dixi health logo n
hair transplantation in istanbul turkey
Wilt u behandeldworden in Istanbul?

Haar Mesotherapie in Turkije

Mesotherapie is een niet-chirurgische cosmetische behandeling voor haarverlies en dunner wordend haar. De procedure houdt in dat vitaminen, mineralen, enzymen en DHT (dihydrotestosteron) blokkers in de hoofdhuid worden geïnjecteerd. Een teveel aan DHT-hormoon in het lichaam veroorzaakt mannelijke en vrouwelijke patroonkaalheid of androgene alopecia.

Mannelijke en vrouwelijke patroonkaalheid treedt meestal op als gevolg van genetica of ziekte en treft vooral de haarlijn en kroonzone. De National Library of Medicine onthult dat androgene alopecia of patroonkaalheid 50 miljoen mannen en 30 miljoen vrouwen in de VS treft. Mesotherapie verbetert de haardichtheid en haartextuur wat leidt tot gezond en glanzend haar.

Wat is Haar Mesotherapie?

Mesotherapie is een niet-chirurgische behandeling voor haargroei en haarverjonging. Het omvat het injecteren van een voedingsoplossing met haarvitaminen, mineralen, enzymen en DHT-blokkers. De DHT-blokkers vertragen de activiteit van het DHT-hormoon dat mannelijke en vrouwelijke patroonkaalheid (androgeen alopecia) veroorzaakt. De haarmedicatie wordt rechtstreeks in de hoofdhuid geïnjecteerd om haarverlies te stoppen en haargroei in kale of dunner wordende plekken te stimuleren. Het proces duurt ongeveer 15-30 minuten en vereist 4 tot 6 sessies totdat u resultaten ziet.

Mesotherapie is een niet-chirurgische behandeling voor haargroei en haaruitval. Het voedt en versterkt het haar op verschillende manieren:

 1. Mesotherapie houdt in dat een haarvoedende oplossing rechtstreeks in de hoofdhuid wordt geïnjecteerd. De haaroplossing bevat essentiële vitamines, mineralen, enzymen en DHT-blokkers.
 2. De hoofdhuid absorbeert deze voedingsstoffen en vertoont verbetering in de haartextuur en kale of dunner wordende plekken.
 3. De voedingsoplossing bevordert ook de folliculaire functie en maakt haargroei mogelijk in kale of dunner wordende zones van de hoofdhuid.
 4. Mesotherapie helpt alopecia- of eczeempatiënten het meest door de jeuk (roos) en ontstekingen op de hoofdhuid die haaruitval veroorzaken, te verminderen.
 5. Het verhoogt de bloedstroom in de haarzakjes, wat leidt tot minder haaruitval en gezond haar.

Behandelingsopties voor Haarverlies: Het Verkennen van Mesotherapie en meer

Haarverlies kan een verontrustende ervaring zijn voor zowel mannen als vrouwen. Gelukkig zijn er verschillende behandelingsopties beschikbaar om dit probleem aan te pakken. Van niet-chirurgische benaderingen tot regeneratieve geneeskunde hebben individuen een scala aan keuzes als het gaat om haarherstel.

Een populaire optie is mesotherapie voor haargroei. Mesotherapie omvat het injecteren van een op maat gemaakte cocktail van voedingsstoffen, vitamines en medicijnen in de hoofdhuid. Deze behandeling stimuleert haarfollikels, bevordert de circulatie en moedigt natuurlijke haargroei aan. Mesotherapiesessies voor dunner wordend haar worden meestal in meerdere sessies gedaan om optimale resultaten te bereiken.

Behandelingen voor hoofdhuidverjonging zijn een andere niet-chirurgische optie voor haarherstel. Deze behandelingen richten zich op het verbeteren van de gezondheid en conditie van de hoofdhuid, waardoor een omgeving ontstaat die bevorderlijk is voor haargroei. Technieken zoals microneedling voor haarverjonging stimuleren de productie van collageen en verbeteren de opname van topische haargroeiproducten.

Plaatjesrijk plasma (PRP) therapie heeft aan populariteit gewonnen als behandeling tegen haaruitval. PRP omvat het extraheren en concentreren van bloedplaatjes van de patiënt, die vervolgens in de hoofdhuid worden geïnjecteerd. Bloedplaatjes bevatten groeifactoren die haargroei bevorderen en de algehele kwaliteit van bestaand haar verbeteren.

Mesotherapie en PRP therapie kunnen effectief zijn voor verschillende soorten haaruitval, waaronder alopecia en mannelijke kaalheidspatronen. Ze bieden voordelen zoals een verhoogde haardichtheid, verbeterde haarkwaliteit en verminderde haaruitval. Het is echter essentieel om advies in te winnen bij professionele aanbieders van haar mesotherapie om een veilige en effectieve behandeling te garanderen.

Naast mesotherapie en PRP therapie zijn er andere haarhersteloplossingen die het waard zijn om te verkennen. Technieken voor het stimuleren van haarfollikels, zoals lasertherapie of lichttherapie met laag niveau, zijn bedoeld om haarfollikels te activeren en groei aan te moedigen. Voedingsrijke haarbehandelingen, zowel topisch als oraal, voorzien het haar van essentiële vitaminen en mineralen om gezond haar te ondersteunen.

Het is ook cruciaal om haaruitval te voorkomen. Hoewel sommige factoren, zoals genetica, niet kunnen worden gecontroleerd, kunnen individuen bepaalde technieken toepassen om haarverlies te minimaliseren. Deze omvatten het handhaven van een gebalanceerd dieet, het beheren van stressniveaus, het vermijden van agressieve haarbehandelingen en het gebruiken van milde haarverzorgingsproducten.

Voor degenen die natuurlijke remedies zoeken, zijn er verschillende opties om te verkennen. Kruidensupplementen, essentiële oliën en hoofdmassages worden geacht de haargroei te bevorderen en bestaand haar te versterken. Het is echter belangrijk om natuurlijke remedies met voorzichtigheid te benaderen en advies in te winnen bij professionals voor gepersonaliseerde begeleiding.

Voor- en na-foto’s van mesotherapie voor haaruitval kunnen inzicht geven in mogelijke resultaten. Het is echter essentieel om verwachtingen te managen, aangezien individuele resultaten kunnen variëren.

Ter conclusie zijn de opties voor haaruitvalbehandelingen de afgelopen jaren aanzienlijk uitgebreid. Van mesotherapie en PRP therapie tot hoofdhuidverjonging en regeneratieve geneeskunde hebben individuen een scala aan oplossingen om hun zorgen over haarverlies aan te pakken. Advies inwinnen bij professionals en behandelingen afstemmen op individuele behoeften kan leiden tot succesvolle haarhersteltrajecten.

Deskundigen zeggen dat er minstens 5 tot 10 sessies nodig zijn voor haargroei op kale en dunner wordende gebieden. 1 tot 2 sessies vinden elke week plaats en de duur van de behandeling is in het begin 3 maanden. Na 3 maanden kunnen patiënten hun arts bezoeken voor onderhoudssessies elke 15 tot 20 dagen gedurende nog eens 3 tot 6 maanden. Bezoek een betrouwbare arts voor Haar Mesotherapie die gecertificeerd is en gecertificeerde medicijnen gebruikt.

Per sessie kost haar mesotherapie  tussen $500 en $1000. Voor merkbare resultaten zijn minimaal 5 sessies nodig. Gemiddeld ondergaan patiënten in de eerste 3 maanden van de behandeling 5 tot 10 sessies en volgen ze met onderhoudssessies. De kosten van mesotherapie voor haar in Turkije bedragen $100 tot $300 per sessie. De totale kosten van de behandeling kunnen oplopen tot $5000 tot $10,000 of hoger bij ernstig haarverlies of haarverdunning.

Haar Mesotherapie istanbul turkije
art face
hair mesotherapy beforehair mesotherapy after

Wat zijn de bijwerkingen van Haar Mesotherapie?

Haar mesotherapie is een niet-invasieve ingreep met een laag risico die weinig tot geen bijwerkingen heeft. In zeldzame gevallen kunnen bepaalde bijwerkingen optreden, zoals:

 1. Ernstige jeuk of ontsteking op de hoofdhuid
 2. Bloeding
 3. Zwelling in de geïnjecteerde gebieden
 4. Ongemak of bultjes in de geïnjecteerde gebieden
 1. Oedeem
 2. Infectie
 3. Uitslag
 4. Kneuzingen

Gewoonlijk zijn deze bijwerkingen behandelbaar en verdwijnen ze binnen een week. Als ze langer dan een week aanhouden, negeer ze dan niet en neem zo snel mogelijk contact op met uw arts.

Is haar mesotherapie effectief?

Mesotherapie is een alternatieve niet-chirurgische behandeling voor haaruitval en kaalheid. Mesotherapie voor haaruitval is een behandeling waarbij een combinatie van haarvitaminen, mineralen en aminozuren in de hoofdhuid wordt geïnjecteerd om de haargroei te stimuleren en haaruitval te vertragen.

Het activeert de haarzakjes en bevordert de haargroei in de kale en dunner wordende gebieden. Onderzoek zegt dat het succespercentage van Mesotherapie ongeveer 90% tot 95% is en dat de meerderheid van de patiënten de gewenste resultaten behaalt.

hair mesotherapy in istanbul
Haartransplantatie voor vrouwen Turkije

We doen ook haartransplantatie voor vrouwen

Haartransplantatie is een effectieve behandeling voor vrouwen die last hebben van kaalheid of alopecia. Vrouwelijke kaalheid ontstaat meestal door veroudering, hormonen en genetica.

Soms hebben vrouwen door extreme haaruitval geen andere keuze dan een haartransplantatie te ondergaan. Haarherstel bij vrouwen is een gespecialiseerde procedure die zich richt op het herstellen van haar op de totale hoofdhuid.

Waarom is Turkije een goede keuze voor Haar Mesotherapie?

Turkije heeft een belangrijke positie in de wereld op het gebied van esthetische chirurgie, met name haarbehandelingen. Het biedt verschillende voordelen en extraatjes aan buitenlanders die voor een medische behandeling komen. Hier zijn de redenen waarom Turkije een goede vangst is voor mesotherapie en andere medische behandelingen:

Turkije neemt een belangrijke plaats in de haartransplantatie-industrie in met jaarlijks duizenden buitenlanders die erheen vliegen voor een haartransplantatie. Plastische chirurgen voor haartransplantaties in Turkije zijn ervaren en gediplomeerd. De meest bekende ziekenhuizen voor haartransplantaties in Turkije zijn Avicenna Hospital, Memorial Hospital, Medical Park Hospital, enz.

Een van de voordelen van naar Turkije komen voor een medische behandeling is dat je niet te maken krijgt met lange wachtrijen voor visa. De meeste buitenlanders, vooral Europeanen, kunnen Turkije binnenkomen zonder visum en met alleen een geldige ID-kaart. Het bespaart je veel tijd en je kunt je reis plannen zonder gedoe en zorgen.

Het Turkse ministerie van Volksgezondheid heeft btw-vrijstelling aangekondigd voor buitenlanders die Turkije bezoeken voor een medische behandeling in 2018. Het is een stimulans van de staat om medisch toerisme in Turkije te stimuleren en om gemak te bieden aan buitenlandse patiënten. Daarom zijn medische behandelingen belastingvrij als je als buitenlander naar Turkije komt voor een medische behandeling.

Turkije heeft een gevestigde medisch-toeristische sector die bloeit dankzij een netwerk van ziekenhuizen, klinieken en instanties die elk aspect van uw reis nauwkeurig plannen. Reispakketten voor medisch toerisme omvatten alles, van hotelreserveringen tot luchthaventransfers, ziekenhuistransfers en andere belangrijke aspecten. In 2023 hebben al ongeveer 7.46.290 mensen Turkije gekozen als hun medische bestemming. De totale winst die tot nu toe in 2023 is behaald door de medisch-toeristische sector in Turkije is $1.033.942.

Snel Afspraken Systeem

Een ander voordeel van naar Turkije komen is dat je niet maanden of jaren op je afspraak hoeft te wachten. Ondanks het feit dat er elk seizoen honderdduizenden patiënten komen, krijgt elke patiënt hetzelfde niveau van aandacht en zorg. Het afsprakenproces is snel en probleemloos.

Doorvoercentrum

Istanbul is de grootste metropolitane stad van Turkije waar dagelijks een groot aantal transitvluchten plaatsvindt. Het is gemakkelijk om vanuit Istanbul vliegverbindingen te vinden naar bijna overal ter wereld. Bovendien duren de meeste vluchten van Europese landen naar Istanbul maar 3 uur. Daarom kunnen buitenlanders met een gerust hart naar Turkije reizen omdat de vluchten zo gemakkelijk te bereiken zijn.

Haar Mesotherapie in Istanbul

Chirurgie en behandelingskosten in Istanbul Turkije prijs

Hoe ga je naar Turkije voor een Haar Mesotherapie behandeling?

Als u Turkije overweegt voor een haar mesotherapie behandeling, volgt hier het proces voor het maken van een afspraak voor uw behandeling. Het proces verloopt als volgt:

Stap 1: Neem contact op met onze vertegenwoordiger en deel uw gegevens

De eerste belangrijke stap om het proces te starten is contact met ons opnemen en uw informatie delen.

Een van onze teamleden zal uw gegevens noteren, inclusief uw contactgegevens en medische geschiedenis.

Hier zijn de tests waar onze vertegenwoordiger u om zal vragen om deze met hen te delen via WhatsApp of e-mail:

 1. CBC (Volledig bloedbeeld)
 2. Coagulatietests
 3. BMP (Basis Metabolisch Panel)

Stap 2: Reizen naar Turkije en Ziekenhuisopname

Zodra onze artsen tevreden zijn met uw testresultaten, zullen we u helpen bij het regelen van uw vlucht naar Turkije en uw reisroute.

Het maakt niet uit op welke luchthaven u landt, we zullen er zijn om u op te halen en naar het hotel te brengen.

We regelen ook uw transfers naar het hotel om ervoor te zorgen dat u tijdens uw reis wordt verzorgd.

Stap 3: Voorbereiding op de operatie

Zodra u in het hotel arriveert, zullen onze artsen u verwelkomen en voorbereiden op bepaalde tests.

Hoewel we u eerder hebben gevraagd om bepaalde tests te doen, voeren onze artsen nog een reeks tests uit om zeker te zijn.

Voor de operatie worden de volgende tests uitgevoerd:

 1. Volledig bloedbeeld (CBC)
 2. ECG-test
 3. Coagulatietest
 4. ECG (elektrocardiogram)
 5. Bloedsuikertest

Stap 4: Operatie

Als de artsen tevreden zijn met uw testresultaten, bereiden ze u voor op de operatie.

Op de dag van de operatie wordt u naar het ziekenhuis overgebracht en verwelkomd door het personeel van het ziekenhuis.

Stap 5: Herstel

Na de operatie moet u mogelijk nog even in het ziekenhuis blijven zodat de artsen uw toestand kunnen controleren.

Dit is slechts een preventieve maatregel om ervoor te zorgen dat u goed herstelt.

Mogelijk moet u na een paar dagen terugkomen voor een vervolgafspraak met de arts.

Stap 6: Hotel Transfer

Zodra uw arts groen licht heeft gegeven, zullen we u naar uw aangewezen hotel overbrengen.

Het hotel biedt een breed scala aan voorzieningen en luxe om ervoor te zorgen dat u zich tijdens uw verblijf comfortabel voelt.

Welke diensten zijn inbegrepen in onze pakketten?

Hier is een volledige lijst van diensten die in onze pakketten zijn inbegrepen:

 1. Voorbereidende tests
 2. Anesthesieonderzoek
 3. Eerste onderzoek
 4. FUE-haartransplantatiechirurgie
 5. Algemene anesthesie of lokale anesthesie
 6. Onderzoeken na de operatie
 7. Ziekenhuisverblijf na de operatie (indien nodig)
 8. VIP-hotel- en ziekenhuistransfers
 9. Hotelaccommodatie

Hoe verzorg je je haar na mesotherapie?

Om voor uw haar te zorgen na Mesotherapie, is het cruciaal om de aanwijzingen van uw arts op te volgen. Hier zijn de wel en niet te doen dingen waar u op moet letten na een mesotherapie behandeling:

Do’s na MesotherapieDon’ts na Mesotherapie
Koud kompres op de hoofdhuid om de paar uur als er zwelling is.Blootstelling aan de zon beperken
Draag een hoed als u uitgaatNiet krabben
Veel rusten en water drinkenMinimaal 3 dagen niet sporten
Neem uw vitaminen en door uw arts voorgeschreven medicijnenMinstens 2-3 dagen niet roken en drinken
 Vermijd stoombaden en sauna’s
 Was je haar niet op dezelfde dag en verf je haar niet

 

Helpt mesotherapie bij haargroei?

Haar mesotherapie houdt in dat een combinatie van haarvitaminen, mineralen, enzymen en aminozuren in de hoofdhuid wordt geïnjecteerd. Het stimuleert haargroei op kale of dunner wordende plekken en verbetert de structuur van het haar.

doctor patient FAQ dixi health

Veelgestelde Vragen Haar Mesotherapie

Dit zijn de meest gestelde vragen over haar mesotherapie:

Haar mesotherapie is een niet-chirurgische cosmetische behandeling die tijdelijke resultaten biedt.

Haar mesotherapie is een niet-chirurgische ingreep en volkomen veilig voor iedereen die lijdt aan ernstig haarverlies en uitdunning.

Mesotherapie is een niet-invasieve chirurgie en veroorzaakt geen pijn. Licht ongemak is mogelijk als gevolg van de injecties, maar dit verdwijnt binnen een dag of twee.

Anesthesie is niet nodig voor mesotherapie omdat het een niet-invasieve behandeling is. Patiënten kunnen om lokale verdoving vragen als hun pijndrempel extreem laag is.

PRP Hair Treatment turkey istanbul
Snor Transplantatie istanbul turkije
DHI Haartransplantatie
Baardtransplantatie Turkije