dixi health logo n
obesity surgery cost and price
Kickstart uwgezondheidsreis in Istanbul!..

Biliopancreatische Omleiding Chirurgie in Turkije

Een type gewichtsverlies operatie, een biliopancreatische omleiding met duodenale switch maakt de maag kleiner en past het spijsverteringsproces aan. BPD/DS (Biliopancreatische Omleiding/Duodenum Switch) helpt ernstig zwaarlijvige mensen om gewicht te verliezen en terug te keren naar een gezond gewicht. De operatie maakt gebruik van een restrictieve-malabsorptieve techniek door de calorie-inname en voedselopname in het lichaam te beperken.

Het is relatief een meer complexe en minder voorkomende operatie vanwege een hogere kans op voedingsdeficiënties. Een groot deel van deze maag wordt verwijderd tijdens deze operatie om de voedselinname te beperken en er wordt een bypass gecreëerd voor malabsorptie. Op deze manier omzeilt het voedsel een groot deel van het spijsverteringssysteem om de vetabsorptie in het lichaam te beperken. Ongeveer 80% van de maag wordt volledig verwijderd bij deze ingreep voor meer dramatische en zichtbare resultaten.

.

Ook bekend als de duodenale switch, is een biliopancreatische omleiding een gewichtsverminderingsprocedure voor mensen met overgewicht of obesitas. Volgens onderzoek is deze procedure intensiever en levert deze meer zichtbare resultaten op. Een groot deel van de maag wordt verwijderd en er blijft slechts 20% over om de voedselinname te verminderen. De verwijderde maag wordt aan het onderste deel van de dunne darm bevestigd, zodat het voedsel de twaalfvingerige darm kan omzeilen. Op deze manier kan het lichaam voedingsstoffen niet opnemen, wat leidt tot een tekort aan vet in het lichaam. Als gevolg hiervan is er aanzienlijk vetverlies in het lichaam, wat leidt tot een normaal en gezond lichaamsgewicht.

Een biliopancreatische omleiding kan op twee manieren worden uitgevoerd. Het kan laparoscopisch worden uitgevoerd, een minder intensieve procedure met kleine incisies of sleutelgatincisies op de buik. Een laparoscoop is een lang en flexibel medisch instrument met een camera aan het uiteinde. Het wordt in het lichaam ingebracht om het medische apparaat over te brengen en te opereren in de buik. Een laparoscopische biliopancreatische omleiding is relatief een snellere procedure met sneller herstel en minder ziekenhuisopname. Er zijn ook minder kans op complicaties zoals infecties of hernia’s. Daarentegen kan in bepaalde situaties ook een open operatie worden uitgevoerd. Open chirurgie is medisch ingrijpender en het herstel duurt langer.

De operatietijd kan verschillen afhankelijk van het type procedure dat wordt uitgevoerd. Een laparoscopische biliopancreatische omleiding duurt meestal gemiddeld 2 tot 3 uur. Een open biliopancreatische omleiding duurt meestal langer dan 3 uur omdat het een ingrijpender en complexere procedure is. Uw arts kan u het beste adviseren over welke procedure voor u het meest geschikt is.

Deze procedure is meer geschikt voor ernstig zwaarlijvige mensen met een Body Mass Index (BMI) van meer dan 50. Iedereen met op zijn minst één obesitas-gerelateerde comorbiditeit, waaronder diabetes, hypertensie of hart- en vaatziekten, komt ook in aanmerking voor deze operatie. Bovendien is een perfecte kandidaat iemand die zwaarlijvig is en geen gewicht kan verliezen via niet-chirurgische middelen zoals lichaamsbeweging en een gezond dieet.

Biliopancreatische Omleiding
art face
mini gastric bypass before 3mini gastric bypass after 2

Welke Stappen Worden Gevolgd Bij Een Biliopancreatische Omleiding?

Een biliopancreatische omleidingoperatie omvat 2 stappen om de maag te verkleinen en de darmen om te leiden:
 1. Gastric Sleeve: In de eerste stap wordt een maagsleeve uitgevoerd om de maag te verkleinen. Bij een biliopancreatische afleidingsoperatie wordt de pylorusklep niet gescheiden. Ongeveer 65% tot 70% van de maag wordt verwijderd en er wordt een nieuwe maag aangemaakt in de vorm van een mouw.
 2. Herroutering en bypass-fase: In de tweede stap wordt de maag met de pylorusklep verbonden met het onderste deel van de dunne darm. Er wordt een bypass gecreëerd door de twaalfvingerige darm te scheiden en de rest van de dunne darm aan de maag te bevestigen. In eenvoudige bewoordingen wordt de twaalfvingerige darm losgemaakt om de opname van voedingsstoffen in het lichaam te beperken.

Hoeveel gewichtsverlies kan worden bereikt met een biliopancreatische omleiding?

Een duodenale switchoperatie of biliopancreatische omleiding is een intensievere ingreep die resulteert in een meer dramatisch gewichtsverlies. Ongeveer 80% tot 85% van het gewichtsverlies kan optreden na de operatie gedurende 2 jaar. Het gewichtsverlies bij deze operatie kan iets meer zijn dan bij andere bariatrische operaties vanwege ernstige malabsorptie.

Mensen maken zich meestal zorgen over hoe veilig de duodenale switchoperatie is. De risico’s verbonden aan een biliopancreatische omleiding zijn hetzelfde als bij elke andere bariatrische operatie. Enkele van de korte termijn risico’s verbonden aan deze operatie zijn infecties, reacties op anesthesie, bloedstolsels en ernstige bloedingen. Langetermijnrisico’s van een BPD/DS-operatie omvatten hernia’s, obstructie van de dunne darm en anastomotische lekkages.

Aangezien het een gewichtsverliesoperatie is, is het gunstig voor mensen met obesitas en overgewicht. Het helpt bij het verbeteren of zelfs uitroeien van bepaalde met het gewicht gerelateerde comorbiditeiten zoals diabetes, slaapapneu, hypertensie en hartziekten. Dit zijn de meest prominente voordelen van een biliopancreatische omleiding:

 • Er kan meer gewichtsverlies worden bereikt dan met andere bariatrische operaties.
 • Diabetes kunnen volledig in remissie raken.
 • Zeldzaam voorkomen van het dumpingsyndroom.
Biliopancreatic Diversion Surgery Turkey
biliopancreatic diversion surgery in turkey

Biliopancreatische Omleiding voor Gewichtsverliesoperatie in Turkije

Uw gezondheid moet uw belangrijkste prioriteit zijn om u fit en mooi te voelen. Turkije, met name Istanbul, heeft een goed ontwikkelde medisch toerisme sector. Bariatrische chirurgie is een van de medische specialiteiten van Turkije en tal van gekwalificeerde chirurgen zijn beschikbaar in de stad.

Ongeveer 1,2 miljoen toeristen worden elk jaar gehost voor medische diensten, waaronder bariatrische ingrepen. Neem dus de volgende stap om uw reis naar gewichtsverlies te beginnen met behulp van een gekwalificeerd medisch team in Istanbul. Een robuuste en goed gestructureerde medisch toerisme sector in Istanbul biedt veel kliniek- en ziekenhuisopties aan mensen. Uitgebreide pakketten zijn beschikbaar die alles omvatten van vluchtboeking, hotel, transfers en andere dagelijkse diensten.

Waarom Biliopancreatische Omleiding met Duodenum Switch Chirurgie in Istanbul?

Turkije, vooral Istanbul, staat bekend als een van de meest prominente medische toerismecentra ter wereld. Het biedt jaarlijks medische diensten aan ongeveer 1,2 miljoen Europese toeristen. Bariatrische chirurgie is een van de medische specialiteiten in Turkije en u kunt veel gekwalificeerde chirurgen voor dit doel vinden.

Istanbul is een unieke stad die twee continenten, Azië en Europa, met elkaar verbindt. Het dient als een verbindingspunt tussen het Oosten en het Westen. Daarom is het gemakkelijker om naar Istanbul te reizen en vluchtaansluitingen te vinden. Bovendien duren vluchten vanuit de meeste delen van Europa slechts 3 uur.

Voor individuen die worstelen met obesitas en op zoek zijn naar aanzienlijk gewichtsverlies, is bariatrische chirurgie naar voren gekomen als een levensveranderende oplossing. Onder de verschillende beschikbare opties heeft de duodenale omleiding chirurgie, ook bekend als maagomleiding met duodenale omleiding, erkenning gekregen vanwege de effectiviteit ervan in het bevorderen van gewichtsverlies en het verbeteren van de metabolische gezondheid.

Duodenale omleiding chirurgie combineert restrictieve en malabsorptieve technieken om duurzaam gewichtsverlies te bereiken. Deze procedure omvat het verkleinen van de maag en het omleiden van een deel van de dunne darm, resulterend in verminderde voedselinname en afgenomen calorie-opname. Door het aanpassen van het spijsverteringssysteem kunnen individuen langdurig gewichtsverlies en verbeterde metabole functie ervaren.

Gewichtsverlieschirurgie met darmomleiding, ook wel malabsorptieve bariatrische chirurgie genoemd, richt zich op het verminderen van de opname van calorieën en voedingsstoffen uit voedsel. Door een deel van de dunne darm te omzeilen, beperkt deze procedure het vermogen van het lichaam om ingenomen calorieën op te nemen, wat leidt tot aanzienlijk gewichtsverlies. Het is met name gunstig voor individuen met ernstige obesitas of degenen die hebben geworsteld met traditionele methoden voor gewichtsverlies.

Chirurgie voor het herleiden van het spijsverteringssysteem, inclusief procedures zoals BPD/DS (Biliopancreatische Omleiding met Duodenum Switch), biedt een allesomvattende benadering van gewichtsverlies. Door de maag te herstructureren en de dunne darm om te leiden, combineert deze chirurgie zowel restrictieve als malabsorptieve elementen, resulterend in significante gewichtsverlies en verbeterde metabolische uitkomsten.

Metabole chirurgie voor obesitas, met verschillende technieken zoals lang-limb maagomleidingchirurgie, richt zich niet alleen op gewichtsverlies, maar ook op het aanpakken van metabole aandoeningen die gepaard gaan met obesitas. Deze procedures beogen de insulinegevoeligheid te verbeteren, bloedsuikerspiegels te reguleren en een positieve invloed te hebben op de metabolische gezondheid. Door aanpassingen aan de maag en darm kunnen individuen aanzienlijk gewichtsverlies bereiken en tegelijkertijd verbeteringen ervaren in obesitas-gerelateerde comorbiditeiten.

Het is cruciaal om deze bariatrische chirurgische procedures met zorgvuldige overweging en overleg met gekwalificeerde professionals te benaderen. Elke individuele casus is uniek, en een grondige evaluatie door een gezondheidsteam is essentieel om de meest geschikte operatie te bepalen en potentiële risico’s te beheren.

Verder is het belangrijk om te onthouden dat bariatrische chirurgie geen snelle oplossing of op zichzelf staande oplossing is. Levensstijlveranderingen, waaronder dieetwijzigingen en regelmatige lichaamsbeweging, zijn cruciale onderdelen voor langdurig succes na elke gewichtsverliesprocedure.

Samengevat hebben geavanceerde bariatrische chirurgische procedures het veld van gewichtsverlies gerevolutioneerd, waarbij individuen die worstelen met obesitas een transformerend pad naar verbeterde gezondheid en welzijn wordt geboden. Van duodenale omleidingchirurgie tot metabole chirurgie bieden deze interventies effectieve opties voor duurzaam gewichtsverlies en metabolische verbetering. Echter, uitgebreide pre-operatieve beoordelingen en postoperatieve levensstijlaanpassingen zijn essentieel voor het behalen van langetermijnsucces en het handhaven van de algehele gezondheid.

Biliopancreatische Omleiding Chirurgie in Istanbul

Chirurgie en behandelingskosten in Istanbul Turkije prijs

Wat zijn de stappen van de chirurgie voor bilio-pancreatische omleiding met duodenale switch?

Denk je eraan om een Biliopancreatische Omleiding Chirurgie in Istanbul te laten uitvoeren? Hier is wat je moet weten over het proces…

Stap 1: Contact Opnemen met de Patiëntvertegenwoordiger Voor Informatie

U kunt contact opnemen met onze patiëntadviseur voor hulp bij:

 1. Bereken uw Body Mass Index (BMI)
 2. Informatie verzamelen over uw gezondheidsgeschiedenis
 3. U kunt gedetailleerde informatie krijgen over operaties voor obesitas, met name een maagbypass, en bepalen wat de meest geschikte optie voor u is.

Nadat uw gezondheidsgeschiedenis zorgvuldig is gecontroleerd door onze ervaren artsen en u bent goedgekeurd voor de operatie, kunt u doorgaan naar de volgende fasen van uw behandeling.

Wij zijn hier om u de beste gezondheidszorg te bieden.

Stap 2 – Luchthavenontvangst En Ziekenhuisopname

Bij aankomst in Istanbul staat ons welkomstteam op u te wachten op de luchthaven. Ons VIP-transfervoertuig brengt u naar het ziekenhuis, dat slechts op 5 minuten rijden ligt. Wij regelen alle details zoals ziekenhuisopname en de benodigde chirurgische ingrepen die in het ziekenhuis moeten worden uitgevoerd. We zullen ook bij u zijn om de nodige documenten met betrekking tot uw operatie te ondertekenen. Uw gezondheid heeft onze hoogste prioriteit en we staan voor u klaar.

Stap 3 – Tests en Consultatie met Uw Dokter

We zullen de volgende onderzoeken uitvoeren om ervoor te zorgen dat u klaar bent voor de operatie:

 1. Longröntgenfoto
 2. Longfunctietest
 3. Bloedonderzoek
 4. Elektrocardiografie
 5. Echografie
 6. Berekening van de body mass index

Na uw onderzoeken zult u geïnterviewd worden door psychiaters, internisten en anesthesisten.

Stap 4 – Endoscopie en Biliopancreatische Omleiding

Na alle noodzakelijke tests bent u klaar voor de operatie. Biliopancreatische Omleiding Chirurgie is een gewichtsverliesprocedure die u helpt af te vallen door de manier te veranderen waarop uw maag en dunne darm het voedsel verwerken dat u eet. Dit is wat er tijdens de operatie gebeurt:

 1. Tijdens de procedure krijgt u algemene anesthesie, waardoor u in slaap valt en pijnvrij blijft.
 2. De chirurg zal verschillende kleine sneetjes in uw buik maken en een laparoscoop (een dunne, verlichte buis met daarin een camera) en andere chirurgische instrumenten inbrengen.
 3. De chirurg zal deze instrumenten vervolgens gebruiken om een kleine snee bovenaan uw maag te maken, waar ongeveer een ons voedsel in kan. Dit vermindert de hoeveelheid voedsel die u eet en zorgt ervoor dat u zich sneller vol voelt.
 4. De chirurg zal vervolgens uw dunne darm doorsnijden en deze verbinden met het nieuw aangemaakte maagzakje. Hierdoor kan voedsel een deel van uw dunne darm omzeilen, waardoor de hoeveelheid calorieën en voedingsstoffen die uw lichaam opneemt, afneemt.

De operatie duurt meestal ongeveer 2-3 uur en de meeste patiënten verblijven na de operatie 3-4 dagen in het ziekenhuis om te herstellen. Gedurende deze tijd wordt u verzorgd door ons ervaren medisch personeel en nauwlettend gecontroleerd op tekenen van complicaties.

Stap 5 – Ontslag Uit Het Ziekenhuis

Nadat uw operatie is voltooid, zult u nog enkele dagen in ons ziekenhuis verblijven om te herstellen. Tijdens uw ziekenhuisverblijf zal het volgende gebeuren:

 1. U krijgt pijnmedicatie om eventuele ongemakken of pijn na de operatie te verlichten.
 2. Ons medisch personeel controleert uw vitale functies en zorgt ervoor dat u normaal herstelt.
 3. U wordt aangemoedigd om op te staan en te bewegen om bloedstolsels te voorkomen en de bloedsomloop te verbeteren.
 4. Onze bariatrische diëtist geeft u voedingsadvies en helpt u bij de overgang naar een nieuw dieet.

Stap 6 – Verblijf in Ons Gecontracteerde Hotel

Ons gecontracteerde hotel biedt:

 1. 5-sterrencomfort en servicekwaliteit en een comfortabel verblijf.
 2. 24/7 roomservice en internettoegang.
 3. Spa-, fitness- en recreatiefaciliteiten om u te helpen lichamelijk en geestelijk te herstellen.

Biliopancreatische Omleiding Chirurgie in Istanbul is een veilige en effectieve manier om uw gezondheid te verbeteren en de deuren te openen naar een gezonder leven. Wij staan u graag bij als u uw eerste stap naar een gezonder leven zet.

Dixi Travel kijk ernaar uit u van dienst te zijn.

Wat is het verschil tussen BPDS met en zonder een duodenale switch?

Een bilio-pancreatische omleidingoperatie wordt op twee manieren uitgevoerd. Een daarvan is bilio-pancreatische omleiding zonder duodenale switch waarbij de maag direct aan de dunne darm wordt bevestigd. Geen andere omleiding is nodig. Aan de andere kant, een BPDS met een duodenale switch is wanneer de twaalfvingerige darm wordt gescheiden van de rest van de dunne darm. Een omleiding of bypass wordt gecreëerd door de maag aan het onderste deel van de dunne darm te verbinden.

Biliopancreatische omleiding versus maagomleiding, welke is beter en waarom?

Wanneer we de twee bariatrische operaties vergelijken, lijkt de biliopancreatische omleiding tot groter gewichtsverlies te leiden. Met een biliopancreatische omleiding kan ongeveer 85% tot 98% gewichtsverlies worden bereikt, terwijl dit bij een normale omleiding 60% tot 70% is. Er is een significantere verbetering in obesitasgerelateerde aandoeningen zoals diabetes en hartziekten na BPD/DS.

Waar is de beste plek om een BPD-operatie in Turkije te krijgen?

Turkije is een van de top tien meest populaire medische toerismecentra ter wereld. Met zijn sterke en goed gevestigde gezondheidssector zijn er veel opties beschikbaar voor gewichtsverliesoperaties. De meest populaire bestemmingen in Turkije voor bariatrische chirurgie zijn Istanbul, Izmir, Antalya en Ankara.

Hoeveel kost een biliopancreatische omleiding?

De gemiddelde kosten van een biliopancreatische omleiding liggen ergens tussen de $4.500 en $8.000. De kosten van bariatrische operaties liggen ongeveer 80% lager dan in andere delen van de wereld.

Jouw gezondheid is onze grootste prioriteit!

Neem vandaag contact op met Dixi Health voor jouw gezondheidsproblemen.

Heb je hulp nodig bij het vinden van de beste klinieken en ziekenhuizen? DixiTravel helpt je bij het vinden van de beste chirurgen en ziekenhuizen in verschillende steden van Turkije, waaronder Istanbul, Izmir, Antalya en Ankara. Het enige wat je hoeft te doen is ons bellen en wij regelen alles vanaf daar.

doctor patient FAQ dixi health

Biliopancreatische omleiding FAQ

Hier zijn de meest gestelde vragen over biliopancreatische omleiding chirurgie:

De meest voorkomende korte termijn complicaties van een biliopancreatische omleiding zijn infecties, anastomotische lekkages, inwendige bloedingen en anesthetische complicaties.

De grootste voordelen van deze operatie zijn een gewichtsverlies van 85% tot 98%. Daarentegen is het grootste nadeel van deze operatie voedingsdeficiënties.

Duodenale switch biliopancreatische omleiding staat bekend om het verbeteren van obesitas gerelateerde aandoeningen, met name type 2 diabetes.

Ja, biliopancreatische omleiding is een intensieve vorm van bariatrische chirurgie die bekend staat om het leveren van de grootste gewichtsverlies resultaten.

Beide gewichtsverlies operaties staan bekend om aanzienlijk gewichtsverlies te veroorzaken. Echter, BPDS met een duodenum switch is enigszins superieur wat betreft gewichtsverlies dan zonder een duodenum switch.

Duodenum Switch of Biliopancreatische Omleiding is een veelvoorkomende procedure in Turkije. De veiligheid van patiënten wordt gegarandeerd door een sterk gereguleerde medische toerisme sector. Elke kliniek en ziekenhuis moet zich houden aan regels en voorschriften die door het ministerie zijn vastgesteld om te kunnen opereren. Chirurgen in Turkije ondergaan intensieve training voordat ze patiënten mogen opereren. Daarom worden alle veiligheidsprotocollen en richtlijnen gevolgd om de veiligheid van de patiënt op elk moment te waarborgen.

Biliopancreatische Omleiding

Maagbypass Roux en Y Maagballon Maagband Liposuctie Kickstart uw gezondheidsreis in Istanbul!..Biliopancreatische Omleiding Chirurgie in TurkijeEen type gewichtsverlies operatie, een biliopancreatische omleiding met duodenale switch maakt de maag kleiner en past het spijsverteringsproces aan. BPD/DS (Biliopancreatische Omleiding/Duodenum Switch) helpt ernstig zwaarlijvige mensen om gewicht te verliezen en terug te keren

Lees verder »