dixi health logo n
eye laser banner 2
Kickstart uwgezondheidsreis in Istanbul!..

Ooglaseren in Turkije

Ooglaserbehandeling dixi
relex smile turkey istanbul costs


Relex Smile

is een geavanceerde, state-of-the-art refractieve oogchirurgie die wordt gebruikt om bijziendheid (bijziendheid) en astigmatisme te corrigeren. ReLEx SMILE is een refractieve methode die een laser gebruikt. ReLEx SMILE is een minimaal invasieve chirurgie, wat betekent dat er een zeer kleine incisie wordt gemaakt. Deze minimaal invasieve chirurgie wordt uitgevoerd met behulp van een femtosecondelaser om een lenticule te creëren, een klein stukje weefsel op het hoornvlies van het oog. Deze gecreëerde lenticule wordt verwijderd en het hoornvlies wordt hervormd, waardoor het visuele gebrek in het oog wordt geëlimineerd. ReLEx SMILE-chirurgie is zeer succesvol in Turkije...

lasik eye surgery cost in turkey


LASIK-Oogchirurgie

of Laser-Assisted in Situ Keratomileusis, or LASIK, is een refractieve chirurgie waarbij een Excimer-laser wordt gebruikt om het hoornvlies te hervormen, waardoor bijziendheid, verziendheid en astigmatisme worden aangepakt. Deze procedure draagt bij aan het bredere veld van oogheelkundige chirurgie en visiecorrectie op de markt voor oogchirurgie, en biedt effectieve oplossingen voor individuen die alternatieven voor brillen of contactlenzen zoeken. LASIK-oogchirurgie wordt uitgevoerd door een oogarts. Turkije is een van de meest gewilde landen voor deze operatie. LASIK-oogoperaties worden succesvol uitgevoerd...

prk laser eye surgery cost in turkey


PRK-Oogchirurgie

of fotorefractieve keratectomie, is een laser oogchirurgie om refractieve fouten zoals bijziendheid, verziendheid en astigmatisme te corrigeren. Tijdens de ingreep wordt een excimerlaser nauwkeurig gebruikt om het oppervlak van het hoornvlies te bewerken om de focus van licht op het netvlies te verbeteren, wat uiteindelijk de visuele helderheid verbetert. Deze chirurgie biedt een oplossing voor individuen die blijvende correctie van het gezichtsvermogen zoeken zonder de noodzaak van brillen of contactlenzen. PRK laserchirurgie, uitgevonden door Dr. Stephen Trokel in 1987, is sindsdien de oplossing geweest voor veel patiënten. Met zijn succesvolle staat van dienst is PRK...

lens implant surgeries cost in turkey


Lensimplantatie

is het proces van het inbrengen van een kunstmatige lens in het oog. Deze procedure wordt meestal uitgevoerd tijdens staaroperaties of voor refractieve chirurgie (correctie van het gebruik van brillen of contactlenzen). Deze geïmplanteerde lens is geen contactlens en biedt een veel langduriger gebruik. De structuren die ons oog vormen, omvatten het hoornvlies, de lens en het netvlies. Met andere woorden, elk oog heeft een natuurlijke lens en deze voert het grootste deel van het zichtproces uit. Het beeld dat naar de ooglens komt, wordt overgebracht naar het netvlies en vervolgens naar de hersenen om zicht te bieden. Daarom stelt een gezonde lens ons in staat om goed te zien...

art face
prk laser eye surgery turkey cost beforeprk laser eye surgery turkey price before after

Hier zijn enkele veelvoorkomende soorten Ooglaseren

 1. LASIK (laserondersteunde in situ keratomileusis):

  LASIK is de meest bekende en meest uitgevoerde ooglaseroperatie. Hierbij wordt met behulp van een microkeratoom- of femtosecondelaser een dunne flap op het hoornvlies gemaakt. De flap wordt vervolgens opgetild en een excimeerlaser wordt gebruikt om het onderliggende hoornvliesweefsel opnieuw vorm te geven. De flap wordt vervolgens opnieuw gepositioneerd en fungeert als een natuurlijk verband. LASIK kan bijziendheid, verziendheid en astigmatisme corrigeren.

 1. PRK (fotorefractieve keratectomie):

  PRK was de eerste ooglasertechniek die werd ontwikkeld. Tijdens PRK wordt de buitenste laag van het hoornvlies, het epitheel genoemd, verwijderd en weggegooid. Vervolgens wordt de excimeerlaser gebruikt om het onderliggende hoornvlies direct opnieuw vorm te geven. Terwijl het epitheel regenereert, fungeert het als een natuurlijk verband. PRK is geschikt voor patiënten met dunne hoornvliezen of voor patiënten die niet in aanmerking komen voor LASIK.

 2. LASEK (laserondersteunde subepitheliale keratectomie):

  LASEK is een variant van PRK waarbij het epitheel wordt losgemaakt met een alcoholoplossing voordat het wordt opgetild. Vervolgens wordt de excimeerlaser gebruikt om het hoornvlies opnieuw vorm te geven en wordt de epitheelflap opnieuw gepositioneerd. LASEK combineert aspecten van LASIK en PRK en kan worden aanbevolen voor patiënten met dunnere hoornvliezen of andere specifieke overwegingen.

 3. SMILE (kleine incisie lenticule-extractie):

  RELEX SMILE is een nieuwere ooglasertechniek waarbij een kleine incisie in het hoornvlies wordt gemaakt om een dunne laag weefsel, een lenticule genaamd, te verwijderen. Hierdoor wordt het hoornvlies opnieuw gevormd en wordt de brekingsfout gecorrigeerd. In tegenstelling tot LASIK en PRK wordt er geen flap gemaakt. SMILE kan geschikt zijn voor patiënten met bijziendheid en astigmatisme.

Veelgestelde vragen over Ooglaseren

Ooglaseren, ook bekend als refractieve chirurgie, is een procedure die een laser gebruikt om het hoornvlies te hervormen om veelvoorkomende gezichtsproblemen zoals bijziendheid, verziendheid en astigmatisme te corrigeren.

Tijdens ooglaseren wordt een gespecialiseerde laser genaamd een excimer laser gebruikt om precies weefsel van het hoornvlies te verwijderen. De vorm van het hoornvlies wordt aangepast om de refractieve fout te corrigeren, waardoor het licht zich goed kan focussen op het netvlies, resulterend in een helderder zicht.

De meest voorkomende soorten ooglaseren zijn LASIK (Laser-Assisted in Situ Keratomileusis), PRK (Photorefractive Keratectomy), LASEK (Laser-Assisted Subepithelial Keratectomy) en SMILE (Small Incision Lenticule Extraction).

De geschiktheid voor een ooglaseren hangt af van verschillende factoren, waaronder uw ooggezondheid, voorschrift, hoornvliessdikte en algehele gezondheid. Raadpleeg een oogzorgprofessional om uw geschiktheid te bepalen.

Ooglaseren is doorgaans pijnloos. Lokale verdovende oogdruppels worden gebruikt om de ogen tijdens de procedure te verdoven, waardoor minimale ongemakken voor de patiënt worden gegarandeerd.

De hersteltijd varieert afhankelijk van de specifieke procedure en de individuele snelheid van genezing. De meeste patiënten ervaren verbeterd zicht binnen enkele dagen tot weken na de operatie, maar het kan enkele maanden duren om optimale resultaten te bereiken.

Ondanks dat ooglaseren over het algemeen veilig is, zijn er mogelijke risico’s en bijwerkingen. Deze kunnen droge ogen, schittering of halo’s rond lichten, tijdelijke visuele fluctuaties en zeldzame complicaties omvatten. Uw oogzorgprofessional zal deze risico’s met u bespreken tijdens het consult.

Ooglaseren heeft als doel de afhankelijkheid van brillen of contactlenzen te verminderen, maar het garandeert geen volledige eliminatie ervan. De mate van correctie die wordt bereikt, varieert per individu en sommigen hebben mogelijk nog steeds een bril nodig voor bepaalde activiteiten of naarmate ze ouder worden.

Hoe lang blijven de resultaten van laser ooglaseren behouden?

Ooglaseren levert langdurige resultaten op, maar het voorkomt niet de veranderingen die met de leeftijd komen of andere oogcondities die later in het leven kunnen ontstaan. Sommige individuen kunnen na verloop van tijd regressie van de initiële correctie ervaren, wat verdere behandeling vereist.

Hoeveel kost  ooglaseren?

De kosten van laser oogchirurgie variëren afhankelijk van factoren zoals geografische locatie, de specifieke procedure en de reputatie van de kliniek of de chirurg. Het is het beste om bij meerdere aanbieders te informeren om nauwkeurige kostenramingen te verkrijgen

eye laser treatment costs in turkey

Gratis Advies? Registreer Nu!

Online advies via WhatsApp

Voor een vrijblijvende offerte en vrijblijvend adviesgesprek kunt u contact met ons opnemen via WhatsApp.