dixi health logo n
plastic surgery price and cost
Kickstart uwgezondheidsreis in Istanbul!..

Facelift (Rhytidectomie) Operaties in Istanbul

Zoals de naam al aangeeft, is een facelift een chirurgische techniek om een hangend gezicht op te liften en strakker te maken om jaren van je gezicht te doen verdwijnen. Het is een invasieve cosmetische ingreep die veel verouderingsproblemen tegelijk kan oplossen, van diepe lachlijnen tot hangende wangen. Ook bekend als Rhytidectomie of meloplastiek, zijn facelifts bedoeld om je gezicht te transformeren en je verloren zelfvertrouwen in je jaren ’40 en ’50 te herstellen. Deze procedure is niet alleen voor vrouwen, ook mannen kunnen het krijgen om hun huid strakker te maken en er jeugdig uit te zien.

Volgens de International Society of Aesthetic Plastic Surgery werden er in 2019 wereldwijd ongeveer 448.485 rhytidectomieprocedures uitgevoerd. Rhytidectomie was een van de top 5 meest populaire cosmetische ingrepen bij vrouwen, met 216.350 ingrepen in de VS. Turkije behoort tot de meest populaire bestemmingen voor cosmetische ingrepen en ontvangt een groot aantal buitenlandse patiënten voor verschillende procedures, waaronder facelifts.

Een rhytidectomie is een cosmetische chirurgie om de gezichtsspieren strakker te maken zodat het er jonger en aantrekkelijker uitziet. Het omvat meerdere stappen waarbij de chirurg de slappe huid van verschillende delen van het gezicht optilt. Typisch omvat het het optillen van de wangen, kin, kaaklijn, oogleden en nek. Doordat de gezichtsspieren strakker worden getrokken in deze procedure, kan een persoon er tot wel 10 tot 15 jaar jonger uitzien dan hun werkelijke leeftijd.

Een Uitgebreide Gids Voor Facelift Chirurgie: Procedures, Voordelen en Overwegingen

Inleiding: Facelift chirurgie, ook wel bekend als rhytidectomie, is een populaire cosmetische ingreep gericht op het verjongen van het gezicht en het verminderen van tekenen van veroudering. Deze chirurgische ingreep biedt verschillende technieken en voordelen, waaronder de SMAS facelift techniek, mini facelift chirurgie, diepe plane facelift en neklift in facelift chirurgie. In dit artikel zullen we verschillende aspecten van facelift chirurgie verkennen, waaronder de betrokken procedures, het herstelproces, risico’s en voordelen, kostenoverwegingen en niet-chirurgische alternatieven.

Rhytidectomie Procedure

Rhytidectomie, of facelift chirurgie, is een uitgebreide procedure die zich richt op hangende gezichtshuid, diepe plooien en hamsterwangen. Het omvat het aanspannen van de onderliggende spieren en het verwijderen van overtollige huid om een meer jeugdige en verfrissende uitstraling te creëren.

SMAS Facelift Techniek

De SMAS facelift techniek richt zich op het liften en aanspannen van het superficiële musculoaponeurotische systeem (SMAS) laag, dat zich onder de huid bevindt. Deze techniek biedt langduriger resultaten in vergelijking met andere methoden door zowel huidverslapping als hangende gezichtsspieren aan te pakken.

Mini Facelift Chirurgie

Mini facelift chirurgie, ook wel bekend als een korte litteken facelift, is een minder invasief alternatief voor traditionele facelifts. Deze procedure richt zich op milde tot matige tekenen van veroudering, met kleinere incisies en een kortere hersteltijd in vergelijking met een volledige facelift.

Diepe Vlak Facelift

De diepe vlak facelift is een uitgebreide techniek die diepere lagen van het gezicht aanpakt. Het omvat het herpositioneren en liften van de diepere weefsels en spieren voor meer significante en langdurige resultaten.

Facelift Incisie Opties

Facelift incisies kunnen variëren afhankelijk van de gebruikte techniek en de behoeften van de individuele patiënt. Gangbare incisieopties zijn onder andere de traditionele faceliftincisie, die begint bij de slapen en zich uitstrekt rond de oren, en beperkte incisies voor mini faceliftprocedures.

Facelift Herstelproces

Het herstelproces na facelift chirurgie vereist naleving van de postoperatieve zorginstructies die door de chirurg zijn verstrekt. Dit kan het gebruik van voorgeschreven medicijnen omvatten, het hoofd hoog houden, het vermijden van inspannende activiteiten en het bijwonen van follow-up afspraken.

Non-chirurgische facelift behandelingen

Non-chirurgische facelift behandelingen bieden tijdelijke oplossingen voor degenen die niet-invasieve opties zoeken. Deze behandelingen omvatten injecteerbare vullers, Botox, draadlifts en laserresurfacing, die enige verbetering in gezichtsverjonging kunnen bieden zonder de noodzaak van een operatie.

Risico’s en voordelen van facelift chirurgie

Net als bij elke chirurgische ingreep zijn er risico’s verbonden aan facelift chirurgie. Deze omvatten infectie, bloeding, littekens, zenuwbeschadiging en asymmetrie. De voordelen van facelift chirurgie wegen echter over het algemeen op tegen de risico’s, resulterend in een jongere uitstraling, verbeterd zelfvertrouwen en langdurige resultaten.

Voor- en nazorg bij facelift

Een juiste pre- en postoperatieve zorg is essentieel voor optimale facelift resultaten. Patiënten dienen preoperatieve instructies van hun chirurg te volgen en zich te houden aan postoperatieve zorgrichtlijnen, waaronder wondverzorging, bescherming van de incisies tegen zonlicht en het bijwonen van geplande follow-up afspraken.

Kostenvergelijking van facelift chirurgie

De kosten van facelift chirurgie kunnen variëren afhankelijk van factoren zoals de expertise van de chirurg, locatie en de omvang van de ingreep. Het is belangrijk om bij meerdere chirurgen advies in te winnen, kostenschattingen te verkrijgen en de algehele waarde en kwaliteit van zorg te overwegen bij het nemen van een beslissing.

Soorten facelift chirurgie

Facelift chirurgie omvat verschillende soorten, waaronder traditionele facelifts, mini-facelifts, diep vlak facelifts en halslift procedures. Elk type richt zich op specifieke zorgen en biedt verschillende niveaus van verjonging.

Halslift bij facelift chirurgie

Een halslift wordt vaak gelijktijdig met facelift chirurgie uitgevoerd om tekenen van verslapping van de huid en spierbanden in het nekgebied aan te pakken. Deze combinatieprocedure kan een meer harmonieuze en jeugdige algehele gezichtsuitstraling bieden.

Resultaten en duurzaamheid van facelift

Facelift resultaten variëren afhankelijk van individuele factoren zoals leeftijd, genetica en levensstijlkeuzes. Hoewel een facelift het verouderingsproces niet kan stoppen, kan het de klok terugdraaien en langdurige resultaten bieden waardoor patiënten er jonger uitzien dan hun werkelijke leeftijd.

Hersteltijdlijn van facelift

De meeste patiënten kunnen binnen twee tot drie weken na facelift chirurgie hun normale dagelijkse activiteiten hervatten. Het kan echter enkele maanden duren voordat zwelling en blauwe plekken volledig verdwijnen, en uiteindelijke resultaten worden duidelijk naarmate incisielijnen vervagen en het gezicht zich settelt in zijn nieuwe contouren.

SMAS Facelift vs. Mini Facelift

De keuze tussen een SMAS facelift en een mini facelift hangt af van de esthetische doelen van het individu en de mate van verouderingsproblemen. De SMAS facelift biedt meer omvattende en langdurige resultaten, terwijl de mini facelift een minder invasieve optie biedt met een snellere hersteltijd.

Niet-chirurgische alternatieven voor een facelift

Niet-chirurgische alternatieven voor een facelift kunnen tijdelijke verjonging bieden zonder dat er een operatie nodig is. Deze omvatten injecteerbare vulstoffen, Botox, laserbehandelingen en huidverstrakkingsprocedures. Hoewel deze opties mogelijk niet dezelfde dramatische resultaten bieden als een operatie, kunnen ze effectief zijn voor een lichte gezichtsverjonging.

Risico’s en complicaties van faceliftchirurgie

Hoewel zeldzaam, kunnen er complicaties optreden bij faceliftchirurgie. Deze kunnen infectie, hematoom, zenuwschade, littekenproblemen en onbevredigende esthetische resultaten omvatten. Het kiezen van een gekwalificeerde en ervaren chirurg is cruciaal om deze risico’s te minimaliseren.

Kosten van faceliftchirurgie en financieringsopties

De kosten van faceliftchirurgie variëren afhankelijk van meerdere factoren. Patiënten moeten informeren naar financieringsopties, betalingsplannen en mogelijke verzekeringsdekking om de procedure betaalbaarder en toegankelijker te maken.

Conclusie: Faceliftchirurgie biedt individuen de mogelijkheid om een jeugdiger en verjongd uiterlijk te bereiken door tekenen van veroudering in het gezicht en de nek aan te pakken. Of het nu gaat om de traditionele facelift, mini facelift of diepe plan facelift, elke techniek biedt unieke voordelen en resultaten. Het begrijpen van de betrokken procedures, het herstelproces, de risico’s, voordelen en kostenoverwegingen is cruciaal voor het nemen van geïnformeerde beslissingen. Raadpleging van een ervaren chirurg is essentieel om een veilig en succesvol resultaat te garanderen. Faceliftchirurgie kan individuen helpen hun zelfvertrouwen te herwinnen en een meer verfrissend en jeugdig gezicht te bereiken.

Een rhytidectomie chirurgie is een poliklinische ingreep die onder algemene of lokale verdoving wordt uitgevoerd. Het is een invasieve procedure waarbij verschillende incisies worden gemaakt om overtollige huid te verwijderen en de gezichtsspieren strakker te maken. Tijdens de procedure wordt de huid voorzichtig naar achteren getrokken en wordt overtollige huid verwijderd.

Er is geen vaste regel voor hoe lang een facelift duurt. Afhankelijk van hoeveel werk uw gezicht nodig heeft, kan het gemiddeld tussen de 2 en 6 uur duren. Het is een complex cosmetisch procedure die veel aandacht voor detail vereist, dus het duurt over het algemeen langer dan andere cosmetische ingrepen.

Er zijn 3 soorten facelifts in de cosmetische gezichtschirurgie-industrie. Artsen raden een van hen aan op basis van uw leeftijd, huidconditie en medische voorgeschiedenis.

 1. Traditionele facelift
 2. Deep Plane-facelift
 3. Mini-facelift

Traditionele Facelift

Dit is een standaard rhytidectomie techniek die zich richt op tekenen van veroudering in de onderste twee derde van het gezicht, inclusief de nek. Bij een standaard facelift tillen chirurgen alleen de buitenste of subcutane huidlaag op om een oppervlakkige lifting te creëren. Het is een minder invasieve ingreep dan een deep plane facelift waarbij de chirurg veel dieper onder de huid gaat.

Deep Plane Facelift

Zoals de naam al aangeeft, is dit type rhytidectomie een meer invasieve en complexe procedure. Bij deze procedure gaan chirurgen veel dieper in de huidweefsels en geven ze het hele gezicht een grotere lifting. De vier ligamenten die de spieren en bindweefsel vastzetten, worden bij deze procedure losgelaten. Een deep plane facelift is meer geschikt voor oudere mensen die op zoek zijn naar een meer dramatische verandering in hun gezicht.

Mini Facelift

Een minimaal invasieve rhytidectomie techniek om een mini make-over aan uw gezicht te geven. In tegenstelling tot de andere soorten facelifts, omvat deze kleinere incisies en geeft het een lichte lifting aan uw huidweefsels en gezichtsspieren. Het richt zich op het verbeteren van de jukbeenderen, kaaklijn en slaapstreek. Het creëert een direct liftend effect en verwijdert tekenen van veroudering zoals slappe huid en diepe lijnen rond de mond. Deze facelift heeft een sneller herstelperiode en is ook kosteneffectiever in vergelijking met een reguliere facelift.

facelift chirurgie kosten istanbul turkije dixi
art face
facelift surgery beforefacelift surgery after

Welke resultaten kunt u verwachten van een Facelift Operatie?

Faceliftchirurgie is een ingreep om het gezicht strakker en steviger te maken, waardoor je er jaren jonger uit kunt zien dan je bent. Het belangrijkste doel van de ingreep is om de gezichtsspieren strakker te maken en tekenen van veroudering in je gezicht en nek te verbeteren. Na een rhytidectomie-operatie kun je verwachten dat je na een paar weken een gladdere, strakkere en stevigere huid ziet.

Je kunt zelfs verbeterde gezichtssymmetrie en een stralend gezicht opmerken na een paar weken of maanden. Het overtollige gezichtshuid wordt ook verwijderd bij een rhytidectomie, wat helpt bij het gladstrijken van diepe plooien en rimpels rond de mond. Resultaten verschillen van patiënt tot patiënt en elke patiënt herstelt in zijn eigen tempo. Het is belangrijk om al je zorgen en verwachtingen met de arts te bespreken vóór de operatie om misverstanden te voorkomen.

Turkije behoort tot de top 5 van meest populaire bestemmingen voor medisch toerisme ter wereld. De Turkse gezondheidszorgsector wordt streng gereguleerd door het Turkse ministerie van Volksgezondheid en andere relevante autoriteiten. Ziekenhuizen en klinieken zijn gecertificeerd door het ministerie om te opereren en hun diensten aan buitenlanders aan te bieden. Daarom worden internationale medische veiligheidsnormen in de hele Turkije in ziekenhuizen en klinieken toegepast.

Een rhytidectomie verandert je gezicht op vele positieve manieren waardoor je er jonger uitziet dan je werkelijk bent. Veel voordelen van deze operatie verbeteren niet alleen je visuele uitstraling, maar ook je persoonlijkheid. Hier zijn enkele van de duidelijke voordelen van een faceliftoperatie:

Jonger Uiterlijk

Een van de grootste voordelen van een facelift is hoe het je er jaren jonger uit laat zien dan je werkelijke leeftijd. De operatie richt zich op het strakker maken en hervormen van je gezicht door de gezichtsspieren op te tillen. Het richt zich op tekenen van veroudering zoals diepe lijnen, dubbele kin, hamsterwangen, rimpels en losse huid.

Verbeterd Zelfvertrouwen

Veroudering en de effecten ervan kunnen soms een grote impact op ons hebben. Het kan ons zelfvertrouwen aantasten en zelfbeeldproblemen veroorzaken. Een facelift helpt je zelfvertrouwen te herstellen en weer verliefd te worden op jezelf.

Betere Gezichtsverhoudingen

Een facelift helpt ook bij het bereiken van betere gezichtssymmetrie en meer gedefinieerde contouren van het gezicht. Het laat je gezicht er slanker en steviger uitzien dan ooit tevoren.

Gezichtsplastische chirurgie en esthetische geneeskunde zijn twee verschillende takken van de geneeskunde. Gezichtsplastische chirurgie verwijst naar invasieve technieken die de gezichtsuitstraling van mensen veranderen. Echter, esthetische geneeskunde richt zich op niet-invasieve procedures (met behulp van naalden, lasers, etc.) om tekenen van veroudering zoals rimpels, vlekken en lijnen te verbeteren.

Onze uitgebreide pakketten omvatten alles wat hieronder vermeld staat:

 • Voorbereidende tests
 • Anesthesieonderzoek
 • Eerste onderzoek
 • Faceliftoperatie
 • Algemene anesthesie of lokale anesthesie
 • Onderzoeken na de operatie
 • Ziekenhuisverblijf na de operatie
 • VIP-hotel- en ziekenhuistransfers
 • 5-7 dagen hotelaccommodatie

De duurzaamheid van facelifts hangt af van het type facelift dat je kiest. Een diepvlak rhytidectomie duurt het langst, tot wel 10 jaar of meer. Facelifts waarbij alleen de huid wordt aangepakt en mini-facelifts duren tot 5 jaar of meer. Een traditionele rhytidectomie kan tot 7 of 8 jaar meegaan. Gemiddeld gaan facelifts tot 10 jaar mee en begint je huid weer te verslappen en tekenen van veroudering te vertonen.

Facelifts zijn over het algemeen veilig en zijn tegenwoordig zeer gebruikelijk. Echter, net als bij elke chirurgische ingreep, zijn er een paar complicaties en risico’s aan verbonden. De meest voorkomende risico’s die gepaard gaan met facelifts zijn:

 • Risico’s van anesthesie
 • Overmatig bloeden kan optreden tijdens of na de operatie. Mannen kunnen meer bloeden vanwege meer gezichtshaar op het gezicht, en dus een hogere bloedtoevoer.
 • Beschadiging van de gezichtszenuw tijdens de operatie
 • Slechte wondgenezing en langdurige zwelling
 • Onregelmatigheden in de gezichtsverhoudingen
 • Zichtbare littekens
 • Continu pijn
 • Terugkerende infectie
 • Hematoom
 • Bloedstolling
Faceliftoperatie voor mannen kosten istanbul turkije dixi
facelift rhytidectomy in istanbul turkey

Welk ziekenhuis of kliniek is het beste voor gezichtschirurgie in Turkije?

Turkije is een van ’s werelds meest gerenommeerde medische toerismehubs. Met een robuuste en goed gestructureerde gezondheidsinfrastructuur biedt het land een breed scala aan ziekenhuizen en klinieken voor plastische chirurgie van het gezicht. De meest populaire en ervaren ziekenhuizen in grootstedelijke steden zoals Istanbul zijn onder andere Medistanbul Ziekenhuis, Maltepe Universitair Ziekenhuis, Istanbul Cerrahi Ziekenhuis, Istinye Universitair Medisch Park, en nog veel meer.

Hoeveel kost een gezichtsoperatie in Turkije?

De gemiddelde prijsklasse van gezichtsoperaties in Turkije ligt tussen de $1000 en $5000, exclusief kosten voor vliegtickets en accommodatie.

Waarom een gezichtsverjongingchirurg in Istanbul kiezen?

Er zijn veel geldige redenen om Istanbul te kiezen als bestemming voor cosmetische ingrepen aan het gezicht.

Verhoog uw Welzijns- en Schoonheidservaring in Istanbul

Uw welzijn is een onschatbaar bezit dat u nooit als vanzelfsprekend mag beschouwen. Istanbul herbergt een breed scala aan klinieken en ziekenhuizen die bekend staan om hun expertise op het gebied van cosmetische chirurgie. Duizenden patiënten ondergaan hier transformatieve ingrepen en vertrekken met een gevoel van herwonnen zelfvertrouwen. Als u ook wilt terugkeren naar het gezonde pad en uw zelfvertrouwen terug wilt krijgen, dan is Istanbul de plek waar dit allemaal kan gebeuren!

Faceliftbehandeling in Istanbul

Chirurgie en behandelingskosten in Istanbul Turkije prijs

Wat zijn de stappen om een facelift te krijgen in Istanbul?

Facelift is een poliklinische ingreep en vereist anesthesie, lokaal of algemeen. Het kan soms 2 tot 5 uur duren, afhankelijk van hoeveel gebieden bij de ingreep betrokken zijn. Hier is hoe een typische faceliftprocedure plaatsvindt in Turkije:

Stap 1: Neem contact op met onze vertegenwoordiger en deel uw gegevens

De eerste stap om het proces te starten is om contact met ons op te nemen en uw informatie te delen.

Een van onze vertegenwoordigers zal uw gegevens noteren, inclusief uw medische geschiedenis en uw contactgegevens.

Hier zijn de tests waar onze artsen om zullen vragen:

 1. Een compleet bloedprofiel
 2. Volledig medisch onderzoek

Wij zijn hier om u de beste gezondheidszorg te bieden.

Stap 2: Reizen naar Turkije en Ziekenhuisopname

Nadat u de medische keuring door onze artsen heeft doorstaan, kunnen we uw vlucht naar Turkije en reisplan regelen.

Het maakt niet uit op welke luchthaven u landt, we zullen er zijn om u op te halen en naar het hotel te begeleiden.

We zullen ook uw hoteltransfers regelen om ervoor te zorgen dat u tijdens uw reis goed verzorgd bent.

Stap 3: Pre-operatieve Controle

Nadat u bij het hotel bent aangekomen, zullen onze artsen u verwelkomen en voorbereiden op bepaalde tests. De volgende tests zullen vóór de operatie worden uitgevoerd:

 1. Volledig bloedbeeld (CBC)
 2. ECG-test
 3. Zwangerschapstest (indien nodig)
 4. Urineonderzoek
 5. Röntgenfoto’s van de borst
 6. Coagulatiestudies (PT/PTT)

Stap 4: Pre-chirurgie Controle

Anesthesie: De chirurg dient lokale of algemene verdoving toe vóór de procedure om het hele lichaam of bepaalde gebieden te verdoven.

Markering en Incisies: Als u kiest voor een gewone facelift, begint de incisie vanaf de haargrens van de slaap en gaat naar achteren naar de oren. Als de nek ook betrokken is, wordt een incisie onder de kin gemaakt om het nekgebied te liften.

Het liften van de gezichtsweefsels: De sterke bindweefsel- en spierlagen, SMAS en Platysma, worden voorzichtig gelift om de slappe huid strakker te maken.

Sluiting van de incisies: Nadat de spieren en weefsels zijn gelift, sluit de chirurg de incisies met hechtingen of metalen clips.

Stap 5: Herstel

Na de operatie moet u mogelijk een dag of twee in het ziekenhuis blijven zodat artsen uw toestand kunnen controleren.

Dit is slechts een preventieve maatregel om ervoor te zorgen dat u goed herstelt.

U moet uw arts na een week mogelijk bezoeken voor het verwijderen van uw hechtingen.

Stap 6: Hoteltransfer

Zodra u groen licht heeft gekregen van uw arts, zullen we u overbrengen naar uw aangewezen hotel.

Het hotel biedt een breed scala aan voorzieningen en luxe om ervoor te zorgen dat u zich tijdens uw verblijf comfortabel voelt.

Dixi Travel kijk ernaar uit u van dienst te zijn.

Uw gezondheid is onze grootste prioriteit!

Prioritizeer uw welzijn met Dixi Health

Bent u op zoek naar de beste medische centra en ziekenhuizen in Istanbul, Turkije? Werk samen met Dixi Health om zeer bekwame chirurgen en eersteklas gezondheidsinstellingen door heel Turkije te vinden. We zijn slechts een telefoontje verwijderd en klaar om aan al uw medische behoeften en vereisten te voldoen.

Nog enkele Hoogtepunten willen we hier benadrukken

 1. Maar liefst 1,2 miljoen Europeanen bezoeken Istanbul en verschillende andere Turkse steden voor verschillende medische procedures. De kosten van medische procedures zijn hier aanzienlijk lager, vaak tot 80% minder, dan in andere landen.
 2. De stad is een van ’s werelds populairste transitbestemmingen. Het is handig om vliegverbindingen naar bijna overal ter wereld te vinden. Bovendien duren de meeste vluchten vanuit Europese landen slechts 3 uur.
 3. Istanbul biedt een gevestigde sector voor medisch toerisme die floreert dankzij een web van ziekenhuizen, klinieken en instanties die elk aspect van uw reis nauwgezet plannen. Reispakketten voor medisch toerisme omvatten alles, van hotelreserveringen tot luchthaventransfers, ziekenhuistransfers en andere belangrijke aspecten.
 4. Tot nu toe hebben in 2023 al ongeveer 7.46.290 mensen Turkije als medische bestemming gekozen. Het totale inkomen dit jaar tot nu toe bedraagt $1.033.942.

Hoe lang duren de effecten van een facelift?

De duurzaamheid van facelifts hangt af van het type facelift dat u kiest. Een diepvlakfacelift duurt het langst, tot wel 10 jaar of meer. Facelifts alleen voor de huid en mini-facelifts duren tot wel 5 jaar of meer. Een traditionele facelift kan tot 7 of 8 jaar meegaan.

Wat is de beste leeftijd voor plastische chirurgie aan het gezicht?

Er is geen perfecte leeftijd om een gezichtsoperatie te ondergaan, maar het is veel beter om dit te doen als u in de 40 of 50 bent, omdat uw huid rond deze leeftijd begint te verslappen. Correctieve gezichtschirurgieën zoals een neuscorrectie kunnen worden uitgevoerd als u in de 20 of 30 bent.

doctor patient FAQ dixi health

Veelgestelde vragen over Facelift Chirurgie

Hier zijn de meest gestelde vragen over facelift chirurgie:

Het hangt af van uw eisen, maar een facelift is een uitgebreide procedure om een jeugdig en goed gevormd gezicht te bereiken.

Een persoon moet minimaal 18 jaar oud zijn om een facelift te krijgen. De ideale leeftijd voor een facelift ligt tussen de 40 en 70 jaar. Mensen in hun 20s en 30s worden normaal gesproken niet geadviseerd om een facelift te krijgen omdat het voor hen een extreme ingreep kan zijn.

De eerste cosmetische faceliftprocedure werd uitgevoerd in Berlijn door Eugen Holländer in 1901. Het werd uitgevonden nadat een Poolse aristocraat aan Holländer vroeg om haar wangen en mondhoeken op te liften.

Een volledige terugkeer naar uw oorspronkelijke gezicht is mogelijk niet haalbaar na een facelift. Aanpassingen en veranderingen kunnen worden gemaakt als de patiënt niet tevreden is met iets.

De Deep Plane Facelift wordt beschouwd als de beste en meest effectieve faceliftprocedure. De procedure is bedoeld om meer dramatische effecten te geven, aangezien het bedoeld is om de diepere gezichtsweefsels op te tillen om de huid strakker te maken.

Dat is een controversieel onderwerp en het zou beter zijn als je contact opneemt met een expert over dit onderwerp.

otoplastiek chirurgie istanbul turkije
Plaatjesrijk Plasma PRP istanbul turkije
Wenkbrauw transplantatie Dixi
Dubbele Kin