dixi health logo n
plastic surgery price and cost
Kickstart uwgezondheidsreis in Istanbul!..

Braziliaanse Billift in Turkije

Ook wel Bilvergroting genoemd, is een BBL (Braziliaanse billift) een esthetische ingreep om de billen te vergroten. De operatie omvat het hervormen en verbeteren van de billen door middel van liposuctie. De techniek van vettransplantatie of vetgrafting stelt chirurgen in staat om vet van andere delen van het lichaam (buik, heupen, onderrug en dijen) naar de billen te verplaatsen. Hierdoor neemt het volume van vet in het billengebied toe, wat resulteert in rondere en vollere billen. Het belangrijkste doel van de operatie is om de rondingen van uw lichaam te verbeteren en u een goed afgeronde en gevormde achterkant te geven.

Volgens de International Society of Aesthetic Plastic Surgery werden er in 2021 in totaal 523.331 Brazilian butt lifts uitgevoerd. De vraag naar deze operatie steeg met 32% ten opzichte van het voorgaande jaar. Uit enquêtes blijkt dat het aantal Brazilian butt lifts sinds 2015 met meer dan 77% is gestegen, waardoor het een van de meest populaire esthetische ingrepen van de afgelopen jaren is geworden. We adviseren elke patiënt om grondig onderzoek te doen voordat ze de operatie ondergaan, zodat ze zich bewust zijn van de risico’s die gepaard gaan met Braziliaanse billiften.

Het is ook ontzettend belangrijk om een gecertificeerde en gekwalificeerde arts te kiezen, omdat dit een hoog niveau van ervaring en expertise vereist. Turkije is de thuisbasis van meer dan 1.000 bekwame en ervaren plastisch chirurgen met specifieke expertise op het gebied van bil esthetiek. Laat ons uw onderzoek vereenvoudigen en u helpen de meest ervaren artsen in Turkije te vinden voor Braziliaanse billiftoperaties.

Bilvergroting of BBL (Braziliaanse billift) is een operatie om de grootte van de billen te vergroten. De procedure omvat het overbrengen van vet van andere delen van het lichaam naar de billen door middel van de vettransplantatie- of vetgraftingmethode. Hierdoor krijgen de billen een ronde en uitdagende uitstraling voor een zandloperfiguur. Chirurgen halen vet weg van het onderste deel van de buik, dijen, armen, heupen of onderrug van de patiënt en plaatsen het in de billen. Bij een BBL kunnen ook implantaten worden ingebracht voor meer drastische resultaten.

Silhouetten Verbeteren: Verkenning van Geavanceerde Bilvergrotings Procedures

De zoektocht naar esthetische verbetering heeft geleid tot de evolutie van geavanceerde chirurgische technieken voor gluteale augmentatie, waardoor individuen de mogelijkheid krijgen om hun gewenste billencontouren en verhoudingen te bereiken. Van Braziliaanse billift tot bilcontourchirurgie, deze procedures zijn gericht op diverse esthetische doelen en dragen bij aan een verhoogd gevoel van zelfvertrouwen.

Gluteale augmentatiechirurgie, ook bekend als bilvergrotingsprocedure, heeft aan populariteit gewonnen als een transformerende ingreep voor individuen die hun biluitstraling willen verbeteren. Deze procedure omvat verschillende technieken, waaronder vetoverdracht naar de billen, wat zorgt voor natuurlijke en aanpasbare resultaten. Door gebruik te maken van het overtollige vet van de patiënt uit donorgebieden, zoals de buik of dijen, kunnen chirurgen de billen vormgeven om een volumineuzere en goed gevormde silhouet te creëren.

Braziliaanse billift chirurgie technieken, die vaak geassocieerd worden met de Braziliaanse billiftprocedure, richten zich op het bereiken van harmonieuze bilcontouren door middel van vettransplantatie. Tijdens deze procedure wordt vet uit donorgebieden gehaald via liposuctie, verwerkt en strategisch ingespoten in de billen om het volume en de vorm te verbeteren. De Braziliaanse billift biedt een alomvattende benadering van bilvergroting, waarbij liposculptuur wordt gecombineerd met vettransplantatie om het onderlichaam te modelleren en een meer gevormd uiterlijk te bereiken.

Billencontourchirurgie omvat een reeks procedures gericht op het hervormen en verbeteren van de billen om te voldoen aan individuele esthetische voorkeuren. Of het nu gaat om bilvergroting met vettransplantatie of andere chirurgische methoden, zoals billift en augmentatie, deze benadering richt zich op zorgen met betrekking tot bilgrootte, -vorm en -symmetrie. Door het chirurgisch plan af te stemmen op de unieke anatomie van elke patiënt, levert billencontourchirurgie gepersonaliseerde resultaten die aansluiten bij hun esthetische idealen.

Gluteale hervormingschirurgie gaat verder dan louter augmentatie en richt zich op alomvattende transformaties van de bilregio. Deze procedure omvat het modelleren van de billen om een evenwichtige en proportionele uitstraling te bereiken die het totale lichaam complementeert. Door specifieke anatomische kenmerken aan te pakken en geavanceerde chirurgische technieken te gebruiken, streeft gluteale hervormingschirurgie ernaar om natuurlijke en elegante contouren te creëren die het silhouet van de patiënt verbeteren.

Chirurgie voor een verbeterde billenuitstraling omvat een holistische benadering van bilvergroting, waarbij niet alleen volume en vorm, maar ook algemene esthetische verbetering worden benadrukt. Door een combinatie van chirurgische methoden, zoals vettransplantatie, liftingsprocedures en contouringtechnieken, streeft deze benadering ernaar om de uitstraling van de billen te optimaliseren in verhouding tot de lichaamsverhoudingen van de patiënt. Chirurgie voor een verbeterde billenuitstraling streeft naar een harmonieuze en flatterende contour die overeenkomt met de esthetische doelen van de patiënt.

Tot slot bieden geavanceerde gluteale augmentatieprocedures individuen de mogelijkheid om hun gewenste billenesthetiek te bereiken en hun algehele silhouet te verbeteren. Van Braziliaanse billifttechnieken tot uitgebreide billencontourchirurgie, deze ingrepen zijn gericht op diverse esthetische voorkeuren en dragen bij aan een verhoogd gevoel van zelfvertrouwen. Door gebruik te maken van innovatieve chirurgische benaderingen kunnen plastisch chirurgen individuen helpen hun ideale bilcontouren te realiseren, waarbij veiligheid, natuurlijke resultaten en patiënttevredenheid voorop staan.

 

Braziliaanse billift chirurgie is een corrigerende esthetische ingreep die je billen hervormt en ze een meer afgeronde uitstraling geeft. De procedure werkt met de techniek van vettransplantatie of liposuctie om meer volume aan de achterkant toe te voegen. Gewoonlijk verplaatsen chirurgen vet van dichte gebieden zoals de buik, dijen, armen of onderrug naar de billen. Het helpt vet te verwijderen van probleemgebieden terwijl de billen worden verbeterd. Het algemene doel van deze chirurgie is om je lichaamsverhoudingen te verbeteren en je een gevormde achterwerk te geven.

BBL in Istanbul: Het Verbeteren van Lichaamscontouren en Het Bereiken van Gewenste Rondingen

Inleiding:

BBL, afkorting voor Braziliaanse billift, is een populaire cosmetische ingreep die is ontworpen om de vorm en contouren van de billen te verbeteren. De laatste jaren is Istanbul, Turkije, een geliefde bestemming geworden voor individuen die een BBL-operatie zoeken. Vooraanstaande plastisch chirurgen in Istanbul voeren deze ingreep uit met expertise, waarbij ze liposuctie- en vettransfertechnieken gebruiken om optimale resultaten te behalen. In dit artikel zullen we de voordelen, procedure en overwegingen rondom BBL-chirurgie in Istanbul verkennen, samen met andere populaire cosmetische ingrepen die in de stad worden aangeboden.

Braziliaanse Billift Operatie Begrijpen

Een Braziliaanse billift omvat een combinatie van liposuctie- en vettransplantatietechnieken. De procedure begint met het verwijderen van overtollig vet uit gebieden van het lichaam zoals de buik, flanken of dijen, via liposuctie. Het geoogste vet wordt vervolgens gezuiverd en geïnjecteerd in de billen om hun grootte, vorm en algehele verschijning te verbeteren. Braziliaanse billift chirurgie heeft als doel een meer gedefinieerde en gevormde bilcontour te creëren, resulterend in een evenredige en esthetisch aantrekkelijke lichaamsvorm.

De Voordelen van Braziliaanse Billift Chirurgie

Braziliaanse Billift Chirurgie biedt tal van voordelen voor individuen die hun billen willen verbeteren en hun gewenste rondingen willen bereiken. Deze omvatten:

 1. Verbeterde lichaamscontouren: BBL-chirurgie verbetert niet alleen de grootte en vorm van de billen, maar verbetert ook de algehele lichaamscontouren door overtollig vet uit andere gebieden te verwijderen.
 2. Natuurlijk ogende resultaten: Door gebruik te maken van het eigen vet van de patiënt via vettransplantatietechnieken, biedt BBL-chirurgie natuurlijk ogende en langdurige resultaten.
 3. Dubbel voordeel van liposuctie: De liposuctiecomponent van BBL-chirurgie zorgt voor de verwijdering van hardnekkige vetophopingen uit gebieden zoals de buik of dijen, waardoor de lichaamsverhoudingen verder worden verbeterd.
 4. Verhoging van het zelfvertrouwen: Door de gewenste rondingen en een evenrediger figuur te bereiken, kunnen individuen een aanzienlijke toename van het zelfvertrouwen en het lichaamsbeeld ervaren.

De BBL-procedure

BBL-chirurgie omvat doorgaans de volgende stappen:

 1. Consultatie: Tijdens het eerste consult met een ervaren plastisch chirurg in Istanbul worden de doelen en verwachtingen van het individu besproken. De chirurg evalueert de anatomie van de patiënt en bepaalt het meest geschikte chirurgische plan.
 2. Anesthesie: BBL-chirurgie wordt uitgevoerd onder algemene anesthesie om het comfort en de veiligheid van de patiënt tijdens de procedure te garanderen.
 3. Liposuctie en vettransplantatie: Overtollig vet wordt door middel van liposuctie verwijderd uit de vooraf bepaalde delen van het lichaam. Het geoogste vet wordt vervolgens gezuiverd en in specifieke delen van de billen geïnjecteerd om hun vorm en volume te verbeteren.
 4. Compressiekleding en nazorg: Na de operatie moeten patiënten compressiekleding dragen om zwelling te minimaliseren en een goede genezing te bevorderen. Er worden postoperatieve instructies gegeven om een soepel herstelproces te garanderen.

Overwegingen voor BBL-chirurgie in Istanbul

Wanneer u een BBL-operatie in Istanbul overweegt, zijn er verschillende essentiële factoren waarmee u rekening moet houden:

 1. Geschoolde plastisch chirurgen: Istanbul staat bekend om zijn zeer bekwame plastisch chirurgen die gespecialiseerd zijn in cosmetische ingrepen, waaronder BBL-chirurgie. Het is van cruciaal belang om een gekwalificeerde en ervaren chirurg te kiezen die veilige en bevredigende resultaten kan opleveren.
 2. Chirurgische faciliteiten en apparatuur: Gerenommeerde klinieken en ziekenhuizen in Istanbul bieden ultramoderne faciliteiten en geavanceerde apparatuur, waardoor een hoge zorgstandaard wordt gegarandeerd.
 3. Veiligheid en nazorg: Geef prioriteit aan uw veiligheid door een chirurg te selecteren die prioriteit geeft aan patiëntveiligheid en uitgebreide postoperatieve zorg biedt om een soepel herstelproces te vergemakkelijken.
 4. Voorkomen dat u direct op uw billen zit: Na een BBL-operatie is het belangrijk om gedurende een bepaalde periode niet direct op uw billen te zitten om een optimale vetoverleving te garanderen en de gewenste resultaten te behouden.
 5. Aanvullende procedures: Istanbul biedt een breed scala aan cosmetische ingrepen, waaronder borstvergroting, buikwandcorrectie en meer. Indien gewenst kunnen individuen overwegen om BBL-chirurgie te combineren met andere procedures om hun esthetische doelen te bereiken.

Afsluiting:

BBL-chirurgie in Istanbul biedt individuen de mogelijkheid om hun billen te verbeteren en gewenste rondingen te bereiken door middel van een combinatie van liposuctie- en vettransfertechnieken. Met bekwame plastisch chirurgen, moderne faciliteiten en een toewijding aan tevredenheid van de patiënt, is Istanbul een populaire bestemming geworden voor mensen die BBL-chirurgie zoeken. Het is essentieel om te overleggen met een gekwalificeerde chirurg, de procedure in detail te bespreken en de verschillende aspecten van BBL-chirurgie te overwegen om een weloverwogen beslissing te nemen. Door BBL-chirurgie in Istanbul te ondergaan, kunnen individuen verbeterde lichaamscontouren, verhoogd zelfvertrouwen en een meer evenredige lichaamsvorm bereiken, waarbij ze uiteindelijk hun esthetische doelen verwezenlijken.

Hoewel Braziliaanse billift nu een veelvoorkomende ingreep is, is het niet voor iedereen bedoeld. Een grondig gesprek met uw arts is noodzakelijk om te bepalen of u in aanmerking komt voor de ingreep.

 1. Je bent ouder dan 18 jaar.
 2. Je bent over het algemeen gezond en hebt geen ernstige medische problemen zoals diabetes of hoge bloeddruk.
 3. Je kunt anesthesie verdragen.
 4. Je kunt minimaal 2 weken wegblijven van roken en alcohol.
 5. Je hebt realistische verwachtingen van BBL en denkt niet dat het je lichaam volledig zal transformeren.
 6. Je hebt niet genoeg vet voor vetvergroting in de billen.

Een Braziliaanse billift is een corrigerende esthetische chirurgie om de grootte van de billen te vergroten. BBL-chirurgie verandert uw lichaam en zelfvertrouwen op de volgende manieren:

 1. Ronde billen: Van Braziliaanse billifts is vooral bekend dat ze de definitie van uw billen verbeteren. Het geeft een rond en rond uiterlijk aan de achterkant en verbetert tegelijkertijd het algehele figuur.
 2. Zandloperlichaamsvorm: Het is bekend dat gewelfde of zandloperfiguren gratie en schoonheid belichamen. Braziliaanse buttlift helpt vet te verwijderen uit probleemgebieden van het lichaam, zoals de onderbuik en de dijen. Het verbetert de proporties en contouren van het lichaam en geeft het de gewenste zandlopervorm.
 3. Vergroot het zelfvertrouwen: Als je last hebt van problemen met het zelfbeeld vanwege een platte of te kleine kont, is BBL iets dat je kunt overwegen. Braziliaanse Butt Lift-resultaten kunnen u onmiddellijk een boost aan zelfvertrouwen geven door de esthetiek van uw billen te verbeteren. Het is van cruciaal belang om elk klein detail met uw arts te bespreken om eventuele misverstanden in de toekomst te voorkomen.
Braziliaanse Billift
art face
brazilian but lift bbl beforebrazilian but lift bbl after

Wat is de Procedure Voor een Braziliaanse billift?

Bilvergroting of een Braziliaanse billift is een poliklinische ingreep die 3-4 uur duurt. Het wordt meestal uitgevoerd onder algehele narcose omdat het liposuctie en vettransplantatie omvat. Hier zijn de stappen die betrokken zijn bij de procedure van een Braziliaanse billift:

Chirurgen dienen algemene anesthesie toe aan patiënten en wachten tot deze effect heeft. Zodra de patiënt volledig buiten bewustzijn is, gaan de chirurgen verder naar de volgende stap.

Chirurgen maken incisies op de buik, dijen, onderrug en heupen voor liposuctie. Na de incisies voor liposuctie markeert de chirurg vervolgens en maakt incisies op de billen voor het vettransplantatieproces.

De verzamelde vetcellen door liposuctie worden geïnfiltreerd in een infiltratiecanule. Het vet wordt vervolgens gelijkmatig over elke bil verdeeld.

Sluiting van incisies

Nadat het vettransplantatieproces is voltooid, worden de incisies gesloten met hechtingen. Het duurt minstens een week voordat de hechtingen oplossen of fysiek worden verwijderd.

Welk Ziekenhuis of Kliniek is Het Beste BBL in Turkije?

Turkije is een van ’s werelds meest gerenommeerde medische toerismehubs. Met een robuuste en goed gestructureerde gezondheidsinfrastructuur biedt het land een breed scala aan ziekenhuizen en klinieken voor cosmetische chirurgie. De meest populaire en ervaren ziekenhuizen in grootstedelijke steden zoals Istanbul zijn onder andere Medistanbul Hospital, Maltepe University Hospital, Istanbul Cerrahi Hospital, Istinye University Medical Park, en vele anderen.

Silhouetten Verbeteren: Het Verkennen van Geavanceerde Bilvergrotings Procedures

De zoektocht naar esthetische verbetering heeft geleid tot de evolutie van geavanceerde chirurgische technieken voor bilvergroting, die individuen de mogelijkheid bieden om hun gewenste bilcontouren en proporties te bereiken. Van de Braziliaanse billift tot bilcontouring chirurgie, deze procedures zijn gericht op diverse esthetische doelen en dragen bij aan een verhoogd gevoel van zelfvertrouwen.

Bilvergrotingschirurgie, ook bekend als een bilverbeteringsprocedure, heeft populariteit gewonnen als een transformerende ingreep voor individuen die hun biluitstraling willen verbeteren. Deze procedure omvat verschillende technieken, waaronder vettransplantatie naar de billen, wat zorgt voor natuurlijk ogende en aanpasbare resultaten. Door gebruik te maken van het overtollige vet van de patiënt uit donorgebieden, zoals de buik of dijen, kunnen chirurgen de billen vormgeven om een meer volumineuze en gevormde silhouet te creëren.

Technieken voor BBL chirurgie, die vaak geassocieerd worden met de Braziliaanse billiftprocedure, richten zich op het bereiken van harmonieuze bilcontouren door middel van vettransplantatie. Tijdens deze procedure wordt vet afgenomen uit donorgebieden via liposuctie, bewerkt en strategisch ingespoten in de billen om het volume en de vorm te verbeteren. De Braziliaanse billift biedt een alomvattende benadering van bilvergroting, waarbij liposculptuur gecombineerd wordt met vettransplantatie om het onderlichaam te vormen en een meer gevormd uiterlijk te bereiken.

Bilcontouring chirurgie omvat een reeks procedures die tot doel hebben de billen te hervormen en te verbeteren om te voldoen aan individuele esthetische voorkeuren. Of het nu gaat om bilvergroting met vettransplantatie of andere chirurgische methoden, zoals billift en vergroting, deze benadering richt zich op zorgen met betrekking tot de grootte, vorm en symmetrie van de billen. Door het chirurgische plan aan te passen aan de unieke anatomie van elke patiënt, levert bilcontouring chirurgie gepersonaliseerde resultaten die aansluiten bij hun esthetische idealen.

Bilvervormende chirurgie gaat verder dan alleen vergroting en richt zich op uitgebreide transformaties van de bilregio. Deze procedure omvat het vormgeven van de billen om een gebalanceerd en evenredig uiterlijk te bereiken dat past bij de algehele lichaamsbouw. Door specifieke anatomische kenmerken aan te pakken en geavanceerde chirurgische technieken te gebruiken, streeft bilvervormende chirurgie ernaar om natuurlijke en elegante contouren te creëren die het silhouet van de patiënt verbeteren.

Chirurgie voor verbeterde biluitstraling omvat een holistische benadering van bilvergroting, waarbij niet alleen wordt gefocust op volume en vorm, maar ook op algehele esthetische verbetering. Door een combinatie van chirurgische methoden, zoals vettransplantatie, lifting-procedures en vormgevingstechnieken, streeft deze benadering ernaar om het uiterlijk van de billen te optimaliseren in relatie tot de lichaamsverhoudingen van de patiënt. Chirurgie voor verbeterde biluitstraling streeft ernaar om een harmonieuze en flatterende contour te bereiken die aansluit bij de esthetische doelen van de patiënt.

Tot slot bieden geavanceerde bilvergrotende procedures individuen de mogelijkheid om hun gewenste bil-esthetiek te bereiken en hun algehele silhouet te verbeteren. Van technieken voor de Braziliaanse billift tot uitgebreide bilcontouring chirurgie, deze ingrepen richten zich op diverse esthetische voorkeuren en dragen bij aan een verhoogd gevoel van zelfvertrouwen. Door gebruik te maken van innovatieve chirurgische benaderingen kunnen plastisch chirurgen individuen helpen om hun ideale bilcontouren te realiseren terwijl ze veiligheid, natuurlijk ogende resultaten en patiënttevredenheid prioriteren.

bbl brazilian but lift istanbul turkey

Waarom Kiezen voor Turkije voor een Braziliaanse Billift?

Turkije biedt een breed scala aan voordelen en voordelen, vooral als u komt voor medisch toerisme. Hier zijn een paar factoren die Turkije een voorsprong geven op andere landen voor medische behandelingen:

Internationaal opgeleide artsen: Chirurgen in Turkije ondergaan strenge training om zich te specialiseren in verschillende medische vakgebieden. De meerderheid van hen is internationaal opgeleid en gecertificeerd door internationale medische raden.

Gevorderde Gezondheidszorgfaciliteiten: Turkije herbergt een robuuste en goed gevestigde gezondheidszorginfrastructuur. Internationale standaard technologie en apparatuur zijn aanwezig om de veiligheid en het welzijn van de patiënt te waarborgen.

Economische Prijzen: De kosten van medische ingrepen liggen in Turkije aanzienlijk lager, tot wel 80%, vergeleken met die in andere landen. Patiënten ontvangen internationale standaard medische hulp gedurende hun behandeling tegen een economische kostenstructuur.

Vakantiebestemming: Turkije is een ideale bestemming voor reisliefhebbers, met een schat aan cultureel erfgoed en een breed scala aan toeristische activiteiten. U ontvangt niet alleen eersteklas medische faciliteiten, maar u kunt ook een nieuw land verkennen.

Samenwerkend Personeel: Medisch toerisme is een van de top specialiteiten van Turkije en elk jaar bezoeken duizenden buitenlanders het land voor medische diensten. Het personeel in de medische sector is getraind om patiënten een comfortabele en probleemloze ervaring tijdens hun verblijf te bieden.

Verhoog Uw Wellness- en Schoonheidservaring in Istanbul

Uw welzijn is een onschatbaar bezit dat u nooit als vanzelfsprekend mag beschouwen. Istanbul herbergt een breed scala aan klinieken en ziekenhuizen die bekend staan om hun expertise op het gebied van bariatrische chirurgie. Duizenden patiënten ondergaan hier transformerende bariatrische ingrepen en verlaten de stad met een gevoel van ontgrendelde zelfverzekerdheid. Als u ook weer op het gezonde pad wilt komen en uw zelfvertrouwen wilt terugwinnen, is Istanbul de plaats waar dit allemaal kan gebeuren!

Istanbul biedt een goed gevestigde medisch toerisme sector die gedijt dankzij een netwerk van ziekenhuizen, klinieken en agentschappen die elk aspect van uw reis nauwkeurig plannen. Reispakketten voor medisch toerisme omvatten alles, van hotelreserveringen tot luchthaventransfers, ziekenhuisvervoer en andere belangrijke aspecten. Tot nu toe in 2023 hebben ongeveer 7,46,290 mensen Turkije al gekozen als hun medische bestemming. De totale inkomsten tot nu toe dit jaar bedragen $1,033,942.

Nog een voordeel van naar Turkije komen is dat u niet maanden of jaren hoeft te wachten op uw afspraak. Ondanks dat er elk seizoen honderden en duizenden patiënten worden ontvangen, krijgt elke patiënt dezelfde mate van aandacht en zorg.

Maar liefst 1,2 miljoen Europeanen bezoeken Turkije voor verschillende medische ingrepen. De kosten van medische ingrepen hier liggen aanzienlijk lager, vaak tot 80% minder, dan in andere landen.

Transit Hub

De beroemde metropool van Turkije, Istanbul, is een wereldwijde hub voor transitvluchten. Het is gemakkelijk om vluchtverbindingen naar bijna overal ter wereld vanuit Istanbul te vinden. Bovendien duren de meeste vluchten van Europese landen naar Istanbul slechts 3 uur. Daarom kunt u een gevoel van gemak ervaren bij het reizen naar Turkije.

Braziliaanse billift in Istanbul

Chirurgie en behandelingskosten in Istanbul Turkije prijs

Hoe kunt u naar Turkije komen voor een Braziliaanse billiftoperatie?

Als u Turkije overweegt voor een Braziliaanse billift, hier is een stapsgewijs proces van hoe u een afspraak kunt maken voor uw behandeling:

Stap 1: Neem contact op met onze vertegenwoordiger en deel uw gegevens

De eerste stap om het proces te starten, is contact met ons opnemen en uw informatie delen.

Een van onze teamleden zal uw gegevens noteren, inclusief uw contactgegevens en medische geschiedenis.

Dit zijn de tests waar onze vertegenwoordiger u om zal vragen om ze met hen te delen via WhatsApp of e-mail:

 1. Een compleet bloedprofiel
 2. Röntgenfoto van de thorax
 3. Coagulatietests
 4. BMP (Basis Metabolisch Panel)
 5. TSH, T3, T4 (schildklier)
 6. BHcG (zwangerschapstest)

Stap 2: Reizen naar Turkije en Ziekenhuisopname

Zodra onze artsen tevreden zijn met uw testresultaten, zullen we u helpen met het regelen van uw vlucht naar Turkije en uw reisschema.

Het maakt niet uit op welke luchthaven u landt, wij zullen er zijn om u op te halen en naar het hotel te brengen.

We regelen ook uw hoteltransfers om ervoor te zorgen dat u tijdens uw hele reis verzorgd wordt.

Stap 3: Voorafgaand aan de Operatie Controle

Wanneer u bij het hotel aankomt, zullen onze artsen u verwelkomen en voorbereiden op bepaalde tests.

Hoewel we u eerder hebben gevraagd om bepaalde tests, zullen onze artsen nog een reeks tests uitvoeren om zeker te zijn.

De volgende tests worden uitgevoerd vóór de operatie:

 1. Volledig bloedbeeld (CBC)
 2. ECG-test
 3. Röntgenfoto’s van de borst
 4. Coagulatiestudies (PT/PTT)
 5. BHcG (zwangerschapstest)

Stap 4: Chirurgie

Als de artsen tevreden zijn met uw testresultaten, bereiden ze u voor op de operatie.

Op de dag van de operatie wordt u naar het ziekenhuis gebracht en verwelkomd door het personeel van het ziekenhuis.

Stap 5: Herstel

Na de operatie moet u mogelijk een korte tijd in het ziekenhuis verblijven zodat de artsen uw toestand kunnen controleren.

Dit is slechts een preventieve maatregel om ervoor te zorgen dat u goed herstelt.

U moet mogelijk na enkele dagen terugkomen voor een follow-up afspraak met de arts.

Stap 6: Hotel Transfer

Nadat u groen licht heeft gekregen van uw arts, zullen we u overbrengen naar uw aangewezen hotel.

Het hotel biedt een breed scala aan voorzieningen en luxe om ervoor te zorgen dat u comfortabel bent tijdens uw verblijf.

Welke diensten zijn inbegrepen in onze pakketten?

Hier is een volledige lijst van diensten die zijn inbegrepen in onze pakketten:

 1. Voorbereidende tests
 2. Anesthesieonderzoek
 3. Eerste onderzoek
 4. Braziliaanse billiftoperatie
 5. Algemene anesthesie of lokale anesthesie
 6. Onderzoeken na de operatie
 7. Ziekenhuisverblijf na de operatie
 8. VIP-hotel- en ziekenhuistransfers
 9. 3-5 dagen hotelaccommodatie

Hoe lang Duurt de Herstelperiode Na Een Braziliaanse Billift?

De Braziliaanse billiftoperatie is een poliklinische ingreep, wat betekent dat patiënten niet dagenlang in het ziekenhuis hoeven te blijven. Het kan 4 tot 6 maanden duren om volledig te herstellen na deze operatie. Hier is een week-per-week overzicht van het herstel proces:

Week 1: De eerste week is cruciaal omdat u net geopereerd bent. U kunt het moeilijk vinden om te wennen aan de veranderingen en aanpassingen die nodig zijn voor een stabiel herstel. Uw arts zal u waarschijnlijk gedurende 3-4 dagen op een vloeibaar dieet zetten om complicaties te voorkomen. Hoewel u af en toe in huis mag rondlopen, zijn drastische bewegingen verboden. U wordt ook gevraagd om de operatieplaats twee keer per dag schoon te maken, inclusief het verschonen van het verband en de bandages. Roken en alcohol kunnen de genezing vertragen, dus artsen vragen specifiek aan patiënten om zich er minstens de eerste 2 weken van te onthouden.

Week 2: De zwelling neemt merkbaar af op dit punt in uw herstelproces. U kunt beginnen met normaal eten, met halfvaste voedingsmiddelen zoals gestoomde groenten, rijst, pasta, enz. Het is beter om uw dieet op dit punt licht verteerbaar te houden. De arts vraagt u om voor uw controleafspraak te komen. Indien uw hechtingen niet oplosbaar zijn, worden ze op dit moment verwijderd. Opnieuw moeten roken en alcohol vermeden worden. U kunt tegen die tijd weer aan het werk en de meeste van uw dagelijkse activiteiten hervatten.

Week 3: Tegen de derde week kan er een drastische verbetering in de zwelling worden gezien. U kunt uw dagelijkse activiteiten hervatten, zoals naar het werk gaan en autorijden.

Week 4: Tegen die tijd nemen eventuele zwelling en pijn af. U kunt terugkeren naar uw normale leven en eventueel beginnen met sporten. Het is echter belangrijk om eerst uw arts te raadplegen voordat u gaat sporten om ongelukken te voorkomen.

Langdurig Herstel: De volledige resultaten van de operatie beginnen zichtbaar te worden na 4 tot 5 maanden. Over het algemeen wordt verwacht dat het lichaam tegen de 6e maand volledig hersteld is. Dit is een algemene tijdslijn voor het herstel van een Braziliaanse billift en kan verschillen per patiënt. Terwijl sommige patiënten volledig herstellen in 4 maanden, kan het voor anderen 6 of 8 maanden duren.

Braziliaanse Billift pijnlijk?

Een Braziliaanse billift wordt uitgevoerd onder algemene verdoving om de patiënt tijdens de operatie te verdoven. Enige ongemak tijdens het herstel wordt verwacht.

doctor patient FAQ dixi health

Veelgestelde Vragen over de Braziliaanse Billift

Hier zijn veelvoorkomende vragen met betrekking tot de Braziliaanse billiftoperatie:

De Braziliaanse billift is een van de meest populaire esthetische operaties ter wereld. Volgens de American Society of Plastic Surgeons bedraagt de gemiddelde kosten van bilvergroting met vettransplantatie ongeveer $5000. Ondertussen bedraagt de gemiddelde kostprijs van Braziliaanse Billift met implantaten meer dan $5000. Deze kosten omvatten ziekenhuiskosten en kosten van medische tests.

Zoals eerder vermeld, liggen de kosten van medische ingrepen in Turkije aanzienlijk lager dan in andere landen. De gemiddelde prijs van een BBL in Turkije ligt tussen de $3000 en $5000, inclusief reis- en verblijfskosten.

Vettransplantatie of vetoverdracht is een techniek die wordt gebruikt bij de Braziliaanse billiftoperatie. Het houdt in dat vet van het ene gebied van het lichaam naar de billen wordt overgebracht om volume toe te voegen.

Bilvergroting staat meer bekend als de Braziliaanse billift omdat het voor het eerst werd uitgevoerd in Brazilië.

Elke chirurgische ingreep brengt bepaalde risico’s met zich mee, en de Braziliaanse billift is geen uitzondering. Met een ervaren en gecertificeerde arts daalt de kans op risico’s en complicaties aanzienlijk.

Het hangt af van de ernst van de complicatie. In de meeste gevallen zijn correcties mogelijk bij Braziliaanse Billifts.

Doctors ask patients who are too skinny to gain weight to be eligible for the surgery. Other alternatives include butt implants and non-surgical dermal fillers.

De Braziliaanse billift is een veelvoorkomende esthetische ingreep, maar er zijn enkele risico’s waarvan je op de hoogte moet zijn:

 1. Allergische reacties op anesthesie, zoals ademhalingsproblemen of maagproblemen.
 2. Bloedstolling als vet op de verkeerde plaats wordt geïnjecteerd.
 3. Infectie die koorts en gele of groene afscheiding veroorzaakt.
 4. Seroma (vochtophoping onder de huid)
 5. Littekens die niet met de tijd verdwijnen.
 6. Asymmetrische billen.
 7. Veranderingen in gevoel.
 8. Verplaatsing van het buttimplantaat.
Butt Lift Cost Turkey Istanbul

Gezichtsesthetiek Ooglid Operatie Neus-esthetiek Borstbehandeling Kont-esthetiek Kickstart uw gezondheidsreis in Istanbul!..Billift-Operatie in TurkijeOok bekend als een bilverhoging, verbetert en verfraait een billiftoperatie het uiterlijk van de billen. Het is een geschikte ingreep voor personen met volumeverlies en een slappe of teveel aan huid in het bilgebied. Veroudering, zonneschade, gewichtsschommelingen en

Lees verder »
Borstverkleining Turkije

Gezichtsesthetiek Ooglid Operatie Neus-esthetiek Borstbehandeling Kont-esthetiek Kickstart uw gezondheidsreis in Istanbul!..Borstverkleining in TurkijeOok bekend als reductiemammoplastiek, is borstverkleining een operatie om grote borsten te verkleinen. Bij deze ingreep verwijderen artsen overtollige huid en weefsel om de omvang van de borsten te verminderen. De procedure omvat ook het hervormen van de

Lees verder »
Borstvergroting

Gelaats-esthetiek Ooglidchirurgie Neus Esthetiek Borstbehandeling Billen Esthetiek Kickstart uwgezondheidsreis in Istanbul!..Borstvergroting in TurkijePopulair bekend als een borstoperatie, borstvergroting is een chirurgische ingreep voor borstvergroting. Het is een van de meest voorkomende lichaamsesthetische ingrepen om de esthetiek van uw borsten te verbeteren. Borstvergroting kan worden uitgevoerd door vetoverdracht of borstimplantaten in

Lees verder »
Braziliaanse Billift

Gezichtsesthetiek Ooglid Operatie Neus-esthetiek Borstbehandeling Kont-esthetiek Kickstart uw gezondheidsreis in Istanbul!..Braziliaanse Billift in TurkijeOok wel Bilvergroting genoemd, is een BBL (Braziliaanse billift) een esthetische ingreep om de billen te vergroten. De operatie omvat het hervormen en verbeteren van de billen door middel van liposuctie. De techniek van vettransplantatie of vetgrafting

Lees verder »