dixi health logo n
plastic surgery price and cost
Kickstart uwgezondheidsreis in Istanbul!..

Bichectomie-operatie (Hollywood-wangen) in Turkije

Bekend als Buccal Fat Removal, is een Bichectomie een cosmetische ingreep om het uiterlijk van uw wangen te veranderen. Veel mensen worstelen met bolle wangen die hen zwaarder doen lijken dan ze zijn. Bichectomie-operatie of Hollywood-wangen is een uitgebreide procedure die overtollig vet uit de wangen verwijdert en de gezichtscontouren verbetert. Het geeft uw gezicht een slankere en slankere uitstraling met gedefinieerde jukbeenderen.

Bichectomie-operatie helpt u af te komen van het hardnekkige vet op de wangen dat u niet kwijtraakt ondanks gezond eten en lichaamsbeweging. Gedefinieerde jukbeenderen zijn een van de grootste voordelen van deze ingreep, waardoor uw gezicht een strakkere en gelift uitstraling krijgt. Het werkt het best bij overmatig brede of ronde wangen door ze slanker te maken en de contouren van het gezicht te verbeteren.

Volgens de International Society of Aesthetic Plastic Surgery werden er in 2021 in totaal 5.211.933 faciale ingrepen uitgevoerd. Het aantal wordt verwacht elk jaar te groeien, aangezien steeds meer mannen en vrouwen geneigd zijn tot faciale operaties. Turkije behoort tot de top 5 van ’s werelds grootste medische toerismehubs, waar jaarlijks meer dan 200.000 faciale operaties worden uitgevoerd. Hier is alles wat het waard is om te weten over Bichectomie-operatie en hoe u er een kunt krijgen in Turkije.

Een Bichectomie-operatie of Buccal Fat Removal is een esthetische ingreep om een ideaal gezichtsvorm te krijgen door uw wangen te hervormen. Het omvat het verwijderen van overtollig vet uit uw wangen om het uiterlijk van uw jukbeenderen te verbeteren. Met deze operatie kunt u scherpe jukbeencontouren krijgen die uw gezicht slanker en esthetisch mooi maken. Laten we dieper ingaan op de details van deze operatie, zodat u kunt begrijpen hoe het werkt om uw gezicht te veranderen.

Buccale vetverwijdering in Turkije: Verbetering van gezichtskenmerken en het bereiken van vermindering van de wangen

Invoering:

Buccale vetverwijderingschirurgie is een populaire cosmetische ingreep die is ontworpen om overtollig vet in het wanggebied te verminderen, resulterend in verbeterde gezichtskenmerken en een meer gebeeldhouwde uitstraling. Istanbul, Turkije, is een gewilde bestemming geworden voor mensen die buccale vetverwijdering zoeken, dankzij de bekende plastisch chirurgen en hoogwaardige medische zorg. In dit artikel zullen we de voordelen, procedure, herstelperiode en overwegingen verkennen die verband houden met buccale vetverwijderingschirurgie in Turkije, samen met andere cosmetische ingrepen die in het land worden aangeboden.

Buccale Vetverwijdering Begrijpen

Bij buccale vetverwijdering wordt het overtollige vetweefsel verwijderd van de buccale vetkussentjes die zich in de wangen bevinden. Deze vetkussentjes dragen bij aan de rondheid en volheid van het gezicht. Door de grootte van de buccale vetkussentjes te verminderen, kan een chirurgische ingreep voor wangvermindering zorgen voor een meer gedefinieerde en gevormde uitstraling. Deze cosmetische procedure is geschikt voor mensen met vollere wangen die een meer sculpturale gezichtsstructuur wensen.

De voordelen van buccale vetverwijderingschirurgie

Buccale vetverwijderingschirurgie biedt verschillende voordelen voor mensen die hun gezichtskenmerken willen verbeteren en wangvermindering willen bereiken. Deze omvatten:

 1. Verbeterde gezichtscontouren: Door overtollige vetkussentjes op de wangen te verwijderen, verbetert de operatie voor het verwijderen van buccaal vet de natuurlijke contouren van het gezicht, waardoor een meer gebeiteld en gedefinieerd uiterlijk ontstaat.
 2. Gerichte vetreductie: In tegenstelling tot algemeen gewichtsverlies, richt de verwijdering van buccaal vet zich specifiek op het overtollige vet in de wangstreek, waardoor een nauwkeurige vormgeving van het gezicht mogelijk is.
 3. Minimaal invasieve procedure: De operatie wordt doorgaans uitgevoerd via kleine incisies in de mond, wat resulteert in minimaal zichtbare littekens en een snellere herstelperiode.
 4. Op maat gemaakte resultaten: bekwame plastisch chirurgen in Turkije stemmen de procedure af op de unieke esthetische doelen van elk individu, waardoor gepersonaliseerde en natuurlijk ogende resultaten worden gegarandeerd.
 5. Langdurige effecten: zodra de buccale vetkussentjes zijn verwijderd, zijn de resultaten van de operatie over het algemeen blijvend, waardoor individuen een blijvende verbetering van het gezichtsuiterlijk krijgen.

De procedure voor het verwijderen van buccaal vet

De operatie voor het verwijderen van buccaal vet omvat doorgaans de volgende stappen:

 1. Consultatie: Tijdens het eerste consult met een plastisch chirurg in Turkije worden de doelstellingen en verwachtingen van de patiënt besproken. De chirurg beoordeelt de gezichtsstructuur van de patiënt en bepaalt of deze een goede kandidaat is voor de procedure.
 2. Anesthesie: Een operatie voor het verwijderen van buccaal vet wordt uitgevoerd onder lokale anesthesie met sedatie om het comfort van de patiënt gedurende de hele procedure te garanderen.
 3. Incisies en vetverwijdering: Er worden kleine incisies gemaakt in de mond, waardoor de chirurg toegang kan krijgen tot de buccale vetkussentjes. Het overtollige vet wordt zorgvuldig verwijderd, waardoor de wangen gevormd worden om de gewenste vermindering te bereiken.
 4. Sluiting en herstel: Na de vetverwijdering worden de incisies gesloten met oplosbare hechtingen. De patiënt krijgt postoperatieve instructies, waaronder mogelijk een dieet met zacht voedsel, beperkte lichamelijke activiteit en goede mondhygiëne tijdens de herstelperiode.

Overwegingen voor een operatie voor het verwijderen van buccaal vet in Turkije

Wanneer u een operatie voor het verwijderen van buccaal vet in Turkije overweegt, zijn er verschillende belangrijke factoren waarmee u rekening moet houden:

 1. Geschoolde plastisch chirurgen: Istanbul staat bekend om zijn zeer bekwame plastisch chirurgen die gespecialiseerd zijn in cosmetische ingrepen. Het is van cruciaal belang om een mislukte en ervaren chirurg te kiezen die veilige en beperkte resultaten kan beïnvloeden.
 2. Veiligheid en bijwerkingen: Zoals bij elke chirurgische ingreep brengt een operatie voor het verwijderen van buccaal dierenarts enkele risico’s met zich mee, waaronder infectie, onmogelijk, blauwe plekken en tijdelijke gevoelloosheid. Door een conventionele kliniek te kiezen en de postoperatieve zorginstructies op te volgen, kunt u deze risico’s verminderen.
 3. Herstelperiode: Hoewel de herstelperiode voor een operatie voor het verwijderen van buccaal dierenarts relatief kort is, moeten patiënten voorbereiden zijn op mogelijke oplossingen en de richtlijnen van hun chirurg volgen om een goede genezing te onmogelijk.< /li>
 4. Het combineren van procedures: Indien gewenst kunnen individuen overwegen om het verwijderen van buccaal vet te combineren met andere cosmetische ingrepen, zoals neuscorrectie of kinvergroting, om een uitgebreide gezichtstransformatie te bereiken.

Conclusie:

Buccale vetverwijderingschirurgie in Turkije biedt individuen de mogelijkheid om hun gezichtskenmerken te verbeteren en wangvermindering te bereiken. Met bekwame plastisch chirurgen, hoogwaardige medische zorg en een scala aan cosmetische ingrepen beschikbaar, is Turkije een populaire bestemming geworden voor mensen die buccale vetverwijdering en andere cosmetische ingrepen zoeken. Door buccale vetverwijderingschirurgie in Turkije te ondergaan, kunnen individuen verbeterde gezichtscontouren, langdurige resultaten en een meer gebeeldhouwde uitstraling bereiken, waarmee ze uiteindelijk hun esthetische doelen kunnen behalen en hun zelfvertrouwen kunnen vergroten.

Wangverdunning of Bichectomie is een veilige en snelle procedure voor het verwijderen van overtollig vet uit uw wangen. Buccale vetkussentjes bevinden zich aan beide zijden van ons gezicht op de wangen. Buccale vetverwijdering is een chirurgische ingreep om extra vet uit deze vetkussentjes te verwijderen. Verwijdering van vet uit de wangen leidt tot zichtbare jukbeenderen en betere gezichtscontouren.

Een Bichectomie-operatie is een korte ingreep die wordt uitgevoerd onder algehele of lokale verdoving, afhankelijk van uw comfortniveau. De operatie duurt ongeveer 30 tot 45 minuten en de volgende stappen worden genomen:

 1. Anesthesie: Voordat het proces begint, dient de chirurg lokale of algemene anesthesie toe en wacht tot deze effect heeft.
 2. Markering en incisie: Zodra de anesthesie volledig effect heeft, markeert de chirurg de binnenkant van de wangen voor incisies. Na het markeren worden kleine incisies gemaakt.
 3. Verwijdering van buccaal vet: Er wordt een beetje druk uitgeoefend om het vet uit de wangen te verwijderen.
 4. Hechtingen: zodra het vet is verwijderd, worden de incisies gesloten met hechtingen en laten ze genezen.

Buccale vetverwijderingschirurgie is een esthetische ingreep om de vorm van uw wangen te verbeteren door overtollig vet te verwijderen. Het geeft u verhoogde jukbeenderen en prominente gezichtscontouren. Hier zijn de veranderingen die u zult opmerken na een buccale vetverwijdering:

Hogere jukbeenderen: Een van de grootste verschillen die u zult opmerken, zijn hogere en meer prominente jukbeenderen. Het benadrukt de contouren van uw gezicht en maakt het slanker.

Ideale diamantvormige gezichtsvorm: Het is mogelijk om de ideale diamantvormige gezichtsvorm te krijgen met Buccale vetverwijdering. Een diamantvormig gezicht staat bekend om zijn ideale gezichtsverhoudingen en hoge jukbeenderen.

Jonger gezicht: Bichectomie geeft u kleinere en meer gedefinieerde wangen. Het haalt jaren van uw gezicht en maakt het aantrekkelijker.

Gezichtsharmonie: Het geeft u een gezichtsvorm die geschikt is voor de camera en een goed uitgebalanceerde gezichtsstructuur. U zult er mooi uitzien en zich ook zo voelen.

Ja, Bichectomie chirurgie is een veilige en licht invasieve procedure die niet uren in beslag neemt. Er worden kleine incisies gemaakt tijdens de ingreep die over het algemeen binnen enkele weken genezen. Het is belangrijk om een gekwalificeerde en ervaren chirurg te kiezen om eventuele ongelukken in de toekomst te vermijden. Om uw veiligheid te waarborgen, wordt het aanbevolen om een plastisch chirurg te kiezen die gecertificeerd is door de American Board of Plastic Surgery. Voor meer details over hoe u de juiste arts kunt kiezen, kunt u een afspraak met ons maken.

Bichectomie-operatie Turkije
art face
Bichectomy Surgery Hollywood Cheeks Price Turkey Before AfterBichectomy Surgery Cost Turkey Before After

Wie komt in aanmerking voor Bichectomie?

 1. Je bent ouder dan 18 jaar.
 2. Je wangen zijn breder dan de andere delen van je gezicht.
 3. Je hebt een te rond of breed gezicht.
 4. Je ziet er ingevallen uit op je gezicht door extra vet op de wangen.
 5. Je hebt geen smal wanggebied.
 6. Je bent gezond en hebt geen ernstige medische aandoeningen waarvoor mogelijk bloedverdunners en andere zware medicijnen nodig zijn.
 7. Je bent geen roker en drinkt niet overmatig alcohol.
 8. Je bent jonger dan 50 jaar.

Waarom zou u voor Turkije kiezen voor Bichectomie chirurgie?

Turkije is een van ’s werelds meest gerenommeerde bestemmingen voor medisch toerisme. Hier zijn de top 5 redenen waarom u Turkije zou moeten kiezen voor uw medische behoeften:

Geavanceerde gezondheidszorgfaciliteiten: Turkije heeft een robuuste en goed gevestigde gezondheidszorginfrastructuur. Internationale standaard technologie en apparatuur zijn aanwezig om de veiligheid en het welzijn van de patiënt te waarborgen.

De kosten van medische ingrepen zijn aanzienlijk lager in Turkije, tot wel 80% in vergelijking met andere landen. Patiënten ontvangen tijdens hun behandeling internationale standaard medische hulp tegen een economische kostprijsstructuur.

Turkije is een ideale bestemming voor reisliefhebbers, met een rijke culturele erfgoed en een breed scala aan toeristische activiteiten. U ontvangt niet alleen eersteklas medische faciliteiten, maar u krijgt ook de kans om een nieuw land te verkennen.

Medisch toerisme is een van de top specialiteiten van Turkije en elk jaar bezoeken duizenden buitenlanders het land voor medische diensten. Het personeel in de medische sector is getraind om patiënten een comfortabele en probleemloze ervaring te bieden tijdens hun verblijf.

Bichectomy Surgery Price in Istanbul Turkey
Bichectomie operatie voor mannen Turkije

Welk ziekenhuis of kliniek is het beste voor een bichectomie operatie in Turkije?

Turkije is een van ’s werelds meest gerenommeerde bestemmingen voor medisch toerisme. Met een robuuste en goed gestructureerde gezondheidszorginfrastructuur biedt het land een breed scala aan ziekenhuizen en klinieken voor plastische chirurgie van het gezicht.

De meest populaire en ervaren ziekenhuizen in grote steden zoals Istanbul zijn onder andere Medistanbul Hospital, Maltepe University Hospital, Istanbul Cerrahi Hospital, Istinye University Medical Park, en nog veel meer.

Wat zijn de kosten van het verwijderen van de wangvet in Istanbul?

Turkije’s bekende metropoolstad, Istanbul, herbergt een robuuste en goed gevestigde gezondheidsinfrastructuur. De stad biedt de meest aantrekkelijke en economische prijzen voor esthetische behandelingen in Turkije.

De gemiddelde kosten van het verwijderen van wangvet in Istanbul liggen tussen de $1000 en $3,500. Prijzen in Istanbul, Turkije liggen ongeveer 60% tot 70% lager dan in de VS en de EU. Niet alleen bespaart u geld, maar u ontvangt hier ook eersteklas medische zorg

Faciale harmonie boetseren: Het verkennen van faciale contouringsprocedures

Het vakgebied van de cosmetische chirurgie biedt mensen een reeks ingrepen om gezichtsharmonie te bereiken en hun gezichtscontouren opnieuw vorm te geven. Van het verwijderen van vet uit de wangen tot het contouren van de kaaklijn, deze innovatieve technieken zijn gericht op degenen die hun gezichts esthetiek willen verbeteren.

De operatie voor het verwijderen van vet uit de wangen, ook bekend als een procedure voor het verkleinen van de wangen, is populair geworden onder mensen die hun gezicht willen afslanken en de verschijning van mollige wangen willen verminderen. Deze chirurgische ingreep richt zich op de wangvetkussentjes, die kunnen bijdragen aan vollere wangen, en verwijdert ze om een meer gedefinieerde gezichtsstructuur te onthullen. Door deze procedure te ondergaan, kunnen mensen een gestroomlijnder en slanker gezichtsbetrekking hebben.

Face slimming surgery, encompassing various techniques such as facial contouring surgery and buccal lipectomy surgery, focuses on reshaping the face to create a more balanced and proportional look. These procedures address excess fat deposits and sculpt the facial contours, resulting in a more defined and contoured face shape.

Wangholtevermindering is een andere procedure gericht op het verbeteren van de gezichtsbalans. Deze techniek houdt in dat er strategisch volume wordt toegevoegd aan gebieden met ingevallen of holle wangen, waardoor een voller en jeugdiger uiterlijk ontstaat. Door volume aan de wangen te herstellen, kunnen individuen een harmonieus en evenwichtig gezichtsprofiel bereiken.

Kaaklijncontourchirurgie is uitgegroeid tot een veelgevraagde oplossing voor mensen die hun kaaklijn willen definiëren en een meer gebeiteld uiterlijk willen bereiken. Deze procedure, waarbij de kaakbeen wordt hervormd of overtollig vet wordt verwijderd, resulteert in een scherpere en meer gedefinieerde kaaklijn, waardoor de algehele gezichts esthetiek verbetert.

Gezichtsvetverwijderingsprocedures, waaronder de operatie voor het verwijderen van de wangvetkussentjes, bieden individuen de mogelijkheid om specifieke gebieden met overtollig vet aan te pakken. Deze chirurgische ingrepen kunnen helpen bij het verfijnen van de gezichtscontouren, resulterend in een meer sculpturale en gedefinieerde gezichtsuitstraling.

Het is belangrijk op te merken dat deze gezichtscontouringprocedures gepaard kunnen gaan met mogelijke risico’s en beperkingen. Een grondig consult met gekwalificeerde medische professionals is cruciaal om de geschiktheid van een bepaalde operatie te bepalen en om verwachtingen met betrekking tot mogelijke resultaten te beheren.

Bovendien is het essentieel dat individuen deze procedures benaderen met aandacht voor hun algehele welzijn en zelfacceptatie. De beslissing om een cosmetische ingreep te ondergaan moet worden gedreven door persoonlijke verlangens en voorkeuren, in plaats van maatschappelijke druk of onrealistische schoonheidsnormen.

Samenvattend bieden gezichtscontouringprocedures individuen transformerende opties om hun gezichts esthetiek vorm te geven en opnieuw te definiëren. Van de operatie voor het verwijderen van de wangvetkussentjes tot kaaklijncontouring, deze chirurgische ingrepen zijn bedoeld voor diegenen die hun gezichtskenmerken willen verbeteren. Het is echter van cruciaal belang dat individuen geïnformeerde beslissingen nemen en hun fysieke en emotionele welzijn tijdens het proces als prioriteit stellen.

Bichectomie-operatie in Istanbul

Chirurgie en behandelingskosten in Istanbul Turkije prijs

Hoe krijg ik een bichat-afscheidingsoperatie in Turkije?

Bichectomiechirurgie is een poliklinische ingreep die niet vereist dat de patiënt dagenlang in het ziekenhuis verblijft.

De hersteltijd is minimaal en duurt maximaal 10-12 dagen. Hier is alles wat u moet weten over hoe u deze ingreep in Turkije kunt krijgen:

Stap 1: Neem contact op met onze vertegenwoordiger en deel uw gegevens

De eerste stap om het proces van uw behandeling in Turkije te starten, is contact met ons opnemen en uw informatie delen.

Een van onze vertegenwoordigers zal uw gegevens noteren, inclusief uw medische geschiedenis en uw contactgegevens.

Hier zijn de tests waar onze artsen om zullen vragen:

 1. Een compleet bloedprofiel
 2. Volledig medisch onderzoek
 3. Röntgenfoto van de thorax
 4. Röntgenfoto van de volledige mond

Stap 2: Reizen naar Turkije en ziekenhuisopname

Zodra u de medische keuring door onze artsen doorstaat, kunnen we uw vlucht naar Turkije en reisroute regelen.

Het maakt niet uit op welke luchthaven u landt, wij zullen er zijn om u op te halen en naar het hotel te begeleiden.

We regelen ook uw transfers van en naar het hotel om ervoor te zorgen dat u tijdens uw reis goed verzorgd wordt:

Stap 3: Voorafgaand aan de operatie controle

Nadat u bij het hotel aankomt, zullen onze artsen u verwelkomen en voorbereiden op bepaalde tests. De volgende tests zullen vóór de operatie worden uitgevoerd:

 1. Volledig bloedbeeld (CBC)
 2. ECG-test
 3. Röntgenfoto’s van de borst
 4. Coagulatiestudies (PT/PTT)
 5. Röntgenfoto van de volledige mond

Stap 4: Chirurgische procedure

Nadat de artsen tevreden zijn met uw testresultaten, wordt uw operatiedag vastgesteld. Voor gezichtschirurgie worden de volgende stappen genomen:

Anesthesie: Allereerst wordt algemene of lokale verdoving toegediend, afhankelijk van het comfortniveau van de patiënt.

Snedes: Vervolgens markeert de arts het gebied binnen het wanggebied om snedes te maken. Na het markeren worden er kleine snedes gemaakt en wordt overtollig vet uit de buccale vetkussentjes gedrukt.

Hechtingen: Na de ingreep worden de snedes gesloten met oplosbare hechtingen en wordt het genezingsproces afgewacht.

Stap 5: Herstel

Na de operatie moet u mogelijk een korte tijd in het ziekenhuis blijven zodat de artsen uw toestand kunnen monitoren.

Dit is slechts een preventieve maatregel om ervoor te zorgen dat u goed herstelt.

U moet na een week mogelijk uw arts bezoeken voor het verwijderen van uw hechtingen.”

Stap 6: Hoteltransfer

Nadat u goedkeuring heeft gekregen van uw arts, zullen wij u overbrengen naar het door u aangewezen hotel.

Het hotel biedt een breed scala aan voorzieningen en luxe om ervoor te zorgen dat u zich comfortabel voelt gedurende uw verblijf.

Onze pakketten omvatten wat?

Onze uitgebreide gezondheidspakketten omvatten alles wat hieronder vermeld staat:

 1. Voorbereidende tests
 2. Anesthesieonderzoek
 3. Eerste onderzoek
 4. Bichectomie-operatie
 5. Algemene anesthesie of lokale anesthesie
 6. Tests na de operatie (indien nodig)
 7. VIP-hotel- en ziekenhuistransfers
 8. 3-5 dagen hotelaccommodatie

Wat Zijn de Risico’s Van Een Bichectomie Operatie?

Hoewel Bichectomie chirurgie een volkomen veilige ingreep is, kunnen er in zeldzame gevallen bepaalde complicaties optreden. Hier zijn de meest voorkomende complicaties die gemeld worden na een verwijdering van het mondslijmvliesvet:

 1. Complicaties van anesthesie
 2. Bloeding
 3. Infecties
 4. Zenuwletsel
 5. Constante pijn en zwelling
 6. Hematoom
 7. Asymmetrie
 8. Vloeiende accommodatie
 9. Bloedstolling

Hoe lang duurt het om te herstellen na een Bichectomie?

De herstelperiode na een Bichectomie is veel korter dan bij andere meer complexe esthetische ingrepen. De meeste patiënten genezen binnen 10-12 dagen en kunnen hun normale leven weer oppakken. In de eerste paar dagen wordt patiënten geadviseerd zacht voedsel te consumeren om complicaties te voorkomen. Zwelling, ongemak en milde pijn zijn te verwachten in de eerste paar dagen. Het duurt ongeveer 4 tot 5 maanden voordat de resultaten volledig zichtbaar zijn.

Kan ik mijn buccale vet (wangvet) op natuurlijke wijze verliezen?

Je kunt een beperkte hoeveelheid vet in het gezicht op natuurlijke wijze verliezen door af te vallen en gezond te eten. Drastische veranderingen en vetverwijdering zijn alleen mogelijk met Buccale Vetverwijdering.

Kom aan boord met Dixi Health voor een mooi gezicht!

Als u op zoek bent naar de beste medische faciliteiten in Turkije, verbinden wij u met de meest gekwalificeerde en ervaren artsen en ziekenhuizen van het land. We zijn slechts één telefoontje verwijderd om tegemoet te komen aan uw gezondheids- en schoonheidsbehoeften.

doctor patient FAQ dixi health

FAQs Bichectomie Operatie

Hier zijn de meest voorkomende vragen over Bichectomie Operatie:

Bichectomie is een esthetische operatie die het uiterlijk van uw wangen verandert. De tijdens de operatie aangebrachte veranderingen zijn permanent en kunnen alleen worden herzien indien nodig.

De kans is zeer klein dat u spijt zult hebben van het verwijderen van buccale vet, omdat het een professionele ingreep is die direct resultaat oplevert. Het is belangrijk om een gekwalificeerde esthetisch chirurg te kiezen om gewenste resultaten te behalen. Hoewel buccale vetverwijdering niet omkeerbaar is, kan uw chirurg correcties aanbrengen als u ontevreden bent over iets.

Ja, het meest zichtbare resultaat dat u zult opmerken zijn hogere en meer prominente jukbeenderen. Het geeft een slankere uitstraling aan uw gezicht en verbetert de symmetrie van het gezicht.

Vetcellen kunnen niet terug groeien zodra ze uit je wangen verwijderd zijn. Ze kunnen na verloop van tijd beginnen te hangen als gevolg van het natuurlijke verouderingsproces.

Veel populaire beroemdheden hebben de wangvet laten verwijderen en hun gezichten zijn enorm verbeterd. Enkele bekende beroemdheden met opvallende jukbeenderen zijn Bella Hadid, Chrissy Teigen, Anya Taylor en Zoë Kravitz.

Bichectomie is een licht invasieve procedure, daarom krijgt de patiënt lokale of algehele verdoving om pijn of ongemak te voorkomen.

Patiënten mogen gedurende minstens 3 tot 4 weken na de operatie geen alcohol drinken. De reden waarom alcohol vermeden moet worden, is dat het het herstelproces belemmert en de kans op complicaties vergroot.

De ideale leeftijd voor het verwijderen van de bichekvet is tussen de 25 en 45 jaar, omdat de huid zich in deze leeftijdscategorie snel herstelt.

facelift chirurgie kosten istanbul turkije

Gezichtsesthetiek Ooglid Operatie Neus-esthetiek Borstbehandeling Kont-esthetiek Kickstart uwgezondheidsreis in Istanbul!..Facelift (Rhytidectomie) Operaties in IstanbulZoals de naam al aangeeft, is een facelift een chirurgische techniek om een hangend gezicht op te liften en strakker te maken om jaren van je gezicht te doen verdwijnen. Het is een invasieve cosmetische ingreep die

Lees verder »
ooglid chirurgie

Ooglid Chirurgie in TurkijeOok bekend als Blefaroplastiek, ooglid chirurgie is een chirurgische ingreep om tekenen van veroudering rond de ogen te verbeteren. Door veroudering, levensstijlgewoonten en andere factoren beginnen onze oogleden te zakken en maken ons ouder dan we zijn. Ooglid chirurgie is een procedure om de oogleden te liften

Lees verder »
Bichectomie operatie voor mannen Turkije

Gezichtsesthetiek Ooglid Operatie Neus-esthetiek Borstbehandeling Kont-esthetiek Kickstart uw gezondheidsreis in Istanbul!..Bichectomie-operatie (Hollywood-wangen) in TurkijeBekend als Buccal Fat Removal, is een Bichectomie een cosmetische ingreep om het uiterlijk van uw wangen te veranderen. Veel mensen worstelen met bolle wangen die hen zwaarder doen lijken dan ze zijn. Bichectomie-operatie of Hollywood-wangen is

Lees verder »