dixi health logo n
hair transplantation in istanbul turkey
Zou u behandeldwillen worden in Istanbul?

DHI Haartransplantatie in Turkije

Directe Haarimplantatie (DHI Haartransplantatie) is de nieuwste innovatie in de haartransplantatie-industrie. Het is een baanbrekende procedure om haaruitval, kaalheid en dunner wordend haar te bestrijden. Het maakt de implantatie van haarfollikels mogelijk van harige delen van het hoofd (achterkant of zijkanten van het hoofd) naar de kale gebieden voor haargroei. Het is een geavanceerde procedure waarbij chirurgen een gepatenteerd implanteerapparaat gebruiken dat bekend staat als de “Choi Implanter pen” om haarfollikels te extraheren en te transplanteren. Het apparaat bestaat uit een fijne naald die het trauma aan de haarwortels minimaliseert tijdens de extractie en implantatie van follikels. DHI-haartransplantatie is een effectieve oplossing voor mannen en vrouwen met een terugwijkende haargrens, kruin kaalheid en een verbreding van de middenscheiding.

Volgens onderzoek is Androgenetische Alopecia of mannelijke kaalheid goed voor 95% van haarverlies bij mannen. De International Society of Hair Restoration Surgery voorspelt dat 1 op de 13 mannen wereldwijd een kandidaat is voor haartransplantatiechirurgie vanwege ernstig haarverlies. ISHRS meldt ook dat er wereldwijd meer dan 703.000 haartransplantatieprocedures zijn uitgevoerd in 2021. Er werden in 2021 meer dan 2,2 miljoen patiënten behandeld, met een significante algemene toename van 7% sinds 2019. Volgens de International Society of Aesthetic Plastic Surgery worden meer dan 20% van de haartransplantatiechirurgieën ter wereld uitgevoerd in Turkije.

DHI Haartransplantatie is een innovatieve haartransplantatietechniek om kaalheid, haarverlies en dunner wordend haar te bestrijden. DHI-haartransplantatie lijkt sterk op FUE-haartransplantatie, maar wordt uitgevoerd met een speciaal implanteerapparaat. Het apparaat maakt de uitvoering van follikelimplantatie mogelijk van het donorgebied naar het ontvangstgebied. De DHI-haartransplantatietechniek is minder invasief omdat het geen incisies vereist, in tegenstelling tot andere procedures. De procedure heeft een hoog succespercentage en staat bekend om het geven van de meest natuurlijke resultaten.

Een uitgebreide gids voor DHI-haartransplantatie en andere haarherstelprocedures

Inleiding: Haarverlies kan een ontmoedigende ervaring zijn voor zowel mannen als vrouwen. Gelukkig hebben ontwikkelingen in de medische technologie geleid tot verschillende haarherstelprocedures die hoop bieden aan degenen die hun haar en zelfvertrouwen willen terugkrijgen. Dit artikel zal verschillende haartransplantatietechnieken verkennen, zoals Directe Haarimplantatie (DHI) en Folliculaire Unit Extractie (FUE), evenals andere innovatieve behandelingen voor haarverlies. We zullen ook het proces, herstel, kosten en de beste DHI-haartransplantatieklinieken in Turkije bespreken

Haartransplantatie Chirurgie Begrijpen

Haartransplantatiechirurgie omvat het extraheren van haarfollikels uit een donorgebied en hun implantatie in gebieden met dunner wordend haar of geen haar. Het is een minimaal invasieve ingreep die tot doel heeft natuurlijke haargroei te herstellen. Twee populaire technieken die worden gebruikt bij haartransplantatieprocedures zijn DHI en FUE.

Directe Haarimplantatie (DHI)

DHI is een haartransplantatiemethode die gebruikmaakt van een gespecialiseerd gereedschap genaamd een Choi-pen. Deze pen maakt het mogelijk om haarfollikels rechtstreeks in het ontvangstgebied te implanteren zonder dat er van tevoren incisies hoeven te worden gemaakt. Het proces biedt nauwkeurige controle over de hoek, diepte en richting van elke haarfollikel, wat resulteert in een natuurlijk ogende haargrens.

Folliculaire Eenheid Extractie (FUE)

FUE is een andere veelgebruikte haartransplantatietechniek. In tegenstelling tot traditionele stripoogstmethode, omvat FUE de extractie van individuele haarfollikels rechtstreeks uit het donorgebied met behulp van een micropons. Deze follikels worden vervolgens getransplanteerd naar het ontvangstgebied, waarbij een natuurlijke haargrens wordt gecreëerd.

Niet-chirurgische Haartransplantatie Opties

Naast chirurgische procedures zoals DHI en FUE zijn er verschillende niet-chirurgische behandelingen beschikbaar voor haarverlies. Bij hoofdhuidmicropigmentatie worden gespecialiseerde pigmenten gebruikt om de verschijning van haarfollikels na te bootsen, waardoor de illusie van een voller hoofd haar ontstaat. Aan de andere kant maakt plaatjesrijk plasma (PRP) -therapie gebruik van de helende eigenschappen van bloedplaatjes om haargroei te stimuleren.

Kiezen van de Juiste Haartransplantatie kliniek

Bij het overwegen van een haartransplantatie is het cruciaal om een ​​gerenommeerde kliniek te selecteren die gespecialiseerd is in de gewenste techniek. Het lezen van recensies over haartransplantatieklinieken en het bekijken van voor- en na-foto’s kan helpen bij het beoordelen van de expertise en het succespercentage van de kliniek. Turkije heeft met name erkenning gekregen als een centrum voor hoogwaardige haartransplantatieklinieken

DHI vs. FUE Haartransplantatie

DHI en FUE zijn beide effectieve haartransplantatietechnieken, maar ze verschillen in hun aanpak. Terwijl DHI directe implantatie zonder incisies mogelijk maakt, omvat FUE het extraheren en transplanteren van individuele follikels. De keuze tussen DHI en FUE hangt af van factoren zoals de unieke behoeften van de patiënt, de conditie van het donorgebied en het advies van de chirurg.

De DHI Haartransplantatieprocedure

De DHI haartransplantatieprocedure bestaat typisch uit verschillende stappen, waaronder de voorbereiding van het donorgebied, extractie van haarfollikels, preservatie en implantatie. Hooggeschoolde chirurgen voeren deze stappen nauwgezet uit om een succesvol resultaat te garanderen. Het hele proces is ontworpen om minimaal invasief te zijn en natuurlijk ogende resultaten te bieden.

Kosten en Herstel van DHI Haartransplantatie

De kosten van een DHI haartransplantatie variëren afhankelijk van factoren zoals het aantal benodigde grafts en de locatie van de kliniek. De hersteltijd verschilt van persoon tot persoon, maar de meeste patiënten kunnen binnen een week hun dagelijkse activiteiten hervatten. Het is essentieel om postoperatieve instructies te volgen om het genezingsproces te optimaliseren en de beste resultaten te behalen.

Beste DHI Haartransplantatieklinieken in Turkije

Turkije staat bekend om zijn eersteklas haartransplantatieklinieken. Enkele opmerkelijke klinieken die gespecialiseerd zijn in DHI haartransplantatie zijn [voeg namen van gerenommeerde klinieken toe]. Deze klinieken beschikken over ervaren chirurgen, geavanceerde faciliteiten en een hoog niveau van patiënttevredenheid.

Conclusie: De behandeling van haarverlies heeft een lange weg afgelegd en biedt verschillende opties voor mensen die hun haar en zelfvertrouwen willen herstellen. DHI- en FUE-haartransplantatietechnieken, samen met niet-chirurgische behandelingen zoals PRP-therapie en hoofdhuidmicropigmentatie, bieden effectieve oplossingen voor haarverlies. Raadpleging van een ervaren haartransplantatieprofessional is cruciaal om de meest geschikte procedure te bepalen en bevredigende resultaten te behalen. Met de overvloed aan gerenommeerde klinieken springt Turkije eruit als een topbestemming voor degenen die een DHI-haartransplantatie overwegen.

DHI-haartransplantatie is een haartransplantatietechniek met een laag risico, maar niet iedereen komt ervoor in aanmerking. Je kunt alleen deze operatie ondergaan als:

 1. Je bent ouder dan 25 jaar en je hebt kaalheid, verergering van het haarverlies of dunner wordend haar.
 2. Je bent een man of vrouw met androgenetische alopecia of patroonkaalheid.
 3. Je bent gezond en hebt geen ernstige medische aandoeningen zoals diabetes, hoge bloeddruk, enz.
 4. Je hebt een gezond en dicht donorgebied met meer dan 40 haarzakjes per vierkante centimeter.
 5. U heeft geen onrealistische of buitensporige verwachtingen van de operatie.

Dat is iets wat alleen jij en je arts gezamenlijk kunnen beslissen. Het hangt ook af van je budget, aangezien de DHI-methode aan de prijzige kant kan zijn. Echter, deze methode levert de meest natuurlijke en realistische resultaten op, wat de hoge kosten de moeite waard maakt. Hier zijn een paar voordelen of pluspunten van een DHI-haartransplantatie:

 1. Geen incisies: Het grootste voordeel van een DHI-haartransplantatie is dat er geen incisies nodig zijn. De extractie en implantatie van de follikels vindt plaats met een gepatenteerde implanteerpen met een fijne naald.
 2. Natuurlijke en realistische resultaten: Met de implanteerpen kan de arts de hoek, richting en diepte van de follikels controleren. Deze methode geeft natuurlijke en realistische resultaten die lang aanhouden.
 3. Het is niet nodig om haar te scheren: Een ander opvallend voordeel van een DHI-haartransplantatie is dat het niet nodig is om het hele hoofd te scheren. Het is ook een uitstekende keuze voor vrouwen die zich niet willen scheren en veel haar verliezen.
 4. Minimale hersteltijd: Omdat er geen incisies nodig zijn, is de hersteltijd veel korter dan bij andere procedures. Patiënten kunnen binnen 2-3 dagen terugkeren naar hun normale leven.
DHI Haartransplantatie
art face
hair transplant turkey cost before afterhair transplantation istanbul cost before after

Hoe werkt een DHI-haartransplantatie?

DHI-haartransplantatie is een arbeidsintensieve procedure die individuele transplantatie van haarfollikels omvat. Gemiddeld kan de operatie ongeveer 6-8 uur duren, afhankelijk van het aantal grafts dat de patiënt nodig heeft. Dit is hoe de procedure van een DHI-haartransplantatie werkt:

Het eerste deel van het proces is het markeren van de kale gebieden, of het nu de haarlijn of de kruin betreft. De chirurg en de patiënt beslissen samen over de markeringen voor bevredigende resultaten.

In de DHI-methode is er geen noodzaak om het hele hoofd te scheren en wordt slechts een deel van het donorgebied geschoren. De chirurg dient vervolgens lokale verdoving toe en verdooft de gemarkeerde gebieden, zodat de patiënt zich comfortabel voelt tijdens de ingreep.

De chirurg gebruikt vervolgens de Choi Implanter-pen om de follikel te extraheren en vervolgens te implanteren in het ontvangstgebied. De Choi implanter-pen is een apparaat dat de tijd dat een graft buiten het lichaam verblijft verkort en de overlevingskansen ervan vergroot.

Wondsluiting

De chirurg brengt antibiotische crème aan op het getransplanteerde gebied en bedekt het met verband. Er zijn geen hechtingen nodig bij deze ingreep.

Wat zijn de kosten van een DHI-haartransplantatie?

Een DHI-haartransplantatie kost iets meer dan andere haartransplantatieprocedures. Het is duurder omdat het trauma aan de haarwortels minimaliseert en geen littekens achterlaat.

De gemiddelde kosten van een DHI-haartransplantatie liggen tussen de $5000 en $15,000 of hoger voor uitgebreider werk. Je kunt ervoor kiezen om de operatie in het buitenland te laten uitvoeren, waar de prijzen aanzienlijk lager liggen, zoals in Turkije of Hongarije.

hair transplant in turkey istanbul
Haartransplantatie voor vrouwen Turkije

We voeren ook Haartransplantaties uit voor vrouwen.

Haartransplantatie is een effectieve behandeling voor vrouwen die lijden aan vrouwelijk patroonkaalheid of alopecia. Vrouwelijk patroonkaalheid treedt meestal op als gevolg van veroudering, hormonen en genetica.

Soms, als gevolg van extreme haaruitval, hebben vrouwen geen andere keuze dan een haartransplantatie te ondergaan. Vrouwelijke haartransplantatie is een gespecialiseerde procedure die gericht is op het herstellen van haar op de hele hoofdhuid.

DHI Haartransplantatie in Turkije: Wat zijn de voordelen en voordelen?

Turkije neemt een integrale positie in de wereld in op het gebied van esthetische chirurgie, met name haartransplantaties. meer dan 20 tot 30% van alle haartransplantaties ter wereld wordt uitgevoerd in Turkije. Turkije biedt een breed scala aan voordelen en voordelen, vooral als u komt voor medische behandeling. Hier zijn factoren die Turkije een significant voordeel geven ten opzichte van andere landen voor medische behandelingen:

Turkije neemt een integrale positie in de haartransplantatie-industrie in, waar duizenden buitenlanders elk jaar naar toe vliegen voor haarherstelprocedures. Plastisch chirurgen voor haartransplantatie in Turkije zijn ervaren en gecertificeerd door de raad. De meest bekende ziekenhuizen voor haartransplantaties in Turkije zijn onder andere Avicenna Hospital, Memorial Hospital, Medical Park Hospital, enz.

Een van de voordelen van naar Turkije komen voor medische behandeling is dat u niet te maken krijgt met lange visumrijen. De meeste buitenlanders, met name Europeanen, kunnen Turkije binnenkomen zonder visum en alleen met een geldige identiteitskaart. Het bespaart veel tijd en u kunt uw reis plannen zonder gedoe en zorgen.

Het Turkse Ministerie van Volksgezondheid kondigde in 2018 een BTW-vrijstelling aan voor buitenlanders die Turkije bezoeken voor medische behandeling. Het is een staatsincentive om het medisch toerisme in Turkije te stimuleren en om het buitenlandse patiënten gemak te bieden. Daarom zijn medische behandelingen vrijgesteld van belasting als u een buitenlander bent die naar Turkije komt voor medische behandeling.

Turkije biedt een goed gevestigde medische toerismesector die gedijt dankzij een netwerk van ziekenhuizen, klinieken en agentschappen die elk aspect van uw reis nauwgezet plannen. Reispakketten voor medisch toerisme dekken alles, van hotelreserveringen tot luchthaventransfers, ziekenhuisvervoer en andere belangrijke aspecten. In 2023 hebben ongeveer 746.290 mensen al voor Turkije gekozen als hun medische bestemming. De totale winst die tot nu toe in 2023 door de medische toerismesector in Turkije is verdiend, bedraagt $ 1.033.942.

Snel afspraaksysteem

Een ander voordeel van naar Turkije komen is dat u niet maanden of jaren hoeft te wachten op uw afspraak. Ondanks dat ze elk seizoen honderden en duizenden patiënten ontvangen, krijgt elke patiënt dezelfde mate van aandacht en zorg. Het afsprakenproces verloopt snel en zonder gedoe.

Transithub

Istanbul is de grootste metropool van Turkije en herbergt dagelijks een groot aantal transitvluchten. Het is gemakkelijk om vanuit Istanbul vluchtverbindingen naar bijna overal ter wereld te vinden. Bovendien duren de meeste vluchten van Europese landen naar Istanbul slechts 3 uur. Buitenlanders kunnen daarom een gevoel van gemak vinden bij het reizen naar Turkije vanwege de gemakkelijke toegankelijkheid van vluchten.

DHI Haartransplantatie in Turkije

Chirurgie en behandelingskosten in Istanbul Turkije prijs

Hoe kom ik naar Turkije voor een DHI-haartransplantatie?

Als u Turkije overweegt voor een DHI-haartransplantatie, is hier het proces voor het maken van een afspraak voor uw behandeling. Het proces verloopt als volgt:

Stap 1: Neem contact op met onze vertegenwoordiger en deel uw gegevens.

De eerste primaire stap om het proces te starten is contact met ons op te nemen en uw informatie te delen. Een van onze teamleden zal uw gegevens noteren, inclusief uw contactgegevens en medische geschiedenis. Hier zijn de tests waar onze vertegenwoordiger u om zal vragen om deze met hen te delen via WhatsApp of e-mail:

 1. CBC (Volledig bloedbeeld)
 2. Coagulatietesten
 3. BMP (Basis Metabolisch Panel)
 4. ECG (elektrocardiogram)
 5. HIV-tests

Stap 2: Reizen naar Turkije en ziekenhuisopname

Zodra onze artsen tevreden zijn met uw testresultaten, zullen we u helpen uw vlucht naar Turkije en uw reisroute te regelen.

Het maakt niet uit op welke luchthaven u landt, wij zullen er zijn om u op te halen en naar het hotel te brengen.

We zullen ook uw hoteltransfers regelen om ervoor te zorgen dat u tijdens uw reis goed verzorgd wordt.

Stap 3: Vooroperatieve controle

Zodra u in het hotel aankomt, zullen onze artsen u verwelkomen en u voorbereiden op bepaalde tests.

Hoewel we u eerder om bepaalde tests hebben gevraagd, voeren onze artsen nog een reeks tests uit om zeker te zijn.

De volgende tests worden vóór de operatie uitgevoerd:

 1. Volledig bloedbeeld (CBC)
 2. ECG-test
 3. Coagulatietest
 4. ECG (elektrocardiogram)
 5. Bloedsuikertest

Stap 4: Chirurgie

Als de artsen tevreden zijn met uw testresultaten, bereiden ze u voor op de operatie.

Op de dag van de operatie wordt u naar het ziekenhuis overgebracht en verwelkomd door het personeel van het ziekenhuis.

Stap 5: Herstel

Na de operatie moet u mogelijk nog even in het ziekenhuis blijven zodat de artsen uw toestand kunnen controleren.

Dit is slechts een preventieve maatregel om ervoor te zorgen dat u goed herstelt.

U moet mogelijk na enkele dagen terugkomen voor een vervolgafspraak met de arts.

Stap 6: Hotel Transfer

Zodra u groen licht krijgt van uw arts, zullen we u naar uw aangewezen hotel overbrengen.

Het hotel biedt een breed scala aan voorzieningen en luxe om ervoor te zorgen dat u zich tijdens uw verblijf comfortabel voelt.

Welke diensten zijn inbegrepen in onze pakketten?

Hier is een volledige lijst van diensten die onze pakketten bevatten:

 1. Voorbereidende tests
 2. Anesthesieonderzoek
 3. Eerste onderzoek
 4. FUE-haartransplantatiechirurgie
 5. Algemene anesthesie of lokale anesthesie
 6. Onderzoeken na de operatie
 7. Ziekenhuisverblijf na de operatie (indien nodig)
 8. VIP-hotel- en ziekenhuistransfers
 9. Hotelaccommodatie

Hoe lang duurt het om te herstellen van een DHI-haartransplantatie?

De eerste en belangrijkste fase van het herstel na een haartransplantatie is geduld. U moet zich bewust zijn van de veranderingen die daarna zullen plaatsvinden, zodat u zich dienovereenkomstig kunt voorbereiden.

Eerste week: De eerste 3-5 dagen na de operatie zijn cruciaal en u moet er alles aan doen om de chirurgische site te beschermen. Dokters adviseren meestal patiënten om een hoed te dragen om het getransplanteerde gebied te beschermen. Het is normaal als u in de eerste week ontsteking en irritatie op de hoofdhuid ervaart. Uw arts zal medicatie voorschrijven om eventueel ongemak te beheersen. U mag de eerste 5 dagen in ieder geval niet roken of douchen.

2-3 Weken: Tegen deze tijd beginnen de roodheid en jeuk af te nemen. U kunt uw normale dagelijkse activiteiten hervatten.

3-6 maanden: U kunt haarverlies verwachten op de getransplanteerde gebieden. Haargroei begint na 3 tot 6 maanden.

Wat zijn de risico’s van een DHI-haartransplantatie?

Directe haarimplantatie of DHI is een chirurgische techniek met een laag risico voor haartransplantatie. Echter, geen enkele procedure is vrij van risico’s en mogelijke complicaties. Hier zijn de risico’s verbonden aan een DHI-haartransplantatieprocedure:

 1. Infectie
 2. Extreme pijn of zwelling in het operatiegebied
 3. Folliculitis (zwelling van de follikels)
 4. Bloeding uit het operatiegebied
 5. Verdoofd gevoel in het operatiegebied
 6. Kalende en dunner worden stopt niet na de operatie

Patiënten moeten onmiddellijk contact opnemen met hun arts als een van deze symptomen optreedt.

doctor patient FAQ dixi health

Veelgestelde vragen over DHI Haartransplantatie

Hier zijn de meest voorkomende vragen over DHI-haartransplantatie:

DHI (directe haarimplantatie) of FUE (Folliculaire Unit Extractie) zijn haartransplantatietechnieken die betere resultaten geven qua haardichtheid.

Een DHI-haartransplantatie is een permanente oplossing voor kaalheid, haarverlies en haarverdunning. Het duurt 6 maanden tot een jaar voordat de resultaten volledig zichtbaar zijn.

Een DHI-haartransplantatie is een niet-invasieve operatie die geen incisies vereist. Lokale verdoving wordt aan patiënten gegeven voor een pijnvrije chirurgische ervaring.

Het hangt af van uw situatie. FUE is een effectievere techniek voor patiënten met kaalheid of extreme haaruitval of verdunning. De DHI-methode levert echter over het algemeen de beste resultaten op bij patiënten van 35 jaar of jonger met minder ernstig haarverlies.

Een DHI-haartransplantatie heeft een succespercentage van 95% tot 100%, met zeer weinig gevallen van complicaties.

Bij een DHI-haartransplantatie is het niet nodig om het donorgebied volledig te scheren. Het gebied wordt gedeeltelijk geschoren om de follikels nauwkeurig te kunnen extraheren. Het is een gunstige haartransplantatietechniek voor vrouwen omdat ze tijdens het proces geen haar hoeven te verliezen.

Snor Transplantatie istanbul turkije
FUT Haartransplantatie istanbul turkije
DHI Haartransplantatie
Baardtransplantatie Turkije