dixi health logo n
dental implant istanbul turkey cost
Kickstart uwgezondheidsreis in Istanbul!..

Tandheelkundige Profylaxe in Turkije

Tandheelkundige Profylaxe is een term die verwijst naar maatregelen die genomen worden om de verspreiding van ziekte te voorkomen of te stoppen. In de context van de tandheelkunde, omvat tandheelkundige profylaxe of mondhygiënische profylaxe maatregelen om tandheelkundige en tandvleesaandoeningen te voorkomen en de mondgezondheid te handhaven. Deze maatregelen kunnen regelmatige tandreiniging, scaling, fluoride-applicaties en patiëntenvoorlichting omvatten. Profylaxe streeft ernaar om de algehele mondgezondheid te handhaven en wordt ondersteund door regelmatige tandartsbezoeken.

Volgens onderzoeksresultaten verstrekt door Straits Research, wordt de totale omvang van de dentale industrie markt gewaardeerd op USD 34.245 miljoen in 2022 en wordt verwacht dat deze tegen 2031 USD 55.351 miljoen zal bereiken, met een jaarlijkse groeisnelheid van 5.48%. Deze groei omvat een brede dentale industrie markt, inclusief subsectoren zoals profylaxe.

De tandheelkundige behandelsector in Turkije bevindt zich in een gunstige positie wat betreft kosten en heeft moderne faciliteiten die zijn uitgerust met state-of-the-art apparatuur. Tandheelkundige profylaxe diensten in Turkije bieden meer betaalbare prijzen in vergelijking met Europa en de VS, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor internationale patiënten

Profylaxe in de tandheelkunde omvat diverse preventieve maatregelen en behandelingen, waaronder tandreinigingen, fluoride-applicaties en tandafdichtingen gericht op het beschermen tegen gaatjes en het versterken van tandglazuur. Mondhygiëne-educatie over goede mondzorgpraktijken is essentieel, waarbij de nadruk ligt op effectief poetsen, flossen en algemene mondzorg.

Antimicrobiële behandelingen kunnen worden gebruikt om bacteriën te verminderen en het risico op tandvleesaandoeningen te verminderen. Regelmatige tandheelkundige onderzoeken en diagnostische hulpmiddelen zoals röntgenfoto’s spelen een cruciale rol bij de vroege opsporing van mogelijke mondzorgproblemen. Door deze interventies te combineren, streeft profylaxe ernaar om het ontstaan ​​en de voortgang van tandheelkundige problemen te voorkomen, wat zorgt voor een langdurige mondgezondheid.

Tandreiniging en Profylaxe: Essentiële Stappen voor Onderhoud van Mondgezondheid

Invoering: De handhaving van een goede mondhygiëne is cruciaal voor de algehele gezondheid en welzijn. Regelmatige tandreiniging en profylaxe procedures spelen een essentiële rol bij het voorkomen van tandvleesaandoeningen, het verwijderen van tandsteen en tandplakophoping, en het waarborgen van optimale mondgezondheid. In dit artikel zullen we de belangrijkheid van tandreiniging, tandsteenverwijdering, preventieve tandheelkunde en andere gerelateerde onderwerpen verkennen.

Tandreiniging en Randsteenverwijdering

andreiniging, ook bekend als profylaxe, is het proces van het verwijderen van tandplak, tandsteen en vlekken van de tanden. Het omvat het gebruik van gespecialiseerde instrumenten om voorzichtig deze afzettingen weg te schrapen. Tandsteenverwijdering, daarentegen, richt zich op het verwijderen van tandsteenophoping onder de tandvleesrand. Beide procedures zijn essentieel voor het behoud van gezonde tanden en tandvlees.

Mondhygiëne Onderhoud

Regelmatige tandreinigingen zijn een essentieel onderdeel van mondhygiëneonderhoud. Naast dagelijks poetsen en flossen helpen tandreinigingen bij het voorkomen van de ophoping van tandplak, wat kan leiden tot tandbederf en tandvleesaandoeningen. Door tandplak en tandsteen te verwijderen, dragen tandreinigingen bij aan een frissere adem en een stralende glimlach.

Preventie van Tandvleesaandoeningen

Tandvleesaandoeningen, ook bekend als parodontale aandoeningen, zijn een veelvoorkomend mondaandoening veroorzaakt door de ophoping van tandplak en tandsteen. Regelmatige tandreinigingen zijn cruciaal voor het voorkomen van tandvleesaandoeningen door de bacteriële belasting in de mond te verminderen en het tandvlees gezond te houden. Vroegtijdige opsporing en behandeling van tandvleesaandoeningen kunnen ernstigere complicaties voorkomen.

Preventieve Tandheelkunde

Tandreiniging is een hoeksteen van preventieve tandheelkunde. Deze tak van de tandheelkunde richt zich op proactieve maatregelen om de mondgezondheid te behouden en tandheelkundige problemen te voorkomen. Naast regelmatige reinigingen kan preventieve tandheelkunde fluoridebehandelingen, tandheelkundige controles en educatie over de juiste mondhygiëne technieken omvatten.

Tandpolijsten en Fluoridebehandeling

Tandpolijsten is een procedure die tijdens tandreinigingen wordt uitgevoerd om oppervlakkige vlekken te verwijderen en het tandglazuur glad te maken. Het verbetert het uiterlijk van de tanden en helpt toekomstige verkleuring te voorkomen. Fluoridebehandeling daarentegen houdt in dat fluoride wordt aangebracht om het tandglazuur te versterken en tandbederf te voorkomen.

Antibiotische Profylaxe bij Tandheelkundige Procedures

Antibiotische profylaxe bij tandheelkundige ingrepen houdt in dat antibiotica worden gebruikt vóór bepaalde invasieve tandheelkundige behandelingen. Het wordt aanbevolen voor personen met specifieke medische aandoeningen, zoals hartziekten of aangetaste immuunsystemen, om het risico op bacteriële infecties te voorkomen. Raadpleeg een tandarts over antibiotische profylaxe voor degenen die het mogelijk nodig hebben.

De Betekenis van Tandheelkundige Profylaxe

Tandheelkundige profylaxe verwijst naar preventieve tandheelkundige procedures die gericht zijn op het behouden van mondgezondheid en het voorkomen van tandheelkundige problemen. Het omvat regelmatige tandreinigingen, tandplak verwijderen, fluoridebehandelingen en andere preventieve maatregelen. Tandheelkundige profylaxe is een fundamenteel aspect van uitgebreide tandheelkundige zorg.

Conclusie: Reguliere tandreiniging, tandplak verwijderen en profylaxe zijn essentieel voor het behouden van optimale mondgezondheid. Deze procedures helpen bij het voorkomen van tandvleesaandoeningen, het verwijderen van tandsteen en tandplak, en het bevorderen van goede mondzorgpraktijken. Door regelmatige tandheelkundige controles in te plannen en de juiste mondzorgroutines te volgen, kunnen individuen genieten van gezonde tanden en tandvlees voor het leven.

Nee, profylaxe is geen antibioticum. Profylaxe verwijst naar preventieve maatregelen die worden genomen om het ontstaan of de voortgang van een ziekte te voorkomen. In de context van de tandheelkunde omvat tandheelkundige profylaxe preventieve tandheelkundige behandelingen en praktijken om optimale mondgezondheid te behouden en tandheelkundige problemen zoals gaatjes en tandvleesaandoeningen te voorkomen.

Antibiotica daarentegen zijn medicijnen die specifiek zijn ontworpen om bacteriële infecties te behandelen. Ze werken door bacteriën te doden of hun groei te remmen. Hoewel antibiotica in bepaalde tandheelkundige situaties kunnen worden voorgeschreven, zoals voor de behandeling van een bacteriële infectie, verwijst de term “profylaxe” over het algemeen naar een breder scala aan preventieve maatregelen dan alleen het gebruik van antibiotica.

Tandheelkundige profylaxe is essentieel voor het behoud van mondgezondheid en het voorkomen van tandheelkundige aandoeningen. Door tandplak en tandsteen te verwijderen, beschermt tandheelkundige profylaxe het tandglazuur en verhoogt het de weerstand tegen cariës. Het voorkomt ook tandvleesaandoeningen, behoudt de gezondheid van het tandvlees en vermindert parodontale problemen. Reguliere tandheelkundige profylaxe biedt de tandarts de mogelijkheid om potentiële problemen in een vroeg stadium op te sporen en te behandelen. Dit helpt ernstigere problemen later te voorkomen en bevordert de algehele mondgezondheid.

Het kiezen van Turkije voor profylaxe behandeling, inclusief tandreiniging en preventieve maatregelen, biedt kosteneffectieve en hoogwaardige zorg. Met JCI-geaccrediteerde ziekenhuizen is het land een erkend knooppunt voor medisch toerisme. Patiënten profiteren van een divers scala aan behandelingen, professioneel personeel en betaalbare accommodaties, waardoor Turkije een aantrekkelijke keuze is voor tandheelkundige en medische zorg.

Tandheelkundige Profylaxe
art face
Periodontics BeforePeriodontics After

Welke Behandelingen Worden Gebruikt voor Profylaxe?

Er zijn veel behandelingen voor tandheelkundige profylaxe diensten en ze worden toegepast om mondzorg te waarborgen en tand- en tandvleesgezondheid te behouden. Veelvoorkomende profylaxe behandelingen zijn als volgt:

Tandreinigingen in profylaxe omvatten het verwijderen van tandplak, tandsteen en vlekken van de tanden. Flossen verwijdert voedsel en tandplak tussen de tanden. Polijsten reinigt de tanden met een puimsteenachtige pasta die vlekken en tandplak verwijdert. Dit helpt gaatjes en tandvleesaandoeningen te voorkomen.

Fluoridebehandelingen worden toegepast op de tanden om het glazuur te versterken en ze meer bestand te maken tegen bederf. Dit is vooral gunstig voor personen met een hoger risico op gaatjes.

Tandafdichtingen: Afdichtingen in tandheelkundige profylaxe zijn dunne beschermende coatings die worden aangebracht op de kauwoppervlakken van kiezen en premolaren. Ze vormen een barrière ter bescherming tegen cariës in de groeven en putjes van de tanden.

Mondhygiëne Educatie: Patiëntenvoorlichting is een cruciaal onderdeel van profylaxe. Tandheelkundige professionals geven richtlijnen over goede mondhygiënepraktijken, inclusief effectief poetsen, flossen en het gebruik van antimicrobiële mondspoelingen.

Routine tandheelkundige controles stellen tandartsen in staat om vroegtijdig mondgezondheidsproblemen op te sporen en aan te pakken. Dit omvat screenings voor gaatjes, tandvleesaandoeningen en andere mogelijke problemen.

Diagnostische gereedschappen zoals röntgenfoto’s kunnen worden gebruikt om problemen onder het oppervlak te identificeren, waardoor problemen kunnen worden opgespoord voordat ze symptomen vertonen.

Aangepaste Preventieve Plannen

Tandheelkundige professionals kunnen gepersonaliseerde preventieve plannen ontwikkelen voor patiënten op basis van hun mondzorgbehoeften en risicofactoren. Dit kan aanbevelingen bevatten voor dieet, veranderingen in levensstijl en extra preventieve maatregelen.

Gedragsadvies

Sommige personen kunnen baat hebben bij gedragsadvies om gewoonten aan te pakken die bijdragen aan mondzorgproblemen, zoals roken of overmatige consumptie van suiker

Voor wie is Tandheelkundige Profylaxe nodig?

Profylaxe is een maatregel die wordt aanbevolen voor mensen van alle leeftijden om de mondgezondheid te behouden. De volgende groepen hebben vooral baat bij profylactische maatregelen:

Kinderen en tieners zijn vatbaar voor gaatjes en tandvleesaandoeningen, waardoor profylactische maatregelen cruciaal zijn voor het leggen van een basis voor een goede mondgezondheid.

Volwassenen van alle leeftijden kunnen baat hebben bij profylaxe om gaatjes, tandvleesaandoeningen en andere mondzorgproblemen te voorkomen.

Naarmate mensen ouder worden, kunnen ze veranderingen in de mondgezondheid ervaren, zoals terugtrekkend tandvlees. Dergelijke nadelige omstandigheden kunnen worden voorkomen met profylaxe.

Mensen met een voorgeschiedenis van gaatjes, tandvleesaandoeningen of andere tandheelkundige aandoeningen hebben profylaxe nodig om deze problemen te beheren en herhaling ervan te voorkomen.

Mensen die orthodontische behandelingen ondergaan, zoals beugels, kunnen uitdagingen tegenkomen bij het handhaven van mondhygiëne. Profylactische maatregelen zijn essentieel om gaatjes en tandvleesproblemen te voorkomen tijdens orthodontische behandelingen.

Mensen met bepaalde medische aandoeningen, zoals diabetes, lopen mogelijk een hoger risico op tandheelkundige problemen. Profylaxe is cruciaal om de mondgezondheid te beheren in combinatie met de algehele gezondheid.

dental cleaning supplies
Dental Prophylaxis Treatment Istanbul Turkey

Hoeveel kost tandheelkundige reiniging?

Een standaard tandheelkundige reiniging kan beginnen bij $75 en oplopen tot $200. Natuurlijk kunnen deze prijzen variëren afhankelijk van het type behandeling dat u nodig heeft, de staat van uw mondgezondheid en de ervaring van de specialist die de procedure zal uitvoeren. Zo kan bijvoorbeeld scaling en wortelplanning tot $400 kosten per diepe reinigingssessie.

Wat kost Tandreiniging in Turkije?

De kosten van tandreiniging in Turkije variëren afhankelijk van de kliniek en de toegepaste methode. De gemiddelde prijs voor tandreiniging in Turkije varieert tussen de 50 en 80 dollar. Over het algemeen zijn tandheelkundige behandelingen in Turkije verkrijgbaar tegen lagere prijzen dan in Europa. Daarom is Turkije een aantrekkelijke locatie voor tandheelkundige behandelingen. We hebben ook voordelige pakketten waarbij u Istanbul kunt bezoeken naast de tandheelkundige behandeling die u wenst.

Tandheelkundige Profylaxe in Turkije: Wat zijn de voordelen en voordelen?

Turkije biedt veel voordelen en voordelen voor buitenlanders die voor medische behandelingen komen. Hier zijn de belangrijkste redenen waarom Turkije aantrekkelijk is voor tandheelkundige behandelingen en andere medische behandelingen:

Turkije valt op door duizenden buitenlanders aan te trekken voor tandheelkundige behandelingen. De tandheelkundige chirurgen in het vak zijn gecertificeerd door de raad en zeer ervaren. Ze ondergaan rigoureuze evaluaties via tal van beoordelingstests voordat ze toetreden tot de sector. Onder de bekende ziekenhuizen voor tandheelkundige behandelingen in Turkije zijn Avicenna Hospital, Memorial Hospital, Medical Park Hospital, Liv Hospital, en anderen.

Een van de voordelen van naar Turkije komen voor medische behandeling is dat je niet te maken krijgt met lange visumwachtrijen. De meeste buitenlanders, vooral Europeanen, kunnen Turkije visumvrij betreden met alleen een geldige identiteitskaart. Dit bespaart je veel tijd en stelt je in staat om je reis met minder gedoe te plannen.

In 2018 kondigde het Ministerie van Volksgezondheid de BTW-vrijstelling aan voor buitenlanders die naar Turkije komen voor medische behandeling. Dit is een overheidsstimulans om medisch toerisme in Turkije te bevorderen en gemak te bieden aan buitenlandse patiënten. Daarom zijn medische diensten vrijgesteld van BTW voor buitenlanders die naar Turkije komen voor medische behandeling. De totale winst gegenereerd door de medisch toerisme sector tot nu toe dit jaar is $1,033,942.

Een opmerkelijk voordeel van kiezen voor Turkije is het snelle afsprakenproces, waardoor je de beproeving van het wachten voor maanden of zelfs jaren wordt bespaard. Ondanks het bedienen van honderden en duizenden patiënten elk seizoen, ontvangt elke individu consistente aandacht en zorg. De afspraakprocedures zijn gestroomlijnd, wat zorgt voor een snelle en probleemloze ervaring.

Istanbul, de bruisende metropool van Turkije, dient als een belangrijk transitknooppunt met talloze dagelijkse vluchten. Het regelen van vluchtverbindingen naar vrijwel elke wereldwijde bestemming vanuit Istanbul is opmerkelijk handig. Bovendien hebben de meeste vluchten van Europese landen naar Istanbul een bescheiden duur van slechts 3 uur. Als gevolg hiervan kunnen internationale bezoekers genieten van de naadloze toegankelijkheid van reizen naar Turkije.

Betaalbaarheids factor: Een belangrijk voordeel van het kiezen van Turkije voor medische behandelingen ligt in de kostenefficiëntie. Medische procedures in Turkije zijn geprijsd op ongeveer 70% tot 80% lager dan die in andere landen zoals de VS of het VK. Bovendien kunnen geïnteresseerden uitgebreide medisch toerisme pakketten verkennen die alles omvatten, van vluchten tot behandeling en accommodatie, waardoor de algehele betaalbaarheid wordt verbeterd.

Tandheelkundige Profylaxe in Istanbul

Chirurgie en behandelingskosten in Istanbul Turkije prijs

Hoe Turkije te bezoeken voor Tandheelkundige Profylaxe?

Als u Turkije overweegt voor profylaxebehandeling, volgt hier het proces voor het maken van een afspraak voor uw behandeling. Het proces verloopt als volgt:

Stap 1: Neem contact op met onze vertegenwoordiger en deel uw gegevens

De eerste belangrijke stap om het proces te starten is contact met ons opnemen en uw informatie delen.

Een van onze teamleden zal uw gegevens noteren, inclusief uw contactgegevens en medische geschiedenis.

Hier zijn de tests die onze vertegenwoordiger u zal vragen met hen te delen via WhatsApp of e-mail:

 1. Volledig tandheelkundig onderzoek
 2. Willekeurige bloedsuikerspiegel (indien nodig)
 3. Tandheelkundige röntgenfoto’s (indien nodig)

Stap 2: Reizen naar Turkije en Ziekenhuisopname

Zodra onze artsen tevreden zijn met uw testresultaten, zullen we u helpen uw vlucht naar Turkije en uw reisroute te regelen.

Het maakt niet uit op welke luchthaven u landt, we zullen er zijn om u op te halen en naar het hotel te brengen.

We regelen ook uw hoteltransfers om ervoor te zorgen dat u tijdens uw reis goed verzorgd wordt.

Stap 3: Vooroperatieve Controle

Zodra u in het hotel aankomt, zullen onze artsen u verwelkomen en voorbereiden op bepaalde tests.Hoewel we u eerder hebben gevraagd om bepaalde tests uit te voeren, voeren onze artsen een extra reeks tests uit om zeker te zijn.De volgende tests worden uitgevoerd vóór de operatie:
 1. Bloedsuikertest (indien nodig)
 2. Parodontaal onderzoek
 3. Profylactische antibiotica

Stap 4: Chirurgie

Als de artsen tevreden zijn met uw testresultaten, bereiden ze u voor op de operatie.

Op de dag van de operatie wordt u overgebracht naar het ziekenhuis en verwelkomd door het personeel van het ziekenhuis.

Stap 5: Herstel

Na de operatie moet u mogelijk nog een korte tijd in het ziekenhuis blijven zodat de artsen uw toestand kunnen controleren.

Dit is slechts een preventieve maatregel om ervoor te zorgen dat u goed herstelt.

U moet mogelijk na enkele dagen terugkomen voor een vervolgafspraak met de arts.

Zodra uw arts groen licht geeft, zullen we u overbrengen naar uw aangewezen hotel.Het hotel biedt een breed scala aan voorzieningen en luxe om ervoor te zorgen dat u comfortabel bent tijdens uw verblijf.Welke services zijn inbegrepen in ons pakket?Hier is een volledige lijst van services die zijn inbegrepen in ons behandelpakket:
 1. Voorbereidende tests
 2. Eerste onderzoek
 3. Endodontische behandelingsprocedure
 4. Postprocedure Examens
 5. Kliniekverblijf na de procedure (indien nodig)
 6. VIP-hotel- en ziekenhuistransfers
 7. 2-3 dagen hotelaccommodatie

Wat zijn de risico’s en complicaties van Tandheelkundige Profylaxe?

Complicaties van profylaxebehandelingen kunnen omvatten:

 1. Tandgevoeligheid
 2. Gomirritatie
 3. Bloedend tandvlees
 4. Allergische reacties

Het is erg belangrijk om eventuele zorgen of bestaande aandoeningen met de tandarts te communiceren voordat u met profylaxebehandeling begint. Bovendien helpt het handhaven van goede mondhygiënepraktijken thuis om het risico op complicaties te minimaliseren. Als ongebruikelijke symptomen aanhouden na profylaxe, is het raadzaam om contact op te nemen met de tandarts voor verder onderzoek en begeleiding.

Wat te doen na profylaxebehandeling?

Het is belangrijk om enkele zorgrichtlijnen te volgen na profylaxebehandeling. Hier zijn enkele aanbevolen stappen om te nemen na profylaxebehandeling:

Praktijk goede mondhygiëne: Wees voorzichtig bij het poetsen van uw tanden na de behandeling. Flos om tandplak en vuil tussen de tanden te verwijderen. Gebruik een antiseptische mondspoeling als aanbevolen door uw tandarts.

Let op uw dieet: Beperk de consumptie van suikerhoudende en zure voedingsmiddelen en dranken. Drink veel water om bacteriën en vuil weg te spoelen.

Vermijd roken en tabaksproducten: Roken kan bijdragen aan tandvleesaandoeningen en verkleuring. Probeer te stoppen met roken of verminder het gebruik van tabak.

Ga voor regelmatige tandheelkundige controles: Plan regelmatige tandheelkundige controles zoals aanbevolen door uw tandarts. Profylaxe wordt meestal om de zes maanden uitgevoerd, maar uw tandarts kan een ander schema aanbevelen op basis van uw mondgezondheidsbehoeften.

Adres uw zorgen: Als u aanhoudend ongemak, bloeding of andere zorgen heeft, neem dan onmiddellijk contact op met uw tandarts.

doctor patient FAQ dixi health

Veelgestelde vragen over tandheelkundige Profylaxe Behandelingen

Tandheelkundige profylaxe wordt over het algemeen elke zes maanden aanbevolen om optimale mondgezondheid te behouden. Uw tandarts kan echter een andere frequentie voorstellen op basis van uw individuele behoeften.

Tandheelkundige profylaxe wordt over het algemeen om de zes maanden aanbevolen om optimale mondgezondheid te behouden. Uw tandarts kan echter een andere frequentie voorstellen op basis van uw individuele behoeften.

Profylactische reiniging omvat het verwijderen van tandplak, tandsteen en vlekken van de tanden. Tandheelkundige professionals gebruiken gespecialiseerde instrumenten en kunnen tandpolijsten gebruiken voor een gladde afwerking, wat bijdraagt aan een schone en gezonde mondomgeving.

Profylactische antibiotica worden doorgaans voorgeschreven vóór bepaalde tandheelkundige ingrepen voor personen met een verhoogd risico op infectieuze endocarditis, gewrichtsvervangingen of andere specifieke gezondheidsproblemen.

Hoewel zowel profylaxe als schalen het reinigen van de tanden inhouden, dienen ze verschillende doelen. Profylaxe is een preventieve maatregel om de mondgezondheid te behouden, inclusief reiniging en polijsten. Schalen richt zich specifiek op het verwijderen van opgehoopt tandsteen en tandplak onder de tandvleesrand en wordt vaak aanbevolen voor personen met tandvleesaandoeningen.

Profylaxe richt zich voornamelijk op het reinigen van de tanden en het voorkomen van mondproblemen in plaats van het bleken ervan. Het verwijderen van oppervlakkige vlekken tijdens profylaxe kan echter bijdragen aan een stralender glimlach.

De genezingstijd voor profylaxebehandeling is meestal zeer kort, en patiënten ervaren doorgaans onmiddellijke verbetering van hun mondgezondheid. Profylaxe, die tandheelkundige reinigingen en preventieve maatregelen omvat, is een niet-invasieve procedure, en patiënten kunnen direct na de behandeling hun normale activiteiten hervatten.

 

Tandheelkundige Facings

Tandimplantaat Tandfineer Tanden Bleken Profylaxe Hollywood-Glimlach Kickstart uwgezondheidsreis in Istanbul!..Tandheelkundige Facings in TurkijeTandheelkundige facings zijn dunne en op maat gemaakte bekledingen om onvolkomenheden aan de buitenkant van de tanden te verbergen. Ze zijn verkrijgbaar in twee hoofdmaterialen, porselein en composiethars. Ze zijn bedoeld om het vooroppervlak van de tanden te

Lees verder »
Dentale implantaten

Tandimplantaat Tandfineer Tanden Bleken Profylaxe Hollywood-Glimlach Kickstart uw gezondheidsreis in Istanbul!..Dentale Implantaten in Istanbul TurkijeDentale implantaten is een populaire methode om ontbrekende tanden te herstellen in de tandheelkunde. Dentale implantaten zijn in wezen metalen staven of metalen schroeven die de wortel van een tand vervangen. Met andere woorden, ze herstellen

Lees verder »