dixi health logo n
dental implant istanbul turkey cost
Kickstart uwgezondheidsreis in Istanbul!..

Tandheelkunde in Turkije

Tandheelkunde
Dentale implantaten


Dentale Implantaten

: Dentale implantaten is een populaire methode om ontbrekende tanden te herstellen in de tandheelkunde. Dentale implantaten zijn in wezen metalen staven of metalen schroeven die de wortel van een tand vervangen. Met andere woorden, ze herstellen de kernstructuur van de tand zodat deze weer functioneel is. De metalen staven zijn meestal gemaakt van titanium of keramiek. De metalen schroeven houden tandkronen, bruggen of kunstgebitten op hun plaats. Dentale implantaten zijn bedoeld om natuurlijke resultaten te geven en zich gemakkelijk te mengen met de rest van uw tanden

Endodontics istanbul turkey


Endodontie

: Endodontie, een van de takken van de tandheelkunde, houdt zich over het algemeen bezig met de identificatie en behandeling van tandpijn, tandziekten en infecties. De betekenis van het woord komt uit het Grieks. "Endo" betekent binnenin en "odont" betekent tand. Dit toont aan dat endodontologie gaat over het binnenste van de tand. Endodontologie onderzoekt, behandelt en beschermt het zachte weefsel binnenin de tand, het "tandbeen". Het proces wordt vervolgens afgerond door te vullen met een speciaal vulmateriaal.

Periodontics istanbul turkey


Parodontologie

: Parodontologie is een tak van de tandheelkunde die de gezondheid van de ondersteunende weefsels rond de tanden onderzoekt, diagnosticeert en behandelt: het tandvlees, het kaakbot en het bindweefsel. De oorsprong van het woord ‘parodontologie’ is Grieks: ‘peri’ betekent rond en ‘odont’ betekent tand. Daarom houdt parodontologie zich bezig met de weefsels rond de tanden en behandelt het de ongunstige aandoeningen die in deze weefsels voorkomen.Mensen die gespecialiseerd zijn in parodontologie worden parodontologen genoemd.

Tandvulling


Tandvulling

is een restauratieve tandheelkundige procedure die wordt gebruikt om een tand te repareren die is beschadigd door tandbederf of gaatjes. Het proces omvat het verwijderen van het rotte deel van de tand en het vullen van de ruimte met een vulmateriaal om de functie, vorm en integriteit ervan te herstellen. Het succes van Turkije op het gebied van tandheelkundig toerisme kan worden toegeschreven aan de moderne gezondheidszorgfaciliteiten, bekwame tandartsen en de rijke culturele ervaringen die het land biedt. De aanzienlijke toestroom van ruim 1,1 miljoen medische toeristen naar Turkije in 2022.

Botvermeerdering


Botvermeerdering

, ook bekend als bottransplantatie of geleide botregeneratie, is het plaatsen van een stukje van het eigen bot van de persoon of aanvullende materialen in de lege ruimtes in de kaak. Botaugmentatie is een chirurgische ingreep.Het doel van botaugmentatie is om ondersteuning en stabiliteit te bieden voor diverse tandheelkundige of orthopedische procedures door het volume of de dichtheid van bot in een specifiek gebied te vergroten. Botaugmentatie wordt meestal uitgevoerd vóór tandimplantaten als er...

Teeth Whitening istanbul


Tanden Bleken

: Tandbleken of het witten van tanden is een cosmetische ingreep om de uitstraling van uw tanden te verbeteren en te verfraaien. Het hoofddoel van de procedure is om verkleurde, bevlekte of gele tanden witter te maken. Hoewel er veel thuisbleekmiddelen op de markt zijn, blijft professioneel tanden bleken het meest effectief.Een veilige hoeveelheid waterstofperoxide is het belangrijkste ingrediënt in tandenbleekmiddelen dat de tanden witter maakt.

dental veneers istanbul cost and price


Tandheelkundige Facings

, is een dunne en op maat gemaakte bedekking om onvolkomenheden aan de buitenkant van de tanden te verbergen. Ze zijn verkrijgbaar in twee hoofdmaterialen, porselein en composiethars. Ze zijn bedoeld om het vooroppervlak van de tanden te bedekken en esthetisch de glimlach van iemand te verbeteren.Tandfineer biedt een langdurige cosmetische oplossing voor patiënten en met de juiste zorg kunnen ze vele jaren meegaan. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat hoewel fineer de uitstraling van tanden kan verbeteren...

Tandheelkundige Profylaxe


Tandheelkunde Profylaxe

, is een term die verwijst naar maatregelen die worden genomen om de verspreiding van ziekten te voorkomen of te stoppen. In de context van de tandheelkunde omvat tandheelkundige profylaxe of mondhygiënische profylaxe maatregelen om tand- en tandvleesaandoeningen te voorkomen en de mondgezondheid te behouden. Deze maatregelen kunnen onder meer regelmatige tandreiniging, scaling, fluorideapplicaties en patiëntenvoorlichting omvatten. Profylaxe heeft tot doel de algehele mondgezondheid te behouden en wordt ondersteund door regelmatige tandartsbezoeken.

orthodontisch istanbul turkije


Orthodontisch

is een tak van de tandheelkunde die misstanden en onregelmatigheden van de tanden en kaken diagnosticeert, voorkomt en corrigeert. Tandartsen die zich specialiseren in orthodontie worden orthodontisten genoemd. Orthodontisten richten zich op het behandelen van malocclusies, wat verwijst naar problemen met misplaatste tanden en kaken. Met behulp van verschillende orthodontische apparaten, waaronder beugels, transparante aligners en retainers, wordt orthodontische behandeling toegepast om een glimlach te creëren die zowel gezond als esthetisch is.

Pedodontie istanbul turkije


Pedodontie

is de tak van de tandheelkunde die zich bezighoudt met kinderen. Pedodontie is het specialisme dat zich bezighoudt met het onderzoeken, diagnosticeren, nemen van preventieve maatregelen en bieden van behandeling voor de mond- en tandgezondheid van kinderen.Pedodontisten specialiseren zich in tandontwikkeling, kaakstructuren en andere mondzorgproblemen die specifiek zijn voor kinderen. Tandheelkundig toerisme in Turkije biedt veel voordelen voor patiënten, waaronder verbeterde mondgezondheid en uiterlijk, besparing van geld en tijd, en de mogelijkheid om vakantie te vieren in een prachtig en cultureel rijk land.

hollywood smile istanbul turkey cost

Hollywood-glimlach in Turkije

Genoemd naar de esthetische, opvallende en levendige glimlach van Hollywood-acteurs, is de Hollywood-glimlach een uitgebreide cosmetische tandheelkunde ingreep gericht op het verbeteren van de uitstraling van iemands glimlach. Verschillende tandheelkunde behandelingen zoals tanden bleken, fineer, tandkronen en soms orthodontische ingrepen worden uitgevoerd om een heldere, symmetrische en esthetisch aantrekkelijke Hollywood-glimlach te bereiken.

Volgens Fortune Business Insights bedroeg de wereldwijde marktomvang van cosmetische tandheelkunde, inclusief procedures zoals de Hollywood-glimlach, USD 23,02 miljard in 2018 en wordt verwacht dat deze tegen 2026 USD 43,06 miljard zal bedragen, met een CAGR van 8,0%. De marktomvang van de cosmetische tandheelkunde wordt geprojecteerd op USD 43,06 miljard tegen 2026, met een CAGR van 8,0% gedurende de prognoseperiode.

Gratis Advies? Registreer Nu!

Online advies via WhatsApp

Voor een vrijblijvende offerte en gratis consultatie kunt u contact met ons opnemen via WhatsApp.