooglid chirurgie is een chirurgische ingreep om tekenen van veroudering rond de ogen te verbeteren. Door veroudering, levensstijlgewoonten en andere factoren beginnen onze oogleden te zakken en maken ons ouder dan we zijn. Ooglid chirurgie is een procedure om de oogleden te liften

Read More »
Bichectomie operatie voor mannen Turkije

Gezichtsesthetiek Ooglid Operatie Neus-esthetiek Borstbehandeling Kont-esthetiek Kickstart uw gezondheidsreis in Istanbul!..Bichectomie-operatie (Hollywood-wangen) in TurkijeBekend als Buccal Fat Removal, is een Bichectomie een cosmetische ingreep om het uiterlijk van uw wangen te veranderen. Veel mensen worstelen met bolle wangen die hen zwaarder doen lijken dan ze zijn. Bichectomie-operatie of Hollywood-wangen is

Read More »