dixi health logo n
dental implant istanbul turkey cost
Kickstart uwgezondheidsreis in Istanbul!..

Hollywood Glimlach Istanbul - Turkije

Hollywood Glimlach,  vernoemd naar de esthetisch opvallende en levendige glimlachen van Hollywood acteurs, is een uitgebreide cosmetische tandheelkundige ingreep die is ontworpen om de uitstraling van iemands glimlach te verbeteren. Deze behandeling kan een reeks tandheelkundige ingrepen omvatten zoals tanden bleken, facings, tandkronen en soms zelfs orthodontisch werk om een ​​heldere, symmetrische en visueel aantrekkelijke glimlach te bereiken.

Volgens een rapport van Fortune Business Insights bedroeg de wereldwijde marktomvang voor cosmetische tandheelkunde—wat behandelingen zoals de Hollywood Smile omvat—USD 23,02 miljard in 2018 en wordt verwacht USD 43,06 miljard te bereiken tegen 2026, met een samengestelde jaarlijkse groeivoet (CAGR) van 8,0%. De markt wordt verwacht tegen 2026 USD 43,06 miljard te bereiken, met een CAGR van 8,0% over de prognoseperiode.

Hollywood Glimlach, algemeen bekend als de ‘celebrity glimlach’ of ‘perfecte glimlach’, is een trend in cosmetische tandheelkunde die tot doel heeft een foutloze, esthetisch aangename glimlach te bereiken, vergelijkbaar met die vaak gezien bij Hollywood-beroemdheden. De Hollywood glimlach omvat procedures zoals tanden bleken, facings en orthodontische behandelingen om de kleur, vorm en uitlijning van de tanden te verbeteren. Ook de vorm van de lippen en het tandvlees zijn belangrijk voor de Hollywood Glimlach.

Cosmetische tandheelkunde is de laatste jaren steeds populairder geworden, waarbij veel mensen streven naar het verbeteren van hun glimlach en het vergroten van hun zelfvertrouwen. Van facings tot tanden bleken, er zijn verschillende cosmetische tandheelkundige ingrepen beschikbaar om de uitstraling van uw tanden te verbeteren.

Een populaire optie is tandimplantaten, die kunnen worden gebruikt om ontbrekende tanden te vervangen en het algehele uiterlijk van uw glimlach te verbeteren. Deze implantaten zijn ontworpen om eruit te zien en aan te voelen als natuurlijke tanden en bieden een langdurige oplossing voor degenen die hun glimlach willen herstellen.

Een andere veelvoorkomende cosmetische ingreep is tanden rechtzetten, wat kan worden bereikt met orthodontische behandelingen zoals beugels of transparante aligners. Deze behandelingen kunnen helpen bij het corrigeren van problemen zoals overbevolking of verkeerde uitlijning, resulterend in een meer gelijkmatige en aantrekkelijke glimlach.

Tanden contouren is een andere optie voor degenen die de vorm en het uiterlijk van hun tanden willen verbeteren. Bij deze procedure worden de tanden hervormd om een meer esthetisch aangename uitstraling te creëren, vaak door middel van tandheelkundige binding en contouren.

Voor degenen die op zoek zijn naar een complete glimlachmake-over, kunnen porseleinen kronen en facings een goede optie zijn. Deze dunne schelpen worden over de voorkant van de tanden geplaatst om hun uiterlijk te verbeteren en kunnen worden gebruikt om een ​​verscheidenheid aan problemen aan te pakken, zoals verkleuring, chips en spleten.

Tandvlees hervormen en cosmetische bonding zijn ook populaire opties voor degenen die hun glimlach willen verbeteren. Tandvlees hervormen kan helpen om een meer symmetrische en gebalanceerde uitstraling te creëren, terwijl bonding kan worden gebruikt om openingen op te vullen of kleine onvolkomenheden te corrigeren.

Natuurlijk brengt elke cosmetische tandheelkundige ingreep kosten met zich mee. Factoren zoals het type behandeling en de locatie kunnen van invloed zijn op de algehele kosten van de ingreep. Het is belangrijk om onderzoek te doen en met uw tandarts te praten om de beste aanpak voor uw individuele behoeften en budget te bepalen.

Voor degenen die een Hollywood glimlach willen, zijn er zowel in eigen land als in het buitenland opties beschikbaar. Turkije en Istanbul zijn met name populaire bestemmingen geworden voor mensen die cosmetische tandheelkundige ingrepen zoeken vanwege hun hoogwaardige zorg en meer betaalbare prijzen.

Al met al kan cosmetische tandheelkunde een geweldige manier zijn om uw glimlach te verbeteren en uw zelfvertrouwen te vergroten. Met een breed scala aan opties beschikbaar, is het belangrijk om met uw tandarts te praten om de beste aanpak voor uw individuele behoeften te bepalen.

3D Hollywood Glimlach is het gebruik van driedimensionale technologie om een op maat gemaakte Hollywood glimlach te creëren. Deze techniek maakt gebruik van 3D-beeldvorming om een nauwkeurige analyse te produceren van de gezichtskenmerken, tandvleeslijn en tandstructuur van de patiënt. Met behulp van deze technologie kunnen tandartsen de ideale glimlach ontwerpen en simuleren, rekening houdend met de unieke gezichtskenmerken van de individu.

Hollwood Glimlach is geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar die klaagt over vergeling, onregelmatigheden of gaten in de kleur van de tanden en een mooiere glimlach wil. Of je nu op zoek bent naar een complete glimlach make-over of de verwijdering van specifieke gebitsimperfecties, Hollywood Glimlach is de keuze voor wie op zoek is naar een stralende en harmonieuze glimlach. De aanpasbaarheid van de Hollywood Glimlach procedure is geschikt voor een breed scala van personen die hun gebit willen transformeren en hun zelfvertrouwen willen vergroten.

Hollywood Glimlach istanbul turkije
art face
hollywood smile beforehollywood smile after

Hoe wordt een Hollywood Glimlach gedaan?

Voordat de Hollywood glimlach wordt gemaakt, onderzoekt de tandarts de mondelinge structuur van het individu. In dit proces worden de structuur van de tanden, het uiterlijk van het tandvlees en de lipstructuur geanalyseerd.

Na de analyse wordt bepaald welke procedures het individu nodig heeft en worden bepaalde technieken toegepast.

Er zijn bepaalde behandel methoden voor de Hollywood glimlach, deze kunnen zijn; porseleinbehandeling, orthodontische ingrepen, composiet behandelingen, tanden bleken, tandvleesbehandeling, keramische coating, plaatsing van implantaten, zirkoniumcoating en lipvulling. Röntgenfoto’s en digitale technologieën worden gebruikt om de patiënt te laten zien wat het resultaat zal zijn.

Wat zijn de kenmerken van een Hollywood Glimlach?

Enkele kenmerken van de Hollywood glimlach zijn als volgt:

Hollywood glimlach vereist helder en gelijkmatig gekleurde tanden. Tandenbleek behandelingen, facings of kronen worden vaak gebruikt om een consistente en oogverblindend witte tint te bereiken.

Rechte en goed uitgelijnde tanden zijn het handelsmerk van de Hollywood Glimlach. Beugels of transparante aligners kunnen worden gebruikt om de tanden uit te lijnen.

De Hollywood Glimlach is symmetrisch, de tanden en andere gezichtskenmerken moeten perfect bij elkaar passen.

Ditgenoemde tanden zijn zeer belangrijk voor de Hollywood Glimlach. Ze dragen bij aan een natuurlijke en aantrekkelijke glimlach.

Gezond Tandvlees

Gezond en goed gevormd tandvlees is essentieel voor een Hollywood glimlach. Terugtrekkend tandvlees of overmatig uitziend tandvlees zouden geen gevolg mogen zijn van deze behandeling.

Geen Zichtbare Gebreken

Een Hollywood Smile Heeft Geen Zichtbare Gebreken Zoals Barstjes of Vlekken.

Natuurlijk Ogende Restauraties

Als er restauraties zoals facings, kronen of implantaten worden gebruikt, moeten deze er natuurlijk uitzien.

Een Brede Glimlach

Een brede glimlach wordt aangenomen, vergelijkbaar met de glimlach van Hollywoodsterren.

hollywood smile istanbul turkey cost
hollywood smile julia roberts

Hoeveel kost Hollywood Glimlach?

Het kosten van een Hollywood glimlach kan variëren afhankelijk van de locatie, de tandarts, het aantal tanden dat moet worden behandeld en de gebruikte materialen. Gemiddeld liggen de kosten in de VS tussen de 3000 en 5000 dollar.

Turkije herbergt tandheelkundige klinieken die zeer geavanceerde technologieën gebruiken bij de toepassing van de Hollywood glimlach en trekt de aandacht met betaalbare prijzen. Je kunt altijd de beste service vinden voor de toepassing van de Hollywood glimlach van begin tot eind en daarna in Turkije. De kosten van de Hollywood glimlach in Turkije beginnen vanaf 1.700 dollar en kunnen toenemen, afhankelijk van de verscheidenheid aan benodigde procedures. Kiezen voor een cultureel rijke stad zoals Istanbul voor de Hollywood-glimlach procedure stelt je ook in staat om een aangename tijd te hebben na je behandeling.

De Hollywood Glimlach van Turkije: Wat maakt het tot een topbestemming voor tandheelkundig toerisme?

Turkije staat bekend om het bieden van talloze voordelen aan buitenlandse bezoekers die medische behandelingen zoeken. Hier is waarom Turkije een ideale keuze is voor tandheelkundige behandelingen en andere medische ingrepen:

Deskundige cosmetische chirurgen Turkije is een toonaangevende bestemming voor buitenlanders die tandheelkundige behandelingen zoeken, dankzij zijn gecertificeerde en zeer ervaren tandheelkundige chirurgen. Deze professionals ondergaan strenge beoordelingen voordat ze het vak betreden. Enkele bekende ziekenhuizen voor tandheelkundige behandelingen in Turkije zijn Avicenna Hospital, Memorial Hospital, Medical Park Hospital, Liv Hospital, onder anderen.

Visumvrije toegang tot EU-landen Een van de belangrijkste voordelen van het zoeken van medische behandeling in Turkije is de probleemloze toegang voor de meeste buitenlanders, vooral Europeanen, die alleen met een geldige ID-kaart kunnen binnenkomen, waardoor de noodzaak voor langdurige visumprocessen wordt geëlimineerd en tijd wordt bespaard.

BTW-vrijstelling Het Turkse Ministerie van Volksgezondheid introduceerde in 2018 een btw-vrijstelling voor buitenlanders die medische behandelingen zoeken. Dit initiatief heeft tot doel medisch toerisme te stimuleren en biedt gemak aan buitenlandse patiënten. Als gevolg hiervan zijn medische diensten voor buitenlandse patiënten in Turkije vrijgesteld van btw. De medische toerismesector heeft dit jaar tot nu toe een totale winst van $1.033.942 gegenereerd.

Efficiënt afspraaksysteem Turkije biedt een snel afspraaksysteem, waardoor patiënten niet maanden of jaren hoeven te wachten. Ondanks het grote aantal patiënten krijgt elke patiënt persoonlijke aandacht en zorg. Het afsprakenproces is gestroomlijnd, waardoor een snelle en probleemloze ervaring wordt geboden.

Transit Hub Istanbul, de levendige stad van Turkije, dient als een belangrijk transitknooppunt met talloze dagelijkse vluchten naar bijna elke wereldwijde bestemming. Vluchten vanuit Europese landen naar Istanbul duren meestal ongeveer 3 uur, waardoor het gemakkelijk is voor internationale bezoekers om naar Turkije te reizen.

Betaalbaarheid Turkije staat bekend om zijn kosteneffectieve medische behandelingen, die ongeveer 70% tot 80% goedkoper zijn dan die in landen als de VS of het VK. Bovendien zijn er uitgebreide medische toerismepakketten beschikbaar, die vluchten, behandelingen en accommodatie omvatten, waardoor medische behandelingen in Turkije over het algemeen betaalbaarder worden.

Hollywood Glimlach Istanbul

Chirurgie en behandelingskosten in Istanbul Turkije prijs

Een reis plannen naar Turkije voor een Hollywood Glimlach

Als je erover denkt om een Hollywood Glimlach in Turkije te krijgen, lees je hier hoe je een afspraak kunt maken voor je behandeling. Het werkt als volgt:

Fase 1: Contact opnemen met onze vertegenwoordiger en je gegevens verstrekken

De eerste stap houdt in dat je contact opneemt met ons team en je gegevens verstrekt.

Een lid van ons team verzamelt je informatie, waaronder contactgegevens en medische geschiedenis.

Hieronder vind je de tests die onze vertegenwoordiger je vraagt te verstrekken via WhatsApp of e-mail:

 1. Uitgebreide tandheelkundige controle
 2. Willekeurige bloedsuikertest (indien nodig)
 3. Tandheelkundige röntgenfoto’s (indien noodzakelijk geacht)

Fase 2: Reizen naar Turkije en opname in het ziekenhuis

Nadat onze artsen je testresultaten hebben goedgekeurd, helpen we je bij het regelen van je vlucht naar Turkije en het plannen van je schema.

Ongeacht op welke luchthaven je aankomt, we zullen er zijn om je te begroeten en je naar je hotel te brengen.

We organiseren ook uw hoteltransfers om ervoor te zorgen dat u tijdens uw reis goed wordt verzorgd.

Fase 3: Preoperatieve evaluatie

Bij aankomst in het hotel zal ons medisch team je begroeten en aanvullende tests uitvoeren om er zeker van te zijn dat je klaar bent voor de operatie.

Hoewel we vooraf bepaalde tests hebben aangevraagd, zullen onze artsen uit voorzorg nog een reeks tests uitvoeren.

De volgende tests worden voor de operatie uitgevoerd:

 1. Bloedsuikeronderzoek (indien nodig)
 2. Onderzoek van het tandvlees en ondersteunende structuren
 3. Toediening van profylactische antibiotica

Fase 4: Chirurgische procedure

Zodra het medische team tevreden is met de resultaten van de tests, gaan ze verder met de voorbereidingen voor de operatie.

Op de geplande operatiedag word je naar het ziekenhuis vervoerd en hartelijk begroet door het ziekenhuispersoneel.

Fase 5: Herstel en controle

Na de ingreep kan het nodig zijn dat je korte tijd in het ziekenhuis blijft zodat het medische team je herstel goed kan volgen.

Dit is een voorzorgsmaatregel die ervoor moet zorgen dat je goed geneest.

Het kan ook zijn dat je een paar dagen later terug moet komen voor een vervolgbezoek aan je arts.

Fase 6: Gezondheidszorg en reispakket

Zodra je arts het goedkeurt, regelen we je transfer naar het opgegeven hotel.

Het hotel biedt een breed scala aan voorzieningen en comfort om uw tevredenheid tijdens uw verblijf te garanderen.

Wat is inbegrepen in ons pakket?

Hieronder vindt u een uitgebreide lijst van diensten die in ons behandelingspakket zijn inbegrepen:

 1. Eerste diagnostische tests
 2. Primaire beoordeling
 3. Procedure voor het bereiken van een Hollywood-glimlach
 4. Mogelijke accommodatie in de kliniek na de procedure
 5. Exclusieve hotel- en ziekenhuisvervoersdiensten
 6. 2-3 dagen hotel accommodatie

Wat zijn de soorten Hollywood Glimlach?

Er kunnen veel technieken worden genoemd als antwoord op de vraag hoe krijg ik een Hollywood glimlach? Enkele veelgebruikte methoden zijn:

Tanden bleken is een van de basisstappen van de Hollywood-glimlach. Het helpt om een helderdere en levendigere glimlach te bereiken door vlekken en verkleuring te verminderen.

Tandheelkundige facings gemaakt van verschillende materialen bedekken het voorste oppervlak van de tanden. Het elimineert problemen zoals verkleuring, openingen of onregelmatige stand.

Porseleinen facings zijn dunne schalen gemaakt van tandporselein die speciaal zijn ontworpen om het voorste oppervlak van tanden te bedekken. De tanden krijgen eerst de nodige vorm en vervolgens worden de porseleinen facings aangebracht. Porseleinen facings bieden een natuurlijk ogende en duurzame oplossing voor een Hollywood glimlach.

Net als porseleinen facings worden composiet-facings gemaakt van een tandkleurig harsmateriaal. Ze worden rechtstreeks op de tanden aangebracht en indien nodig gevormd.

Lumineers zijn tandheelkundige facings gemaakt van ultradun porselein en staan bekend om hun no-preparation kenmerk. Het is een favoriete keuze om een stralende glimlach te bereiken in Hollywood Smile behandelingen.

Verwijderbare facings, meestal gemaakt van acryl of andere tandheelkundige materialen van hoge kwaliteit, worden over bestaande tanden geplaatst. Ze bieden een tijdelijke en omkeerbare oplossing om het uiterlijk van de glimlach te verbeteren.

Tandkronen zijn kapjes die een beschadigde of aangetaste tand volledig bedekken, waardoor de vorm, kracht en uitstraling worden hersteld. Bruggen daarentegen maken het mogelijk om kunstmatige tanden op de plaats van ontbrekende tanden te bevestigen.

Deze procedure wordt uitgevoerd om een meer evenwichtige en esthetische uitstraling te geven, vooral bij het aanpakken van problemen zoals tandvleeslachen.

Tandimplantaten zijn een permanente oplossing voor het vervangen van ontbrekende tanden. Tandimplantaten zijn een aanvullende procedure voor de Hollywood-glimlach.

Wat zijn de risico’s van Hollywood Glimlach?

Hollywood Glimlach, hoewel over het algemeen veilig en effectief, kan gepaard gaan met enkele risico’s en mogelijke problemen:

 1. Tandgevoeligheid
 2. Tandcariës
 3. Gingivitis
 4. Bloeden in het tandvlees
 5. Alergische reacties

Is een Hollywood Glimlach de moeite waard?

Of een Hollywood glimlach de moeite waard is, hangt volledig af van persoonlijke voorkeur, maar een Hollywood glimlach kan helpen om je zelfvertrouwen te vergroten, je een mooie glimlach te geven en je mondhygiëne te verbeteren door middel van behandelingen.

doctor patient FAQ dixi health

Veelgestelde vragen over Hollywood Glimlach

Ondanks dat Hollywood glimlach procedures enige pijn en gevoeligheid kunnen veroorzaken, gebruiken tandartsen speciale technieken om het proces pijnloos te maken.

Hollywood glimlach is op zich niet slecht, maar er zijn enkele problemen en nadelen verbonden aan de procedure, zoals tandgevoeligheid, tandbederf, gingivitis en mogelijke complicaties. Wanneer uitgevoerd door gekwalificeerde en ervaren professionals, is het een veilige en effectieve manier om de tandheelkundige esthetiek te verbeteren.

Ja, Hollywood glimlach wordt over het algemeen als veilig beschouwd wanneer uitgevoerd door gekwalificeerde tandartsen of cosmetische tandheelkundige specialisten. Echter, zoals bij elke chirurgische ingreep, zijn er bijwerkingen en risico’s.

Hollywood glimlach bevat geen nep tanden. In plaats daarvan omvat het behandelingen zoals porseleinen facings, composietfacs of keramische facings, die echte tandheelkundige materialen zijn die vaak worden gebruikt om het uiterlijk van natuurlijke tanden te verbeteren.

De beste materialen voor een Hollywood glimlach zijn meestal porseleinen facings, composietfacs of keramische facings. Deze materialen staan bovenaan de aanbevelingen van tandartsen vanwege hun duurzaamheid en natuurlijke uitstraling.

Hollywood glimlach biedt voordelen zoals een esthetischere glimlach, meer zelfvertrouwen en een helderdere, rechtere glimlach. Verkleuring, scheefstand en openingen tussen tanden worden geëlimineerd met Hollywood glimlach.

De resultaten van een Hollywood glimlach kunnen meerdere jaren aanhouden, meestal variërend van 5 tot 15 jaar of meer, afhankelijk van factoren zoals individuele mondhygiënepraktijken, levensstijlkeuzes en de specifieke cosmetische ingrepen die zijn uitgevoerd. Regelmatige tandheelkundige controles en onderhoud zijn cruciaal voor het verlengen van de levensduur van een Hollywood glimlach

Na het verkrijgen van een Hollywood glimlach is het belangrijk om de resultaten goed te onderhouden. U moet regelmatig tandhygiënische praktijken bijhouden, zoals poetsen en flossen. Het vermijden van stoffen die vlekken veroorzaken, zoals tabak, kan helpen bij het behouden van de helderheid van de glimlach.intain the brightness of the smile. It is generally recommended to eat healthy foods and avoid foods that damage teeth. You can go for regular dental check-ups.

Tandheelkundige Facings
Tandheelkundige Profylaxe
Dentale implantaten
Tandvulling