dixi health logo n
plastic surgery price and cost
Kickstart uwgezondheidsreis in Istanbul!..

Dijbeen Lift Chirurgie in Turkije

Dijbeen plastiek of een dijbeen lift is een procedure om overtollig vet en huid te verwijderen uit de dij regio. Een dijlift is bedoeld om de vorm en contouren van je dijen te verbeteren voor strakkere benen. De operatie richt zich voornamelijk op problemen zoals een verslapte huid, een bobbelige huid en overtollig vet. Deze problemen ontstaan meestal door veroudering, gewichtsschommelingen, genetica, enz. Dijbeen liften geven vorm aan de buiten- en binnenkant van de dij om je benen een slanker uiterlijk te geven. Soms raden artsen ook liposuctie met een dijlift aan om overtollig vet uit het dijbeengebied te verwijderen.

Volgens de International Society of Aesthetic Plastic Surgery werden er in 2021 meer dan 100.000 dijliftoperaties uitgevoerd. Tussen 2020 en 2021 was er een opvallende stijging van 53% te zien in dijliftoperaties. Turkije behoort tot de top 10 van meest geavanceerde en snelst ontwikkelende medisch-toeristische sectoren ter wereld. Uit het ISAPS 2021 rapport blijkt dat er in 2021 meer dan 5.000 dijliftoperaties zijn uitgevoerd. Verwacht wordt dat dit aantal de komende jaren met 80% zal toenemen met de introductie van meer geavanceerde technologieën in de sector.

Een dijbeen lift is een cosmetische ingreep waarbij extra vet en huid uit het dijbeengebied worden verwijderd. Het doel van deze operatie is om de dijen te verstevigen en de esthetiek ervan te verbeteren. Door veroudering, gewichtsschommelingen en genetica kan de dijstreek verslappen en er vormloos uitzien. Dijbeen lifts liften de verslapte huid en maken het mogelijk om extra vet uit het gebied te verwijderen. In het algemeen geeft het de dijen een slanker en vormvaster uiterlijk. Vrouwen en mannen met deze problemen kunnen baat hebben bij deze operatie voor strakkere en slanke dijen.

Dijbeen lift operatie: Het bereiken van verstevigde en geronde dijen

Als je strakke en geronde dijen wilt, kan een dijbeen lift, ook wel bekend als thighplasty, de oplossing voor jou zijn. Deze ingreep pakt overtollige huid en vet in de dijen aan, wat resulteert in gladdere, jeugdiger uitziende benen. In dit artikel bespreken we de verschillende aspecten van een dijliftoperatie, waaronder de voordelen, het herstel, de kosten en het vinden van een gekwalificeerde chirurg.

Een dijbeen lift kan verder worden onderverdeeld in verschillende types, zoals een dijlift aan de binnenkant en een dijlift aan de buitenkant. Een dijliftoperatie aan de binnenzijde richt zich op de huid- en vetverslapping aan de binnenzijde van de dij, terwijl een dijbeen lift aan de buitenzijde van de dij en de heup wordt uitgevoerd. Afhankelijk van uw specifieke wensen kan uw chirurg één of een combinatie van deze ingrepen aanbevelen.

Voordat je een dijbeen lift ondergaat, is het belangrijk om het herstelproces te begrijpen. Na de ingreep zul je waarschijnlijk wat zwelling en ongemak ervaren, wat kan worden behandeld met pijnmedicatie voorgeschreven door je chirurg. Je moet compressiekleding dragen om het genezingsproces te ondersteunen en de zwelling te minimaliseren. Het is cruciaal om de postoperatieve instructies van je chirurg op te volgen om een soepel herstel te garanderen.

De voordelen van een dijbeen lift gaan verder dan alleen esthetische verbeteringen. Veel patiënten melden een toegenomen zelfvertrouwen en een verbeterd lichaamsbeeld na de ingreep. Een dijbeen lift kan ook het ongemak verlichten dat wordt veroorzaakt door wrijving of schuren van overtollige huid. Bovendien kan het verwijderen van overtollige huid de mobiliteit verbeteren en lichamelijke activiteiten aangenamer maken.

Om een idee te krijgen van de mogelijke resultaten, is het handig om voor en na foto’s van een dijbeen lift te kijken. Deze foto’s kunnen de transformatie laten zien die mogelijk is door deze procedure. Houd er echter rekening mee dat individuele resultaten kunnen variëren, dus het is essentieel om realistische verwachtingen te hebben en uw doelen tijdens het consult met uw chirurg te bespreken.

Littekens zijn een veelvoorkomende zorg voor mensen die een dijbeen liftoverwegen. Hoewel het waar is dat littekens onvermijdelijk zijn bij elke chirurgische ingreep, kan een ervaren chirurg de zichtbaarheid van littekens minimaliseren. Ze zullen de incisies strategisch op onopvallende plaatsen plaatsen en advies geven over de verzorging van de littekens, zodat ze na verloop van tijd vervagen. Het is belangrijk om je zorgen over littekens vóór de ingreep met je chirurg te bespreken.

In sommige gevallen kiezen patiënten voor combinatieprocedures met een dijbeen lift om het gewenste resultaat te bereiken. Er kan bijvoorbeeld tegelijkertijd een liposuctie worden uitgevoerd om overtollig vet te verwijderen en de contouren te versterken. Uw chirurg zal uw behoeften beoordelen en de meest geschikte combinatiemethode aanbevelen, indien van toepassing.

De kosten van een dijbeen lift kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de ervaring van de chirurg, de geografische locatie en de omvang van de ingreep. Over het algemeen omvatten de kosten de kosten voor de chirurg, de anesthesie, de faciliteit en alle noodzakelijke vervolgafspraken. Het is aan te raden om met meerdere chirurgen te overleggen om een goed beeld te krijgen van de totale kosten.

Het vinden van een gekwalificeerde dijlift chirurg is cruciaal voor een succesvol resultaat. Zoek naar gediplomeerde plastisch chirurgen die gespecialiseerd zijn in lichaamscontouring procedures en die veel ervaring hebben met het uitvoeren van dijliftoperaties. Het lezen van beoordelingen van patiënten en het bekijken van voor-en-na foto’s kunnen een waardevol inzicht geven in de deskundigheid van de chirurg en de tevredenheid van de patiënt.

De technieken voor dijliftoperaties zijn in de loop der tijd geëvolueerd en er zijn verschillende benaderingen mogelijk. Je chirurg zal de meest geschikte techniek bepalen op basis van jouw unieke doelen en anatomie. Tijdens het consult leggen ze de details van de ingreep uit en beantwoorden ze eventuele vragen.

Na een dijliftoperatie is een goed herstel essentieel voor een optimaal resultaat. Uw chirurg zal u specifieke richtlijnen geven voor postoperatieve zorg, zoals het vermijden van inspannende activiteiten, een gezond dieet en het schoonhouden van de incisieplaatsen. Het nauwgezet volgen van deze instructies bevordert de genezing en minimaliseert het risico op complicaties.

Een dijlift is niet alleen voorbehouden aan mensen die op zoek zijn naar esthetische verbeteringen. Ook post-bariatrische patiënten met overtollige huid na een aanzienlijk gewichtsverlies kunnen er baat bij hebben. Daarnaast kunnen niet-chirurgische alternatieven, zoals laserbehandelingen of radiofrequentietherapie, geschikt zijn voor mensen met lichte huidverslapping en minimale vetophopingen.

Zoals elke chirurgische ingreep brengt een dijliftoperatie risico’s en mogelijke complicaties met zich mee. Dit kunnen infecties, bloedingen, littekens of veranderingen in het gevoel zijn. Het is belangrijk om deze risico’s tijdens het consult met je chirurg te bespreken en zijn advies op te volgen om de kans op complicaties te minimaliseren.

De beste kandidaten voor een dijliftoperatie zijn mensen met een goede algemene gezondheid, een stabiel lichaamsgewicht en realistische verwachtingen. Het is belangrijk om te begrijpen dat een dijliftoperatie geen methode is om af te vallen, maar eerder een contourcorrectie. Uw chirurg zal tijdens het consult uw geschiktheid beoordelen en bepalen of u een geschikte kandidaat bent.

Concluderend kan worden gesteld dat een dijliftoperatie een transformerende oplossing is voor mensen die strakke en geronde dijen willen. Door de verschillende aspecten van de ingreep te begrijpen, waaronder de voordelen, het herstel, de kosten en het vinden van een gekwalificeerde chirurg, kunt u een weloverwogen beslissing nemen over deze cosmetische verbetering. Overleg met een gediplomeerd plastisch chirurg om uw opties te bekijken en de meest geschikte aanpak voor uw doelen te bepalen.

Dijen spelen een grote rol in de esthetiek van je benen, dus de meeste mensen willen gebeeldhouwde en getonifieerde dijen. Liposuctie is een vetverwijderingstechniek waarmee chirurgen het extra vet uit de dijstreek verwijderen. Dijbeen-liposuctie helpt extra vet van de buitenste en binnenste dijen te verwijderen voor slanke bovenbenen. Dijbeen-liposuctie wordt vaak toegepast bij dijliftchirurgie.

Hoewel een dijbeen lift een invasieve operatie is, is deze relatief veiliger dan sommige andere grote operaties. De meeste complicaties van een dijbeen lift zijn goed beheersbaar en behandelbaar. Hieronder staan de meest voorkomende risico’s van een dijlift:

 1. Anesthesierisico’s zoals ademhalingsproblemen of spijsverteringsproblemen.
 2. Infectie met afscheiding
 3. Bloedstolsels of diepe veneuze trombose die tot hartfalen leidt.
 4. Bloedverlies tijdens of na de operatie
 5. Vochtophoping onder de huid (seroom).
 6. Prominente littekens
 7. Zenuw- of vaatletsel
 8. Slechte genezing van de wonden
 9. Ongelijke dijen
Dijbeen Lift Chirurgie istanbul turkije
art face
Thigh Lift Surgery BeforeThigh Lift Surgery After

Hoe wordt een Dijbeen Lift gedaan?

Een dijbeen lift operatie duurt ongeveer een uur tot 3 uur. Het is een poliklinische ingreep, dus de patiënt hoeft niet dagenlang in het ziekenhuis te blijven. Ze kunnen dezelfde dag vertrekken of na een dag als de arts ze een paar uur wil controleren. Een dijbeen lift procedure omvat de volgende stappen:

De eerste stap bij een dijbeen lift is verdoving. Chirurgen geven algemene of plaatselijke verdoving nadat ze dit met de patiënt hebben besproken.

Bij de operatie worden twee soorten incisies gemaakt. De incisie hangt af van de gebieden die gecorrigeerd moeten worden en de mate van correctie. Als er sprake is van ernstige verslapping en vet aan de binnenkant van de dijen, maakt de chirurg een incisie in de liesstreek die zich naar beneden en naar de achterkant van de dijen uitstrekt. Als er sprake is van verslapping en overmatig vet aan de buitenkant van de dijen, maakt de chirurg een incisie in de lies, die zich uitstrekt naar de heupen en over de rug. Chirurgen maken meerdere incisies als het om meerdere gebieden gaat.

Na de incisies gebruikt de chirurg een lipocanule om het extra vet aan de binnen- en buitenkant van de dij weg te halen. Tegelijkertijd lift de chirurg het huidweefsel om de contouren van de binnen- en buitendij te verbeteren.

De laatste stap is het sluiten van de incisies met behulp van hechtingen. De hechtingen kunnen oplosbaar of verwijderbaar zijn.

Hoe weet je of je geschikt bent voor een Dijbeen Lift?

Een dijbeen lift is een veel voorkomende cosmetische ingreep, maar er is een grondige medische analyse nodig om te weten of je in aanmerking komt. Hier zijn de basisvereisten waaraan iemand moet voldoen om in aanmerking te komen voor een dijbeen lift:
 1. You must be over 18 years of age.
 2. You are not overweight and have a normal BMI (Body Mass Index).
 3. There is sagging skin on your thighs and they have a wrinkly appearance.
 1. Je bent je zeer bewust en onzeker over je dijen en je kunt ze niet openlijk in het openbaar blootstellen.
 2. Je bent over het algemeen gezond en hebt geen ernstige medische problemen zoals diabetes of hoge bloeddruk.
 3. U heeft realistische doelen voor ogen en u verwacht niet dat de operatie precies de resultaten oplevert die u in gedachten had.
 4. U kunt de operatie en de postoperatieve zorg betalen.
Thigh Lift Surgery in Istanbul Turkey
Thigh Lift Surgery Cost in Istanbul

Hoeveel kost een Dijbeen Lift?

Volgens de American Society of Plastic Surgeons kost een dijbeen lift gemiddeld 5.355 dollar. Dit zijn echter alleen de procedurekosten en veel extra kosten maken deel uit van de procedure. De volledige behandeling omvat ook anesthesiekosten, ziekenhuiskosten, medische tests, honoraria van de chirurg, enz. Je kunt verwachten dat deze kosten met 40% tot 50% zullen stijgen als je de volledige prijs van de behandeling wilt.

Dijbeen Lift in Turkije: Wat zijn de voordelen

Turkije biedt een breed scala aan voordelen en extraatjes, vooral als je komt voor medisch toerisme. Hier zijn een paar factoren die Turkije een voorsprong geven op andere landen voor medische behandelingen:

Een van de voordelen van naar Turkije komen voor een medische behandeling is dat je niet te maken krijgt met lange wachtrijen voor visa. De meeste buitenlanders, vooral Europeanen, kunnen Turkije binnenkomen zonder visum en met alleen een geldige ID-kaart. Dat bespaart veel tijd en je kunt je reis zonder zorgen plannen.

Turkije heeft een gevestigde medisch-toeristische sector die bloeit dankzij een netwerk van ziekenhuizen, klinieken en instanties die elk aspect van uw reis nauwkeurig plannen. Reispakketten voor medisch toerisme omvatten alles, van hotelreserveringen tot luchthaventransfers, ziekenhuistransfers en andere belangrijke aspecten. In 2023 hebben al ongeveer 7.46.290 mensen Turkije gekozen als hun medische bestemming. De totale winst die de medisch-toeristische sector in Turkije tot nu toe in 2023 heeft gemaakt, is $1.033.942.

Een ander voordeel van naar Turkije komen is dat je niet maanden of jaren op je afspraak hoeft te wachten. Ondanks het feit dat we elk seizoen honderdduizenden patiënten ontvangen, krijgt elke patiënt hetzelfde niveau van aandacht en zorg. Het afspraakproces is snel en probleemloos.

Maar liefst 1,2 miljoen Europeanen bezoeken Turkije voor verschillende medische ingrepen. De kosten van medische procedures zijn hier aanzienlijk lager, vaak tot 80% lager, dan in andere landen.

Gemakkelijke vliegverbindingen

Istanbul, de beroemde metropool van Turkije, is een populaire transitbestemming. Het is gemakkelijk om vanuit Istanbul vliegverbindingen te vinden naar bijna overal ter wereld. Bovendien zijn de meeste vluchten van Europese landen naar Istanbul slechts 3 uur lang. Daarom kun je met een gerust hart naar Turkije reizen omdat je gemakkelijk een vlucht terug naar huis kunt vinden.

Dijbeen Lift Behandelingen in Istanbul

Chirurgie en behandelingskosten in Istanbul Turkije prijs

Hoe plan je je bezoek aan Turkije?

Als je overweegt Turkije te kiezen voor een dijbeen lift, is hier een stap-voor-stap gids voor hoe je een afspraak kunt maken voor de behandeling van je keuze:

Stap 1: Neem contact op met onze vertegenwoordiger en deel je gegevens

De eerste stap om het proces te starten is contact met ons opnemen en je informatie delen.

Een van onze teamleden zal je gegevens noteren, inclusief je contactgegevens en medische geschiedenis.

Dit zijn de tests die onze vertegenwoordiger je vraagt te delen via WhatsApp of e-mail:

 1. Een compleet bloedprofiel
 2. Röntgenfoto van de thorax
 3. Coagulatietesten
 4. BMP (basisstofwisselingspanel)
 5. TSH, T3, T4 (schildklier)
 6. BHcG (zwangerschapstest)

Stap 2: Reizen naar Turkije en ziekenhuisopname

Zodra onze artsen tevreden zijn met je testresultaten, helpen we je met het regelen van je vlucht naar Turkije en je reisroute.

Het maakt niet uit op welke luchthaven je landt, wij zullen er zijn om je op te halen en naar het hotel te brengen.

We regelen ook je hoteltransfers om ervoor te zorgen dat je tijdens je hele reis goed gesorteerd bent.

Stap 3: Controle vóór de operatie

Zodra je aankomt in het hotel, verwelkomen onze artsen je en bereiden ze je voor op bepaalde tests. Hoewel we je al eerder om bepaalde tests hebben gevraagd, voeren onze artsen voor de zekerheid nog een aantal tests uit. De volgende tests worden voor de operatie uitgevoerd:

 1. Volledig bloedbeeld (CBC)
 2. ECG-test
 3. Röntgenfoto’s van de borst

Stap 4: Chirurgie

Als de artsen tevreden zijn met je testresultaten, bereiden ze je voor op de operatie.

Op de dag van de operatie word je naar het ziekenhuis gebracht en verwelkomd door het ziekenhuispersoneel.

Stap 5: Herstel

Na de operatie moet je misschien een tijdje in het ziekenhuis blijven zodat de artsen je toestand kunnen controleren.

Dit is gewoon een preventieve stap om er zeker van te zijn dat je goed herstelt.

Mogelijk moet je na een paar dagen terugkomen voor een vervolgafspraak met de arts.

Stap 6: Vervoer naar het hotel

Zodra je toestemming hebt van je arts, brengen we je naar je hotel.

Het hotel biedt een breed scala aan voorzieningen en luxe om ervoor te zorgen dat je comfortabel bent tijdens je verblijf.

Welke diensten zijn inbegrepen in onze pakketten?

Hier is een volledige lijst van diensten die onze pakketten omvatten:

 1. Voorbereidende tests
 2. Anesthesieonderzoek
 3. Eerste onderzoek
 4. Dijbeenliftoperatie
 5. Algemene anesthesie of lokale anesthesie
 6. Onderzoeken na de operatie
 7. Ziekenhuisverblijf na de operatie
 8. VIP-hotel- en ziekenhuistransfers
 9. 3-5 dagen hotelaccommodatie

Hoe lang duurt het om te herstellen van een Dijbeen Lift?

Patiënten moeten de instructies van de arts voor de nazorg van de billift volgen. De hersteltijd verschilt van patiënt tot patiënt, afhankelijk van hun leeftijd, gezondheid en levensstijl. De herstelperiode duurt 4 weken tot 6 maanden. Dit is wat je elke week na de operatie kunt verwachten:

Week 1: De eerste week is cruciaal omdat je net een operatie hebt ondergaan. Je vindt het misschien moeilijk om te wennen aan de veranderingen en aanpassingen die nodig zijn voor een stabiel herstel. Je arts zal je waarschijnlijk 3-4 dagen op een volledig vloeibaar dieet zetten om complicaties te voorkomen.

Hoewel je af en toe in huis mag rondlopen, zijn drastische bewegingen verboden. Er zal je ook worden gevraagd om de operatieplaats twee keer per dag schoon te maken en het verband te verwisselen. Roken en alcohol kunnen de genezing vertragen, dus artsen vragen patiënten nadrukkelijk om dit in ieder geval de eerste 2 weken niet te doen. Artsen adviseren patiënten ook om compressiekleding te dragen om de zwelling te verminderen en de incisies te beschermen.

Week 2: De zwelling neemt merkbaar af op dit punt in je hersteltraject. Je kunt normaal voedsel gaan eten met halfvast voedsel zoals gepureerde groenten, rijst, pasta, enz. Het is beter om je dieet licht en verteerbaar te houden op dit moment.

De arts vraagt je om langs te komen voor een vervolgafspraak. Je hechtingen worden dan verwijderd als ze niet oplosbaar zijn. Nogmaals, roken en alcohol moeten worden vermeden. Tegen die tijd kun je weer aan het werk en de meeste van je dagelijkse routineactiviteiten hervatten. Het is belangrijk om het aan je arts te melden als iets ongebruikelijk aanvoelt.

Week 3: Drastische verbetering van de zwelling kan worden gezien tegen de derde week. U kunt uw dagelijkse activiteiten hervatten, zoals naar het werk gaan en autorijden.

Week 4: Eventuele zwelling en pijn verdwijnen tegen die tijd. Je kunt je gewone leven weer oppakken en eventueel beginnen met sporten. Het is wel belangrijk om je arts te raadplegen voordat je gaat sporten om ongelukken te voorkomen.

Herstel op lange termijn: De volledige resultaten van de operatie worden na 4 tot 5 maanden zichtbaar. Van de meeste patiënten wordt verwacht dat ze na de 6e maand volledig hersteld zijn.

doctor patient FAQ dixi health

FAQ’s Diijbeen Lift Operatie

Hier zijn de meest gestelde vragen over een dijbeen lift operatie:

Een dijbeen lift operatie omvat een inwendige dijbeen lift als de patiënt in dat gebied overtollig vet en huid heeft opgeslagen.

Dijen liften of benen uitdunnen is de moeite waard als je dijen geen definitie meer hebben en te los zijn.

Permanente en langdurige dijbeen lift resultaten zijn niet mogelijk met tijdelijke hacks en zonder operatie.

Het zijn twee totaal verschillende operaties, maar veel mensen geven er de voorkeur aan om ze samen te ondergaan. Het hangt af van je gezondheid en of je twee operaties tegelijk aankunt.

Een dijbeen lift operatie helpt om cellulitis uit de dijstreek te verwijderen door de huid te liften en overtollig vet te verwijderen.

Dijbeen lift tape is een tijdelijke hack en werkt alleen bij mensen met lichte verzakkingen en cellulitis. Tijdelijke hacks kunnen de operatie niet vervangen, omdat deze permanente en meer drastische resultaten kan geven.

Buikwandcorrectie Buikcorrectie Behandeling in Turkije
halslift behandeling istanbul turkije
Been Verlenging Operatie beenverlenging istanbul turkije
Arm Lift Chirurgie Istanbul Turkije