dixi health logo n
plastic surgery price and cost
Kickstart uwgezondheidsreis in Istanbul!..

Plaatjesrijk Plasma (PRP) Behandeling in Turkije

Plaatjesrijk Plasma huidbehandeling is een medische procedure die is ontworpen om de productie van collageen en elastine in de huid te verbeteren. Deze cosmetische methode richt zich op verschillende tekenen van veroudering zoals rimpels, zonschade, lijnen, vergrote poriën, pigmentatieproblemen en een doffe huid. Door bloedplaatjes afkomstig van uw eigen bloed in de huid te introduceren, revitaliseert het uw teint en geeft het een wenselijke jeugdige uitstraling. Bekend als het ‘vampiergezicht’ binnen de cosmetische sfeer, maakt dit proces gebruik van de groeifactor-eiwitten die aanwezig zijn in bloedplaatjes om huidregeneratie aan te moedigen en een soepele, jeugdige uitstraling te herstellen.

Plaatjesrijk Plasma (PRP)-behandelingen hebben een belangrijke positie in de esthetische industrie omdat ze veilig en snel zijn. Ze dragen aanzienlijk bij aan de marktgroei van de esthetische behandelingenindustrie. Turkije is een van de grootste markten in de wereldwijde esthetische industrie en biedt een breed scala aan geavanceerde PRP-behandelingen voor huidverjonging. Hier is alles wat u moet weten over PRP-behandelingen en hoe u ze in Turkije kunt krijgen.

Plaatjesrijk Plasma is een esthetische behandeling die op verschillende aspecten van uw huid werkt om deze er jong en gezond uit te laten zien. Het richt zich specifiek op tekenen van veroudering zoals rimpels, kraaienpootjes, donkere kringen, fijne lijntjes, pigmentatie, grote poriën en meer. Het is een minimaal invasieve cosmetische techniek waarbij uw bloedplaatjesrijk plasma uit uw bloed in de huid wordt geïnjecteerd. De groeiproteïnen in het bloed stimuleren de productie van collageen en elastine in de huid.

Plaatjesrijk Plasma Behandeling : Diverse Behandelingen met de Kracht van Trombocytenrijk Plasma Benutten

Plaatjesrijk Plasma Behandeling, ook bekend als trombocytenrijk plasma-therapie, is een geavanceerde medische behandeling die gebruik maakt van de helende eigenschappen van trombocytenrijk plasma om weefselregeneratie te bevorderen en het natuurlijke genezingsproces van het lichaam te versnellen. Deze innovatieve techniek heeft de laatste jaren aan populariteit gewonnen vanwege de brede toepassingen, waaronder haarherstel, gezichtsverjonging, gewrichtspijnbeheer en meer.

Een van de belangrijkste voordelen van Plaatjesrijk Plasma Behandeling is de veelzijdigheid ervan. PRP-injecties kunnen effectief worden gebruikt om verschillende aandoeningen en problemen te behandelen. Laten we enkele veelvoorkomende toepassingen van PRP-therapie verkennen:

PRP Haarherstel: PRP-therapie heeft veelbelovende resultaten laten zien bij het stimuleren van haargroei en het verbeteren van de haardichtheid voor mensen die haarverlies of verdunning ervaren. De groeifactoren aanwezig in trombocytenrijk plasma helpen haarfollikels te voeden en bevorderen zo een gezondere haargroei.

PRP Gezichtsverjonging: Door gebruik te maken van de regeneratieve eigenschappen van trombocytenrijk plasma, kunnen PRP-gezichtsbehandelingen de teint en textuur van de huid verbeteren, fijne lijntjes en rimpels verminderen en de algehele huidverjonging bevorderen. De groeifactoren in PRP stimuleren de productie van collageen, resulterend in een stevigere, jeugdigere uitstraling van de huid.

PRP voor Gewrichtspijn: PRP-injecties worden effectief gebruikt om gewrichtspijn veroorzaakt door aandoeningen zoals osteoartritis te verlichten. De groeifactoren in PRP helpen ontstekingen te verminderen en weefselherstel te bevorderen, wat langdurige verlichting biedt voor mensen die last hebben van gewrichtsklachten.

PRP voor Sportblessures: Sporters wenden zich vaak tot PRP-therapie om het genezingsproces van blessures veroorzaakt door sport te versnellen. Of het nu gaat om peesontsteking, spierblessures of zelfs aandoeningen zoals fasciitis plantaris, PRP-injecties kunnen helpen bij het versnellen van het herstel en het bevorderen van weefselregeneratie.

PRP voor Huidverjonging: Naast gezichtsverjonging kan PRP-therapie gunstig zijn voor het verbeteren van verschillende huidaandoeningen. Het is gebruikt om acne littekens, hyperpigmentatie en andere dermatologische problemen aan te pakken. De groeifactoren in PRP stimuleren de productie van collageen en elastine, wat helpt bij het verbeteren van de algehele textuur en uitstraling van de huid.

Het Plaatjesrijk Plasma Behandeling omvat meestal enkele eenvoudige stappen. Ten eerste wordt een kleine hoeveelheid bloed afgenomen bij de patiënt. Het bloedmonster wordt vervolgens gesponnen in een centrifuge om het trombocytenrijk plasma te scheiden van andere bloedcomponenten. Zodra de PRP is bereid, wordt het voorzichtig geïnjecteerd in het doelgebied, zoals de hoofdhuid, het gezicht of de gewrichten, afhankelijk van het behandeldoel.

Bij het overwegen van Plaatjesrijk Plasma (PRP) is het essentieel om op de bijbehorende kosten te letten. De prijs van PRP-behandeling kan variëren afhankelijk van factoren zoals de locatie, kliniek en specifiek behandelplan. Raadpleeg een gekwalificeerde medische professional om het proces in detail te begrijpen en een nauwkeurige kostenraming te krijgen.

Net als bij elke medische ingreep brengt PRP-therapie mogelijke voordelen met zich mee, evenals risico’s. Hoewel PRP-injecties over het algemeen als veilig worden beschouwd, kunnen sommige mensen milde bijwerkingen ervaren zoals tijdelijke zwelling of blauwe plekken op de injectieplaats. Het is cruciaal om mogelijke risico’s en complicaties met uw zorgverlener te bespreken voordat u doorgaat met de PRP-behandeling.

PRP-therapie heeft veelbelovende resultaten laten zien in verschillende toepassingen op het gebied van huidverzorging. De groeifactoren en cytokines aanwezig in trombocytenrijk plasma helpen celvernieuwing, collageensynthese en weefselregeneratie te stimuleren, waardoor de huid gezonder en levendiger wordt.

In samenvatting biedt PRP-therapie een veelzijdige en effectieve behandeloptie voor verschillende aandoeningen en zorgen. Of het nu gaat om haarherstel, gezichtsverjonging, pijnmanagement of huidaandoeningen, PRP-injecties maken gebruik van de kracht van bloedplaatjesrijk plasma om genezing te stimuleren en de algehele gezondheid te verbeteren. Het begrijpen van hoe PRP-behandeling werkt, de voordelen, kosten en mogelijke risico’s zal u helpen een geïnformeerde beslissing te nemen en de potentiële voordelen van deze innovatieve therapie te verkennen.

Plaatjesrijk Plasma Behandeling (PRP)  Therapie Een uitgebreide gids voor de voordelen en toepassingen ervan in Turkije

Bloedplaatjesrijk plasma (PRP) is een geavanceerde medische behandeling die de afgelopen jaren aan populariteit heeft gewonnen vanwege zijn regeneratieve mogelijkheden. PRP-therapie omvat het nemen van een klein monster van het eigen bloed van de patiënt, het verwerken ervan om de bloedplaatjes te extraheren, en vervolgens het injecteren van het bloedplaatjesrijke plasma terug in het lichaam van de patiënt op de plaats van letsel of beschadiging. Deze procedure bevordert genezing en regeneratie van weefsels en cellen, waardoor het een effectieve behandeling is voor verschillende aandoeningen.

Een van de meest voorkomende toepassingen van PRP-therapie is voor huidverjonging. Behandeling met bloedplaatjesrijk plasma kan het uiterlijk van de huid verbeteren door de groei van collageen en elastine te stimuleren, resulterend in een gladdere en stevigere huid. De voordelen van PRP voor huidverjonging zijn talrijk, waaronder het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, het verbeteren van de huidtextuur en -toon, en het bevorderen van de algehele huidgezondheid.

In samenvatting biedt Plaatjesrijk Plasma Behandeling een veelzijdige en effectieve behandeloptie voor verschillende aandoeningen en zorgen. Of het nu gaat om haarherstel, gezichtsverjonging, pijnmanagement of huidaandoeningen, PRP-injecties maken gebruik van de kracht van bloedplaatjesrijk plasma om genezing te stimuleren en de algehele gezondheid te verbeteren. Het begrijpen van hoe PRP-behandeling werkt, de voordelen, kosten en mogelijke risico’s zal u helpen een geïnformeerde beslissing te nemen en de potentiële voordelen van deze innovatieve therapie te verkennen.

Plaatjesrijk Plasma (PRP) Behandeling  : Een uitgebreide gids voor de voordelen en toepassingen ervan in Turkije

Plaatjesrijk Plasma (PRP)  is een geavanceerde medische behandeling die de afgelopen jaren aan populariteit heeft gewonnen vanwege zijn regeneratieve mogelijkheden. PRP-therapie omvat het nemen van een klein monster van het eigen bloed van de patiënt, het verwerken ervan om de bloedplaatjes te extraheren, en vervolgens het injecteren van het bloedplaatjesrijke plasma terug in het lichaam van de patiënt op de plaats van letsel of beschadiging. Deze procedure bevordert genezing en regeneratie van weefsels en cellen, waardoor het een effectieve behandeling is voor verschillende aandoeningen.

Een van de meest voorkomende toepassingen van PRP-therapie is voor huidverjonging. Behandeling met bloedplaatjesrijk plasma kan het uiterlijk van de huid verbeteren door de groei van collageen en elastine te stimuleren, resulterend in een gladdere en stevigere huid. De voordelen van PRP voor huidverjonging zijn talrijk, waaronder het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, het verbeteren van de huidtextuur en -toon, en het bevorderen van de algehele huidgezondheid.

PRP-behandeling is een snel proces dat inhoudt dat uw bloed wordt afgetapt, verfijnd wordt voor groeifactoren en in de huid wordt geïnjecteerd. De groeistoffen in het bloed worden gescheiden en geïnjecteerd, wat leidt tot verbeterde productie van collageen en elastine. Verhoogde productie van collageen in de huid leidt tot strakkere, meer gehydrateerde en stralende huid.

PRP is een snelle esthetische procedure die enkele eenvoudige stappen vereist. Zo wordt een PRP huidverjongingsprocedure uitgevoerd:

 1. Topische anesthesie
 2. Bloedafname
 3. PRP-activatie
 4. Microneedling/injectie

Topische Anesthesie: De eerste stap bij een PRP-huidbehandeling is het verdoven van het gezicht. Er wordt een milde plaatselijke verdovende crème aangebracht om het gezicht te verdoven en de patiënt op zijn gemak te stellen tijdens de behandeling.

Bloedafname: Er wordt een kleine hoeveelheid bloed (ongeveer 10 ml tot 30 ml) afgenomen uit uw arm en in een PRP-centrifuge geplaatst.

PRP-activatie: Het bloed wordt vervolgens gedurende ongeveer 8-10 minuten rondgeslingerd in de centrifuge. De groeifactoren of rijke bloedplaatjes in het bloed worden tijdens dit proces gescheiden.

Microneedling/Injectie: De groeifactoren (eiwitten) of rijke bloedplaatjes worden vervolgens via microneedling of een spuit in de huid geïnjecteerd. Een microneedle injecteert de oplossing op cellulair niveau van de huid om de productie van collageen te stimuleren.

PRP huidverjonging werkt door het injecteren van rijke bloedplaatjes (proteïnen) die uit je bloed worden geëxtraheerd in de huid. De bloedplaatjes worden geïnjecteerd via een spuit of een microneedling-apparaat. De groeifactoren in de bloedplaatjes bevorderen genezing en stimuleren de productie van collageen en elastine. Dit proces leidt tot een soepele, zachte, gehydrateerde en over het algemeen jeugdige huid.

Plaatjesrijk Plasma PRP istanbul turkije
art face
prp beforeprp after

Wat zijn de voordelen van een Plaatjesrijk Plasma (PRP) Behandeling?

De meesten van ons dromen van een stralend en vlekkeloos gezicht. PRP huidverjongingsbehandeling zit vol voordelen voor je huid. Hier zijn de top 5 voordelen van PRP-behandeling voor je gezicht:

 1. Het dringt door in de cellulaire structuur van de huid om genezing en huidregeneratie te bevorderen. Na verloop van tijd zul je een egale teint en een stralende teint zien.
 2. Het geeft je gezicht de broodnodige glans door het vocht in je huid vast te houden.
 3. Het stimuleert de productie van collageen en elastine in de huid, waardoor deze veel soepeler en zachter wordt.
 4. Je ziet er jaren jonger uit dan je leeftijd en krijgt veel complimenten over je huid.
 5. Je vertraagt het verouderingsproces van je huid.

De gemiddelde kosten van Plaatjesrijk Plasma (PRP) Behandeling liggen tussen de $3000 en $8000 inclusief 4 sessies. PRP voor het gebied onder de ogen kost $500 tot $1,500 en PRP voor nek en decolleté kost $1000 tot $3000 voor 4 sessies. Turkije biedt in vergelijking kosten die 50% tot 60% lager zijn dan andere landen. Een volledige PRP huidverjongingsbehandeling kost tussen de $200 en $1,500.

Plaatjesrijk Plasma (PRP) Behandeling is een anti-verouderingsbehandeling die verschillende huidproblemen aanpakt. De behandeling is geschikt voor iedereen die worstelt met de volgende huidproblemen:

 1. Je huid ziet er dof, vlekkerig en vermoeid uit.
 2. Je bent in de twintig, dertig of veertig en hebt een droge, gepigmenteerde en vochtarme huid.
 3. Je hebt fijne lijntjes en rimpels in verschillende delen van het gezicht.
 4. Je gebied onder de ogen is donker, vlekkerig en uitgedroogd.
 5. Je hebt een ongelijkmatige teint en een slechte huidtextuur.
 6. U bent niet tevreden met hoe uw huid eruit ziet en u wilt graag een verjongde gezichtsuitstraling.

Welk ziekenhuis of kliniek is het beste voor gezichts chirurgie in Turkije?

Turkije is een van ’s werelds meest gerenommeerde medische toerismehubs. Met een robuuste en goed gestructureerde gezondheidsinfrastructuur biedt het land een enorme reeks ziekenhuizen en klinieken voor plastische chirurgie aan het gezicht. De meest populaire en ervaren ziekenhuizen in metropolen zoals Istanbul zijn onder andere Medistanbul Hospital, Maltepe University Hospital, Istanbul Cerrahi Hospital, Istinye University Medical Park en vele anderen.

Turkije staat wereldwijd bekend om zijn bloeiende gezondheidszorgsector. Veiligheid van patiënten is een van de belangrijkste aspecten voor Turkije en er worden dienovereenkomstig maatregelen genomen. Hier zijn de belangrijkste redenen waarom Turkije als veilig wordt beschouwd voor cosmetische ingrepen:

Strikte Regelgeving: De veiligheidsaspecten hebben een hoge prioriteit en worden nauwlettend gecontroleerd door het Turkse Ministerie van Gezondheid. Ziekenhuizen en klinieken moeten zich houden aan de regelgeving die door het ministerie is vastgesteld voor het uitvoeren van medisch toerisme. Voor meer details kunt u de officiële website van het ministerie bezoeken.

Robuuste Gezondheidsinfrastructuur: Turkije is een van de weinige landen met een robuuste gezondheidsinfrastructuur die speciaal is ontworpen voor medisch toerisme. Er wordt zwaar geïnvesteerd in geavanceerde en nieuwste apparatuur om ervoor te zorgen dat buitenlanders de beste medische diensten krijgen.

Gekwalificeerde Artsen: Chirurgen in Turkije moeten voldoen aan de strenge criteria die door het Ministerie van Gezondheid zijn vastgesteld om legaal te kunnen opereren. Specialisatie en certificeringen op medisch gebied zijn noodzakelijk voordat men een medisch bedrijf start. Daarom ondergaan artsen een intensieve training en behalen ze meerdere certificeringen voordat ze hun diensten aanbieden op het gebied van de geneeskunde.

Turkije is een van ’s werelds meest prominente hubs voor medisch toerisme. Hier zijn de top 5 redenen waarom u Turkije zou moeten kiezen voor uw medische behoeften:

Geavanceerde Gezondheidsfaciliteiten: Turkije heeft een robuuste en goed gevestigde gezondheidsinfrastructuur. Internationale standaardtechnologie en -apparatuur zijn aanwezig om de veiligheid en het welzijn van de patiënt te waarborgen.

Betaalbare Prijzen: De kosten van medische ingrepen zijn aanzienlijk lager in Turkije, tot wel 80%, vergeleken met die in andere landen. Patiënten ontvangen internationale standaard medische hulp gedurende hun behandeling in een economische koststructuur.

Vakantiebestemming: Turkije is een ideale bestemming voor reisliefhebbers, met een schat aan cultureel erfgoed en een breed scala aan toeristische activiteiten. U ontvangt niet alleen eersteklas medische faciliteiten, maar kunt ook een nieuw land verkennen.

Coöperatief Personeel: Medisch toerisme is een van de top specialiteiten van Turkije en elk jaar bezoeken duizenden buitenlanders het land voor medische diensten. Het personeel in de medische sector is getraind om patiënten een comfortabele en probleemloze ervaring te bieden gedurende hun verblijf.

prp treatment in istanbul

Hoe lang blijven de resultaten van Plaatjesrijk Plasma (PRP) Behandeling behouden?

PRP huidbehandelingen werken voor iedereen anders. Voor sommige mensen blijven de resultaten maandenlang behouden, terwijl ze voor anderen slechts enkele weken duren. Gemiddeld blijven PRP huidbehandelingen ergens tussen de 6 maanden en een jaar behouden. Het is geen permanente ingreep en herapplicatie is nodig na enkele maanden.

PRP-behandeling is een veilige en weinig risicovolle procedure. Het is echter belangrijk om een gekwalificeerde en ervaren estheticus te kiezen om eventuele ongelukken of complicaties te vermijden.

Plaatjesrijk Plasma (PRP) Behandeling is een esthetische behandeling met een laag risico en een lage kans op grote complicaties in de toekomst. Hier zijn de risico’s die zeer zelden voorkomen:

 1. Allergische reacties: Soms ontwikkelen patiënten een bijwerking op de geïnjecteerde bloedplaatjes. Het kan ontstekingen, zwellingen of roodheid veroorzaken.
 2. Infectie: In zeer zeldzame gevallen kunnen lokale infecties optreden die kunnen worden behandeld met antibiotica.
 3. Zenuwbeschadiging: In zeldzame situaties kan zenuwbeschadiging of weefselschade optreden. Het gebeurt meestal vanwege de onervarenheid van een arts, dus het is belangrijk om een ervaren en gekwalificeerde arts te kiezen.
 4. Zwellingen en littekens: Er kunnen ook zichtbare en langdurige zwellingen en littekens optreden. In dergelijke gevallen is het belangrijk om onmiddellijk contact op te nemen met uw arts om het onderliggende probleem onmiddellijk aan te pakken.

Uw welzijn is een onschatbaar bezit dat u nooit als vanzelfsprekend moet beschouwen. Istanbul herbergt een breed scala aan klinieken en ziekenhuizen die bekend staan om hun expertise op het gebied van bariatrische chirurgie. Duizenden patiënten ondergaan hier transformatieve bariatrische ingrepen en vertrekken met een gevoel van ontgrendelde zelfvertrouwen. Als u ook weer op het gezonde pad wilt komen en uw zelfvertrouwen terug wilt winnen, is Istanbul de plek waar het allemaal kan gebeuren!

PRP behandeling in Istanbul

Chirurgie en behandelingskosten in Istanbul Turkije prijs

Hoe krijg je Plaatjesrijk Plasma (PRP) Behandeling in Turkije?

Plaatjesrijk Plasma (PRP) Behandeling krijgen in Turkije is een poliklinische procedure die niet vereist dat de patiënt dagenlang in het ziekenhuis blijft. De hersteltijd is minimaal en duurt maximaal 1-2 uur. Hier is alles wat je moet weten over hoe je deze procedure in Turkije kunt krijgen.

Stap 1: Neem contact op met onze vertegenwoordiger en deel uw gegevens

De eerste stap om het proces te starten is om contact met ons op te nemen en uw informatie te delen. Een van onze vertegenwoordigers zal uw gegevens noteren, inclusief uw medische geschiedenis en uw contactgegevens. Hier zijn de tests waar onze artsen om zullen vragen:

 1. Een compleet bloedprofiel
 2. Volledig medisch onderzoek

Stap 2: Reizen naar Turkije en opname in het ziekenhuis

Nadat u de medische keuring door onze artsen heeft doorstaan, kunnen we uw vlucht naar Turkije regelen en uw reisplan opstellen.

Het maakt niet uit op welke luchthaven u landt, we zullen daar zijn om u op te halen en u naar het hotel te begeleiden.

We regelen ook uw hoteltransfers om ervoor te zorgen dat u tijdens uw reis goed wordt verzorgd.

Stap 3: Vooroperatieve controle

Zodra u bij het hotel aankomt, zullen onze artsen u verwelkomen en voorbereiden op bepaalde tests. De volgende tests zullen worden uitgevoerd vóór de operatie:

 1. Volledig bloedbeeld (CBC)
 2. Coagulatiestudies (PT/PTT)
 3. Röntgenfoto’s
 4. CT-scan
 5. Urineonderzoek

Stap 4: Chirurgische ingreep

Nadat de artsen tevreden zijn met uw testresultaten, wordt uw behandeling afgerond. Voor esthetische ingrepen worden de volgende stappen genomen:

Anesthesie: Eerst wordt er een gezichtsverdovende crème aangebracht op de behandelingsgebieden. Het verdooft tijdelijk het gezicht zodat patiënten geen pijn voelen.

Bloedafname: Er wordt een kleine hoeveelheid bloed uit uw arm genomen. Het wordt verzameld en enkele minuten in een centrifuge machine gesponnen.

Bloedplaatjesverzameling: De groeifactoren of eiwitrijke bloedplaatjes worden gescheiden van de witte en rode bloedcellen.

Seruminjectie: De bloedplaatjes worden met een spuit of een microneedle-apparaat in de huid geïnjecteerd.

Stap 5: Herstel

Na de ingreep moet u mogelijk een paar uur in de kliniek of het ziekenhuis blijven om uw toestand te controleren.

Dit is slechts een preventieve maatregel om ervoor te zorgen dat u goed herstelt. Mogelijk moet u na een week uw arts bezoeken voor een controle.

Stap 6: Hotel Transfer

Zodra u groen licht krijgt van uw arts, zullen we u overbrengen naar uw aangewezen hotel. Het hotel biedt een breed scala aan voorzieningen en luxe om ervoor te zorgen dat u comfortabel bent tijdens uw verblijf.

Allesomvattende pakketten bevatten welke diensten?

Onze all-inclusive pakketten omvatten alle hieronder vermelde diensten:

 1. Voorbereidende tests
 2. Anesthesieonderzoek
 3. Eerste onderzoek
 4. PRP-behandeling
 5. Algemene anesthesie of lokale anesthesie
 6. Onderzoeken na de procedure
 7. VIP-hotel- en ziekenhuistransfers
 8. 3-5 dagen hotelaccommodatie

Waarom zou u voor Turkije moeten kiezen voor Plaatjesrijk Plasma (PRP) Behandeling?

Turkije is een van ’s werelds toonaangevende centra voor medisch toerisme. Hier zijn de top 5 redenen om Turkije te kiezen voor uw medische behoeften:

Geavanceerde gezondheidszorgfaciliteiten: Turkije beschikt over een robuuste gezondheidsinfrastructuur, waarbij de veiligheid en het welzijn van de patiënt worden gegarandeerd met behulp van ultramoderne technologie en apparatuur die voldoen aan internationale normen.

Betaalbare prijzen: De kosten van medische ingrepen in Turkije liggen tot 80% lager in vergelijking met andere landen. Patiënten krijgen medische hulp volgens internationale normen met een economische kostenstructuur gedurende hun behandelingen.

Vakantiebestemming: Turkije is een ideale bestemming voor reizigers met zijn rijke culturele erfgoed en diverse toeristische activiteiten. Niet alleen heb je toegang tot eersteklas medische faciliteiten, maar je krijgt ook de kans om een nieuw land te verkennen.

Samenwerkend personeel: Gezondheidstoerisme is een van de belangrijkste specialiteiten van Turkije, waarbij duizenden buitenlandse bezoekers elk jaar worden aangetrokken voor medische diensten. Het personeel in de medische sector is getraind om patiënten een comfortabele en naadloze ervaring te bieden tijdens hun verblijf.

Kies DixiHealth voor al uw gezondheidsbehoeften!

Als u op zoek bent naar de beste medische faciliteiten in Turkije, laten wij u graag deskundige chirurgen en eersteklas diensten vinden in het hele land. We zijn slechts een telefoontje verwijderd, klaar om al uw medische en esthetische behoeften aan te pakken.

doctor patient FAQ dixi health

Veelgestelde vragen over Plaatjesrijk Plasma (PRP) Behandeling

Hier zijn enkele veelvoorkomende vragen over Plaatjesrijk Plasma (PRP) Behandeling:

PRP is geen permanente behandeling en moet elke paar maanden opnieuw worden toegepast.

PRP een kleine procedure die geen pijn veroorzaakt bij de patiënt. Het veroorzaakt alleen een zeker niveau van ongemak dat geminimaliseerd wordt met behulp van verdovende crèmes.

PRP versnelt het huidregeneratieproces en vervaagt acne littekens of donkere vlekken veroorzaakt door zonneschade.

PRP is een esthetische behandeling die wordt uitgevoerd met een spuit of een microneedle-apparaat. Een microneedle is een apparaat met meerdere kleine naalden die de huid prikken om huidregeneratie te stimuleren.

PRP-behandeling is een effectieve behandeling voor donkere kringen, wallen onder de ogen en rimpels. Het bevordert de bloedcirculatie en collageenproductie onder de ogen, waardoor het een gladdere en strakkere uitstraling krijgt

PRP-behandeling laat meestal na enkele dagen resultaten zien omdat de huid regenereert. Het proces van huidvernieuwing gaat maanden na de procedure door en geeft u een stralende teint. Patiënten moeten minstens 4 sessies voltooien om uitzonderlijke resultaten te zien.

PRP huidverjonging heeft minstens 4 tot 6 sessies nodig om zichtbare en langduriger resultaten te zien.

Dubbele Kin
Borstvergroting
Braziliaanse Billift
canthoplastie chirurgie Turkije Istanbul