dixi health logo n
eye laser banner 2
Kickstart uwgezondheidsreis in Istanbul!..

LASIK Behandeling in Turkije

LASIK, of Laser-Assisted in Situ Keratomileusis, is een refractieve ingreep waarbij een Excimer-laser wordt gebruikt om het hoornvlies te vervormen, waarbij bijziendheid, verziendheid en astigmatisme worden aangepakt. Deze procedure draagt bij aan het bredere gebied van oogchirurgie en visuscorrectie in de markt voor oogchirurgie en biedt effectieve oplossingen voor mensen die op zoek zijn naar alternatieven voor brillen of contactlenzen. Lasik oogchirurgie wordt uitgevoerd door een oogarts.

LASIK werd uitgevonden in 1989 en sindsdien hebben naar schatting 20 tot 25 miljoen paar ogen de behandeling ondergaan. Volgens het LASIK rapport van de American Council of Refractive Surgery is het succespercentage van LASIK tot 99%. Volgens Focus Clinics worden er alleen al in Groot-Brittannië elk jaar meer dan 100.000 ooglaseroperaties uitgevoerd. Data Bridge marktonderzoek voorspelt dat de wereldwijde markt voor LASIK oogchirurgie in 2030 $4964,25 miljoen zal bedragen, tegenover $3360,00 miljoen in 2022.

Sinds de uitvinding van LASIK oogchirurgie is Turkije een van de landen waar deze operatie het meest wordt uitgevoerd. LASIK oogoperaties worden met succes uitgevoerd in geavanceerde klinische centra en ziekenhuizen in het land dankzij goed opgeleide oogartsen van internationaal niveau.

LASIK, wat staat voor “Laser-Assisted in Situ Keratomileusis”, is een populaire refractieve ooglaserbehandeling waarbij lasertechnologie wordt gebruikt om het hoornvlies te vervormen en veelvoorkomende zichtproblemen zoals bijziendheid (myopie), verziendheid (hypermetropie) en astigmatisme te corrigeren.

Tijdens de LASIK ooglaserprocedure wordt een precisielaser gebruikt om het hoornvlies te vervormen, waardoor men beter kan focussen en minder afhankelijk is van een bril of contactlenzen. Deze vorm van ooglaseren staat bekend om de effectiviteit bij het corrigeren van zichtproblemen en de snelle hersteltijd. LASIK ooglaseren is een nauwkeurige en minimaal invasieve procedure. Patiënten ondergaan vaak een LASIK operatie om beter te kunnen zien zonder het gebruik van een bril of contactlenzen. Over het algemeen is LASIK een veelgevraagde optie voor mensen die op zoek zijn naar een langetermijnoplossing voor refractieafwijkingen. De procedure wordt als veilig beschouwd en levert voor veel mensen snelle resultaten op.

Visuscorrectie met behulp van een laser, ook wel refractiechirurgie genoemd, heeft een revolutie teweeggebracht in de oogheelkunde door een veilige en effectieve manier te bieden om zichtproblemen te corrigeren. Een populaire vorm van ooglasercorrectie is bladeless LASIK, een procedure waarbij een femtosecond laser wordt gebruikt om een hoornvliesflap te maken in plaats van een traditioneel mesje.

Custom LASIK, een andere vorm van ooglasercorrectie, maakt gebruik van geavanceerde golffronttechnologie om de unieke kenmerken van het oog van elke patiënt in kaart te brengen. Deze gepersonaliseerde aanpak maakt een precieze en op maat gemaakte behandeling mogelijk, wat resulteert in betere visuele resultaten.

Wavefront-geleide LASIK is een specifieke techniek binnen aangepaste LASIK waarbij gedetailleerde metingen van het golffront worden gebruikt om de laserbehandeling te sturen. Door niet alleen de brekingsafwijking van de patiënt te corrigeren, maar ook aberraties van hogere orde, heeft wavefront-geleide LASIK tot doel een scherper en nauwkeuriger zicht te bieden.

PRK (fotorefractieve keratectomie) is een andere procedure voor oogcorrectie met een laser die geschikt is voor patiënten met een dun hoornvlies of patiënten die geen goede kandidaat zijn voor LASIK. Tijdens PRK vervormt de laser het hoornvlies direct, zonder een flapje te maken. Hoewel het herstelproces langer kan duren in vergelijking met LASIK, kan PRK uitstekende visuele resultaten opleveren.

SMILE (small incision lenticule extraction) is een nieuwer type ooglasercorrectie dat aspecten van LASIK en PRK combineert. Tijdens SMILE wordt met een femtosecond laser een kleine lenticule in het hoornvlies gecreëerd, die vervolgens via een kleine incisie wordt verwijderd. Deze minimaal invasieve techniek biedt een snel herstel en goede visuele resultaten.

Corneavorming, ook bekend als orthokeratologie, is een niet-chirurgisch alternatief voor ooglasercorrectie. Hierbij worden ’s nachts speciaal ontworpen contactlenzen gedragen, die het hoornvlies tijdelijk een nieuwe vorm geven en overdag voor helder zicht zorgen. Hoornvliescorrectie heeft vaak de voorkeur voor kinderen of mensen die aarzelen over chirurgische ingrepen.

Visuscorrectie, inclusief LASIK, biedt vele voordelen, zoals een verminderde afhankelijkheid van een bril of contactlenzen en een verbeterde kwaliteit van leven. Net als bij elke chirurgische ingreep is het echter cruciaal om de risico’s en mogelijke complicaties van LASIK te begrijpen. Deze kunnen bestaan uit droge ogen, schitteringen, halo’s of onder- of overcorrectie van het zicht.

Als u LASIK overweegt, is het belangrijk om een grondig consult te hebben met een ervaren oogchirurg. Hij of zij zal beoordelen of u in aanmerking komt voor de procedure, de risico’s en voordelen bespreken en een schatting van de kosten geven. De kosten van LASIK kunnen variëren afhankelijk van factoren zoals de gebruikte technologie, de expertise van de chirurg en de geografische locatie.

Hoewel LASIK een populaire en effectieve optie voor visuscorrectie is, zijn er ook alternatieven beschikbaar. Dit kunnen andere lasertechnieken zijn, zoals PRK of SMILE, of niet-chirurgische opties zoals hoornvliescorrectie of implanteerbare lenzen. Uw oogchirurg kan u begeleiden bij het kiezen van de meest geschikte optie op basis van uw specifieke behoeften en voorkeuren.

Kortom, LASIK en andere ooglaserprocedures hebben een revolutie teweeggebracht in de manier waarop we refractieafwijkingen corrigeren. Dankzij de vooruitgang in technologie en een gepersonaliseerde behandeling kunnen patiënten betere visuele resultaten behalen en minder afhankelijk worden van corrigerende brillen. Als u LASIK overweegt, neem dan contact op met een gekwalificeerde oogchirurg om te bepalen of u een goede kandidaat bent en om de beschikbare opties te onderzoeken.

LASIK Eye Chirurgie in Turkije: Geavanceerde Oogcorrectie

Chirurgie

Overweegt u een LASIK ooglaserbehandeling om uw zicht te verbeteren en minder afhankelijk te worden van een bril of contactlenzen? Laser-assisted in situ keratomileusis (LASIK) is een populaire refractieve ingreep die miljoenen mensen heeft geholpen een helderder zicht te krijgen. Als u overweegt om een LASIK procedure te ondergaan in Turkije, met name in Istanbul, is het essentieel om de voordelen, het proces en de factoren met betrekking tot deze geavanceerde visuscorrectie-operatie te begrijpen.

LASIK: een revolutionaire zichtcorrectie-oplossing LASIK is een laserbehandeling die ontworpen is om brekingsfouten te corrigeren en het hoornvlies, het transparante voorste deel van het oog, een nieuwe vorm te geven. Het is een zeer effectieve procedure voor personen met bijziendheid, verziendheid en astigmatisme. Door het hoornvlies een nieuwe vorm te geven, kan LASIK deze brekingsfouten aanpakken en het zicht aanzienlijk verbeteren.

De LASIK procedure: Geavanceerde technologie en deskundige zorg Tijdens de LASIK ooglaserbehandeling wordt een speciale laser, een excimer laser, gebruikt om hoornvliesweefsel nauwkeurig te verwijderen, waardoor het zicht kan worden gecorrigeerd. Het hele proces is snel en meestal pijnloos en de meeste patiënten ervaren direct na de operatie een verbeterd gezichtsvermogen. Bekwame oogchirurgen in Turkije, met name in Istanbul, zijn zeer ervaren in het uitvoeren van LASIK procedures en geven prioriteit aan de veiligheid, het comfort en optimale resultaten van de patiënt.

Voordelen van LASIK oogchirurgie in Turkije Het ondergaan van een LASIK ooglaserbehandeling in Turkije biedt verschillende voordelen, waaronder toegang tot ultramoderne faciliteiten, ervaren oogchirurgen en concurrerende LASIK ooglaserkosten. Met name Istanbul is de thuisbasis van vele gerenommeerde klinieken die gespecialiseerd zijn in oogcorrectiechirurgie. Daarnaast maakt de strategische ligging van Turkije tussen Europa en Azië het een handige en toegankelijke bestemming voor internationale patiënten die op zoek zijn naar oogzorg van hoge kwaliteit.

Ooggezondheid en langetermijnresultaten Voor de LASIK-operatie worden uitgebreide evaluaties van de dikte van het hoornvlies en de algemene gezondheid van het oog uitgevoerd om de geschiktheid van de procedure voor elk individu te bepalen. Na de operatie krijgen patiënten richtlijnen voor postoperatieve zorg, waaronder het gebruik van voorgeschreven oogdruppels en regelmatige follow-up afspraken om hun herstel en gezichtsscherpte te controleren.

Geïnformeerde beslissingen nemen over LASIK oogchirurgie Hoewel LASIK opmerkelijke voordelen biedt, is het voor toekomstige patiënten van cruciaal belang om een grondig inzicht te hebben in de procedure, de mogelijke risico’s en de verwachte resultaten. Door overleg te plegen met ervaren oogchirurgen in Turkije en aspecten zoals de kosten van een LASIK ooglaser behandeling, gepersonaliseerde behandelplannen en verwachte resultaten te bespreken, kunnen mensen weloverwogen beslissingen nemen over het ondergaan van een ooglasercorrectie door middel van LASIK.

Conclusie Een LASIK ooglaserbehandeling in Turkije, met name in Istanbul, biedt mensen die hun gezichtsvermogen willen verbeteren en minder afhankelijk willen worden van corrigerende brillen een aantrekkelijke mogelijkheid. Met zijn geavanceerde technologie, bekwame artsen en toewijding aan het leveren van uitzonderlijke patiëntenzorg, heeft Turkije zich gevestigd als een toonaangevende bestemming voor LASIK en andere oogcorrectie procedures. Of u nu geïnteresseerd bent in LASIK voor correctie van refractieve fouten of de mogelijkheden onderzoekt om uw visuele levenskwaliteit te verbeteren, overweeg de voordelen van LASIK oogchirurgie in Istanbul Turkije als een transformatieve oplossing voor het bereiken van een helderder, scherper zicht.

Met een LASIK-operatie kunnen veelvoorkomende zichtproblemen zoals bijziendheid, verziendheid en astigmatisme worden behandeld. Deze ooglaserprocedure vervormt het hoornvlies, waardoor de gezichtsscherpte verbetert en men minder afhankelijk is van een bril of contactlenzen.

Een LASIK ooglaser behandeling wordt aanbevolen voor personen die aan een aantal specifieke criteria voldoen. Potentiële kandidaten voor een LASIK ooglaser behandeling moeten ten minste 18 jaar oud zijn en een stabiele oogsterkte hebben die de afgelopen 12 maanden niet significant is veranderd. Daarnaast mogen ze geen bestaande oogaandoeningen hebben zoals staar, glaucoom, keratoconus of ernstige droge ogen. Een voorgeschiedenis van bepaalde ooginfecties kan iemand diskwalificeren voor LASIK. Bovendien zijn personen met onderliggende gezondheidsproblemen zoals hoge bloeddruk of diabetes mogelijk geen geschikte kandidaten. Dunne hoornvliezen zijn ook een factor om rekening mee te houden. Als aan deze criteria wordt voldaan, is LASIK een veilige en effectieve oplossing voor oogcorrectie.

LASIK-oogchirurgie istanbul turkije
art face
LASIK eye surgery cost in turkey before afterLASIK eye surgery price in turkey before after

LASIK oogchirurgie is een zeer korte operatie. De stappen van de LASIK ooglaserprocedure zijn vrij eenvoudig. Of de persoon geschikt is voor LASIK wordt bepaald aan de hand van de tests die de arts uitvoert, de dikte van het hoornvlies wordt gemeten en de stappen om de gezondheid van het oog te evalueren worden voltooid. In het volgende operatieproces:

 1. Lie on your back on a chair before starting LASIK surgery.
 2. Eye drops are instilled into your eye and after that doctor uses an instrument to hold your eyelids open. The ophthalmologist uses a laser or an instrument called a microkeratome to remove a thin layer in the front of your eye (corneal flap). This layer exposes the tissue under the eye.
 3. De oogarts gebruikt de laser om het weefsel onder het hoornvlies opnieuw vorm te geven. Dit proces elimineert aandoeningen zoals bijziendheid, verziendheid en astigmatisme.
 4. De verwijderde hoornvliesflap wordt teruggeplaatst in het gebied waar de laserbehandeling is voltooid.
 5. De oogarts geeft u de druppels en instructies die u in de postoperatieve periode moet gebruiken.

LASIK oogchirurgie is een procedure die voor elk oog een paar minuten duurt, maar in totaal 30 minuten of minder in beslag neemt, inclusief factoren zoals de voorbereiding op en na de operatie.

Hoewel individuele resultaten kunnen variëren, geeft een LASIK operatie meestal een levenslang resultaat. In geval van leeftijd, anatomische of ongebruikelijke veranderingen kan een versterkingsoperatie worden uitgevoerd.

Of een LASIK ooglaserbehandeling de moeite waard is, kan per persoon verschillen. Veel mensen die een LASIK operatie hebben ondergaan zeggen dat hun zicht is verbeterd, dat ze geen problemen meer hebben zoals dichtbij of veraf zien, dat hun astigmatisme is verdwenen en dat ze een langdurig resultaat hebben.

Hoeveel kost een LASIK oogoperatie?

De kosten van een LASIK ooglaser behandeling kunnen variëren van land tot land, afhankelijk van de ervaring van de arts en de gebruikte techniek. In de Verenigde Staten kunnen de kosten van een LASIK ooglaserbehandeling voor elk oog echter beginnen vanaf 2 duizend dollar en oplopen tot 4 duizend dollar.

In Europa zijn er LASIK oogoperaties vanaf duizend dollar tot 3 duizend euro of 4 duizend euro. Turkije biedt grote voordelen wat betreft de kosten van een LASIK ooglaserbehandeling. Dankzij het geavanceerde gezondheidsbeleid van het land en de ultramoderne klinieken zijn LASIK oogoperaties zeer succesvol. De kosten van een LASIK ooglaserbehandeling in Turkije variëren van 800 tot 1500 dollar.

relex smile istanbul turkey costs
laser behandeling istanbul turkije

Voordelen van LASIK oogchirurgie in Turkije

Turkije biedt tal van voordelen aan internationale bezoekers die op zoek zijn naar medische behandelingen. Hieronder staan enkele belangrijke redenen waarom Turkije een uitstekende bestemming is voor ooglaserbehandelingen en diverse andere medische behandelingen:

Turkije onderscheidt zich door duizenden buitenlanders aan te trekken voor ooglaserbehandelingen. De ooglaserchirurgen op dit gebied zijn gecertificeerd door het bestuur en zeer ervaren. Ze ondergaan rigoureuze evaluaties door middel van talrijke beoordelingstests voordat ze toetreden tot de industrie. Bekende ziekenhuizen voor ooglaseroperaties in Turkije zijn onder andere Avicenna Hospital, Memorial Hospital, Medical Park Hospital en Liv Hospital.

Een van de voordelen van naar Turkije komen voor een medische behandeling is dat je niet te maken krijgt met lange wachtrijen voor visa. De meeste buitenlanders, vooral Europeanen, kunnen Turkije visumvrij binnenkomen met alleen een geldige ID-kaart. Dit bespaart je veel tijd en stelt je in staat om je reis met minder gedoe te plannen.

Het ministerie van Volksgezondheid heeft de btw-vrijstelling aangekondigd voor buitenlanders die Turkije bezoeken voor een medische behandeling in 2018. Dit is een stimulans van de overheid om medisch toerisme in Turkije te stimuleren en gemak te bieden aan buitenlandse patiënten. Daarom zijn medische diensten vrijgesteld van btw als je als buitenlander naar Turkije komt voor een medische behandeling. De totale winst die de medisch-toeristische sector dit jaar tot nu toe heeft gegenereerd is $1.033.942.

Een opmerkelijk voordeel van kiezen voor Turkije is het snelle afsprakenproces, zodat je niet maanden of zelfs jaren hoeft te wachten. Ondanks de honderden en duizenden patiënten per seizoen krijgt elk individu consistente aandacht en zorg. De afsprakenprocedures zijn gestroomlijnd, waardoor je verzekerd bent van een snelle en probleemloze ervaring.

Betaalbaarheidsfactor

Een groot voordeel van het kiezen van Turkije voor medische behandelingen ligt in de kostenefficiëntie. Medische procedures in Turkije zijn ongeveer 70% tot 80% goedkoper dan die in andere landen zoals de VS of het VK. Bovendien kunnen geïnteresseerden uitgebreide pakketten voor medisch toerisme ontdekken die alles omvatten, van vluchten tot behandeling en accommodatie, wat de algehele betaalbaarheid ten goede komt.

Waarom zou ik naar Istanbul gaan voor een LASIK ooglaser behandeling?

Istanbul is een populaire bestemming geworden voor LASIK oogchirurgie vanwege de reputatie voor hoogwaardige medische zorg, ervaren chirurgen en concurrerende prijzen. Hier zijn enkele redenen waarom u Istanbul zou willen overwegen voor een LASIK ooglaserbehandeling:

 1. Hoogwaardige medische zorg: Istanbul heeft een goed ontwikkeld gezondheidszorgsysteem, met veel ziekenhuizen en klinieken die geavanceerde behandelingen en procedures aanbieden. Veel van deze faciliteiten zijn geaccrediteerd door internationale organisaties, waardoor ze voldoen aan strenge normen voor kwaliteit en veiligheid.
 1. Ervaren chirurgen: Istanbul is de thuisbasis van vele ervaren en zeer bekwame LASIK-chirurgen die duizenden succesvolle operaties hebben uitgevoerd. Veel van deze chirurgen zijn opgeleid in prestigieuze instellingen over de hele wereld en gebruiken de nieuwste technologie en technieken.
 2. Concurrerende prijzen: LASIK-oogchirurgie in Istanbul is vaak aanzienlijk goedkoper dan in veel andere landen, waaronder de Verenigde Staten en West-Europa. Dit komt deels door lagere bedrijfskosten, maar ook door gunstige wisselkoersen.
 3. Gemakkelijk reizen: Istanbul is een belangrijk transportknooppunt, met twee internationale luchthavens die de stad bedienen. Het is gemakkelijk bereikbaar vanuit vele delen van de wereld, waardoor het een handige bestemming is voor medisch toerisme.
 4. Bezienswaardigheden: Istanbul is een prachtige en historische stad, met veel bezienswaardigheden die u kunt verkennen voor of na uw LASIK-operatie. Deze omvatten onder meer de Blauwe Moskee, de Hagia Sophia, het Topkapi-paleis en de Grote Bazaar.

LASIK-oogchirurgie in Istanbul

Chirurgie en behandelingskosten in Istanbul Turkije prijs

Plant u een reis naar Turkije voor een LASIK oogoperatie?

Als je een LASIK ooglaser behandeling in Istanbul overweegt, lees je hier hoe je een afspraak kunt maken voor je procedure. Dit is het stapsgewijze proces:

Stap 1: Neem contact op met onze agent en verstrek je gegevens

De eerste essentiële stap om de procedure te starten is om contact met ons op te nemen en je gegevens te verstrekken.

Een van onze teamleden zal je informatie opnemen, waaronder je contactgegevens en medische achtergrond.

Hieronder vind je de evaluaties die onze agent je vraagt te delen via WhatsApp of e-mail:

 1. Consultatie en oogonderzoek
 2. Beoordeling van de medische geschiedenis (indien nodig)
 3. Discussie over verwachtingen

Stap 2: Reizen naar Turkije en ziekenhuisopname

Zodra onze artsen tevreden zijn met je testresultaten, helpen we je met het regelen van je vlucht naar Turkije en je reisroute.

Het maakt niet uit op welke luchthaven je landt, wij zullen er zijn om je op te halen en naar het hotel te brengen.

We regelen ook je hoteltransfers om ervoor te zorgen dat je tijdens je hele reis goed gesorteerd bent.

Stap 3: Controle vóór de operatie

Zodra je aankomt in het hotel, verwelkomen onze artsen je en bereiden ze je voor op bepaalde tests.

Hoewel we je al eerder om bepaalde tests hebben gevraagd, voeren onze artsen voor de zekerheid nog een aantal tests uit.

De volgende tests worden voor de operatie uitgevoerd:

 1. Refractiemeting
 2. Meting van de dikte van het hoornvlies
 3. Netvliesonderzoek
 4. Leerlingentesten
 5. Bloedsuikertest (indien nodig)

Stap 4: Chirurgie

Als de artsen tevreden zijn met je testresultaten, bereiden ze je voor op de operatie.

Op de dag van de operatie word je naar het ziekenhuis gebracht en verwelkomd door het ziekenhuispersoneel.

Stap 5: Herstel

Na de operatie moet je misschien een tijdje in het ziekenhuis blijven zodat de artsen je toestand kunnen controleren.

Dit is gewoon een preventieve stap om er zeker van te zijn dat je goed herstelt.

Mogelijk moet je na een paar dagen terugkomen voor een vervolgafspraak met de arts.

Stap 6: Hotel

Zodra je arts groen licht geeft, brengen we je naar je hotel.

Het hotel biedt een breed scala aan voorzieningen en luxe om ervoor te zorgen dat je comfortabel bent tijdens je verblijf.

Welke diensten zijn inbegrepen in ons pakket?

Hier is een volledige lijst van diensten die ons behandelingspakket omvat:

 1. Voorbereidende tests
 2. Eerste onderzoek
 3. Lenschirurgieprocedures
 4. Kliniekverblijf na de procedure (indien nodig)
 5. VIP-hotel- en ziekenhuistransfers
 6. 2-3 dagen hotelaccommodatie

Wat zijn de risico’s van een LASIK ooglaser behandeling?

Een LASIK ooglaser behandeling is over het algemeen een veilige en effectieve ingreep. Maar zoals elke operatie risico’s met zich meebrengt, kan ook een LASIK ooglaserbehandeling risico’s met zich meebrengen:

 1. Droge ogen
 2. Tijdelijke visuele stoornissen
 3. Infectie
 4. Tijdelijke problemen met het nachtzicht
 5. Flap-complicaties
 6. Epitheelingroei

Wat moet ik doen na LASIK?

Na een LASIK-operatie hebt u een korte herstelperiode. Het wordt aanbevolen om de instructies van uw arts op te volgen. U kunt ook de onderstaande aanbevelingen volgen na een LASIK ooglaser behandeling:

 1. De eerste 6 uur na de operatie zijn belangrijk. Tijdens deze 6 uur kunt u een branderig gevoel, jeuk en roodheid in uw ogen ervaren. Dit is heel normaal.
 2. U kunt na de operatie een zonnebril dragen, zodat u zich prettiger voelt.
 3. Het zal erg nuttig voor u zijn om naar huis te gaan en de eerste paar uur uw ogen te laten rusten en zelfs te slapen. Zo voorkom je dat je met je ogen knippert.
 4. Het is gezond voor u om niet krachtig in uw ogen te wrijven en deze drang te weerstaan, omdat u het flapje dat tijdens de operatie is ontstaan, niet mag beschadigen. De reden waarom uw ogen jeuken, houdt verband met het aanpassingsproces van dit nieuwe flapje.
 5. Volg het voorschrift van uw arts. Oogdruppels zijn bedoeld om infectie te voorkomen.
 6. Uw arts kan u ook oogdruppels voorschrijven om uitdroging en jeuk te voorkomen.
 7. In de eerste paar dagen is het handig om de tijd dat u naar een scherm kijkt, zoals tv, telefoon of computer, te beperken.
 8. Vermijd contact met extreem heet en extreem koud water of vloeistoffen.
 9. Gebruik geen crèmes of make-upproducten gedurende de door uw arts aanbevolen periode.
 10. Wees een of een paar weken zacht voor je ogen.
doctor patient FAQ dixi health

Veelgestelde vragen LASIK Oogchirurgie

De meeste patiënten die een LASIK ooglaserbehandeling ondergaan zeggen dat ze geen pijn voelen. Er worden oogdruppels gebruikt om ongemak tijdens de operatie te voorkomen. Een gevoel van droogheid en jeuk na de operatie is een verwachte reactie en oogdruppels en pijnstillers worden u door uw arts gegeven om dit te voorkomen.

Tijdens een LASIK-operatie wordt alleen het hoornvlies van het oog ingesneden, d.w.z. er wordt een flap gecreëerd. Via deze incisie wordt het onderliggende hoornvliesweefsel bereikt en wordt de visuele beperking in het oog gecorrigeerd met een laser. Het hoornvliesflapje wordt voorzichtig opgetild en teruggeplaatst nadat de laserbehandeling is voltooid.

Tijdens een LASIK-operatie wordt het oog meestal opengehouden met behulp van een speculum, wat knipperen helpt voorkomen. Bovendien stopt het lasersysteem automatisch als u knippert of uw oog aanzienlijk beweegt. Dit betekent dat de laser kan werken wanneer het oog zich in de juiste positie bevindt, wat geen reden tot bezorgdheid is.

Je moet je ogen beschermen na een LASIK operatie, dus in onrein water gaan kan infecties veroorzaken. U kunt 4 of 5 weken na een LASIK oogoperatie het zwembad of de zee in. Natuurlijk is de mening van uw arts ook heel belangrijk.

Ja, een LASIK ooglaserbehandeling kan astigmatisme corrigeren. LASIK kan ook bijziendheid en verziendheid corrigeren.

Het succespercentage van LASIK oogchirurgie is vrij hoog. Er wordt een slagingspercentage van bijna één procent en patiënttevredenheid bereikt.

De minimumleeftijd voor een LASIK-operatie is meestal 18 jaar. De ideale leeftijd is echter meestal 21 jaar of ouder, omdat het gezichtsvermogen tot 24 jaar kan blijven bestaan. Het is belangrijk om de juiste timing voor LASIK te bespreken met een oogarts.

relex smile turkey istanbul costs
prk oogchirurgie istanbul turkije
Lens implantatie operaties istanbul turkije
LASIK-oogchirurgie istanbul turkije