dixi health logo n
plastic surgery price and cost
Kickstart uwgezondheidsreis in Istanbul!..

Otoplastiek Chirurgie in Turkije

Otoplastiek of Prominente Oor Chirurgie is een plastische chirurgische ingreep om de vorm, grootte en positie van uw oren te veranderen. Otoplastiek hervormt uitstekende of grote oren en steekt ze terug tegen het hoofd. Het is een eenvoudige en kleine ingreep die de esthetiek van uw oren permanent verandert. Een ideale kandidaat voor deze ingreep is iemand die zich stoort aan het uiterlijk van zijn/haar oren en dit heeft invloed op zijn/haar zelfvertrouwen. Otoplastiek helpt u uw zelfvertrouwen te herstellen met verbeterde oor- en gezichtsesthetiek.

Chirurgen voeren deze ingreep meestal uit bij kinderen ouder dan 5 jaar, maar het is tegenwoordig ook een populaire cosmetische ingreep bij volwassenen. Otoplastiek chirurgie omvat drie processen: oorvergroting, oor vastzetten en oorverkleining. Onderzoek in de plastische chirurgie toont aan dat er in 2018 in totaal 22.884 otoplastieken werden uitgevoerd, waarvan 13.289 bij vrouwelijke patiënten.

Otoplastiek is een veelvoorkomende en populaire cosmetische ingreep in Turkije, met een breed scala aan gekwalificeerde plastisch chirurgen die experts zijn in Otoplastiek. Hier zijn alle belangrijke details over deze ingreep en redenen waarom Turkije een ideale locatie is voor Otoplastiek chirurgie en uitgebreide medische toerisme pakketten.

Pinnaplastiek of Otoplastiek is een chirurgische ingreep om de vorm en grootte van uw oren te veranderen en te corrigeren. Het belangrijkste doel van deze operatie is om gezichtsovereenstemming te bereiken als uw oren te groot of te klein zijn voor uw gezicht. Het is een minimaal invasieve ingreep waardoor u binnen enkele dagen uw dagelijkse leven kunt hervatten. De vraag naar Otoplastiek is de afgelopen 5-10 jaar voortdurend toegenomen als een esthetische correctie-operatie. De meeste mensen kiezen voor deze operatie om hun oren te verkorten of te herpositioneren voor een verbeterde gezichtslijn.

Otoplastiek Chirurgie: Verbetering van het Uiterlijk van de Oren en Het Vergroten van het Zelfvertrouwen

Otoplastiek, algemeen bekend als oorchirurgie, is een procedure die tot doel heeft de oren te hervormen en te herpositioneren, waardoor esthetische zorgen worden aangepakt en het algehele uiterlijk van de oren wordt verbeterd. Of het nu gaat om het corrigeren van prominente oren, het verkleinen van de oren of het aanpakken van oorafwijkingen, otoplastiek biedt een oplossing om de esthetiek van de oren te verbeteren en het zelfvertrouwen te vergroten.

Een van de factoren om te overwegen bij het overwegen van otoplastiekkosten, zijn de kosten. De kosten van de otoplastiek kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de complexiteit van de procedure, de ervaring van de chirurg en de geografische locatie. Het is belangrijk om een gedetailleerd consult te hebben met een gekwalificeerde chirurg om de specifieke doelen, behandelplan en bijbehorende kosten te bespreken.

Oorchirurgie, ook wel otoplastiek genoemd, omvat verschillende technieken om verschillende zorgen aan te pakken. Oorschelpcorrectie, of oorhervorming, richt zich op het corrigeren van uitstekende oren door ze dichter bij het hoofd te plaatsen. Deze procedure omvat het herschikken van het kraakbeen en het hechten op zijn plaats, wat resulteert in een meer gebalanceerd ooruiterlijk.

Otoplastiek herstel is een essentieel aspect van de procedure. Na de operatie moeten patiënten specifieke postoperatieve instructies opvolgen die door hun chirurg worden gegeven. Een goede zorg tijdens de otoplastiek herstelfase helpt bij het zorgen voor een optimale genezing en langdurige resultaten. Het is gebruikelijk dat chirurgen voor en na foto’s verstrekken om patiënten te helpen het mogelijke resultaat van de procedure te begrijpen.

Het begrijpen van de kosten van otoplastiekkirurgie is cruciaal, maar het is even belangrijk om op de hoogte te zijn van de mogelijke risico’s en complicaties die gepaard kunnen gaan met de procedure. Hoewel otoplastiek over het algemeen veilig is, kunnen er complicaties optreden zoals infectie, bloeding, littekenvorming of onbevredigende resultaten. Raadpleeg een vaardige en ervaren chirurg om deze risico’s te minimaliseren, aangezien zij uw geschiktheid voor de procedure grondig zullen beoordelen en passend advies zullen geven.

Niet alle personen die een verbetering van het oor wensen, willen een operatie ondergaan. Niet-chirurgische alternatieven voor oorverbetering, zoals fillers of oorspalktechnieken, kunnen geschikte opties zijn voor sommige patiënten. Deze niet-invasieve methoden kunnen kleine zorgen aanpakken en tijdelijke resultaten bieden zonder de noodzaak van chirurgisch ingrijpen.

Om het best mogelijke resultaat te garanderen, is het cruciaal om de juiste otoplastiekkundige te kiezen. De beste otoplastiekkundigen zijn hooggeschoolde professionals met uitgebreide ervaring in oorchirurgie. Het onderzoeken en selecteren van een gecertificeerde chirurg die gespecialiseerd is in otoplastiek vergroot de kans om de gewenste resultaten te behalen en mogelijke complicaties te minimaliseren.

Kandidaten voor otoplastiekkirurgie zijn personen met prominente oren, oorafwijkingen of ontevredenheid over hun ooruitstraling. Otoplastiek wordt vaak uitgevoerd bij zowel kinderen als volwassenen. Voor kinderen is het raadzaam om te wachten tot hun oren volledig zijn ontwikkeld, meestal rond de leeftijd van vijf jaar, voordat ze de procedure ondergaan.

De technieken voor otoplastiekkirurgie kunnen variëren afhankelijk van de specifieke behoeften van de patiënt. Naast het vastzetten van de oren, omvatten andere technieken het herstellen van de oorlellen, het verkleinen van de oren en het corrigeren van verschillende oorafwijkingen. Uw chirurg zal uw toestand beoordelen en de meest geschikte techniek aanbevelen om de gewenste resultaten te bereiken.

De hersteltijd na otoplastiekkirurgie varieert per persoon, maar duurt over het algemeen enkele weken. Tijdens deze periode is het belangrijk om de instructies van de chirurg met betrekking tot nazorg op te volgen, waaronder het dragen van beschermende hoofdbanden of verbanden en het vermijden van activiteiten die de oren kunnen belasten.

Veelvoorkomende zorgen over otoplastiekkirurgie hebben vaak betrekking op het herstelproces, mogelijke littekens en het bereiken van natuurlijk ogende resultaten. Het bespreken van deze zorgen tijdens het eerste consult met uw chirurg zal u een beter begrip geven van wat u kunt verwachten en zal eventuele bezorgdheden helpen verminderen.

In sommige gevallen kan een herziening van otoplastiekkirurgie nodig zijn om onbevredigende resultaten aan te pakken of de uitstraling van de oren verder te verbeteren. Herzieningschirurgie stelt de chirurg in staat om eventuele noodzakelijke aanpassingen te maken, zodat het gewenste resultaat wordt bereikt.

Financieringsopties voor otoplastiekkirurgie kunnen beschikbaar zijn om te helpen bij de kosten van de procedure. Veel klinieken bieden betalingsplannen aan of accepteren medische financieringsopties om patiënten te helpen de kosten van otoplastiekkirurgie te beheersen.

Concluderend biedt otoplastiekkirurgie een veilige en effectieve oplossing voor personen die hun ooruitstraling willen verbeteren. Of het nu gaat om het corrigeren van prominente oren, het aanpakken van afwijkingen of het verkleinen van de oren, otoplastiek kan aanzienlijke esthetische verbeteringen bieden. Raadpleeg een bekwame otoplastiekkundige en begrijp de procedure, de bijbehorende kosten en mogelijke risico’s om een weloverwogen beslissing te nemen en de gewenste resultaten te behalen, waardoor uw zelfvertrouwen en tevredenheid met uw ooruitstraling worden vergroot.

Ooroperatie in Turkije: Het Hervormen en Herpositioneren van Uitstekende Oren

Ooroperatie, ook bekend als otoplastie, is een cosmetische procedure die zowel bij kinderen als volwassenen kan worden uitgevoerd om de oren te hervormen en te herpositioneren. Deze minimaal invasieve operatie kan de uitstraling van uitstekende of grote oren verbeteren, het zelfvertrouwen vergroten en de algehele gezichtsharmonie verbeteren. In dit artikel zullen we de otoplastiekprocedure, kosten van otoplastiek in Turkije, oorkraakbeen, oorpinningschirurgie, lokale en algemene verdoving, plastisch chirurgen en de operatiekosten in Turkije verkennen.

Begrip van Otoplastiek Ooroperatie

Otoplastiek kan worden uitgevoerd om verschillende oorafwijkingen te corrigeren, waaronder uitstekende oren, grote oren en asymmetrische oren. De procedure omvat het maken van een incisie achter het oor, waarbij het oorkraakbeen wordt blootgesteld. Het kraakbeen wordt vervolgens hervormd en opnieuw gepositioneerd om de gewenste uitstraling te bereiken. In sommige gevallen kan overtollige huid worden verwijderd.

Kosten van Ooroperatie in Turkije

Turkije is een populaire bestemming geworden voor cosmetische chirurgie, waaronder otoplastie, vanwege haar bekwame plastisch chirurgen en betaalbare kosten. De operatiekosten voor otoplastiek in Turkije variëren afhankelijk van de complexiteit van de ingreep, de expertise van de chirurg en de locatie van de kliniek. Maar in vergelijking met andere landen is otoplastiek in Turkije over het algemeen meer kosteneffectief.

Verdoving voor Otoplastiek Procedure

Otoplastiek kan worden uitgevoerd onder lokale verdoving, met of zonder sedatie, of algemene verdoving, afhankelijk van de voorkeur van de patiënt en de omvang van de operatie. Lokale verdoving wordt meestal gebruikt voor kleine oorprocedures, terwijl algemene verdoving nodig kan zijn voor meer complexe operaties.

Oorkraakbeen en Oorpinningschirurgie

Oorkraakbeen is een stevig, flexibel weefsel dat de vorm van het oor vormt. Tijdens otoplastie wordt het kraakbeen hervormd en opnieuw gepositioneerd om de gewenste uitstraling te bereiken. Oorpinningschirurgie, ook bekend als oorherpositionering, is een type otoplastie dat zich richt op het corrigeren van uitstekende oren door ze dichter bij het hoofd te positioneren.

Plastisch Chirurgen in Turkije

Turkije heeft een reputatie voor bekwame plastisch chirurgen die gespecialiseerd zijn in cosmetische ingrepen. Bij het overwegen van otoplastiek in Turkije is het cruciaal om een gekwalificeerde en ervaren chirurg te kiezen die veilige en bevredigende resultaten kan bieden. Het onderzoeken van de referenties van de chirurg en het lezen van beoordelingen van eerdere patiënten kan individuen helpen een weloverwogen beslissing te nemen.

Conclusie:

Otoplastiek ooroperatie is een cosmetische procedure die de uitstraling van uitstekende of asymmetrische oren kan verbeteren, het zelfvertrouwen vergroten en de gezichtsharmonie verbeteren. Met betaalbare kosten, bekwame plastisch chirurgen en een scala aan verdovingsmethoden beschikbaar, is Turkije een populaire bestemming geworden voor otoplastiek en andere cosmetische ingrepen. Door otoplastie in Turkije te ondergaan, kunnen individuen natuurlijk ogende resultaten behalen, uiteindelijk hun esthetische doelen bereiken en hun kwaliteit van leven verbeteren.

Otoplastie is een poliklinische ingreep die meestal onder lokale verdoving wordt uitgevoerd. Patiënten kunnen echter ook algemene verdoving aanvragen als ze volledig verdoofd willen zijn tijdens de operatie. Hier is een volledige stapsgewijze handleiding over hoe de operatie wordt uitgevoerd:

Verdoving: Otoplastie wordt in de meeste gevallen onder lokale verdoving uitgevoerd, maar algemene verdoving is ook een optie voor patiënten. Zodra de verdoving effect heeft, gaat de chirurg verder met het markeren en maken van incisies.

Markerings- en incisiefase: De chirurg markeert de gebieden waar incisies zullen worden gemaakt. Deze incisies worden meestal achter het oor of binnen de natuurlijke plooien en vouwen gemaakt om zichtbare littekens te minimaliseren. Na het markeren worden de incisies gemaakt om overtollige huid te verwijderen en het kraakbeen te verminderen.

Sluiting van de incisies: Na de operatie sluit de chirurg de incisies met hechtingen. Littekens zijn minder zichtbaar omdat de incisies achter de oren worden gemaakt.

De techniek voor otoplastie kan variëren afhankelijk van de behoeften van de patiënt. Er zijn drie technieken voor deze operatie:

Oorschelpcorrectie

Deze procedure is bedoeld voor mensen met uitstekende oren of oren die te ver uitsteken en te prominent aanwezig zijn in het gezicht. Chirurgen trekken de oren naar achteren om ze minder opvallend te maken. Het doel van de operatie is om de oren te herpositioneren, zodat ze beter aansluiten bij het gezicht.

Oorverkleining

Deze otoplastietechniek wordt voornamelijk aanbevolen voor patiënten met macrotie. Macrotie is een aandoening waarbij de oren groter zijn dan normaal. Oorverkleining omvat het herpositioneren en verkleinen van het oorlelletje. Oorverkleining vermindert de grootte van het oor en minimaliseert hun aanwezigheid in het gezicht.

Oorvergroting

Deze otoplastietechniek is bedoeld voor mensen met zeer kleine oren als gevolg van genetica. Chirurgen geven vorm aan en corrigeren de grootte van de oren, zodat ze beter in verhouding staan tot het gezicht. Het is een permanente oplossing om de esthetiek van de oren te herstellen voor een betere gezichtsbalans en om uw kenmerken te laten opvallen.

Oorschelpcorrectie of Otoplastie werkt voor iedereen behalve kinderen jonger dan 5 jaar. Hier zijn de algemene voorwaarden om in aanmerking te komen voor Otoplastiek:

 1. Je moet ouder zijn dan 5 jaar.
 2. Je maakt je zorgen over de manier waarop je oren eruitzien als ze uitsteken of buiten proportie lijken.
 3. Je oren zijn te groot of te klein voor je gezicht.
 4. U wilt de esthetiek van uw oren verbeteren voor een betere gezichtsuitlijning.
 5. Je bent geen gewone roker en drinkt niet te veel alcohol.
 6. Je hebt realistische doelen en verwacht niet dat deze operatie je gezicht volledig zal transformeren.
 7. Je bent over het algemeen gezond en hebt geen last van ernstige medische aandoeningen zoals diabetes, hoge bloeddruk, enz.
Prominente oorchirurgie istanbul turkije
art face
otoplasty beforeotoplasty after

Otoplastiek waar te krijgen? Is Turkije veilig voor deze operatie?

Otoplastie is een veelvoorkomende esthetische procedure en wordt over de hele wereld uitgevoerd. Bepaalde landen bieden voordelen qua prijs en expertise. Turkije is een van de top 5 toonaangevende medische toerismehubs ter wereld. De veiligheid van patiënten is een van de belangrijkste aspecten van de Turkse medische toerismesector. Hier is waarom Turkije volkomen veilig is voor iedereen die uit het buitenland komt voor medische diensten:

De veiligheidsaspecten worden te allen tijde hoog geprioriteerd en gecontroleerd door het Turkse Ministerie van Gezondheid. Ziekenhuizen en klinieken moeten zich houden aan de voorschriften die zijn vastgesteld door het ministerie voor het uitvoeren van medische toerismediensten. Het niet naleven hiervan resulteert in intrekking van de certificering en de organisatie mag niet opereren tenzij aan de vereisten wordt voldaan. Voor meer informatie kunt u de officiële website van het ministerie bezoeken.

Turkije onderscheidt zich van andere landen door zijn uitzonderlijke gezondheidsfaciliteiten die zijn afgestemd op medisch toerisme. Er zijn aanzienlijke investeringen gedaan in geavanceerde apparatuur, waardoor internationale bezoekers hoogwaardige medische zorg ontvangen.

Chirurgen in Turkije moeten voldoen aan de strikte criteria die zijn vastgesteld door het Ministerie van Volksgezondheid om legaal te kunnen opereren. Specialisatie en certificering in het medische vakgebied zijn vereist voordat men een medisch bedrijf kan starten of kan werken voor een ziekenhuis. Daarom kunnen artsen niet opereren tenzij ze een specifieke specialisatie en langdurige ervaring op het gebied hebben.

Hoeveel kost Otoplastiek Chirurgie?

Turkije staat wereldwijd bekend om zijn betaalbare medische diensten. De gemiddelde prijs voor otoplastie in grote steden zoals Istanbul ligt tussen de $1.500 en $3.000. Daarentegen ligt de gemiddelde prijs voor otoplastie in de VS en het VK rond de $8.000 tot $15.000. Als u kiest voor Turkije voor deze chirurgie, bespaart u meer dan 60% en ontvangt u dezelfde wereldwijde standaard gezondheidszorg.

Otoplasty Surgery in istanbul turkey
otoplastiek chirurgie istanbul turkije

Waarom kiezen voor otoplastiek chirurgie (flaporenoperatie) in Istanbul?

Istanbul groeit uit tot een toonaangevend wereldwijd knooppunt voor medisch toerisme. Hier zijn de top 5 redenen om Turkije te overwegen voor uw medische behoeften:

 1. Internationaal geaccrediteerde chirurgen: Turkse chirurgen ondergaan een strenge training en zijn in het bezit van internationale certificeringen, waardoor expertise in verschillende medische domeinen wordt gegarandeerd.
 2. State-of-the-art gezondheidszorgfaciliteiten: Turkije beschikt over een robuuste gezondheidszorginfrastructuur die is uitgerust met de allernieuwste technologie, waarbij patiëntveiligheid en zorg voorop staan.
 1. Betaalbare prijzen: Medische procedures in Turkije zijn aanzienlijk goedkoper, vaak tot 80% goedkoper dan elders. Patiënten krijgen medische zorg van hoge kwaliteit tegen betaalbare tarieven.
 2. Toeristische hotspot: Met zijn rijke culturele erfgoed en diverse toeristische attracties is Turkije ook een aantrekkelijke vakantiebestemming. Patiënten profiteren niet alleen van superieure medische faciliteiten, maar hebben ook de mogelijkheid om een bruisend land te verkennen.
 3. Ondersteunend personeel: Medisch toerisme bloeit in Turkije en trekt jaarlijks duizenden internationale bezoekers. Het medische personeel is bedreven in het bieden van een naadloze en comfortabele ervaring aan patiënten tijdens hun verblijf.

Zet de volgende grote stap voor uw gezondheid!

Uw gezondheid op de eerste plaats zetten is essentieel om u zowel goed te voelen als er goed uit te zien. Turkije, met name Istanbul, is trots op zijn bloeiende medisch toerisme-industrie. Bariatrische chirurgie springt eruit als een belangrijk specialisme, met veel zeer bekwame chirurgen die in de hele stad praktiseren. Jaarlijks komen ongeveer 1,2 miljoen bezoekers naar Turkije voor verschillende medische diensten, waaronder bariatrische ingrepen. Aarzel niet om uw reis naar gewichtsverlies aan te gaan met de steun van een competente medische team in Istanbul.

Otoplastiek Chirurgie ın Istanbul

Chirurgie en behandelingskosten in Istanbul Turkije prijs

Hoe kunt u naar Turkije komen voor Otoplastiek?

Otoplastiek is een poliklinische ingreep die niet vereist dat de patiënt dagenlang in het ziekenhuis verblijft. De hersteltijd is minimaal en duurt maximaal 2-3 uur. Hier is alles wat u moet weten over hoe u deze procedure in Turkije kunt krijgen:

Stap 1: Neem contact op met onze vertegenwoordiger en deel uw gegevens

De eerste stap om het proces te starten is contact met ons opnemen en uw informatie delen.

Een van onze vertegenwoordigers zal uw gegevens noteren, inclusief uw medische geschiedenis en uw contactgegevens.

Dit zijn de tests waar onze artsen om zullen vragen:

 1. Een compleet bloedprofiel
 2. Volledig medisch onderzoek
 3. Röntgenfoto van de thorax
 4. Coagulatietesten

Stap 2: Reizen naar Turkije en ziekenhuisopname

Zodra u de medische keuring door onze artsen heeft doorstaan, kunnen we uw vlucht naar Turkije en reisschema regelen.

Het maakt niet uit op welke luchthaven u landt, wij zullen er zijn om u op te halen en u naar het hotel te begeleiden.

We regelen ook uw hoteltransfers om ervoor te zorgen dat u tijdens uw reis goed verzorgd wordt.

Stap 3: Vooronderzoek voor de operatie

Zodra u in het hotel arriveert, zullen onze artsen u verwelkomen en voorbereiden op bepaalde tests.

De volgende tests zullen vóór de operatie worden uitgevoerd:

 1. Volledig bloedbeeld (CBC)
 2. ECG-test
 3. Röntgenfoto’s van de borst
 4. Coagulatiestudies (PT/PTT)

Stap 4: Operatie

Nadat de artsen tevreden zijn met uw testresultaten, wordt de datum van uw operatie vastgesteld.

Op de dag van de operatie wordt u overgebracht naar het ziekenhuis en verwelkomd door het personeel van het ziekenhuis.

Stap 5: Herstel

Na de operatie moet u mogelijk voor korte tijd in het ziekenhuis blijven zodat de artsen uw toestand kunnen controleren.

Dit is slechts een preventieve stap om ervoor te zorgen dat u goed herstelt.

U moet mogelijk na een paar dagen terugkomen voor een vervolgafspraak met de arts.

Stap 6: Hoteltransfer

Zodra u groen licht krijgt van uw arts, zullen we u overbrengen naar uw aangewezen hotel.

Het hotel biedt een breed scala aan voorzieningen en luxe om ervoor te zorgen dat u comfortabel bent tijdens uw verblijf.

Wat is inbegrepen in ons pakket?

Onze all-inclusive pakketten omvatten alle onderstaande diensten:

 1. Voorbereidende tests
 2. Anesthesieonderzoek
 3. Eerste onderzoek
 4. Otoplastiekchirurgie
 5. Algemene anesthesie of lokale anesthesie
 6. Onderzoeken na de operatie
 7. VIP-hotel- en ziekenhuistransfers
 8. 3-5 dagen hotelaccommodatie

Wat is de herstelperiode voor Otoplastiek Chirurgie?

De herstelperiode verschilt voor elke patiënt op basis van hun leeftijd, genetica en postoperatieve zorg. De gemiddelde herstelperiode is ongeveer 4 weken tot 6 maanden. Hier is wat u kunt verwachten per week na een Otoplastie:

Postoperatieve zorg: Direct na de operatie wordt u gedurende enkele uren gecontroleerd door het medische personeel. Er zal gedurende de eerste paar dagen aanzienlijke zwelling rond de oren zijn. U kunt zich van tijd tot tijd misselijk voelen als gevolg van de nawerkingen van de verdoving. U wordt gevraagd om de eerste paar dagen strikt alleen vloeistoffen te consumeren.

Week 1: U wordt op een volledig vloeibaar dieet gezet om eventuele ernstige complicaties te vermijden. Op de 4e dag wordt u gevraagd over te schakelen op zacht voedsel zoals gepureerde groenten en fruit. U wordt ook gevraagd om in de eerste week dag en nacht een chirurgisch rekbaar hoofdbandje te dragen. Het Otoplastie hoofdbandje is bedoeld om de oren op hun plaats te houden terwijl u slaapt. Patiënten wordt gevraagd om gedurende ten minste de eerste 2 weken fysiek belastende activiteiten zoals het tillen van zwaar materieel te vermijden.

Week 2: Tegen de tweede week begint de zwelling af te nemen en worden de verbanden verwijderd. U wordt gevraagd om uw arts te bezoeken voor een follow-up gedurende de week. U keert langzaam en geleidelijk terug naar uw dagelijkse routine en dagelijkse activiteiten. U kunt ook terugkeren naar uw normale dieet.

Week 3: Er kan een enorm verschil worden gezien in de zwelling en op dit punt past u zich aan de veranderingen aan en keert terug naar uw dagelijkse routine.

Week 4 (langdurig herstel): De daadwerkelijke resultaten van de operatie beginnen deze week zichtbaar te worden. Het volledige genezen van de wonden en de ooraanpassing kan tot 6 maanden duren. De resultaten van de operatie zijn volledig zichtbaar na de 6-maanden markering.

Otoplastiek Chirurgie in Istanbul: Kosten en voordelen

Er zijn veel geldige redenen om Istanbul te kiezen als uw bestemming voor gezichts-esthetische ingrepen. We willen er hieronder een paar benadrukken:

Vakantiebestemming: Istanbul is een van ’s werelds beste vakantiebestemmingen en ontvangt een grote toestroom van toeristen van over de hele wereld. Een verbazingwekkende 1,2 miljoen Europeanen bezoeken Istanbul en verschillende andere Turkse steden voor verschillende medische ingrepen. De kosten van medische ingrepen hier zijn aanzienlijk lager, vaak tot 80% minder, dan in andere delen van de wereld.

Toegangspoort tot Europa en Azië: Istanbul is een van ’s werelds populairste transit hubs. Het is handig om vluchtverbindingen naar bijna overal ter wereld vanaf hier te vinden. Bovendien duren vluchten naar de meeste EU-landen slechts 3 uur. Bovendien kunnen EU-burgers Turkije binnenkomen zonder visum

doctor patient FAQ dixi health

Veelgestelde Vragen Over Otoplastiek Chirurgie

Hier zijn een paar veelgestelde vragen over Otoplastie (oorcorrectie):

Otoplastiek wordt over het algemeen uitgevoerd onder lokale verdoving om alleen de oren te verdoven. Patiënten kunnen algemene verdoving aanvragen als ze zich niet op hun gemak voelen tijdens de operatie terwijl ze wakker zijn.

Plastische chirurgie is meestal duurder dan reguliere chirurgie over de hele wereld. De kosten van otoplastie kunnen verschillen per chirurg, afhankelijk van hun ervaringsniveau. Zeer ervaren en gecertificeerde plastisch chirurgen rekenen doorgaans meer voor hun diensten. Otoplastiek is een vrij kostbare operatie omdat er veel aandacht voor detail nodig is. Bepaalde landen staan bekend om hun betaalbare prijzen voor esthetische ingrepen, waaronder Turkije.

Er is een kleine kans op enige beweging van de oren na de operatie. Echter, de verandering is niet drastisch en je oren zien er min of meer hetzelfde uit.

Otoplastiek is een permanente oplossing voor het corrigeren van de vorm en positie van de oren.

Een KNO-plastisch chirurg of zeer ervaren plastisch chirurg kan een otoplastiek uitvoeren.

De meeste patiënten melden weinig tot geen pijn na 4 tot 8 weken. Als de pijn langer aanhoudt dan deze periode, wordt aangeraden om uw arts te raadplegen.

Otoplastiek littekens zijn niet zichtbaar omdat de incisies achter de oren worden gemaakt.

Typisch zouden artsen u aanraden om ’s nachts een compressie hoofdband te dragen om te voorkomen dat uw oren buigen. Het wordt ook aanbevolen om niet op uw zij te slapen en om het tillen van zware dingen te vermijden.

Oor vastzetten is een van de technieken van otoplastiek om de oren naar achteren te trekken als u uitstekende oren heeft.

Otoplastiek is een ingreep met een laag risico, maar elke chirurgische procedure brengt bepaalde risico’s en complicaties met zich mee. Hier zijn enkele risico’s die verband houden met een otoplastische chirurgie:

 1. Asymmetrie van het gezicht
 2. Ongelijke oren
 3. Overmatig bloeden tijdens of na de operatie.
 4. Er kunnen nawerkingen van de anesthesie optreden, zoals ademhalingsproblemen of allergische reacties.
 5. Langdurige infecties
 6. Hyperontsteking rond de operatieplaats
 7. Slechte genezing van de wonden of blauwe plekken.
 8. Vloeistofaccumulatie
Neus Esthetiek Rhinoplastiek istanbul turkije
ooglid chirurgie Dixi
Wenkbrauw Liften Operatie Dixi
Dubbele Kin