dixi health logo n
plastic surgery price and cost
Kickstart uwgezondheidsreis in Istanbul!..

Een Dubbele Kin in Turkije

Ook bekend als submentale liposuctie, is een dubbele kin operatie een cosmetische ingreep om overtollig vet onder uw kin te verwijderen. Een dubbele kin wordt ook wel submentaal vet genoemd en kan ontstaan door genetica, veroudering en gewichtstoename. Dit overtollige vet onder de kin veroorzaakt een dubbele kin of geeft een uitpuilende uitstraling aan uw nek en kaaklijn. Het verwijderen van een dubbele kin kan op drie chirurgische manieren worden uitgevoerd, waaronder kinliposuctie (liposuctie), neklift (lagere rhytidectomie) en kinlift (submentoplastiek). Chirurgen raden een van deze procedures aan of een combinatie ervan op basis van uw doelen.

Volgens onderzoek worden er elk jaar meer dan 50.000 dubbele kin operaties uitgevoerd in de VS. De vraag naar deze operatie is de afgelopen 5 tot 10 jaar gestegen. Turkije staat bekend om zijn bloeiende medisch toerisme sector en geavanceerde esthetische medische diensten. Kinvergroting of esthetiek van de dubbele kin zijn veelvoorkomende ingrepen in Turkije en een breed scala aan gekwalificeerde plastisch chirurgen is gespecialiseerd in dit gebied. Hier bieden we u alle informatie die u nodig heeft over kinvergroting of dubbele kinoperatie en waarom Turkije een ideale bestemming hiervoor is:

Een nekliposuctie of dubbele kin operatie is de beste manier om overtollig vet onder uw kin te verwijderen. Het wordt voornamelijk uitgevoerd om het uiterlijk van uw nek en kin te verbeteren voor een dunner en gladder gezicht. Door het vet in het submentale gebied (kin gebied) te verwijderen, krijgt u een scherpe kaaklijn en een symmetrisch gezichtsuiterlijk. Een dubbele kin operatie haalt ook jaren van uw gezicht af en verbetert de contouren van uw nek en kaaklijn.

Uitgebreide Gids voor Gezichts- en NekcontouringsProcedures

Inleiding: Gezichts- en nekcontouringsprocedures hebben de afgelopen jaren aanzienlijke populariteit verworven, waarbij individuen een manier wordt geboden om hun uiterlijk te verbeteren en een meer gedefinieerde en jeugdige uitstraling te bereiken. Van chirurgische ingrepen tot niet-invasieve behandelingen zijn er verschillende opties beschikbaar om zorgen zoals submentaal vet (dubbele kin) en algehele gezichtsverjonging aan te pakken. In dit artikel zullen we een scala aan procedures en behandelingen verkennen die u kunnen helpen uw gewenste esthetische doelen te bereiken.

Submentale Liposuctie

Submentale liposuctie is een chirurgische ingreep gericht op het verwijderen van overtollige vetophopingen onder de kin, algemeen bekend als een dubbele kin. Via een kleine incisie gebruikt een plastisch chirurg gespecialiseerde technieken om het gerichte vet weg te zuigen, resulterend in een meer gecontourneerde en slankere nek en kaaklijn.

Nek contouren

Nekcontouringsprocedures omvatten een verscheidenheid aan chirurgische technieken die zijn ontworpen om het uiterlijk van de nek te verbeteren. Dit kan liposuctie, verwijdering van overtollige huid of het aanspannen van spieren omvatten om een gladdere en jeugdigere nekcontour te creëren.

Kinliposuctie

Kinliposuctie richt zich specifiek op vetophopingen in het kin gebied. Het is een effectieve methode om submentaal vet te verminderen en de gezichtsharmonie te verbeteren. Deze techniek kan een meer gedefinieerde kaaklijn en een gestroomlijnder profiel bieden.

Kybella-behandeling

Kybella is een niet-chirurgische injecteerbare behandeling die gebruikmaakt van deoxycholzuur om vetcellen onder de kin op te lossen. Deze door de FDA goedgekeurde techniek biedt een niet-invasief alternatief voor mensen die op zoek zijn naar een vermindering van submentaal vet zonder chirurgie.

Kaaklijnverbetering

Kaaklijnverbeteringsprocedures zijn gericht op het creëren van een meer prominente en goed gedefinieerde kaaklijn. Technieken kunnen dermale fillers, kinimplantaten of chirurgische aanpassingen omvatten om de structuur en definitie van de kaaklijn te verbeteren.

Faceliposuctie

Faceliposuctie is een chirurgische ingreep die zich richt op vetophopingen in verschillende delen van het gezicht. Het kan de gezichtscontouren verbeteren en een meer gebeeldhouwde uitstraling creëren door overtollig vet te verwijderen uit gebieden zoals de wangen, hamsterwangen en nek.

Niet-chirurgische dubbele kinvermindering

Niet-chirurgische behandelingen voor dubbele kinvermindering bieden niet-invasieve alternatieven voor chirurgie. Deze kunnen procedures omvatten zoals CoolSculpting, lasertherapie of radiofrequentie-gebaseerde apparaten die helpen bij het verminderen van submentaal vet en het strakker maken van de huid.

Halsliftoperatie

Een halsliftoperatie, ook bekend als een platysmaplastiek, is een chirurgische ingreep die slappe halsweefsels strakker maakt en optilt. Het kan problemen zoals losse huid, spierbanden en overtollig vet aanpakken om een jeugdiger en verjongd halsuiterlijk te herstellen.

Kinimplantatiechirurgie

Kinimplantatiechirurgie omvat het plaatsen van een siliconen implantaat om de grootte en projectie van de kin te verbeteren. Deze procedure kan de gezichtsbalans verbeteren, zwakke kinnen versterken en een meer aangenaam profiel bieden.

Gezichtsverjonging

Gezichtsverjonging omvat een breed scala aan procedures en behandelingen gericht op het revitaliseren van het gezicht, het verminderen van tekenen van veroudering en het verbeteren van de algehele jeugdigheid. Technieken kunnen onder meer facelifts, dermale fillers, Botox-injecties of laserresurfacing omvatten, onder andere.

Conclusie: Het gebied van gezichts- en halssculptuur biedt tal van opties voor personen die hun uiterlijk willen verfijnen en hun gewenste esthetische doelen willen bereiken. Of het nu gaat om chirurgische ingrepen zoals liposuctie, implantaten of liften, of niet-invasieve behandelingen zoals Kybella of CoolSculpting, het is essentieel om een gekwalificeerde professional te raadplegen om de meest geschikte aanpak voor uw unieke behoeften te bepalen.

Denk eraan om mogelijke risico’s, herstelperiodes en kostenbeslissingen te bespreken voordat u aan een procedure begint. Met het juiste onderzoek en begeleiding kunt u zelfverzekerd stappen zetten naar een meer gedefinieerde en verjongde gezichts- en halscontour.

De dubbele kin procedure is bedoeld om de verschijning van uw nek en kaaklijn te veranderen en te verbeteren. Dubbele kin chirurgie wordt meestal uitgevoerd onder lokale, IV- of algehele verdoving. Hier is een stapsgewijze handleiding over hoe een dubbele kin chirurgie meestal wordt uitgevoerd:

Anesthesie: De arts dient eerst verdoving toe om uw comfort tijdens de ingreep te garanderen. De patiënt kan kiezen tussen lokale verdoving, intraveneuze sedatie of algehele verdoving. Uw chirurg zal dit bespreken en u helpen de beste optie voor u te kiezen.

Markeringen en incisies: De chirurg markeert vervolgens de behandelbare gebieden op uw nek en onder uw kin voordat incisies worden gemaakt. Over het algemeen worden kleine incisies, van minder dan een inch, gemaakt op de gemarkeerde locaties. Deze incisies worden strategisch gemaakt om littekens en blauwe plekken te minimaliseren.

Liposuctie: Een canule wordt door de incisies in de doelgebieden van de nek en kin ingebracht. De chirurg gebruikt vervolgens de canule om overtollig vet af te zuigen. Dit vetzuigproces helpt het gebied te modelleren en te vormen terwijl de verschijning van een bolle kin wordt verminderd.

Hechtingen: Nadat de gewenste hoeveelheid vet is verwijderd, worden de incisies gesloten met hechtingen en gelaten om te genezen.

Hoe lang duurt een dubbele kin chirurgie?

De duur van de dubbele kin chirurgie kan variëren van patiënt tot patiënt afhankelijk van hun gezichtsstructuur. Gemiddeld duurt een dubbele kin chirurgie 2-3 uur van verdoving tot sluiting van de incisies. Bepaalde factoren beïnvloeden de duur, zoals chirurgische techniek, hoeveelheid vetverwijdering en de ervaring van de chirurg.

De duur van een dubbele kin chirurgie kan verschillen van patiënt tot patiënt, afhankelijk van hun gezichtsstructuur. Gemiddeld duurt een dubbele kin chirurgie 2-3 uur vanaf de verdoving tot de sluiting van de incisies. Bepaalde factoren die de duur beïnvloeden zijn onder andere de chirurgische techniek, de hoeveelheid vetverwijdering en de ervaring van de chirurg.

Geschikte kandidaten voor een dubbele kin chirurgie moeten doorgaans aan bepaalde criteria voldoen. Het is echter essentieel om eerst een consultatie te hebben met een door de raad gecertificeerde plastisch chirurg om te bepalen of u in aanmerking komt voor deze operatie. Hieronder volgen de algemene criteria voor geschiktheid:
 1. Overmatig kinvet: De belangrijkste vereiste voor een onderkinoperatie is onderhuids vet onder de kin en langs de nek. Een ideale kandidaat is iemand die dit vet niet heeft kunnen verliezen, zelfs niet na het sporten en een dieet volgen.
 2. Stabiele algemene gezondheid: Kandidaten moeten in goede algemene gezondheid verkeren en mogen geen ernstige medische aandoeningen hebben. Voorafgaand aan de operatie kan een grondige medische evaluatie nodig zijn om te bepalen of u in aanmerking komt.
 3. Realistische doelen: Kandidaten moeten realistische verwachtingen hebben over de resultaten. Een onderkinoperatie kan het uiterlijk van uw kin en kaaklijn verbeteren, maar u kunt niet verwachten dat dit tot een volledige transformatie zal leiden.
 4. Gezond gewicht: Het wordt over het algemeen aanbevolen dat kandidaten op of dichtbij hun ideale gewicht moeten zijn voordat ze een onderkinoperatie ondergaan. Drastische gewichtsschommelingen na de operatie hebben de neiging de resultaten van de operatie te beïnvloeden.
 5. Niet-rokers: Roken kan het genezingsvermogen van het lichaam vertragen. Daarom adviseren de meeste chirurgen patiënten om te stoppen met roken. Een ideale kandidaat is een niet-roker vanwege de kleinere kans op complicaties.
Dubbele Kin
art face
Double Chin Surgery Cost Turkey Istanbul Before AfterDouble Chin Surgery Price Turkey Istanbul Before After

Wat zijn de voordelen van een Dubbele Kin Chirurgie?

Dubbele kin chirurgie biedt verschillende voordelen voor mensen die last hebben van overtollig vet onder de kin en langs de nek. Enkele van de belangrijkste voordelen van dubbele kin chirurgie zijn:

Dubbele kin chirurgie verwijdert overtollig vet van uw kin en nek en geeft u een gestileerde en gedefinieerde kaaklijn. Dit verbetert uw gezichtscontouren en leidt tot een esthetisch mooier gezicht.

Mensen met een dubbele kin zijn vaak bewust van hun uiterlijk, wat hun zelfvertrouwen beïnvloedt. Het verwijderen van het overtollige vet door de operatie verbetert het zelfvertrouwen en zelfrespect.

Dubbele kin chirurgie staat bekend om het bieden van langdurige resultaten. Zodra het overtollige vet is verwijderd, keert het niet terug, tenzij er sprake is van drastische gewichtstoename. Het heeft een blijvende impact op uw gezichtsstructuur door het er dunner en gladder uit te laten zien.

Dubbele kin chirurgie is een zeer op maat gemaakte procedure die is afgestemd op de unieke doelen van de patiënt. De chirurg kan de nek en kaaklijn modelleren volgens de voorkeuren van de patiënt of wat het beste werkt voor hun gezicht.

Korte Procedure

Dubbele kin chirurgie is relatief een snellere procedure dan andere complexe esthetische ingrepen. Het duurt vaak slechts één tot twee uur, afhankelijk van de hoeveelheid vetverwijdering en de chirurgische techniek.

Is het veilig om een dubbele kin te verwijderen in Turkije?

Turkije staat wereldwijd bekend om zijn bloeiende medische toerismesector. De veiligheid van patiënten is een van de belangrijkste aspecten van de Turkse medische toerismesector. Het succespercentage van dubbele kin verwijdering in Turkije is meer dan 90%. Hier is waarom Turkije volledig veilig is voor iedereen die vanuit het buitenland medische diensten komt ontvangen:

De veiligheid wordt te allen tijde hoog geprioriteerd en gecontroleerd door het Turkse Ministerie van Gezondheid. Ziekenhuizen en klinieken moeten zich houden aan de voorschriften die door het Ministerie zijn vastgesteld voor het uitvoeren van medisch toerisme diensten. Het niet naleven hiervan resulteert in de annulering van de certificering en de organisatie kan niet opereren tenzij ze aan de vereisten voldoen. Voor meer details kunt u de officiële website van het ministerie bezoeken.

Turkije is een van de weinige landen met een robuuste gezondheidsinfrastructuur die speciaal is ontworpen voor medisch toerisme. Er worden voortdurend zware investeringen gedaan in geavanceerde en nieuwste apparatuur om ervoor te zorgen dat buitenlanders toegang hebben tot de beste medische diensten.

Chirurgen in Turkije moeten voldoen aan de strenge criteria die zijn vastgesteld door het Ministerie van Gezondheid om legaal te mogen opereren. Specialisatie en certificering in het medische vakgebied zijn noodzakelijk voordat men een medisch bedrijf kan starten of voor een ziekenhuis kan werken. Daarom kunnen artsen niet opereren tenzij ze een specifieke specialisatie en uitgebreide ervaring op het gebied hebben.

Double Chin Surgery in istanbul turkey
Dubbele Kin Chirurgie

Waarom kiezen voor Turkije voor een Dubbele Kin Operatie?

Turkije is een van ’s werelds meest prominente medische toerismehubs. Hier zijn de top 5 redenen waarom u Turkije zou moeten kiezen voor uw medische behoeften:

Internationaal Getrainde Artsen: Chirurgen in Turkije ondergaan een intensieve training om zich te specialiseren in verschillende medische vakgebieden. Het merendeel van hen is internationaal opgeleid en gecertificeerd door internationale medische raden.

Geavanceerde Gezondheidszorgfaciliteiten: Turkije herbergt een robuuste en goed gevestigde gezondheidszorginfrastructuur. Technologie en apparatuur van internationale standaard zijn aanwezig om de veiligheid en het welzijn van de patiënt te waarborgen.

Economische Prijzen: De kosten van medische ingrepen zijn aanzienlijk lager in Turkije, tot wel 80% in vergelijking met andere landen. Patiënten ontvangen medische hulp van internationale standaard gedurende hun behandeling tegen een economische kostprijs.

Vakantiebestemming: Turkije is een ideale bestemming voor reisliefhebbers, met een schat aan cultureel erfgoed en een breed scala aan toeristische activiteiten. U ontvangt niet alleen eersteklas medische faciliteiten, maar krijgt ook de kans om een nieuw land te verkennen.

Coöperatief Personeel: Medisch toerisme is een van de top specialiteiten van Turkije en elk jaar bezoeken duizenden buitenlanders het land voor medische diensten. Het personeel in de medische sector is getraind om patiënten een comfortabele en probleemloze ervaring te bieden tijdens hun verblijf.

Uw welzijn is een onschatbaar bezit dat u nooit als vanzelfsprekend mag beschouwen. Istanbul herbergt een breed scala aan klinieken en ziekenhuizen die bekend staan om hun expertise op het gebied van bariatrische chirurgie. Duizenden patiënten ondergaan hier transformatieve bariatrische ingrepen en vertrekken met een gevoel van herwonnen zelfvertrouwen. Als u ook weer op het gezonde spoor wilt komen en uw zelfvertrouwen terug wilt winnen, is Istanbul de plek waar het allemaal kan gebeuren!

Hoeveel kost een dubbele kin operatie in Turkije?

Turkije staat wereldwijd bekend om zijn zeer betaalbare prijsstructuur voor medische ingrepen. De gemiddelde prijs van een kinlift in grootstedelijke steden zoals Istanbul ligt tussen de $2.000 en $4.000. Daarentegen ligt de gemiddelde prijs van een kinlift in de VS en het VK rond de $8000 tot $15.000. U bespaart meer dan 60% en ontvangt dezelfde geavanceerde standaard van medische zorg in Turkije.

een Dubbele Kin chirurgie in Istanbul

Chirurgie en behandelingskosten in Istanbul Turkije prijs

Hoe kun je naar Turkije komen voor een Dubbele Kin chirurgie?

Dubbele kin chirurgie is een poliklinische ingreep waarbij de patiënt niet dagenlang in het ziekenhuis hoeft te verblijven. De hersteltijd is minimaal en de operatietijd bedraagt maximaal 2-3 uur. Hier is alles wat je moet weten over hoe je deze ingreep in Turkije kunt krijgen:

Stap 1: Neem contact op met onze vertegenwoordiger en deel uw gegevens

De eerste stap om het proces te starten is om contact met ons op te nemen en uw informatie te delen. Een van onze vertegenwoordigers zal uw gegevens noteren, inclusief uw medische geschiedenis en uw contactgegevens. Hier zijn de tests waar onze artsen om zullen vragen:

 1. Een compleet bloedprofiel
 2. Volledig medisch onderzoek
 3. Röntgenfoto van de thorax

Stap 2: Reizen naar Turkije en Ziekenhuisopname

Zodra u de medische keuring door onze artsen heeft doorstaan, kunnen we uw vlucht naar Turkije regelen en uw reisplan opstellen. Het maakt niet uit op welke luchthaven u landt, wij zullen er zijn om u op te halen en naar het hotel te begeleiden. We regelen ook uw hoteltransfers om ervoor te zorgen dat u tijdens uw reis goed verzorgd wordt.

Stap 3: Voorafgaande chirurgische controle

Zodra u bij het hotel aankomt, zullen onze artsen u verwelkomen en voorbereiden op bepaalde tests. De volgende tests zullen vóór de operatie worden uitgevoerd:

 1. Volledig bloedbeeld (CBC)
 2. ECG-test
 3. Röntgenfoto’s van de borst
 4. Coagulatiestudies (PT/PTT)

Stap 4: Chirurgie

Nadat de artsen tevreden zijn met uw testresultaten, wordt de datum van uw operatie vastgesteld. Op de dag van de operatie wordt u naar het ziekenhuis overgebracht en verwelkomd door het ziekenhuis personeel.

Stap 5: Herstel

Na de operatie moet u mogelijk nog een korte tijd in het ziekenhuis blijven zodat de artsen uw toestand kunnen monitoren. Dit is slechts een preventieve maatregel om ervoor te zorgen dat u goed herstelt. U moet na een paar dagen mogelijk terugkomen voor een vervolgafspraak met de arts.

Step 6: Hotel Transfer

Once you are given a go-ahead by your doctor, we will transfer you to your designated hotel. The hotel provides a wide range of amenities and luxuries to make sure you are comfortable throughout your stay.

What does our package include?

Our all-inclusive packages include all the services mentioned below:

 1. Preliminary Tests
 2. Anesthesia Examination
 3. Initial Examination
 4. Double chin surgery
 5. General Anesthesia or Local Anesthesia
 6. Post-surgery Examinations
 7. VIP hotel and hospital transfers
 8. 3-5 days hotel accommodation

Kies DixiHealth voor al Uw Gezondheidsbehoeften!

Als u op zoek bent naar de beste medische faciliteiten in Turkije, laat ons u dan helpen bij het vinden van deskundige chirurgen en eersteklas diensten in het hele land. We zijn slechts een telefoontje verwijderd en staan klaar om al uw medische en esthetische behoeften aan te pakken.

Waarom kiezen voor Dubbele Kin Chirurgie Istanbul?

Er zijn veel redenen waarom Istanbul een ideale locatie is voor esthetische behandelingen. Hieronder willen we er een paar benadrukken:

Toeristische bestemming:

Een verbazingwekkende 1,2 miljoen Europeanen bezoeken Istanbul en verschillende andere Turkse steden voor diverse medische ingrepen. De kosten van medische ingrepen hier liggen aanzienlijk lager, vaak tot wel 80% minder dan in andere delen van de wereld.

Verbindt Oost en West:

De stad is een van ’s werelds meest populaire transitbestemmingen die Azië en Europa verbindt. Het is gemakkelijk om vluchtverbindingen naar bijna overal ter wereld te vinden. Bovendien duren de meeste vluchten vanuit Europese landen slechts 3 uur.

In Bloeiende Medische Toerisme:

Istanbul biedt een goed gevestigde medische toerismesector die gedijt dankzij een netwerk van ziekenhuizen, klinieken en agentschappen die elk aspect van uw reis zorgvuldig plannen. Reispakketten voor medisch toerisme omvatten alles, van hotelreserveringen tot luchthaventransfers, ziekenhuistransfers en andere belangrijke aspecten. Tot nu toe in 2023 hebben al ongeveer 7.46.290 mensen Turkije gekozen als hun medische bestemming. De totale inkomsten tot nu toe dit jaar bedragen $ 1.033.942.

Dubbele Kin Chirurgie: Een Gids voor het Elimineren van Submentaal Vet

Dubbele kin chirurgie, ook wel bekend als submentale liposuctie, is een cosmetische ingreep die is ontworpen om overtollige vetophopingen onder de kin te verwijderen. Dit veelvoorkomende probleem kan individuen van alle leeftijden en lichaamstypes treffen, wat leidt tot een gebrek aan definitie in de kaaklijn en een algehele uitstraling van zwaarte in het onderste gedeelte van het gezicht.

Tijdens een dubbele kin chirurgieprocedure maakt een plastisch chirurg een kleine incisie onder de kin en gebruikt gespecialiseerde technieken om het gerichte vet door middel van zuiging te verwijderen. Dit resulteert in een meer gecontourneerde en gevormde nek en kaaklijn, waardoor de gezichtssymmetrie wordt verbeterd en een jeugdigere uitstraling wordt gecreëerd.

Kandidaten voor dubbele kin chirurgie zijn meestal over het algemeen gezond en hebben realistische verwachtingen van het resultaat van de procedure. Hoewel de operatie effectief is in het verminderen van submentaal vet, is het belangrijk op te merken dat het geen gewichtsverliesprocedure is en het meest geschikt is voor mensen die dicht bij hun ideale lichaamsgewicht zitten maar hardnekkige vetophopingen onder de kin hebben.

Het herstel van dubbele kin chirurgie verloopt relatief snel, waarbij de meeste patiënten binnen enkele dagen tot een week na de ingreep hun normale activiteiten kunnen hervatten. Er kan lichte zwelling en blauwe plekken optreden, maar deze zullen in de loop van de tijd geleidelijk verdwijnen en de uiteindelijke resultaten van de operatie onthullen.

Concluderend is dubbele kin chirurgie een veilige en effectieve manier om het veelvoorkomende probleem van submentaal vet aan te pakken en een meer gedefinieerde en gevormde kaaklijn te bereiken. Door een gekwalificeerde plastisch chirurg te raadplegen en uw doelen en verwachtingen te bespreken, kunt u bepalen of deze procedure geschikt is voor u en de eerste stap zetten naar een zelfverzekerde en verjongde uitstraling.

doctor patient FAQ dixi health

Veelgestelde vragen over Dubbele Kin Operaties

Hier zijn de meest gestelde vragen over dubbele kin chirurgie:

Dubbele kin chirurgie wordt onder verdoving uitgevoerd, zodat de patiënt tijdens de operatie geen pijn voelt. Na de operatie kan er tijdens de herstelperiode milde pijn of ongemak worden ervaren.

Kin liposuctie laat kleine littekens achter, maar het beste deel is dat ze nauwelijks zichtbaar zijn vanwege de kleine incisies.

Onmiddellijke herstelproces na een dubbele kinlipos duurt van 3 weken tot een maand. Volledig herstel kan tot 6 maanden tot een jaar duren.

De eerste twee weken na de operatie zijn cruciaal, dus patiënten moeten de richtlijnen van de arts strikt volgen. Dit is wat u kunt verwachten in de eerste 3 weken na de operatie:

Voedingsaanpassingen: In de eerste paar dagen na de operatie wordt u geadviseerd een vloeibaar dieet te volgen. De reden hiervoor is dat uw lichaam na de anesthesie wat tijd nodig heeft om weer normaal te worden. U kunt na een week overschakelen op zacht voedsel en later weer op uw normale dieet.

Blauwe plekken en zwelling: In de eerste paar dagen zal er merkbare zwelling en blauwe plekken zijn. Het zal beginnen af ​​te nemen tegen de vierde of vijfde dag. Na ongeveer 10 dagen beginnen de resultaten van de operatie te verschijnen. Er zijn manieren om de zwelling te minimaliseren, zoals het gebruik van koude kompressen in de eerste paar dagen en het houden van uw hoofd omhoog wanneer u slaapt.

Minder lichamelijke inspanning: Het wordt ook aanbevolen dat u wegblijft van inspannende lichamelijke activiteit. Patiënten worden verwacht na minstens 4 weken terug te keren naar hun dagelijkse routine. Het is ideaal voor patiënten om minstens een maand weg te blijven van intensieve workouts en andere vormen van lichamelijke activiteit.

Dubbele kin liposuctie is een geschikte procedure voor u als uw dubbele kin u stoort en uw zelfvertrouwen beïnvloedt.

In de meeste gevallen van het verwijderen van een dubbele kin krijgen patiënten lokale of intraveneuze verdoving. Patiënten kunnen ook vragen om algehele verdoving als ze tijdens de operatie volledig verdoofd willen zijn.

Dubbele kin chirurgie is een ingreep met weinig risico, maar elke chirurgische ingreep brengt bepaalde risico’s en complicaties met zich mee. Hier zijn een paar risico’s die gepaard gaan met deze operatie:

 • Asymmetrie van het gezicht
 • Overmatig bloeden tijdens of na de operatie.
 • Er kunnen nawerkingen van de anesthesie optreden, zoals ademhalingsproblemen of allergische reacties.
 • Beschadiging van de gezichtszenuw
 • Langdurige infecties na de operatie.
 • Slechte genezing van de wonden of blauwe plekken.
ooglid chirurgie Dixi
Wenkbrauw Liften Operatie Dixi
chin surgery cost in turkey
canthoplastie chirurgie Turkije Istanbul