dixi health logo n
hair transplantation in istanbul turkey
Wilt u behandeldworden in Istanbul?

Barttransplantatie in Istanbul

Een baardtransplantatie is een haartransplantatietechniek om haaruitval en kale plekken in de baard van een man te behandelen. Kale plekken en snelle gezichtshaaruitval hebben verschillende oorzaken. De meest voorkomende oorzaken van baardhaaruitval zijn alopecia areata, laag testosterongehalte, ziekte, stress, voedingstekorten en een agressieve verzorgingsroutine. Uitval van baardhaar kan een bron zijn van weinig zelfvertrouwen bij mannen omdat velen het als een belangrijk deel van hun persoonlijkheid beschouwen. Een baardtransplantatie is een permanente oplossing voor haaruitval die mannen helpt er volwassen en mannelijk uit te zien.

Wereldwijd onderzoek toont aan dat 2 op de 100 mensen ooit in hun leven alopecia krijgen. Ongeveer 6,8 miljoen mensen in de VS en 147 mensen wereldwijd hebben last van alopecia. De meeste getroffenen zijn mannen en het grootste symptoom is baardhaaruitval. Uit een rapport van Allied Market Research blijkt dat de wereldwijde baardtransplantatie-industrie in 2021 ongeveer 189 miljoen dollar heeft opgebracht. De International Society of Hair Restoration Surgery onthult dat baardtransplantaties 5% uitmaken van alle haarherstelprocedures. De populairste baardtrends in 2020 waren volgens ISHRS sterke sik- en sterke wangbaarden. In Turkije worden jaarlijks meer dan 500.000 niet-chirurgische huid- en haarprocedures uitgevoerd. Elk jaar bezoeken meer dan 2 miljoen buitenlanders Turkije voor verschillende esthetische behandelingen.  

Een haartransplantatie voor het herstellen van gezichtshaar bij mannen staat bekend als een baardtransplantatie. Het is een kleine ingreep waarbij follikels uit haarrijke gebieden worden gehaald en getransplanteerd in de haarloze of vlekkerige delen van de baard. De follikels zijn meestal afkomstig van de achterkant of zijkanten van het hoofd. De duur en de ernst van de operatie zijn afhankelijk van de mate van haaruitval. Sommige mannen ervaren een fragmentarische groei, terwijl sommige mannen helemaal geen gezichtshaar kunnen laten groeien. Het is een aanpasbare procedure waarmee mannen een baard kunnen ontwerpen die bij hun gezicht en persoonlijkheid past.

Een baard is een belangrijk gezichtskenmerk voor mannen en hun uiterlijk. Vlekkerige haargroei of een gebrek aan baardhaar geeft veel mannen een babygezicht. Hier zijn enkele belangrijke voordelen van een baardtransplantatie:

Dikke en Volle Baard

Het grootste voordeel van een baardtransplantatie is haargroei in de dunbehaarde of kale delen van de baard. Hierdoor krijgt u een volle en dikke baard die bij uw gezicht en persoonlijkheid past.

Dag Met Dat Babygezicht

Veel mannen kunnen door genetica, voedingsgebreken of ziekte geen gezichtshaar laten groeien. Ze krijgen vaak opmerkingen als ‘babyface’ of ‘jongensachtig gezicht’. Veel mannen willen graag een mannelijke en volwassen uitstraling. Een baardtransplantatie verbetert de baardgroei en -dichtheid, waardoor mannen een volwassen gezichtsuitdrukking krijgen.

Verzorgd Gezicht

Een volle baard stelt mannen in staat om te experimenteren met hun uiterlijk. Een baardtransplantatie helpt hen hun gezicht te verzorgen op basis van wat het best bij hen past. Een verzorgd gezicht draagt bij aan hun zelfvertrouwen en zelfrespect.

Een baardtransplantatie volgt dezelfde procedure als een haartransplantatie. Het is een licht invasieve procedure die 2-3 uur duurt. Dit is hoe chirurgen de operatie stap voor stap uitvoeren:

Anesthesie: Eerst en vooral brengt de arts plaatselijke verdovende crèmes aan om de operatieplaatsen te verdoven. Vervolgens scheert de arts het gebied af waar de follikels voor de transplantatie zullen worden weggehaald.

Follikeloogst: De arts haalt folliculaire eenheden van de achterkant of de zijkanten van het hoofd. Ondertussen wordt het ontvangende gebied voorbereid op het transplantatieproces.

Follikel transplantatie: De chirurg kan al dan niet incisies maken voor het transplantatieproces. Als de arts de FUE-techniek gebruikt, maakt hij kleine incisies op de wangen of kin. Als ze daarentegen de DHI-methode gebruiken, zijn er geen incisies nodig. Ze gebruiken een gepatenteerd implanteerapparaat voor transplantaties in de DHI-techniek.

Sluiting: De incisies of transplantaten worden afgedekt met een verband om de geopereerde gebieden te beschermen. Uw arts

Baardtransplantatie Turkije
art face
beard transplantation cost before afterbeard transplant price before after

Wie is geschikt voor een baardtransplantatie?

Een baardtransplantatie is een kleine ingreep, maar vereist een grondige evaluatie om te controleren of de patiënt ervoor in aanmerking komt. Dit zijn de algemene vereisten voor een baardtransplantatie:

 1. Je bent ouder dan 20 jaar.
 2. Je hebt een onregelmatige of dunne haargroei
 3. Je kunt vanwege medische problemen geen gezichtshaar laten groeien.
 4. Er is bij u de diagnose alopecia areata of alopecia androgenetica gesteld.
 1. Je hebt een goede en gezonde haargroei in de donorgebieden.
 2. Je bent gezond en hebt geen ernstige medische aandoeningen.
 3. Je hebt een verwonding of trauma doorgemaakt waardoor je haarzakjes zijn beschadigd.
 4. U heeft realistische verwachtingen van de operatie en verwacht niet van de ene op de andere dag resultaat.
 5. U kunt zich ertoe verbinden de richtlijnen van uw arts te volgen.
 6. Als u rookt, kunt u vóór, tijdens en na de behandeling stoppen met het gebruik.

Wat kost een baardtransplantatie?

Artsen brengen kosten in rekening voor een baardtransplantatie op basis van de intensiteit en het niveau van het haarverlies. De kosten variëren ook afhankelijk van de transplantatietechniek. DHI is de duurste haartransplantatietechniek. De gemiddelde kosten van een baardtransplantatie liggen ruwweg tussen $6000 en $12.000 in de VS en het VK. De kosten per transplantaat zijn $15 tot $20 en de totale kosten zijn afhankelijk van hoeveel transplantaten de patiënt nodig heeft.

De Herdefiniëring Van Mannelijke Esthetiek: De Kunst Van Gezichtshaarherstel

In de wereld van de cosmetische chirurgie zijn gezichtshaarherstelprocedures naar voren gekomen als een transformerende optie voor mensen die hun mannelijke esthetiek willen verbeteren. Van baardimplantatieprocedures tot snortransplantatie, vooruitgang in chirurgische technieken hebben de weg geëffend voor de herdefiniëring van gezichtshaaresthetiek.

Gezichtshaarherstel, waarbij een scala aan innovatieve procedures wordt toegepast, heeft aanzienlijke populariteit verworven onder mensen die streven naar voller en meer gedefinieerd gezichtshaar. Baardimplantatieprocedures, vaak met behulp van folliculaire eenheidsextractie voor de baard, omvatten de nauwkeurige transplantatie van haarfollikels om een natuurlijk ogende en goed gedefinieerde baard te creëren. Deze techniek maakt op maat gemaakte baardontwerpen mogelijk die zijn afgestemd op individuele voorkeuren.

Gezichtshaartransplantatiechirurgie is ook een veelgevraagde oplossing geworden voor mensen die schaars of vlekkerig gezichtshaar willen aanpakken. Of het nu gaat om snortransplantatie om een vollere bovenlip te bereiken of algemene baardverbeteringsoperatie voor een vollere, dichtere baard, deze procedures bieden mensen de mogelijkheid om hun gezichtshaaresthetiek te herdefiniëren

Transplantatieproces

De procedure van gezichtshaarfollikelimplantatie, door technieken zoals haartransplantatie voor de baard, heeft het veld van gezichtshaarherstel gerevolutioneerd. Door haarfollikels strategisch te implanteren, kunnen chirurgen op kunstige wijze de dichtheid van gezichtshaar verbeteren, resulterend in natuurlijk ogende en esthetisch aangename resultaten.

Het is belangrijk op te merken dat hoewel gezichtshaarherstelprocedures transformerende resultaten bieden, grondig consult met gekwalificeerde medische professionals essentieel is om ervoor te zorgen dat individuen realistische verwachtingen hebben en de potentiële risico’s van dergelijke operaties begrijpen.

Bovendien moet de beslissing om gezichtshaarherstel te ondergaan worden gedreven door individuele verlangens en voorkeuren, in plaats van maatschappelijke druk of verwachtingen. De relatie van elke persoon met hun uiterlijk is diep persoonlijk, en elke beslissing om cosmetische ingrepen te ondergaan, moet met zorgvuldige overweging en met aandacht voor algeheel welzijn worden genomen.

Gezichtsherstel

Tot slot heeft de kunst van gezichtshaarherstel nieuwe mogelijkheden geopend voor mensen die hun mannelijke esthetiek opnieuw willen definiëren. Van baardimplantatieprocedures tot het herstellen van de dichtheid van gezichtshaar, bieden deze chirurgische ingrepen kansen voor individuen om hun gewenste gezichtshaaresthetiek te bereiken. Het is echter cruciaal dat individuen dergelijke procedures benaderen met geïnformeerd besluitvorming en een toewijding om hun fysieke en emotionele welzijn boven alles te prioriteren.

 1. baardtransplantatie 1000 grafts kosten
 2. baardtransplantatie 2000 grafts kosten
 3. baardtransplantatie 3000 grafts kosten
 4. baardtransplantatie 4000 grafts kosten
 5. baardtransplantatie 5000 grafts
beard transplant in istanbul turkey
Haartransplantatie voor vrouwen Turkije

Daarnaast voeren wij ook haartransplantaties uit voor vrouwen

Haartransplantatie is een effectieve behandeling voor vrouwen die lijden aan vrouwelijk patroonkaalheid of alopecia. Vrouwelijk patroonkaalheid treedt meestal op als gevolg van veroudering, hormonen en genetica.

Soms, als gevolg van extreme haaruitval, hebben vrouwen geen andere keuze dan een haartransplantatie te ondergaan. Vrouwelijke haarherstel is een gespecialiseerde procedure die zich richt op het herstellen van haar op de gehele hoofdhuid.

Baardtransplantatie in Turkije: Wat zijn de voordelen en extraatjes?

Turkije heeft een vooraanstaande positie op het gebied van esthetische behandelingen wereldwijd, met name haar- en huidbehandelingen. Er zijn verschillende extraatjes en voordelen verbonden aan het naar Turkije komen voor medische behandelingen als je een buitenlander bent. Hier zijn enkele minder bekende redenen waarom Turkije aantrekkelijk is voor baardtransplantaties en andere behandelingen:

Turkije trekt duizenden buitenlanders aan voor haarherstelbehandelingen. Plastisch chirurgen in de branche zijn gecertificeerd en zeer ervaren. Ze zijn goed opgeleid en ondergaan meerdere evaluatietests voordat ze in de branche worden opgenomen. De meest bekende ziekenhuizen voor haarbehandelingen in Turkije zijn onder andere Avicenna Ziekenhuis, Memorial Ziekenhuis, Medisch Park Ziekenhuis, enzovoort.

Een van de voordelen van naar Turkije komen voor een medische behandeling is dat je niet te maken krijgt met lange visumwachtrijen. De meeste buitenlanders, vooral Europeanen, kunnen Turkije binnenkomen zonder visum en met een geldige identiteitskaart. Het bespaart je veel tijd en je kunt je reis plannen zonder veel gedoe.

Het Turkse ministerie van Volksgezondheid heeft btw-vrijstelling aangekondigd voor buitenlanders die Turkije bezoeken voor een medische behandeling in 2018. Het is een stimulans van de staat om medisch toerisme in Turkije te bevorderen en buitenlandse patiënten gemak te bieden. Daarom zijn medische behandelingen belastingvrij als je als buitenlander naar Turkije komt voor een medische behandeling. De totale winst die de medisch toerisme-industrie tot nu toe heeft gemaakt in het huidige jaar is $1.033.942.

Turkije biedt een goed gevestigde medisch toerisme sector die bloeit dankzij een netwerk van ziekenhuizen, klinieken en agentschappen die elk aspect van uw reis nauwgezet plannen. Reispakketten voor medisch toerisme dekken alles, van hotelreserveringen tot luchthaventransfers, ziekenhuisvervoer en andere belangrijke aspecten. In 2023 hebben al ongeveer 7,46,290 mensen Turkije gekozen als hun medische bestemming. De totale winst die tot nu toe in 2023 is behaald door de medisch toerismesector in Turkije bedraagt $1,033,942

Snel Afsprakensysteem

Een ander voordeel van naar Turkije komen is dat je niet maanden of jaren hoeft te wachten op je afspraak. Ondanks het ontvangen van honderden en duizenden patiënten elk seizoen, krijgt elke patiënt hetzelfde niveau van aandacht en zorg. Het afsprakenproces verloopt snel en zonder gedoe.

Transithub

Istanbul is de grootste metropoolstad van Turkije en ontvangt dagelijks een groot aantal transitvluchten. Het is gemakkelijk om vluchtverbindingen naar bijna elke plek ter wereld te vinden vanuit Istanbul. Bovendien duren de meeste vluchten van Europese landen naar Istanbul slechts 3 uur. Daarom kunnen buitenlanders zich gemakkelijk voelen bij het reizen naar Turkije vanwege de gemakkelijke toegankelijkheid van vluchten.

Barttransplantatie in Istanbul

Chirurgie en behandelingskosten in Istanbul Turkije prijs

Hoe kun je Turkije bezoeken voor een baardtransplantatie?

Als je Turkije overweegt voor een baardtransplantatie, hier is het proces om een afspraak te maken voor je behandeling. Het proces verloopt als volgt:

Stap 1: Neem contact op met onze vertegenwoordiger en deel je gegevens

De eerste stap om het proces te starten is contact met ons op te nemen en je informatie te delen.

Een van onze teamleden zal je gegevens noteren, inclusief je contactgegevens en medische geschiedenis.

Hier zijn de tests die onze vertegenwoordiger je vraagt te delen via WhatsApp of e-mail:

 1. CBC (Volledig bloedbeeld)
 2. Coagulatietests
 3. BMP (Basis Metabolisch Panel)
 4. Willekeurige bloedsuikerspiegel
 5. HIV-test

Stap 2: Reizen naar Turkije en ziekenhuisopname

Zodra onze artsen tevreden zijn met je testresultaten, helpen we je met het uitzoeken van je vlucht naar Turkije en je reisschema.

Het maakt niet uit op welk vliegveld je landt, we zullen er zijn om je op te halen en naar het hotel te brengen.

We regelen ook je hoteltransfers om ervoor te zorgen dat je tijdens je hele reis goed gesorteerd bent.

Stap 3: Voorafgaande chirurgische controle

Zodra je aankomt in het hotel, zullen onze artsen je verwelkomen en je voorbereiden op bepaalde tests.

Hoewel we je al eerder om bepaalde tests hebben gevraagd, voeren onze artsen voor de zekerheid nog een aantal tests uit.

Voor de operatie worden de volgende tests uitgevoerd:

 1. Volledig bloedbeeld (CBC)
 2. ECG-test
 3. Coagulatietest
 4. ECG (elektrocardiogram)
 5. Bloedsuikertest

Stap 4: Chirurgie

Als de artsen tevreden zijn met de testresultaten, bereiden ze je voor op de procedure.

Op de dag van de behandeling word je naar het ziekenhuis gebracht en verwelkomd door het ziekenhuispersoneel.

Stap 5: Herstel

Na de operatie moet je misschien een paar uur in het ziekenhuis blijven zodat de artsen je toestand kunnen controleren.

Dit is slechts een preventieve stap om er zeker van te zijn dat er geen tekenen van allergie of bijwerkingen zijn.

Het kan zijn dat je na een paar dagen terug moet komen voor een vervolgafspraak met de arts.

Onze pakketten omvatten welke diensten?

Hier is een volledige lijst van de diensten die zijn inbegrepen in ons behandelingspakket:

 1. Voorbereidende tests
 2. Anesthesieonderzoek
 3. Eerste onderzoek
 4. Haar PRP-procedure
 5. Postprocedure Examens
 6. Ziekenhuisverblijf na de operatie (indien nodig)
 7. VIP-hotel- en ziekenhuistransfers
 8. Hotelaccommodatie

Hoe lang is de herstelperiode na een baardtransplantatie?

Gemiddeld duurt de herstelperiode van 3 weken tot soms 6 maanden tot een jaar. De hersteltijd varieert van patiënt tot patiënt, afhankelijk van hun gezondheid, genetica en levensstijl. Dit is wat je kunt verwachten in de weken na de operatie:

 1. Week 1-2: Licht ongemak met zwelling en ontsteking is normaal direct na de operatie. Artsen schrijven antibioticacrèmes en medicijnen voor om de kans op infecties te verkleinen. U wordt geadviseerd om uit de buurt te blijven van intensieve lichaamsbeweging, roken en alcohol. Het zou helpen als je ook de drang om aan je baard te krabben vermijdt voor een stabiel en gezond herstel. Vermijd directe blootstelling aan zonlicht en bezoek geen sauna’s of zwembaden.
 2. Week 2-3: In week 2 kunt u weer aan het werk en andere routinematige activiteiten gaan doen. In de derde week kunt u haaruitval opmerken, maar dit is geen reden tot ongerustheid. Het betekent dat de haargroeicyclus is begonnen. Zorg ervoor dat u de operatieplaatsen schoon houdt om infecties of folliculitis te voorkomen.
 3. Week 3-4: Tegen die tijd zijn de korstjes verdwenen en is er nieuwe haargroei te zien. De zwelling en roodheid verdwijnen volledig en u kunt tekenen van volheid in uw baard zien. Dit betekent dat je goed herstelt en dichter bij je doel van een vollere en dikkere baard komt.
 4. Langdurig herstel (3-6 maanden): Na 3 maanden zul je een aanzienlijke haargroei zien. Je baard ziet er waarschijnlijk een stuk voller en prominenter uit. Als uw arts toestemming geeft, kunt u uw baard zelfs na 3 maanden scheren.

Wat zijn de risico’s en complicaties van baardtransplantatie?

Complicaties tijdens of na een baardtransplantatie zijn zeldzaam, tenzij er sprake is van een gebrek aan expertise of goede postoperatieve zorg. Dit zijn de complicaties of risico’s die gepaard gaan met een baardtransplantatie:

 1. Continu bloeden uit de baardstreek.
 2. Ernstige jeuk en ontsteking
 3. Pijn en zwelling die langer dan een week aanhoudt.
 4. Littekens
 5. Zenuwbeschadiging
 6. Folliculitis
doctor patient FAQ dixi health

FAQs Baardtransplantatie

Hier zijn veelgestelde vragen die we krijgen over baardtransplantaties:

Baardtransplantaties laten minder snel littekens achter omdat er tijdens de ingreep kleine incisies worden gemaakt.

Baardtransplantaties geven een zeer natuurlijke en realistische uitstraling aan je baard.

Een baardtransplantatie is een kleine ingreep en veroorzaakt geen pijn. Meestal gebruiken chirurgen verdovende crèmes om de baard te verdoven, zodat patiënten niets voelen tijdens de operatie.

.

Baardtransplantaties zijn volkomen veilig en een van de populairste haarherstelprocedures ter wereld.

Dat is iets wat alleen een arts kan beantwoorden. Minoxidil helpt bij haargroei, maar het is niet geschikt voor iedereen, dus het is beter om eerst je arts te raadplegen. Bovendien blijven de resultaten van Minoxidil beperkt, terwijl een transplantatie een permanente oplossing is en opmerkelijke resultaten oplevert.

Het succespercentage van baardtransplantaties ligt tussen de 90 en 95% en het is wereldwijd een geaccepteerde behandeling voor haarverlies in de baardstreek. Het succes van een baardtransplantatie hangt af van verschillende factoren, zoals de ervaring van de arts, de gezondheid van de patiënt en de nazorg na de operatie. Er zijn minder kans op complicaties na een baardtransplantatie omdat de haarzakjes van de patiënt worden gebruikt voor de transplantatie. Aangezien er geen kunstmatige stoffen worden gebruikt in het proces, zijn negatieve reacties veel minder gebruikelijk.

DHI Haartransplantatie

FUE-haartransplantatie DHI-haartransplantatie Haarmesotherapie Haar PRP-behandeling Baard-, snor- en wenkbrauwtransplantatie Zou u behandeldwillen worden in Istanbul?DHI Haartransplantatie in TurkijeDirecte Haarimplantatie (DHI Haartransplantatie) is de nieuwste innovatie in de haartransplantatie-industrie. Het is een baanbrekende procedure om haaruitval, kaalheid en dunner wordend haar te bestrijden. Het maakt de implantatie van haarfollikels mogelijk van harige delen van het hoofd (achterkant of zijkanten van het

Lees verder »