dixi health logo n
plastic surgery price and cost

Ooglid Chirurgie in Turkije

Ook bekend als Blefaroplastiek, ooglid chirurgie is een chirurgische ingreep om tekenen van veroudering rond de ogen te verbeteren. Door veroudering, levensstijlgewoonten en andere factoren beginnen onze oogleden te zakken en maken ons ouder dan we zijn. Ooglid chirurgie is een procedure om de oogleden te liften en indien nodig overtollig vet te verwijderen. Het is een licht invasieve ingreep om het gebied rond de ogen te liften en te revitaliseren.

Ooglid chirurgie kan worden uitgevoerd aan de boven- en onderoogleden. In extreme gevallen kunnen hangende bovenoogleden ook zichtproblemen veroorzaken. Het kan worden gecombineerd met een wenkbrauwlift procedure om uw gezicht verder te verfraaien. Het is belangrijk om uw zorgen en voorkeuren te delen met een gekwalificeerde plastisch chirurg om het gewenste uiterlijk te bereiken. Hier zijn alle belangrijke details die u moet weten over ooglidchirurgie en hoe u er een kunt krijgen in Turkije:

Het is een operatie om het uiterlijk van uw bovenste en onderste oogleden te verbeteren en te versterken. Het heeft tot doel de tekenen van veroudering te verminderen en te corrigeren die zich rond ons ooggebied vertonen. Hangende oogleden kunnen ervoor zorgen dat een gezicht er ouder uitziet dan het is en in extreme situaties kan het zelfs uw zicht belemmeren. Ooglidchirurgie is gewoon de oplossing voor hangende of slappe oogleden en wallen onder uw ogen. Het lift en revitaliseert het ooggebied, waardoor het gezicht er frisser en veel steviger uitziet dan voorheen.

Uitgebreide Gids voor Ooglid Chirurgie: Procedures, Herstel en Voordelen

Inleiding: Ooglid chirurgie, ook bekend als blefaroplastiek, is een cosmetische procedure die is ontworpen om het uiterlijk van de bovenste en onderste oogleden te verbeteren. Deze chirurgische ingreep kan verschillende problemen aanpakken, zoals hangende oogleden, overtollige huid, vetophopingen en rimpels. In dit artikel zullen we verschillende aspecten van ooglid chirurgie verkennen, waaronder de betrokken procedures, het herstelproces, risico’s en voordelen, kosten, en specifieke toepassingen zoals Aziatische ooglid chirurgie.

Blefaroplastiek Procedure

Boven Ooglid Chirurgie

Boven ooglid chirurgie richt zich op het verwijderen van overtollige huid en vet uit de bovenste oogleden, resulterend in een meer jeugdige en verfrissende uitstraling. Deze ingreep kan ook het gezichtsvermogen verbeteren dat wordt belemmerd door hangende ooglidhuid.

Onder Ooglid Chirurgie

Onder ooglid chirurgie richt zich op wallen onder de ogen, donkere kringen en losse huid. De chirurg verwijdert of herpositioneert overtollig vet en spant de huid aan om een gladdere en verjongde contour van het onderste ooglid te bereiken.

Dubbele Ooglid Chirurgie

Deze procedure, populair bij personen van Aziatische afkomst, creëert een plooi in het bovenste ooglid om een dubbel ooglid te verkrijgen. Het verbetert de definitie van de ogen en kan de ogen groter doen lijken.

Correctie van Ooglid Ptosis

Ptosis verwijst naar het hangen van het bovenste ooglid, wat het zicht en het uiterlijk kan beïnvloeden. Correctie van ooglidptosis houdt in dat de spieren die verantwoordelijk zijn voor het optillen van het ooglid worden aangespannen om een natuurlijker en symmetrischer uiterlijk te herstellen.

Verwijdering van Ooglidvet

Overtollig vet in de oogleden kan bijdragen aan zwelling en een vermoeide uitstraling. Verwijdering van ooglidvet, vaak gecombineerd met andere ingrepen, heeft tot doel vetophopingen te elimineren of te herpositioneren voor een gladdere en jeugdigere uitstraling.

Ooglidlifttechnieken

Chirurgische Technieken

Traditionele ooglid chirurgie omvat het maken van incisies langs de natuurlijke plooien van de oogleden om overtollige huid, vet en onderliggende spieren te verwijderen en aan te spannen. De chirurg verbergt de incisielijnen zorgvuldig voor minimale littekens.

Niet-chirurgische Opties

Niet-chirurgische technieken voor ooglidverjonging, zoals injecteerbare fillers, kunnen kleine problemen zoals holle ruimtes of fijne lijntjes aanpakken. Deze opties bieden echter tijdelijke resultaten en zijn mogelijk niet geschikt voor aanzienlijke ooglidverjonging.

Ooglid Chirurgie Herstel Proces

Zorg na de operatie

Na ooglidchirurgie dienen patiënten zich te houden aan de post operatieve zorginstructies die door hun chirurg worden verstrekt. Dit kan het gebruik van voorgeschreven zalven, het aanbrengen van koude kompressen en het vermijden van inspannende activiteiten omvatten.

Genezing en Zwelling

Zwelling en blauwe plekken zijn gebruikelijk na ooglidchirurgie maar nemen geleidelijk af na verloop van tijd. Het is essentieel om het hoofd verhoogd te houden en de richtlijnen van de chirurg te volgen voor een soepel herstel.

Hersteltijd na Ooglid Chirurgie

Initieel Herstel

De meeste patiënten kunnen binnen een week na de ingreep hun normale dagelijkse activiteiten hervatten. Het kan echter enkele weken duren voordat zwelling en blauwe plekken volledig verdwijnen.

Resultaten op Lange Termijn

Definitieve resultaten worden zichtbaar naarmate de incisielijnen vervagen en de oogleden zich settelen in hun nieuwe contouren. Het kan enkele maanden tot een jaar duren voordat de volledige voordelen van ooglid chirurgie zichtbaar worden.

Risico’s en Voordelen van Ooglid Chirurgie

Risico’s: Hoewel ooglid chirurgie over het algemeen veilig is, kunnen mogelijke risico’s infectie, bloeding, littekens, droge ogen, tijdelijke of permanente veranderingen in sensatie en asymmetrie omvatten. Het is cruciaal om een gekwalificeerde en ervaren chirurg te raadplegen om deze risico’s te minimaliseren.

Voordelen: Ooglid chirurgie biedt tal van voordelen, waaronder een jonger uiterlijk, verbeterd zicht, verhoogd zelfvertrouwen en de correctie van verschillende ooglid problemen zoals hangende oogleden, overtollige huid en vet.

Kosten van Ooglid Chirurgie

De kosten van ooglid chirurgie kunnen variëren afhankelijk van factoren zoals de expertise van de chirurg, de geografische locatie en de omvang van de ingreep. Het is raadzaam om bij meerdere chirurgen een consult aan te vragen, kosten schattingen te verkrijgen en de algehele waarde en kwaliteit van zorg te overwegen bij het nemen van een beslissing.

Ooglid Chirurgie Voor en Na Verzorging

Om resultaten te optimaliseren en een soepel herstel te garanderen, moeten patiënten de pre-operatieve instructies volgen, die het vermijden van bepaalde medicijnen of supplementen kunnen omvatten. Na de operatie zijn een goede wondverzorging, het beschermen van de ogen tegen zonlicht en het bijwonen van geplande follow-up afspraken essentieel voor optimaal herstel.

Ooglid Chirurgie Complicaties en Littekens

Terwijl complicaties zeldzaam zijn, kunnen ze zich in sommige gevallen voordoen. Deze kunnen een infectie, hematoom, de noodzaak van herzieningschirurgie of onbevredigende esthetische resultaten omvatten. Littekens zijn onvermijdelijk maar vervagen meestal in de loop van de tijd en kunnen verborgen worden in natuurlijke plooien.

Ooglid Chirurgie voor Specifieke Zorgen

Ooglidchirurgie kan verschillende specifieke zorgen aanpakken, waaronder hangende oogleden, overhangende ogen, wallen onder de ogen en rimpels. Door de ingreep af te stemmen op individuele behoeften, kunnen patiënten hun gewenste esthetische resultaten bereiken.

Aziatische Ooglid Chirurgie

Aziatische ooglid chirurgie, ook bekend als dubbel ooglid chirurgie, heeft tot doel een gedefinieerde bovenste ooglidplooi te creëren die prominenter is. Deze ingreep verbetert de symmetrie van de ogen en kan meer opties bieden voor het aanbrengen van make-up.

Conclusie: Ooglid chirurgie, of blepharoplastiek, biedt individuen de mogelijkheid om de uitstraling van hun oogleden te verjongen en te verbeteren. Of het nu gaat om een boven- of onder ooglid chirurgie, ptosis-correctie of Aziatische ooglid chirurgie, deze ingreep kan verschillende zorgen aanpakken die verband houden met teveel huid, vetophopingen en verslapping. Door de betrokken procedures, het herstelproces, de risico’s, voordelen en nazorginstructies te begrijpen, kunnen individuen weloverwogen beslissingen nemen en hun gewenste esthetische resultaten behalen.

Het raadplegen van een ervaren chirurg is cruciaal om een veilig en succesvol resultaat te garanderen. Ooglid chirurgie kan individuen helpen om zelfvertrouwen terug te krijgen en meer jeugdige en verfrissende contouren van de oogleden te bereiken.

Ooglid chirurgie is een licht invasieve ingreep met verschillende kleine incisies op de huid rond de oogleden. Kleine incisies worden gemaakt op het bovenste ooglid en het onderste ooglid als er ernstige wallen onder de ogen zijn of volumeverlies. De ingreep wordt uitgevoerd onder lokale verdoving (lichte sedatie) om de pijn van de patiënt te minimaliseren. Soms omvat ooglidchirurgie ook een wenkbrauwlift om het periorbitale (ooglid) gebied drastisch te verbeteren.

Wat zijn de soorten Ooglid Chirurgie?

Er zijn 4 soorten ooglidoperaties die het uiterlijk van het preorbitale gebied (ooggebied) verbeteren en verbeteren:

 1. Bovenste blpharoplastiek
 2. Lagere blefaroplastiek
 3. Dubbele ooglidchirurgie
 4. Ptosis chirurgie

Bovenste Blefaroplastiek

Een type ooglid chirurgie dat zich richt op overmatige huid op het bovenste ooglid. Chirurgen verwijderen overtollige huid uit dit gebied en spannen de bovenste oogleden aan. Het geeft de ogen een meer wakkere en jeugdige uitstraling.

Onderste Blefaroplastiek

Dit is een chirurgische ingreep om het uiterlijk van de onderste oogleden te verbeteren. Het wordt meestal gedaan om problemen zoals zwelling, wallen onder de ogen, hangende huid en rimpels aan te pakken.

Dubbele Ooglid Chirurgie

Ook bekend als Aziatische blefaroplastiek of Aziatische ooglid chirurgie is een procedure om een ​​plooi in het bovenste ooglid te creëren. Deze procedure is gebruikelijk bij Aziaten die meestal geen plooi hebben in het bovenste ooglid.

Ptosischirurgie

Ptosischirurgie is een procedure voor de behandeling van een aandoening die Ptosis wordt genoemd. De aandoening veroorzaakt chronisch hangen van de bovenste oogleden. Ptosis kan een of beide ogen aantasten en kan ook uw zicht beïnvloeden als het onbehandeld blijft.

Ooglid chirurgie is een minimaal invasieve techniek die maximaal 1 of 2 uur in beslag neemt. De duur van de operatie hangt sterk af van het aantal behandelingen dat u nodig heeft. Bijvoorbeeld, u zou zowel boven- als onder ooglid chirurgie kunnen nodig hebben, of slechts een van de twee. Uw arts kan ook een wenkbrauwlift aanbevelen bij een ooglid operatie, omdat dit nog betere resultaten kan opleveren.

Het is een minimaal invasieve chirurgische ingreep om het uiterlijk van uw ooggebied te verbeteren als het er dof en slap uitziet. U komt in aanmerking voor deze ingreep als de volgende voorwaarden op u van toepassing zijn:
 1. Uw periorbital (ooggebied) ziet er gewoon uit en overbelast.
 2. Uw bovenste ooglidgebied is overdreven flodderig en maakt u er veel ouder uit dan uw leeftijd.
 3. De huid rond je ogen verliest elasticiteit en ziet er slumpy uit.
 4. Je hebt gezichtsproblemen vanwege overmatige huid op je bovenste ooglid.
 5. Je ziet er chronisch moe en vermoeid uit, hoewel je genoeg slaap krijgt.
 6. Je bent eind jaren ’20s of midden dertig en je preorbitale regio’s zien er doorhangend en saai uit.
 7. Je worstelt met een gebrek aan vertrouwen vanwege tekenen van veroudering op je gezicht, vooral Crow’s Feet, Droopy deksels en donkere kringen.
ooglid chirurgie Dixi
art face
eyelid beforeeyelid after

Is het veilig om een Ooglid Chirurgie in Turkije te laten uitvoeren?

Turkije is een van de meest bekende medische toerismecentra ter wereld. De bloeiende gezondheidszorgsector in Turkije biedt geavanceerde en eersteklas medische faciliteiten.

Het veiligheidsaspect heeft een hoge prioriteit en wordt streng gecontroleerd door het Turkse Ministerie van Gezondheid. Ziekenhuizen en klinieken moeten zich houden aan de voorschriften die door het Ministerie zijn vastgesteld voor het uitvoeren van medisch toerisme diensten.

Daarom wordt de veiligheid van elke patiënt naar Turkije gewaarborgd en geprioriteerd. Voor meer informatie kunt u de functionaris van het ministerie website. 

Het is een minimaal invasieve chirurgische ingreep om het uiterlijk van uw ooggebied te verbeteren als het er dof en slap uitziet. U komt in aanmerking voor deze ingreep als de volgende voorwaarden op u van toepassing zijn:

  1. Uw periorbital (ooggebied) ziet er gewoon uit en overbelast.
  2. Uw bovenste ooglidgebied is overdreven flodderig en maakt u er veel ouder uit dan uw leeftijd.
  3. De huid rond je ogen verliest elasticiteit en ziet er slumpy uit.
  4. Je hebt gezichtsproblemen vanwege overmatige huid op je bovenste ooglid.
  5. Je ziet er chronisch moe en vermoeid uit, hoewel je genoeg slaap krijgt.
  6. Je bent eind jaren ’20s of midden dertig en je preorbitale regio’s zien er doorhangend en saai uit.
  7. Je worstelt met een gebrek aan vertrouwen vanwege tekenen van veroudering op je gezicht, vooral Crow’s Feet, Droopy deksels en donkere kringen.

 

Ooglid chirurgie verbetert uw gezicht op vele verschillende positieve manieren. Hier zijn enkele van de vele manieren waarop het uw gezicht kan veranderen en u er jaren jonger uit kunt laten zien:

 • Het friveert en strakker wordt de huid rond de ogen, waardoor je een jeugdig en goed uitgerust uiterlijk krijgt.
 • Je gezicht ziet er wakker en jaren jonger uit.
 • Het verbetert uw gezichtskenmerken en verbetert het gezichtssymmetrie.
 • Als u hangende oogleden hebt die uw visie beïnvloeden, verbetert ooglid chirurgie uw visie ook.
 • Donker onder ogen of donkere kringen verbeteren ook met een ooglid operatie met een onderste deksel.

“Het vinden van een betrouwbare en gekwalificeerde arts is cruciaal voor iedereen die geïnteresseerd is in een plastische chirurgie aan het gezicht. KNO-artsen (Keel-Neus-Oor) met expertise in reconstructieve en cosmetische technieken zijn de meest gekwalificeerde chirurgen voor plastische chirurgie aan het gezicht. Bovendien is het nog beter als ze gecertificeerd zijn door de American Board of Plastic Surgery, aangezien dit de meest legitieme accreditatie is voor plastisch chirurgen.

Gemiddeld duurt het ongeveer 3 tot 6 maanden voor volledig herstel en voor de resultaten volledig zichtbaar zijn. De herstelduur kan verschillen per procedure, maar over het algemeen duurt het enkele maanden voordat het volledig is genezen.

plastik surgery in istanbul turkey dixi
ooglidchirurgie voor mannen dixi

Welk ziekenhuis of kliniek is het beste voor gezichts chirurgie in Turkije?

Turkije is een van ’s werelds meest gerenommeerde medische toerismehubs. Met een robuuste en goed gestructureerde gezondheidszorginfrastructuur biedt het land een enorme reeks ziekenhuizen en klinieken voor gezichtsplastische chirurgie. De meest populaire en ervaren ziekenhuizen in grootstedelijke steden zoals Istanbul zijn onder andere Medistanbul Ziekenhuis, Maltepe Universitair Ziekenhuis, Istanbul Cerrahi Ziekenhuis, Istinye Universitair Medisch Park, en nog veel meer.

Deze operatie is minder invasief en duurt slechts enkele minuten tot maximaal 2 uur. De gemiddelde kosten van deze operatie liggen ergens tussen de $5000 en $10,000 in de VS en Europa. Turkije daarentegen is ideaal voor cosmetische ingrepen vanwege de lagere kosten. De gemiddelde kosten van een ooglid chirurgie in Turkije liggen 60% tot 70% lager, variërend van $1,800 tot $3000.

De resultaten van een bovenooglid operatie duren ergens tussen de 5 en 7 jaar. Werk aan het onderste ooglid kan langer duren omdat het verwijderde vet niet terugkomt. Het hangt echter allemaal af van genetica, leeftijd en uw levensstijlgewoonten. Roken, overmatig alcoholgebruik en veroudering dragen bij aan het verlies van huidelasticiteit.

De volledige resultaten van een ooglid chirurgie zijn meestal zichtbaar na 3 maanden. Opvallende zwelling en blauwe plekken in de eerste 2 weken zijn normaal voor alle patiënten. De zwelling neemt meestal af binnen 2 weken en uw ogen keren terug naar hun normale toestand. Resultaten en herstel variëren van patiënt tot patiënt, afhankelijk van factoren zoals leeftijd, genetica en algemene gezondheid.

 • Littekens: Hoewel chirurgen proberen incisies te maken over verborgen gebieden, kunnen bepaalde littekens na de operatie zichtbaar zijn.
 • Droge Ogen: Het is een van de veel voorkomende bijwerkingen van ooglidchirurgie. Sommige patiënten kunnen tijdelijke of in sommige gevallen langdurige droogheid in hun ogen ervaren. Het kan een zekere mate van ongemak en wazige visie veroorzaken.
 • Anesthesie Risico’s: bepaalde mensen reageren mogelijk niet goed op anesthesie. Bepaalde kwesties zoals allergische reacties en ademhalingsproblemen kunnen optreden na de operatie. Een anesthesie -test wordt echter uitgevoerd vóór de operatie om deze mogelijkheid uit te sluiten.

Waarom kiezen voor Turkije voor Ooglid Chirurgie?

Turkije is een van ’s werelds meest prominente medische toerismehubs. Hier zijn de top 5 redenen waarom je Turkije zou moeten kiezen voor je medische behoeften:

Internationaal opgeleide artsen: Chirurgen in Turkije ondergaan een rigoureuze training om zich te specialiseren in verschillende medische vakgebieden. Het merendeel van hen is internationaal opgeleid en gecertificeerd door internationale medische raden.

Geavanceerde gezondheidszorg faciliteiten: Turkije beschikt over een robuuste en goed gevestigde gezondheidszorginfrastructuur. Er zijn internationale standaard technologieën en apparatuur aanwezig om de veiligheid en het welzijn van de patiënten te waarborgen.

Economische prijzen: De kosten van medische ingrepen zijn aanzienlijk lager in Turkije, tot wel 80%, vergeleken met die in andere landen. Patiënten ontvangen internationale standaard medische hulp gedurende hun behandeling tegen een economische kostprijs.

Vakantiebestemming: Turkije is een ideale bestemming voor reisliefhebbers, met een schat aan cultureel erfgoed en een breed scala aan toeristische activiteiten. U ontvangt niet alleen eersteklas medische faciliteiten, maar kunt ook een nieuw land verkennen.

Samenwerkend personeel: Medisch toerisme is een van de top-specialiteiten van Turkije en elk jaar bezoeken duizenden buitenlanders het land voor medische diensten. Het personeel in de medische sector is getraind om patiënten een comfortabele en probleemloze ervaring te bieden gedurende hun verblijf.

Ooglid Chirurgie in Istanbul

Chirurgie en behandelingskosten in Istanbul Turkije prijs

Hoe kun je een Ooglid Chirurgie in Turkije krijgen?

Ooglid chirurgie is een poliklinische ingreep waarbij de patiënt niet dagenlang in het ziekenhuis hoeft te blijven.

Het herstel verloopt snel en duurt maximaal 1-2 uur. Hier is alles wat je moet weten over hoe je deze ingreep in Turkije kunt krijgen

Stap 1: Neem contact op met onze vertegenwoordiger en deel uw gegevens

De eerste stap om het proces te starten is om contact met ons op te nemen en uw informatie te delen.

Een van onze vertegenwoordigers zal uw gegevens noteren, waaronder uw medische geschiedenis en uw contactgegevens.

Hier zijn de tests waar onze artsen om zullen vragen:

 1. Een compleet bloedprofiel
 2. Volledig medisch onderzoek
 3. Röntgenfoto van de thorax

We zijn hier om u de beste gezondheidszorg te bieden..

Stap 2: Reizen naar Turkije en ziekenhuisopname

Nadat u de medische keuring van onze artsen heeft doorstaan, kunnen we uw vlucht naar Turkije en uw reisroute regelen.

Het maakt niet uit op welke luchthaven u landt, wij zullen er zijn om u op te halen en u naar het hotel te begeleiden.

We zullen ook uw hoteltransfers regelen om ervoor te zorgen dat alles geregeld is tijdens uw reis.

Stap 3: Vooroperatief onderzoek

Zodra u bij het hotel aankomt, zullen onze artsen u verwelkomen en voorbereiden op bepaalde tests.

De volgende tests worden uitgevoerd vóór de operatie:

 1. Volledig bloedbeeld (CBC)
 2. ECG-test
 3. Zwangerschapstest (indien nodig)
 4. Urineonderzoek
 5. Röntgenfoto’s van de borst
 6. Coagulatiestudies (PT/PTT)
 7. Volledig oogonderzoek

Stap 4: Dag van de operatie

Nadat de artsen tevreden zijn met de resultaten van uw vooroperatieve tests, wordt uw operatiedag vastgesteld. Voor plastische chirurgie aan het gezicht worden de volgende stappen genomen:

Anesthesie: Allereerst wordt algemene of lokale verdoving toegediend, afhankelijk van de complexiteit van de ingreep. Voor meer invasieve procedures zoals facelift, borstvergroting en bilvergroting is algemene verdoving vereist. Voor minder invasieve ingrepen zoals mini-facelifts, wenkbrauwchirurgie en de rest, is lokale verdoving voldoende om de pijn te verlichten.

Markering en incisie: Voordat de operatie begint, worden de markeringen zorgvuldig aangebracht voor de incisies. Vervolgens worden er incisies gemaakt in het ooglidgebied om de huidweefsels op te tillen en overtollige huid te verwijderen.

Sluiten van de incisies: De incisies worden vervolgens gesloten met hechtingen en gelaten om te genezen.

Stap 5: Herstel

Na de operatie moet u mogelijk nog even in het ziekenhuis blijven zodat de artsen uw toestand kunnen controleren.

Dit is slechts een preventieve maatregel om ervoor te zorgen dat u goed herstelt.

U moet uw arts misschien na een week bezoeken voor het verwijderen van uw hechtingen.

Stap 6: Hoteltransfer

Zodra uw arts u groen licht geeft, zullen we u overbrengen naar uw aangewezen hotel.

Het hotel biedt een breed scala aan voorzieningen en luxe om ervoor te zorgen dat u zich tijdens uw verblijf comfortabel voelt.

Wat zit er in onze pakketten?

Onze uitgebreide gezondheidspakketten omvatten alles wat hieronder wordt vermeld:

 1. Voorbereidende tests
 2. Anesthesieonderzoek
 3. Eerste onderzoek
 4. Faceliftoperatie
 5. Algemene anesthesie of lokale anesthesie
 6. Onderzoeken na de operatie
 7. Ziekenhuisverblijf na de operatie
 8. VIP-hotel- en ziekenhuistransfers
 9. 5-7 dagen hotelaccommodatie

Dixi Travel kijk ernaar uit u van dienst te zijn.

Ooglid Chirurgie versus Voorhoofdslift, welke is beter voor mij?

Het hangt af van wat uw zorgen zijn. Als u last heeft van hangende ogen of overhangende oogleden, raden we u aan een ooglid chirurgie te ondergaan. Als echter uw wenkbrauwgebied en voorhoofd hangen, zou een voorhoofdslift beter bij u passen. Soms worden ze gecombineerd om meerdere gebieden in het gezicht aan te pakken.

Wat voor soort arts voert een Ooglid Chirurgie uit?

Een van de belangrijkste onderdelen van het ondergaan van een ooglid chirurgie is het vinden van de juiste chirurg. Een oogarts of een gecertificeerd plastisch chirurg is overal ter wereld gekwalificeerd om deze operatie uit te voeren.

Is een Ooglid Chirurgie riskant?

Hoewel een ooglidoperatie een operatie met een laag risico is, is deze niet volledig vrij van mogelijke risico’s. Hier zijn enkele risico’s die gepaard gaan met deze operatie:

 1. Infecties: Er bestaat altijd een risico op infecties bij invasieve operaties. Artsen schrijven gewoonlijk antibiotica voor om infecties te behandelen.
 2. Overmatig bloeden: invasieve operaties brengen ook het risico op overmatig bloeden met zich mee. In dergelijke situaties kan het zijn dat chirurgen een nieuwe operatie moeten uitvoeren om het bloeden te stoppen.
 3. Ooglidvormonregelmatigheden: Oogleden kunnen na de operatie tekenen van vormonregelmatigheden vertonen. Meestal leidt dit tot een revisieoperatie.

Uw gezondheid is onze grootste prioriteit!

Kies DixiHealth voor uw medische behoeften!

Als u op zoek bent naar de beste medische voorzieningen in Turkije, werk dan met ons samen om zeer gekwalificeerde chirurgen en eersteklas gezondheidszorgfaciliteiten in het hele land te ontdekken. We zijn slechts één telefoontje van u verwijderd, klaar om te voldoen aan al uw medische en esthetische behoeften.

doctor patient FAQ dixi health

Veelgestelde vragen over Ooglid Chirurgie

Hier zijn de meest gestelde vragen over plastische chirurgie:

Van eind 20 tot midden 30 is de ideale leeftijd om na te denken over het krijgen van een ooglid chirurgie.

Er is geen wetenschappelijk bewijs om te bewijzen dat een ooglid chirurgie helpt bij droge ogen. Droge ogen syndroom is een aparte aandoening die aparte behandeling vereist. Droge ogen kunnen een van de bijwerkingen zijn van een ooglid chirurgie die meestal na verloop van tijd afneemt.

U kunt een ooglid chirurgie ondergaan als uw preorbitale regio (ooggebied) er vermoeid en hangend uitziet. Een ooglid chirurgie richt zich op tekenen van veroudering zoals hangende bovenste oogleden, kraaienpootjes, holle en donkere kringen onder de ogen, of wallen. Het verbetert ook uw zicht door overtollige huid op de bovenste oogleden te verwijderen.

Ja, ooglid chirurgie wordt vaak gecombineerd met een wenkbrauwlift procedure om een meer gelift uiterlijk aan het preorbitale gebied te geven.

Patiënten moeten minstens 3 tot 4 weken na en 2 weken voor de operatie stoppen met roken en alcohol drinken.

Een uitgebreide gids voor ooglid chirurgie: Procedures, Voordelen en Overwegingen

Inleiding: Ooglidc hirurgie, ook bekend als blepharoplastiek, is een populaire cosmetische ingreep die tot doel heeft het uiterlijk van de bovenste en onderste oogleden te verbeteren. Deze chirurgische ingreep biedt verschillende technieken en voordelen, waaronder verjonging van de bovenste en onderste oogleden, het creëren van een dubbel ooglid en het corrigeren van ptosis. In dit artikel zullen we verschillende aspecten van ooglid chirurgie verkennen, waaronder de betrokken procedures, het herstelproces, risico’s en voordelen, kostenoverwegingen, en specifieke toepassingen zoals Aziatische ooglid chirurgie.

 1. Blefaroplastiekchirurgie: Blefaroplastiekchirurgie omvat het aanpassen van de oogleden om problemen zoals overtollige huid, vetophopingen en verslapping aan te pakken. Het kan zowel op de bovenste als op de onderste oogleden worden uitgevoerd om een jeugdiger en frisser uiterlijk te verkrijgen.
 2. Boven ooglidlift: Boven ooglidlift, een onderdeel van ooglidcorrectie chirurgie, richt zich op het verwijderen van overtollige huid en vet van de bovenste oogleden. Deze procedure verbetert niet alleen het esthetische uiterlijk, maar kan ook zichtobstructie verlichten die wordt veroorzaakt door hangende ooglidhuid.
 3. Verjonging van de onderste oogleden: verjonging van de onderste oogleden richt zich op problemen zoals wallen onder de ogen, donkere kringen en losse huid. Chirurgen kunnen overtollig vet verwijderen of verplaatsen en de huid strakker maken om een gladdere en jeugdigere contour van het onder ooglid te creëren.
 4. Ooglidcorrectie technieken: Ooglidcorrectie  technieken omvatten verschillende chirurgische benaderingen, waaronder traditionele op incisies gebaseerde methoden. Deze technieken omvatten het maken van incisies langs de natuurlijke plooien van de oogleden om overtollige huid en vet te verwijderen en de onderliggende spieren aan te spannen. Bovendien kunnen niet-chirurgische opties zoals injecteerbare fillers tijdelijke resultaten opleveren bij kleine ooglidverjonging.
 5. Het maken van dubbele oogleden: Het maken van dubbele oogleden, ook wel dubbele ooglidcorrectie genoemd, is vooral populair onder mensen van Aziatische afkomst. Bij deze procedure wordt een vouw in het bovenste ooglid gemaakt om de oogdefinitie te verbeteren en de ogen groter te laten lijken.
 6. Ooglidvetverwijdering: Ooglidvetverwijdering, vaak uitgevoerd in combinatie met andere procedures, heeft tot doel overtollige vetophopingen in de oogleden te elimineren of te verplaatsen. Dit kan wallen helpen verminderen en een jeugdiger en uitgeruster uiterlijk creëren.
 7. Ptosis-correctiechirurgie: Ptosis-correctiechirurgie richt zich op het afhangen van het bovenste ooglid, wat zowel het gezichtsvermogen als de esthetiek kan beïnvloeden. Deze procedure omvat het aanspannen van de spieren die verantwoordelijk zijn voor het optillen van het ooglid, waardoor de symmetrie wordt verbeterd en een natuurlijker uiterlijk wordt bereikt.
 8. Herstel van ooglid chirurgie: Het herstelproces na een ooglidcorrectie vereist het naleven van de postoperatieve zorginstructies van de chirurg. Dit kan het gebruik van voorgeschreven zalven, het aanbrengen van koude kompressen en het vermijden van inspannende activiteiten omvatten. Zwelling en blauwe plekken komen vaak voor, maar verminderen na verloop van tijd.
 9. Niet-chirurgische ooglidbehandelingen: Niet-chirurgische ooglidbehandelingen, zoals injecteerbare fillers, bieden tijdelijke oplossingen voor kleine problemen zoals holle of fijne lijntjes. Deze behandelingen zijn mogelijk niet geschikt voor aanzienlijke ooglidverjonging, maar kunnen wel enige verbetering bieden zonder dat een operatie nodig is.
 10. Risico’s en voordelen van een ooglidcorrectie: Zoals bij elke chirurgische ingreep zijn er risico’s verbonden aan een ooglidcorrectie. Deze omvatten infectie, bloeding, littekenvorming, droge ogen, tijdelijke of permanente veranderingen in het gevoel en asymmetrie. De voordelen van een ooglidcorrectie wegen echter over het algemeen zwaarder dan de risico’s, wat resulteert in een jeugdiger uiterlijk, een verbeterd gezichtsvermogen, een groter zelfvertrouwen en correctie van verschillende ooglidproblemen.
 11. Aziatische ooglid chirurgie: Aziatische ooglid chirurgie, met name dubbele ooglid chirurgie, is een veelgevraagde procedure onder mensen van Aziatische afkomst. Het doel is om een goed gedefinieerde bovenste ooglidplooi te creëren, de oogsymmetrie te verbeteren en meer mogelijkheden te bieden voor het aanbrengen van make-up.
 12. Kosten van een ooglidcorrectie: De kosten van een ooglidcorrectie kunnen variëren, afhankelijk van factoren zoals de expertise van de chirurg, de locatie en de omvang van de ingreep. Het is belangrijk om meerdere chirurgen te raadplegen, kostenramingen te verkrijgen en de algehele waarde en kwaliteit van de zorg in overweging te nemen bij het nemen van een beslissing.
 13. Ooglidcorrectie voor en na: Om de resultaten te optimaliseren en een soepel herstel te garanderen, moeten patiënten de preoperatieve instructies van hun chirurg volgen. Na de operatie zijn een goede wondverzorging, bescherming van de ogen tegen zonlicht en het bijwonen van geplande vervolgafspraken essentieel voor een optimale genezing.
 14. Hersteltijd ooglidcorrectie: De meeste patiënten kunnen binnen een week na de ooglidcorrectie hun normale dagelijkse activiteiten hervatten. Het kan echter enkele weken duren voordat de zwelling en blauwe plekken volledig zijn verdwenen. De uiteindelijke resultaten worden duidelijk naarmate de incisielijnen vervagen en de oogleden zich in hun nieuwe contouren nestelen, wat enkele maanden tot een jaar kan duren.
 15. Complicaties van ooglid chirurgie: Hoewel complicaties zeldzaam zijn, kunnen ze voorkomen. Deze kunnen onder meer een infectie, hematoom, de noodzaak van een revisieoperatie of onbevredigende esthetische resultaten zijn. Het is essentieel om een ervaren chirurg te kiezen om deze risico’s te minimaliseren.
 16. Littekens bij ooglid chirurgie: Littekens zijn onvermijdelijk bij ooglid chirurgie, maar ervaren chirurgen verbergen de incisies zorgvuldig in natuurlijke plooien om de zichtbaarheid ervan te minimaliseren. Na verloop van tijd vervagen littekens doorgaans en worden ze minder opvallend.
 17. Ooglidcorrectie voor specifieke problemen: Ooglidcorrecties kunnen verschillende specifieke problemen effectief aanpakken, waaronder hangende oogleden, ogen met een kap, wallen onder de ogen en rimpels. Chirurgen stemmen de procedure af op de individuele behoeften en bereiken de gewenste esthetische resultaten.
 18. Mislukte bovenooglidchirurgie: Hoewel dit zelden voorkomt, kunnen zich gevallen van onbevredigende of mislukte bovenooglidchirurgie voordoen. Het kiezen van een gekwalificeerde en ervaren chirurg vermindert het risico op complicaties aanzienlijk en zorgt voor een succesvol resultaat.

Conclusie: Ooglid chirurgie, of blepharoplastiek, biedt individuen de mogelijkheid om het uiterlijk van hun oogleden te verbeteren en specifieke zorgen aan te pakken. Of het nu gaat om verjonging van de bovenste of onderste oogleden, het creëren van een dubbel ooglid, of het corrigeren van ptosis, deze ingreep kan esthetische verbeteringen bieden en het zelfvertrouwen vergroten. Het begrijpen van de betrokken procedures, het herstelproces, risico’s, voordelen en kostenoverwegingen is cruciaal voor het nemen van geïnformeerde beslissingen. Raadpleging van een ervaren chirurg is essentieel om een veilig en succesvol resultaat te garanderen. Ooglidchirurgie kan individuen helpen om een jeugdiger en verfrist uiterlijk van de oogleden te bereiken, wat resulteert in een verjongde uitstraling.

otoplastiek chirurgie istanbul turkije
Plaatjesrijk Plasma PRP istanbul turkije
facelift chirurgie kosten istanbul turkije dixi
chin surgery cost in turkey