dixi health logo n
plastic surgery price and cost
Kickstart uwgezondheidsreis in Istanbul!..

Kin Chirurgie (Genioplastiek) in Turkije

Ook bekend als Genioplastiek of Menoplastiek, Kin chirurgie is een procedure die het uiterlijk van uw kin verbetert en verfraait. Het hoofddoel van deze operatie is om de gezichts esthetiek te verbeteren door de kin te hervormen en te herpositioneren. Er zijn veel redenen waarom een kinoperatie nodig is, zoals een terugwijkende/naar binnen gerichte kin, dubbele kin, kalkoennek, uitstekende kin of een zeer kleine kin. al deze problemen beïnvloeden uw gezichts esthetiek en laten u ouder voelen en ogen.

Tegenwoordig is kin chirurgie een veelvoorkomende esthetische ingreep waar veel vrouwen en mannen voor kiezen. Volgens de American Society of Plastic Surgeons werd in 2019 57% van de kinoperaties bij mannen uitgevoerd. Bovendien werden er meer dan 40.000 kinvergrotingsoperaties uitgevoerd in de VS in 2020.

Turkije is een van de meest populaire bestemmingen voor medisch toerisme, met gekwalificeerde chirurgen die hun expertise aanbieden in Kin chirurgie. Zonder verder oponthoud geven we u hier alle belangrijke details over hoe u een Kin chirurgie kunt krijgen in Turkije.

Genioplastiek of Kin chirurgie is een cosmetische ingreep om het uiterlijk van uw kin te verbeteren. Uw kin speelt een centrale rol bij het in balans brengen van het gezicht en het symmetrisch maken ervan. Kinvergroting wordt chirurgisch uitgevoerd door hetzij een implantaat toe te voegen, hetzij handmatig de grootte van de kin te veranderen. Dokters analyseren eerst uw gezicht en plannen uw behandeling dienovereenkomstig.

Uitgebreide gids voor Kin Chirurgie en Genioplastiek Procedures

Invoering:

In het rijk van de cosmetische chirurgie zijn kinvergroting en genioplastiekprocedures steeds populairder geworden, aangezien individuen manieren zoeken om hun gezichts esthetiek te verbeteren. Dit artikel onderzoekt verschillende technieken en overwegingen met betrekking tot deze procedures, waaronder kinimplantatchirurgie, corrigerende kinchirurgie, kinhervormingschirurgie, kinverkleiningschirurgie, gezichtscontourchirurgie en kinbotverplaatsingschirurgie. Daarnaast zullen we de kosten van dubbele kin chirurgie, kinplastische chirurgie, genioplastiek voor en na beelden, kosten van verschuivende genioplastiek en verschillende soorten genioplastiek bespreken. Het begrijpen van deze concepten zal individuen helpen weloverwogen beslissingen te nemen met betrekking tot hun gewenste gezichtstransformaties.

Kin Chirurgie Procedures:

 1. Kin-implantaatchirurgie:
  Bij een kinimplantaatchirurgie wordt een siliconenimplantaat geplaatst om de grootte en projectie van de kin te vergroten. Deze procedure wordt vaak uitgevoerd om een zwakke of teruggetrokken kin aan te pakken, waardoor de algehele harmonie en het profiel van het gezicht worden verbeterd. De implantaten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, waardoor maatwerk mogelijk is op basis van de specifieke behoeften van het individu.
 2. Corrigerende kin chirurgie: Corrigerende kin chirurgie heeft tot doel esthetische of functionele problemen die verband houden met de kin te corrigeren. Het kan gaan om het aanpakken van asymmetrie, het corrigeren van een verkeerd uitgelijnde of uitstekende kin, of het beheersen van aangeboren aandoeningen. De procedure is afgestemd op de unieke behoeften van de patiënt en zorgt voor een evenwichtige en proportionele gezichtsuitdrukking.
 3. Kin-hervormende operatie: Een kin-hervormende operatie omvat het veranderen van de vorm of contour van de kin om de gewenste gezichtsesthetiek te bereiken. Dit kan worden bereikt door chirurgische technieken zoals osteotomie (botsnijden) of door de bestaande botstructuur vorm te geven. De procedure heeft tot doel een meer gedefinieerd en harmonieus gezichtsprofiel te creëren.
 4. Kinverkleiningschirurgie: Een kinverkleiningsoperatie wordt uitgevoerd om de omvang of prominentie van een te grote of uitstekende kin te verminderen. De procedure omvat het voorzichtig verwijderen van een deel van het kinbot of het herpositioneren ervan om het gewenste resultaat te bereiken. Deze operatie wordt vaak gecombineerd met andere gezichtscontouringsprocedures om een optimale gezichtsharmonie te bereiken.

Genioplastie Procedures:

 1. Gezichtscontourchirurgie: Gezichtscontourchirurgie, inclusief genioplastiek, richt zich op het hervormen en herpositioneren van de onderliggende botstructuur om de algehele gezichtsbalans te verbeteren. Genioplastiek houdt met name in dat de positie, vorm of grootte van het kinbeen wordt aangepast om de gewenste gezichtsverhoudingen en symmetrie te bereiken.
 2. Correctie van kinasymmetrie: Genioplastie kan effectief de kinasymmetrie aanpakken die wordt veroorzaakt door aangeboren aandoeningen, trauma of ontwikkelingsstoornissen. Door het kinbeen nauwkeurig te manipuleren, kan de chirurg afwijkingen corrigeren en een meer symmetrische gezichtsuitdrukking creëren.
 3. Kinbotcorrectie Chirurgie: Kinbotcorrectie Chirurgie, ook bekend als glijdende genioplastie, omvat het snijden en herpositioneren van het kinbot om voorwaartse projectie te bereiken. Deze procedure is ideaal voor mensen met een teruggetrokken of zwakke kin, omdat het de gezichtsbalans en de profielesthetiek verbetert.

Overwegingen en kostenfactoren:

Voordat u een kinvergroting of genioplastiekprocedure ondergaat, moet u rekening houden met een aantal belangrijke overwegingen:

 1. Overleg met een gekwalificeerde professional:
  Overleg met een ervaren plastisch chirurg die gespecialiseerd is in gezichtsbehandelingen is van cruciaal belang. Zij zullen uw gezichtsstructuur evalueren, uw doelen bespreken en de meest geschikte techniek aanbevelen om de gewenste resultaten te bereiken. Zorg ervoor dat u om voor- en na-afbeeldingen vraagt, zodat u realistische verwachtingen heeft.
 2. Mogelijke risico’s en complicaties: Zoals bij elke chirurgische ingreep zijn er risico’s verbonden aan kinvergroting en genioplastie. Deze kunnen onder meer infecties, bloedingen, zenuwbeschadiging, implantaatgerelateerde complicaties en ongunstige esthetische resultaten omvatten. Bespreek deze risico’s grondig met uw chirurg en behandel eventuele zorgen.
 3. Kostenoverwegingen: De kosten van een dubbele kinoperatie, plastische chirurgie van de kin en genioplastie variëren op basis van factoren zoals de complexiteit van de procedure, de expertise van de chirurg, faciliteitskosten, anesthesie en postoperatieve zorg en geografische locatie. Het is essentieel om tijdens uw consultatie de kosten gedetailleerd te bespreken en indien nodig mogelijke financieringsopties te verkennen.

Conclusie:

Kinvergroting en genioplastiekprocedures bieden individuen mogelijkheden om hun gezichts esthetiek te verbeteren door de kin grootte, projectie, symmetrie en contour aan te pakken. Of het nu gaat om kinimplantatchirurgie, corrigerende kinchirurgie, kinhervormingschirurgie of genioplastiek, deze procedures kunnen aanzienlijke invloed hebben op de gezichtsbalans en zelfvertrouwen.

Het is echter cruciaal om deze procedures met zorgvuldige overweging, grondig onderzoek en overleg met gekwalificeerde professionals te benaderen. Het begrijpen van de technieken, bijbehorende overwegingen en mogelijke kosten stelt individuen in staat om weloverwogen beslissingen te nemen over hun gewenste gezichtstransformaties en uiteindelijk hun esthetische doelen te bereiken.

 Kin chirurgie in Turkije: Het Verbeteren van Gezichtsbalans en Kenmerken

Invoering:

Kinvergrotingschirurgie, ook bekend als kin chirurgie, is een populaire cosmetische ingreep gericht op het verbeteren van het uiterlijk van het kin gebied. Deze chirurgische ingreep kan individuen helpen om een gezichtsbalans te bereiken door een terugwijkende of uitstekende kin te corrigeren. In Turkije voeren gerenommeerde plastisch chirurgen deze chirurgische ingrepen uit met expertise, waarbij ze kleine incisies en algehele verdoving gebruiken om optimale resultaten te bereiken. In dit artikel zullen we de voordelen, procedure en overwegingen rondom kinvergrotingschirurgie in Turkije verkennen.

Begrip van Kin Chirurgie

Kin chirurgie is een cosmetische ingreep die is ontworpen om de contour en projectie van de kin te verbeteren. Het omvat het plaatsen van een kinimplantaat om een meer harmonieus gezichtsprofiel te creëren. De chirurgie heeft tot doel problemen zoals een zwakke of terugwijkende kin, gebrek aan definitie in de kaaklijn of een onevenwichtige gezichtsuitdrukking aan te pakken. Door het verbeteren van het kin gebied kunnen individuen een verbeterde gezichtsharmonie bereiken en hun algehele esthetische aantrekkingskracht vergroten.

De Voordelen van Kin Chirurgie:

Kin chirurgie biedt talrijke voordelen voor individuen die hun gezichtskenmerken willen verbeteren. Deze omvatten:

 1. Herstel van de gezichtsbalans: Een goed gedefinieerde kin kan helpen een evenwichtige en proportionele gezichtsuitdrukking te creëren, waardoor de algehele harmonie van het gezicht wordt verbeterd.
 2. Versterking van de definitie van de kaaklijn: Een kinvergrotingsoperatie kan zorgen voor een meer gedefinieerde en gevormde kaaklijn, waardoor het gezicht een jeugdiger en aantrekkelijker contour krijgt.
 3. Een terugwijkende of uitstekende kin corrigeren: Mensen met een terugwijkende of uitstekende kin kunnen baat hebben bij een kinvergrotingsoperatie, omdat deze de kin in de juiste lijn kan brengen met andere gelaatstrekken.
 4. Zelfvertrouwen vergroten: Het verbeteren van het kingebied kan het gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen aanzienlijk vergroten, waardoor mensen zich prettiger en tevredener voelen met hun uiterlijk.

De kinvergrotingsprocedure

Een kinvergrotingsoperatie omvat doorgaans de volgende stappen:

 1. Consultatie: Tijdens het eerste consult met een ervaren plastisch chirurg in Turkije worden de doelen en verwachtingen van het individu besproken. De chirurg beoordeelt de gezichtsstructuur en adviseert de meest geschikte maat en vorm van het kinimplantaat.
 2. Anesthesie: Een kinvergrotingsoperatie wordt uitgevoerd onder algemene anesthesie om het comfort en de veiligheid van de patiënt tijdens de procedure te garanderen.
 3. Incisie en plaatsing van implantaten: De chirurg maakt een kleine incisie onder de kin of in de mond, afhankelijk van de specifieke behoeften van het individu. Via deze incisie wordt het kinimplantaat zorgvuldig ingebracht en gepositioneerd om het gewenste resultaat te bereiken.
 4. Sluiting en herstel: Zodra het implantaat op zijn plaats zit, worden de incisies gesloten met hechtingen. Na de operatie krijgen patiënten postoperatieve instructies, waaronder informatie over het omgaan met ongemak, zwelling en het handhaven van een goede mondhygiëne.

Overwegingen voor een kinvergroting in Turkije

Wanneer u een kinvergrotingsoperatie in Turkije overweegt, zijn er verschillende essentiële factoren waarmee u rekening moet houden:

 1. Deskundige plastisch chirurgen: Turkije staat bekend om zijn zeer bekwame plastisch chirurgen die gespecialiseerd zijn in cosmetische chirurgische ingrepen, waaronder kinvergroting. Het is van cruciaal belang om een gekwalificeerde en ervaren chirurg te kiezen die veilige en bevredigende resultaten kan opleveren.
 2. Chirurgische faciliteit en apparatuur: Gerenommeerde klinieken en ziekenhuizen in Turkije bieden ultramoderne faciliteiten en geavanceerde apparatuur, waardoor een hoge zorgstandaard wordt gegarandeerd.
 3. Veiligheid en nazorg: Geef prioriteit aan uw veiligheid door een chirurg te selecteren die prioriteit geeft aan patiëntveiligheid en uitgebreide postoperatieve zorg biedt om een soepel herstelproces te vergemakkelijken.
 4. Communicatie en taal: Zorg voor duidelijke communicatie met uw chirurg door een kliniek te kiezen die taalondersteuning biedt of indien nodig een tolk regelt.

Conclusie:

Kin chirurgie in Turkije biedt individuen de mogelijkheid om hun gezichtskenmerken te verbeteren en een betere gezichtsbalans te bereiken. Door deze chirurgische ingreep te ondergaan, kunnen patiënten zorgen uiten zoals een terugwijkende of uitstekende kin, wat uiteindelijk hun zelfvertrouwen en algehele uiterlijk verbetert. Het is essentieel om te overleggen met een bekwame plastisch chirurg in Turkije, de procedure gedetailleerd te bespreken en de verschillende aspecten van kin chirurgie te overwegen om een geïnformeerde beslissing te nemen. Met de expertise van Turkse plastisch chirurgen en hun toewijding aan patiënttevredenheid kunnen individuen hun gewenste resultaten behalen en genieten van de voordelen van een harmonieus gezichtsprofiel.

Een kinoperatie is een minimaal invasieve poliklinische ingreep die onder algehele verdoving wordt uitgevoerd. Sliding Genioplasty of Osseous Genioplasty is een techniek voor kinverandering waarbij het kinbot wordt hervormd naar behoefte. Het wordt vaker uitgevoerd bij patiënten met een terugwijkende of scheve kin. Daarentegen is een kinimplantaat een andere methode om de kin te verbeteren en meer definitie te geven. Beide ingrepen omvatten het maken van incisies onder het kin gebied om het kinbot te veranderen.

Er zijn twee soorten kin chirurgie die helpen bij het veranderen en opnieuw vormgeven van uw kin:
 1. Glijdende of botgenioplastiek
 2. Kin-implantaten

Deze vorm van kin chirurgie richt zich op ernstig terugwijkende kinnen of scheve kinnen. Zo’n kinstructuur heeft invloed op de gezichtsbalans en esthetiek van een persoon. Bij deze ingreep snijdt een chirurg delen van het kinbot af en plaatst het opnieuw voor een ideale kinstructuur. Het kan ook helpen als de kin erg lang of kort is en bij het uitlijnen van uw beet.

Kin Chirurgie Istanbul Turkije
art face
chin surgery genioplasty cost turkey before afterchin surgery genioplasty price turkey before after

Wie komt in aanmerking voor een kin chirurgie?

 1. Je moet ouder zijn dan 18 jaar.
 2. Je bent je bewust van hoe je kin eruit ziet en dit heeft invloed op je zelfvertrouwen.
 3. Je kin is te ver naar achteren of naar voren geplaatst en beïnvloedt de uitlijning van je gezicht.
 4. Je hebt een onderkin en deze verdwijnt niet, zelfs niet nadat je bent afgevallen.
 5. Je hebt een over- of onderbeet (malocclusie).
 6. U bent gevoelig voor het uiterlijk van uw kin en wilt uw gezichtsesthetiek veranderen.
 7. Je bent over het algemeen gezond en hebt geen ernstige medische problemen.
 8. Je rookt niet en drinkt niet overmatig alcohol.
 9. Je bent niet bang voor naalden en chirurgische ingrepen.

Welk ziekenhuis of kliniek is het beste voor Kin Chirurgie in Turkije?

Turkije is een van ’s werelds meest gerenommeerde medische toerisme hubs. Met een robuuste en goed gestructureerde gezondheidsinfrastructuur biedt het land een enorm scala aan ziekenhuizen en klinieken voor plastische chirurgie van het gezicht. De meest populaire en ervaren ziekenhuizen in metropolen zoals Istanbul zijn onder andere Medistanbul Hospital, Maltepe University Hospital, Istanbul Cerrahi Hospital, Istinye University Medical Park, en nog veel meer.

Kinversterking of -chirurgie kan een diepgaande invloed hebben op uw kaaklijn en algemene gezichtssymmetrie. Het heeft een aantal esthetische en medische voordelen:

Een gedefinieerde kaaklijn: Kin chirurgie verbetert en hervormt uw kin om u een gedefinieerde en prominente kaaklijn te geven. Een prominente en goed gedefinieerde kaaklijn maakt u aantrekkelijk en slank.

Behandelt Malocclusie: Kin chirurgie heeft tot doel uw gelaatstrekken in balans te brengen door uw kin te veranderen. Het helpt bij het behandelen van malocclusie (onregelmatige onder- en bovenkaak) die veel tandheelkundige problemen en maxillofaciale problemen kan veroorzaken.

Een slank en aantrekkelijk gezicht: Een compact en evenredig gezicht zijn wenselijke eigenschappen voor velen. Kin chirurgie verbetert uw hele kaaklijn en maakt deze tegelijkertijd slanker en aantrekkelijker.

Verbeterde gezichtsalignement: Gezichtsverhoudingen spelen een integrale rol bij het aantrekkelijk en jeugdig maken van uw gezicht. Het hervormen en herpositioneren van de kin verbetert de gezichtsalignering en symmetrie.

Is het veilig om een kin chirurgie in Turkije te ondergaan?

Turkije staat wereldwijd bekend om zijn bloeiende medisch toerisme. De veiligheid van patiënten is een van de belangrijkste aspecten voor Turkije en er worden dienovereenkomstig maatregelen genomen. Hier zijn de belangrijkste redenen waarom Turkije als veilig wordt beschouwd voor cosmetische ingrepen:

Strikte regelgeving: Het veiligheidsaspect heeft een hoge prioriteit en wordt streng gecontroleerd door het Turkse ministerie van Volksgezondheid. Ziekenhuizen en klinieken moeten zich houden aan de voorschriften die zijn vastgesteld door het ministerie voor het uitvoeren van medisch toerisme. Voor meer details kunt u de officiële website van het ministerie bezoeken.

Robuuste gezondheidsinfrastructuur: Turkije is een van de weinige landen met een robuuste gezondheidsinfrastructuur die speciaal is ontworpen voor medisch toerisme. Er wordt zwaar geïnvesteerd in geavanceerde en nieuwste apparatuur om ervoor te zorgen dat buitenlanders de beste medische diensten krijgen.

Gekwalificeerde artsen: Chirurgen in Turkije moeten voldoen aan de strenge criteria die zijn vastgesteld door het ministerie van Volksgezondheid om legaal te kunnen opereren. Specialisatie en certificering in de medische sector zijn noodzakelijk voordat een medisch bedrijf kan worden gestart. Daarom volgen artsen een rigoureuze training en behalen ze meerdere certificeringen voordat ze hun diensten aanbieden in het vakgebied.

Er zijn meerdere esthetische en medische voordelen van een kin chirurgie. Hier zijn de meest prominente voordelen van kin chirurgie:
 1. Het verbetert de esthetiek van uw gezicht door de vorm van uw kin te veranderen.
 2. Het verbetert de botstructuur van uw gezicht en zorgt ervoor dat deze er slanker uitziet.
 3. Het vergroot je zelfvertrouwen en eigenliefde.
 4. Je zit lekkerder in je vel.
 5. Het behandelt malocclusieproblemen door de boven- en onderkaak in evenwicht te brengen.
 6. Hiermee kun je van een dubbele kin afkomen.
 7. Het bevordert de uitlijning van het gezicht.
chin surgery in istanbul
Genioplastiek in Turkije

Verhoog uw Wellness- en Schoonheidservaring in Istanbul

Uw welzijn is een onschatbare troef die u nooit als vanzelfsprekend moet beschouwen. Istanbul herbergt een breed scala aan klinieken en ziekenhuizen die bekend staan om hun expertise op het gebied van bariatrische chirurgie.

Duizenden patiënten ondergaan hier transformatieve bariatrische ingrepen en vertrekken met een gevoel van herwonnen zelfvertrouwen. Als u ook op zoek bent om weer op het gezonde spoor te komen en uw zelfvertrouwen terug te krijgen, dan is Istanbul de plek waar dit allemaal kan gebeuren!

Waarom kiezen voor Turkije voor Kin Chirurgie?

Turkije is een van ’s werelds meest prominente medische toerismehubs. Hier zijn de top 5 redenen waarom u Turkije zou moeten kiezen voor uw medische behoeften:

Internationaal opgeleide artsen: Chirurgen in Turkije ondergaan rigoureuze training om zich te specialiseren in verschillende medische vakgebieden. De meerderheid van hen is internationaal opgeleid en gecertificeerd door internationale medische organisaties.

Geavanceerde gezondheidszorgfaciliteiten: Turkije beschikt over een robuuste en goed gevestigde gezondheidsinfrastructuur. Er is internationaal erkende technologie en apparatuur aanwezig om de veiligheid en het welzijn van de patiënten te waarborgen.

Economische prijzen: De kosten van medische ingrepen zijn aanzienlijk lager in Turkije, tot wel 80%, vergeleken met die in andere landen. Patiënten ontvangen gedurende hun behandeling internationale standaard medische bijstand tegen een economische kostprijs.

Vakantiebestemming: Turkije is een ideale bestemming voor reisliefhebbers, met een rijke culturele erfgoed en een breed scala aan toeristische activiteiten. U ontvangt niet alleen eersteklas medische faciliteiten, maar kunt ook een nieuw land verkennen.

Coöperatief personeel: Medisch toerisme is een van de top specialiteiten van Turkije en elk jaar bezoeken duizenden buitenlanders het land voor medische diensten. Het personeel in de medische sector is getraind om patiënten een comfortabele en probleemloze ervaring tijdens hun verblijf te bieden.

Kin Chirurgie in Istanbul

Chirurgie en behandelingskosten in Istanbul Turkije prijs

Hoe kunt u een Kin Chirurgie in Turkije krijgen?

Kin chirurgie is een poliklinische ingreep waarbij de patiënt niet dagenlang in het ziekenhuis hoeft te verblijven. De hersteltijd is minimaal en duurt maximaal 1-2 uur. Hier is alles wat u moet weten over hoe u deze ingreep in Turkije kunt krijgen.

Stap 1: Neem contact op met onze vertegenwoordiger en deel uw gegevens

Het eerste wat u moet doen om het proces te starten, is contact met ons opnemen en uw informatie delen.

Een van onze vertegenwoordigers zal uw gegevens noteren, inclusief uw medische geschiedenis en contactgegevens.

Hier zijn de tests waar onze artsen om zullen vragen:

 1. Een compleet bloedprofiel
 2. Volledig medisch onderzoek
 3. Röntgenfoto van de thorax
 4. Röntgenfoto van de volledige mond

Stap 2: Naar Turkije reizen en opname in het ziekenhuis

Nadat u de medische keuring door onze artsen heeft doorstaan, kunnen we uw vlucht naar Turkije en reisroute regelen.

Het maakt niet uit op welke luchthaven u landt, wij zullen er zijn om u op te halen en u naar het hotel te begeleiden.

We zullen ook uw hoteltaxi regelen om ervoor te zorgen dat alles voor u geregeld is tijdens uw reis.

Stap 3: Voor de operatie controle

Zodra u in het hotel aankomt, zullen onze artsen u verwelkomen en voorbereiden op bepaalde tests. De volgende tests zullen vóór de operatie worden uitgevoerd:

 1. Complete Blood Count (CBC)
 2. ECG Test
 3. Chest X-rays
 4. Coagulation Studies (PT/PTT)
 5. Full Mouth X-ray 

Stap 4: Operatie Procedure

Nadat de artsen tevreden zijn met uw testresultaten, wordt uw operatiedag vastgesteld. Voor plastische gezichtschirurgie worden de volgende stappen genomen:

Anesthesie: Allereerst wordt algemene of lokale verdoving toegediend, afhankelijk van de complexiteit van de ingreep. Voor meer invasieve ingrepen zoals een facelift, borstvergroting en bilvergroting is algemene verdoving vereist. Voor minder invasieve operaties zoals mini-facelifts, wenkbrauwchirurgie en andere ingrepen is lokale verdoving voldoende om pijn te voorkomen.

Markering en incisie: Voordat de operatie begint, worden zorgvuldig markeringen aangebracht voor de incisies. Vervolgens worden er incisies gemaakt onder de kin om de kin te hervormen of om een kinimplantaat in te brengen.

Sluiting van incisies: De incisies worden vervolgens gesloten met hechtingen en left om te genezen.

Stap 5: Herstel

Na de operatie moet u mogelijk een korte tijd in het ziekenhuis blijven (maximaal een dag of twee) zodat de artsen uw toestand kunnen controleren. Dit is slechts een preventieve maatregel om ervoor te zorgen dat u goed herstelt. U moet na een week wellicht naar uw arts gaan voor het verwijderen van uw hechtingen.

Stap 6: Hotel Transfer

Zodra uw arts groen licht heeft gegeven, zullen we u overbrengen naar uw aangewezen hotel. Het hotel biedt een breed scala aan voorzieningen en luxe om ervoor te zorgen dat u comfortabel bent tijdens uw verblijf.

Wat omvatten onze all-inclusive pakketten?

Onze all-inclusive pakketten omvatten alle hieronder genoemde diensten:

 1. Voorbereidende tests
 2. Anesthesieonderzoek
 3. Eerste onderzoek
 4. Kinoperatie
 5. Algemene anesthesie of lokale anesthesie
 6. Onderzoeken na de operatie
 7. Ziekenhuisverblijf na de operatie
 8. VIP-hotel- en ziekenhuistransfers
 9. 5-7 dagen hotelaccommodatie

Is Kin Chirurgie (genioplastiek) riskant?

Kin chirurgie is een veelvoorkomende esthetische ingreep en veel mensen kiezen ervoor. Er zijn echter een paar risico’s en complicaties verbonden aan deze invasieve chirurgische ingreep.

 1. Soms kunnen onregelmatigheden in de vorm en grootte van de kin voorkomen.
 2. Overmatig bloeden tijdens of na de operatie.
 3. Er kunnen nawerkingen van de anesthesie optreden, zoals ademhalingsproblemen of een allergische reactie.
 4. Verplaatsing van het kinimplantaat.
 5. Langdurige infecties na de operatie.
 6. Slechte genezing van de wonden of blauwe plekken.
 7. Zichtbare littekens rond de kin.

Kan ik mijn kin niet-chirurgisch veranderen?

Tijdelijke kinvergroting is mogelijk met niet-chirurgische dermale vullers. Deze dermale vullers zijn gevuld met hyaluronzuur en worden ingespoten in specifieke delen van de kin om de huid te verstevigen.

Kinimplantaten

Een andere zeer gangbare methode voor kinvergroting zijn kinimplantaten. Bij deze procedure wordt een flexibel siliconen- of titaniumimplantaat onder de kin geplaatst. Het implantaat hervormt en verbetert de kin door de kaak en kin samen te brengen. Een kinimplantaat geeft meer definitie aan uw kaaklijn en laat u er veel jonger uitzien.

Uw gezondheid is in veilige handen bij Dixi Health

Bij het zoeken naar de beste medische diensten in Turkije, sla de handen ineen met Dixi Health terwijl we u helpen state-of-the-art gezondheidszorgfaciliteiten in het hele land te vinden. We zijn slechts een telefoontje verwijderd, volledig voorbereid om al uw gezondheids- en cosmetische doelen aan te pakken.

doctor patient FAQ dixi health

Veelgestelde Vragen over Kin Chirurgie

Hier zijn de meest gestelde vragen over kin chirurgie:

Voor de operatie wordt lokale of algehele verdoving toegediend om de pijn te minimaliseren. U kunt in de eerste week na de operatie enige pijn en ongemak ervaren.

Een kinchirurgie is niet volledig omkeerbaar, maar de chirurg kan correcties uitvoeren als de patiënt hierom vraagt

Naar wordt aangenomen, verbetert een schuivende genioplastiek slaapapneu door de ademhalingsweg te openen. Omdat het de kin naar voren duwt, wordt ademen tijdens de slaap veel gemakkelijker gemaakt.

Het duurt minstens 2 tot 3 weken om te herstellen van de operatie. Het duurt ongeveer 4-6 maanden voordat de resultaten volledig zichtbaar zijn en volledig genezen.

Kinchirurgie is min of meer een permanente ingreep en de effecten duren een leven lang. Een verschoven genioplastiek verandert permanent uw kin- en kaakbot, terwijl implantaten kunnen worden verwijderd of vervangen wanneer dat nodig is.

otoplastiek chirurgie istanbul turkije
Plaatjesrijk Plasma PRP istanbul turkije
Facelift Chirurgie Kosten Istanbul-Turkei ab
Wenkbrauw Liften Operatie Dixi