dixi health logo n
plastic surgery price and cost
Kickstart uwgezondheidsreis in Istanbul!..

Plastische Chirurgie in Istanbul / Turkije

plastic surgery in istanbul turkey
facelift chirurgie kosten istanbul turkije dixi


Zoals de term impliceert, a

Facelift (Rhytidectomie)

is een chirurgische methode die wordt gebruikt om jaren van je gezicht te verwijderen door het optillen en strakker maken van een verslapt gezicht. Deze invasieve cosmetische behandeling kan veel verouderingsproblemen tegelijk aanpakken, zoals hangende wangen en diepe lachrimpels. Facelifts, vaak aangeduid als rhytidectomie of meloplastiek, zijn ontworpen om je zelfvertrouwen te verjongen en de manier waarop je gezicht eruitziet in je 40- en 50-jarige leeftijd te veranderen. Mannen kunnen ook deze procedure ondergaan om er jonger uit te zien en hun huid strakker te maken. Het is niet alleen voor dames.

ooglid chirurgie Dixi


Een andere naam voor deze ingreep is blepharoplastie

Chirurgie aan de ogen

is een chirurgische techniek die de verouderingsverschijnselen rond de ogen verbetert. Onze oogleden gaan hangen door leeftijd, keuzes in levensstijl en andere omstandigheden, waardoor we ouder lijken dan we in werkelijkheid zijn. Het liften van de oogleden en, indien nodig, het verwijderen van extra vet wordt ooglidchirurgie genoemd. Deze minimaal invasieve ingreep maakt het gebied rond de ogen strakker en vitaler.

Kin Chirurgie Istanbul Turkije


Ook wel Menoplastiek of Genioplastiek genoemd,

Een Kin Procedure

is een procedure die ervoor zorgt dat je kin er beter en aantrekkelijker uitziet. Het primaire doel van deze ingreep is om de kin te verplaatsen en een nieuwe vorm te geven om het gezicht aantrekkelijker te maken. Kinchirurgie kan nodig zijn voor verschillende oorzaken, zoals een terugwijkende of naar binnen staande kin, een onderkin, een kalkoenennek, een vooruitstekende kin of een extreem kleine kin. Deze problemen hebben allemaal invloed op de esthetiek van je gezicht en geven je een verouderd uiterlijk.

Plaatjesrijk Plasma PRP istanbul turkije


PRP-Behandeling

: PRP-behandeling is een medische procedure om de productie van collageen en elastine in de huid te stimuleren. Het is een cosmetische ingreep die verschillende tekenen van veroudering aanpakt, zoals rimpels, zonneschade, lijnen, open poriën, pigmentatie en een doffe huid. Het brengt een broodnodige gloed naar je gezicht door je bloedplaatjes in de huid te injecteren. Het staat ook bekend als een 'vampiergezicht' in de cosmetische industrie. De groeifactorproteïnen in de bloedplaatjes helpen de huid genezen en er voller en jonger uit te zien.

Bichectomie-operatie Turkije

Deze procedure wordt vaak "Buccale vetverwijdering" genoemd Bichectomie is een cosmetische ingreep die het uiterlijk van je wangen verandert. Mollige wangen die iemand zwaarder doen lijken dan zichzelf zijn een veel voorkomend probleem voor veel mensen. Hollywood Cheeks, ook bekend als Bichectomie Chirurgie, is een complete operatie die de vorm van het gezicht verbetert door extra vet van de wangen te verwijderen. Het creëert de illusie van een dunnere, meer gedefinieerde jukbeenstructuur in je gezicht.

canthoplastie chirurgie Turkije Istanbul


Amandel Oogchirurgie

, Een reconstructieve cosmetische procedure genaamd canthoplastiek kan de vorm van je ogen verbeteren. Het doel van de operatie is om de laterale canthus, of buitenhoek, van je ogen en je onderste oogleden strakker te maken. Hiermee worden verschillende ouderdomsverschijnselen aangepakt, zoals kraaienpootjes, hangende ogen, verslapte oogleden en wallen onder de ogen. Bij canthoplasie worden je ogen opgetrokken zodat ze lijken op "kattenogen" of "amandelogen". Deze ogen worden beschouwd als een symbool van charme en aantrekkelijkheid.

Wenkbrauw Liften Operatie Dixi


Wenkbrauw Liften

en voorhoofd. Een gezicht met hangende wenkbrauwen ziet er vaak futloos, versleten en ouder uit dan de werkelijke leeftijd. Door de huid rond het voorhoofd en de wenkbrauwen strakker te maken, vermindert het optrekken van de wenkbrauwen de zichtbaarheid van veroudering aanzienlijk. Het vergroot je zelfvertrouwen en laat je gezicht er alerter en frisser uitzien. Het liften van de wenkbrauwen is een van de meest voorkomende cosmetische behandelingen vanwege de snellere genezingstijd en de snelle effecten.

Dubbele Kin


Operatie aan beide kinnen is een cosmetische ingreep om extra vet achter de kin te verwijderen. Submentaal vet, een andere naam voor een onderkin, kan ontstaan door veroudering, gewichtstoename en erfelijkheid. Dit extra vet achter de kin maakt je kaaklijn en hals mollig of geeft je een onderkin. Er zijn drie chirurgische technieken beschikbaar om een onderkin te verwijderen: halslift (onderste rhytidectomie), kincorrectie (submentoplastie) en liposuctie van de kin (lipo). Afhankelijk van je doelstellingen kunnen chirurgen een combinatie van deze operaties of slechts één ervan voorstellen.

Neus Esthetiek Rhinoplastiek istanbul turkije


Neus-esthetiek (Rhinoplastie)

:meer algemeen bekend als een neuscorrectie, is rhinoplastiek een procedure om de vorm van de neus te veranderen. Rhinoplastiek is een optie voor iedereen die ontevreden is over zijn neus of zijn ademhaling wil verbeteren. Rhinoplastiek wordt vaak gecombineerd met septoplastiek, een procedure die afwijkingen aan het neustussenschot aanpakt. Rhinoplastiek werkt voor iedereen met een gebogen, scheve of verkeerd uitgelijnde neus als gevolg van letsel of genetica.

otoplastiek chirurgie istanbul turkije


Otoplastiek

or Opvallende Oorschelp Chirurgie is een plastische chirurgie om de vorm, grootte en positionering van uw oren te veranderen. Otoplastiek hervormt uitstekende of grote oren en speldt ze terug tegen het hoofd. Het is een eenvoudige en kleine ingreep die permanent de esthetiek van uw oren verandert. Een ideale kandidaat voor deze procedure is iemand die last heeft van het uiterlijk van zijn oren en dit zijn zelfvertrouwen beïnvloedt. Otoplastiek helpt u uw zelfvertrouwen terug te krijgen met verbeterde oor- en gezichtsesthetiek.

Borstliftchirurgie Borstliftoperatie


Medisch aangeduid als Mastopexy,

Verhoogde Vormen

zijn gemaakt om het volume en de vorm van je borsten te vergroten. Naarmate je ouder wordt en levensveranderende ervaringen meemaakt, zoals een bevalling, verandert je lichaam en worden je borsten meestal minder soepel. Als gevolg daarvan lijken je borsten vervormd en uitgezakt. Borstliften zijn ingrepen om de vorm en stevigheid van je borsten te verbeteren. Ze helpen ook om de algehele proporties van je lichaam te verbeteren, wat leidt tot een kleiner en strakker postuur.

Borstvergroting


Borstvergroting

is een chirurgische procedure voor borstvergroting. Het is een van de meest gebruikte esthetische ingrepen om de borsten aantrekkelijker te maken. Borstvergrotingstechnieken omvatten vetoverdracht of borstimplantaten om de borsten te vergroten. Deze procedure is geschikt voor mensen met van nature kleine borsten of verslapte borsten door zwangerschap of gewichtsverlies. Deze door de FDA goedgekeurde techniek vergroot de borsten als reconstructieve maatregel na borstkanker of om natuurlijk kleine borsten te compenseren.

Borstverkleining Turkije


Borstverkleining

is een procedure om grote borsten te verkleinen. Om de borsten kleiner te maken, verwijderen artsen tijdens deze behandeling extra huid en weefsel. Om de illusie van kleinere, stevigere borsten te creëren, worden de borsten tijdens de ingreep ook gevormd en gepositioneerd. Te grote borsten kunnen lichamelijke activiteit beperken en tot een aantal gezondheidsproblemen leiden. Vrouwen met grote borsten klagen soms over hoofdpijn, houdingsproblemen en pijn in de onder- en bovenrug.

Gynaecomastie chirurgie Borstverkleining Mannen


Gynaecomastie

is een overmaat aan borstweefsel bij mannen die niet kwaadaardig is. Het komt voor als gevolg van oestrogeen- en testosteronafwijkingen. Bij deze aandoening is er een duidelijke zwelling en zien de borsten er abnormaal groot uit. Hoewel mannen er op elke leeftijd mee te maken kunnen krijgen, komt het meestal voor in de vroege stadia van de kindertijd, adolescentie en ouderdom. Eén of beide borsten kunnen last hebben van weefselovergroei. Gynaecomastie gaat meestal vanzelf over, maar in veel gevallen niet en moet het worden behandeld met medicijnen of een operatie.

Braziliaanse Billift


Braziliaanse Billift

, soms ook "bilvergroting" genoemd, is een cosmetische behandeling om de billen te vergroten. De procedure omvat het omlijnen en verbeteren van de billen met behulp van liposuctie. Chirurgen kunnen vet overbrengen naar de billen vanuit andere delen van het lichaam, zoals de buik, heupen, onderrug en dijen, door middel van een procedure die vettransplantatie of fat grafting wordt genoemd. Hierdoor wordt het vetvolume van de bilpartij vergroot, waardoor de billen er ronder en voller uitzien. Het belangrijkste doel van de procedure is om de natuurlijke rondingen van je lichaam te verbeteren en je een goed afgeronde, ronde achterkant te geven.

Billift-Operatie Istanbul Turkije


Billift-Operatie

Het uiterlijk van een bil kan worden verbeterd met een chirurgische ingreep. Voor mensen met volumeverlies en losse of extra huid in de bilpartij is deze ingreep geschikt. Genetica, veroudering, blootstelling aan de zon en gewichtsveranderingen zijn allemaal factoren die een hangende bil kunnen veroorzaken. Een billift maakt de billen strakker en ronder door extra huid te verwijderen en het bilweefsel te liften. Als een patiënt meer volume wil, zullen chirurgen soms ook een vettransplantatie uitvoeren.

Tummy Tuck surgery cost turkey istanbul

This procedure is also referred to as an abdominoplasty. Chirurgie voor Buikwandcorrecties versterkt de zwakke buikspieren en verwijdert extra huid. De meeste vrouwen die een buikwandcorrectie ondergaan, doen dat na een keizersnede voor de bevalling. Diastasis Recti is een aandoening waarbij de buikspieren verslechteren als gevolg van keizersneden. Deze aandoening resulteert in een teveel aan huid en vet dat een zakje vormt op de onderbuik. Voor een strakkere en mooiere buik verwijdert een buikwandcorrectie extra huid en vet van de buik. Het is ook typerend voor zowel mannen als vrouwen die veel zijn afgevallen of een chirurgische ingreep hebben ondergaan.

neck lift surgery cost turkey


In de geneeskunde ook wel Platysmaplastie genoemd, een

Halslift is een procedure om het gebied rond de hals te verstevigen en te trimmen. Tijdens de ingreep worden verouderingsgerelateerde kenmerken zoals losse huid, rimpels, een onderkin en vette wangen in het platysmagebied van de hals verwijderd. De platysma is een platte spier op de borst, nek en gezicht. Leeftijd, gewichtstoename en een slechte lichaamshouding zijn enkele van de factoren die ervoor zorgen dat dit gebied te vel en te vet wordt. Deze problemen kunnen worden opgelost door platysmaplastie of een halslift, waardoor je een strak en gebeeldhouwd decolleté krijgt.

Arm Lift Chirurgie Istanbul Turkije


Arm Lift

chirurgie is een soort cosmetische ingreep om de bovenarmen te modelleren en te verstevigen. Het laat de armen slanker lijken door hun aantrekkelijkheid en vorm te verbeteren. Het doel van de ingreep is de losse en uitstekende huid op de bovenrug van de armen. Door deze ophoping van huid en vet ziet het bovenlichaam er onaantrekkelijk uit. Veel mensen vinden het moeilijk om de losse huid op hun bovenarmen kwijt te raken, zelfs met een goed dieet en voldoende lichaamsbeweging.

beenverlenging istanbul turkije


Osteotomie of Verlenging van de benen

chirurgie is het proces waarbij de botten in de benen langer worden gemaakt. Mensen met een laag postuur en ongelijke beenderen als gevolg van een verwonding of aangeboren afwijking kunnen baat hebben bij de operatie. Tegenwoordig wordt cosmetische chirurgie uitgevoerd naast een medische ingreep. Beenverlenging is een cosmetische operatie die wordt gebruikt om iemands lengte een paar centimeter extra te geven. Omdat mannen herkenbaarder zijn aan hun lengte dan vrouwen, willen meer mannen dan vrouwen deze ingreep.

Abdominale Etsing istanbul turkije

Six-pack Chirurgie of Abdominale Etsen voor vrouwen

is een cosmetische ingreep om het uiterlijk van de buik van een vrouw te verbeteren. De ingreep helpt bij het verwijderen van buikvet voor een betere spierdefinitie. Door de overtollige vetcellen te verwijderen, worden de verborgen buikspieren zichtbaar. Net als mannen hebben vrouwen vaak moeite om centimeters van hun buik te verliezen. De hormonale schommelingen van vrouwen maken het veel moeilijker voor hen om buikvet te verminderen.

Vrouwelijke Buikspierchirurgie Turkije Istanbul

Abdominale Etching voor mannen

Six-pack chirurgie is een techniek om de vorm en aantrekkelijkheid van de buik te verbeteren. Vooral mannen staan bekend om en hebben vaak buikwandcorrecties vanwege de sixpack-fitnessrage. De ingreep resulteert in gespierde en gebeeldhouwde buikspieren door extra buikvet te verwijderen. Buikspieren etsen helpt om de spieren te laten zien die verborgen zitten achter een laag vetcellen op de buik. Hoe hard ze ook trainen in de sportschool en hoeveel gewicht ze ook verliezen, veel mannen hebben moeite met het verliezen van buikvet.

Genitale Chirurgie voor Vrouwen istanbul turkije


Vrouwelijk Orgasme

verwijst naar een reeks operaties om het uiterlijk en de functionaliteit van de vrouwelijke genitaliën te verbeteren. Het omvat een aantal operaties, waaronder vaginoplastiek, vaginale verjonging, vergroting van de grote schaamlippen, verkleining van de clitoriskap en versterking van de G-spot. De afgelopen jaren is er een duidelijke stijging te zien in het aantal cosmetische ingrepen aan de vrouwelijke genitaliën.

Mannelijke genitale chirurgie istanbul turkije


Seksuele Reconstructie voor mannen

is een cosmetische ingreep om het uiterlijk en de functionaliteit van de mannelijke genitaliën te verbeteren. Chirurgie van de mannelijke genitaliën pakt een reeks aandoeningen aan, waaronder een klein postuur, problemen met de omtrek, de plaats van de testikels en vroegtijdige erectiestoornissen. Je seksleven wordt verbeterd en het genitale gebied is verjongd na de ingreep. Voor mannen die door hun genitale anatomie worstelen met intimiteitsproblemen is de operatie effectief.

Gratis Advies? Registreer Nu!

Online advies via WhatsApp

Voor een vrijblijvende offerte en gratis consultatie kunt u contact met ons opnemen via WhatsApp.