dixi health logo n
plastic surgery price and cost
Kickstart uwgezondheidsreis in Istanbul!..

Lichaam Lift Chirurgieën in Turkije

body lifting surgeries
Tummy Tuck surgery cost turkey istanbul


Ook bekend als buikwandcorrectie, een

Buikwandcorrectie

spant zwakke buikspieren aan en verwijdert overtollige huid. Buikwandcorrecties komen het meest voor bij vrouwen die een keizersnede ondergaan voor de bevalling. Een keizersnede kan de buikspieren verzwakken en een aandoening veroorzaken die Diastasis Recti wordt genoemd. Deze aandoening veroorzaakt een buidel op de onderbuik gemaakt van overmatige huid en vet. Een buikwandcorrectie verwijdert overtollig buikvet en huid voor een strakkere en plattere buik. Het komt ook vaak voor bij mannen en vrouwen die veel gewicht verliezen of operaties ondergaan.

neck lift surgery cost turkey


Medisch bekend als

Platysmaplasty neklift

, een procedure om uw nekregio te versterken en af te slanken. De operatie verwijdert tekenen van veroudering, zoals losse huid, rimpels, onderkin en vette kaken op het platysma-gebied van de nek. Platysma is een platte spier die zich op de borst, de nek en het gezicht bevindt. Factoren zoals veroudering, gewichtstoename en een slechte houding leiden tot de ophoping van vet en overmatige huid in deze regio. Platysmaplastie of een halslift is bedoeld om deze problemen op te lossen en u een strakke en gebeitelde halslijn te geven.

Arm Lift Chirurgie Istanbul Turkije


Een brachioplastiek of

Armliftchirurgie

is een cosmetische ingreep om de bovenarmen te versterken en vorm te geven. Het verbetert de contouren en esthetiek van de armen, voor dunner uitziende armen. De operatie richt zich op de losse en uitpuilende huid op de bovenrug van de armen. Deze ophoping van vet en huid geeft een onaangenaam uiterlijk aan het bovenlichaam. Veel mensen vinden het lastig om van de losse huid op de bovenarmen af te komen door gezond te eten en alleen te sporten.

beenverlenging istanbul turkije


Been Verlenging

: Osteotomie of beenverlengingschirurgie is een procedure om de lengte van de botten in de benen te vergroten. De operatie werkt voor mensen met een kleine lengte en ongelijke beenbotten als gevolg van een geboorteafwijking of als gevolg van een blessure. De operatie is niet langer alleen een medische ingreep, maar wordt ook voor cosmetische doeleinden uitgevoerd. Beenverlenging als cosmetische ingreep wordt uitgevoerd om een paar centimeter aan iemands lichaamslengte toe te voegen. meer mannen geven de voorkeur aan deze operatie dan vrouwen, omdat lengte een opvallend kenmerk is bij mannen.

Thigh Lift Surgery Cost in Turkey


Dijbeen Liftoperatie

Dijplastiek of een dijbeenlift is een procedure om overtollig vet en huid uit het dijgebied te verwijderen. Een dijbeenlift is bedoeld om de vorm en contouren van uw dijen te verbeteren voor strakke benen. De operatie behandelt voornamelijk problemen zoals een slappe huid, kuiltjes in de huid en overmatig vet. Deze problemen treden meestal op als gevolg van veroudering, gewichtsschommelingen, genetica, enz.

Gratis Advies? Registreer Nu!

Online advies via WhatsApp

Voor een vrijblijvende offerte en gratis consultatie kunt u contact met ons opnemen via WhatsApp.