dixi health logo n
obesity surgery cost and price
Kickstart uwgezondheidsreis in Istanbul!..

Obesitas Operatie in Turkije

Obesitas Operatie istanbul turkije
Gastric bypass surgery in Istanbul Turkey

Maagbypass

is een chirurgische ingreep die wordt gebruikt voor de behandeling van obesitas. Bij deze ingreep wordt de maag verkleind om de hoeveelheid voedsel die iemand kan consumeren te verminderen en wordt het spijsverteringsstelsel opnieuw geconfigureerd.

Roux Y Gastric Bypass in Istanbul Turkey

Roux-en-Y Maagbypass

(RYGB) is een veelgebruikte chirurgische methode bij de behandeling van obesitas. Bij deze methode wordt de maag verkleind en wordt de millimeter verkleind. Hierdoor kunnen sommige voedingsstoffen worden uitgescheiden zonder te worden opgenomen.

mini gastric bypass surgery in istanbul turkey

Mini-Maagwandeling

(MGB) is een methode die wordt gebruikt voor de behandeling van obesitas. Bij MGB wordt een aanzienlijk deel van de maag inactief gemaakt, met als doel deze ongebruikt in het lichaam te houden zonder een deel van de maag te verwijderen.

Biliopancreatic Diversion in Istanbul Turkey

Biliopancreatische Omleiding

(BPD) is een chirurgische ingreep die wordt gebruikt om obesitas te behandelen. Een deel van de maag wordt verwijderd en de dunne darmen worden gereorganiseerd. Het maakt gewichtsverlies mogelijk door de voedselinname te beperken en de absorptie van voedingsstoffen te verminderen.

Gastric Balloon in Istanbul Turkey

Maagballoon

is een type behandeling voor gewichtsverlies. Bij deze methode wordt een medische ballon in de maag ingebracht die de maag gedeeltelijk vult. Zo ervaart de persoon sneller een verzadigd gevoel door minder voedsel te consumeren.

gastric band op in istanbul turkey

Maagband

is een chirurgische methode die wordt gebruikt voor de behandeling van obesitas. Bij deze ingreep wordt een band (ring) om de maag geplaatst die de maag beperkt. Deze band verkleint het bovenste deel van de maag en creëert een kleiner maagreservoir, waardoor een gecontroleerde voedselconsumptie mogelijk wordt.

Laparoskopische Chirurgie istanbul turkije

Laparoskopische Chirurgie

: Dit type chirurgie is een minimaal invasieve techniek waarbij kleine incisies worden gemaakt om een chirurgische ingreep uit te voeren en beelden worden verkregen met een dunne camera genaamd een laparoskopische. Met deze methode, die een gesloten operatie is, kunnen veel gezondheidsproblemen van tevoren worden gediagnosticeerd.

Liposuctie Chirurgie istanbul turkije

Liposuctie

wordt meestal niet gebruikt om gewicht te verliezen. In plaats daarvan wordt de voorkeur gegeven aan een chirurgische ingreep om hardnekkige vetophopingen in bepaalde delen van het lichaam te verminderen en een aantrekkelijker uiterlijk te krijgen.

Maag Sleeve Chirurgie istanbul turkije

Maag Sleeve

, ook wel sleeve gastrectomie genoemd, is een chirurgische procedure voor gewichtsverlies waarbij een groot deel van de maag wordt verwijderd, wat resulteert in een kleinere, banaanvormige "sleeve" of buis. Deze verandering in de structuur van de maag vermindert de capaciteit ervan, wat leidt tot een aanzienlijke vermindering van de hoeveelheid voedsel die in één keer kan worden geconsumeerd.

Gratis Advies? Registreer Nu!

Online advies via WhatsApp

Voor een vrijblijvende offerte en gratis consultatie kunt u contact met ons opnemen via WhatsApp.