dixi health logo n
plastic surgery price and cost
Kickstart uwgezondheidsreis in Istanbul!..

Arm Lift Chirurgie in Türkei

Een Brachioplastie of Arm Lift chirurgie is een cosmetische ingreep om de bovenarmen te verstevigen en te modelleren. Het verbetert de contouren en esthetiek van de armen voor een slanker uiterlijk. De ingreep richt zich op de losse en uitpuilende huid aan de bovenkant van de armen.

Deze ophoping van vet en huid geeft een onaangename uitstraling aan het bovenlichaam. Veel mensen vinden het moeilijk om van de losse huid op de bovenarmen af te komen door alleen gezond te eten en te sporten. Soms slaan mensen van nature vet op in hun armen als gevolg van veroudering en genetica. In dergelijke situaties is chirurgisch ingrijpen de enige manier om van het hardnekkige vet op hun bovenarmen af te komen. Een armlift is een kleine operatie die niet vereist dat u dagenlang in het ziekenhuis verblijft

Volgens de International Society of Aesthetic Plastic Surgery werden er in 2021 meer dan 140.000 arm lift-operaties uitgevoerd. Er werd een stijging van meer dan 11% waargenomen in arm lift-operaties over de hele wereld tussen 2020 en 2021.

Met een hoog succespercentage is deze operatie een van de meest voorkomende esthetische operaties voor lichaamscontouren. Meer dan 2000 gecertificeerde plastisch chirurgen in Turkije voeren koltuk altı germe operaties uit. Er worden jaarlijks meer dan 6000 koltuk altı germe operaties uitgevoerd in Turkije, en dit aantal zal naar verwachting sterk groeien in de komende jaren. Hier is een diepgaand inzicht in alles wat deze behandeling inhoudt en waarom u Turkije zou moeten overwegen voor esthetische behandelingen:

Brachioplastie of een armlift is een chirurgische ingreep om de bovenarmen strakker, gelift en gevormd te maken. Het hoofddoel van de operatie is het verwijderen van overtollig vet en huid van het onderste deel van de bovenarmen. Door zwaartekracht, veroudering, genetica en gewichtsschommelingen verliest de huid in dit gebied elasticiteit en wordt slapper. Veel mensen ontwikkelen lichaamsbeeldproblemen als gevolg van slappe en uitpuilende armen. Een armlift is een chirurgische ingreep om de vorm van uw bovenarmen te corrigeren. Het is een kleine ingreep en vereist minimale tijd in het ziekenhuis.

Armliftoperatie in Turkije: De Ultieme Gids

Overweegt u een armliftoperatie om getinte en goed gevormde armen te krijgen? Zoek niet verder dan Turkije! Turkije is een topbestemming voor plastische chirurgie, met betaalbare prijzen, ervaren chirurgen en ultramoderne faciliteiten. In dit artikel zullen we de verschillende soorten armliftoperaties in Turkije verkennen, de voordelen en wat u kunt verwachten tijdens en na de ingreep. We zullen ook waardevolle informatie verstrekken over de kosten, risico’s en het herstelproces.

Soorten Arm Lift Chirurgieën in Turkije

 1. Brachioplastie Turkije: Brachioplastiek, ook wel armlift genoemd, is een chirurgische ingreep waarbij overtollige huid en vet van de bovenarmen worden verwijderd, wat resulteert in een strakker en jeugdiger uiterlijk. In Turkije voeren ervaren chirurgen brachioplastiek uit met behulp van geavanceerde technieken, waardoor patiënten natuurlijk ogende resultaten krijgen.
 2. Armwandcorrectie Istanbul: Armwandcorrectie, ook wel mini-brachioplastie genoemd, is een minder invasieve armliftprocedure, ideaal voor patiënten met een milde tot matige verslapping van de huid. De chirurg maakt kleine incisies in het okselgebied, verwijdert overtollige huid en vet en trekt de resterende huid strak voor een strakker uiterlijk.
 3. Armreductiechirurgie Turkije: Armreductiechirurgie is een gespecialiseerde procedure die zich richt op overtollig vet in de bovenarmen. In Turkije wordt armverkleining uitgevoerd met behulp van liposuctietechnieken, waarbij ongewenste vetcellen worden verwijderd, wat resulteert in slankere en meer gedefinieerde armen.
 4. Armliposuctie Istanbul: Armliposuctie is een niet-chirurgische armliftoptie waarbij gebruik wordt gemaakt van een canule om overtollige vetcellen uit de armen te zuigen. Deze procedure is ideaal voor patiënten met milde tot matige vetophopingen in de bovenarmen.

Voordelen van Arm Lift Chirurgie in Turkije

 1. Verbeterd zelfvertrouwen: armliftoperaties kunnen het zelfvertrouwen vergroten door patiënten strakke en mooi gevormde armen te geven, waardoor ze worden aangemoedigd kleding te dragen die ze voorheen niet konden dragen.
 2. Natuurlijk ogende resultaten: Ervaren chirurgen in Turkije gebruiken geavanceerde technieken om natuurlijk ogende resultaten te verkrijgen, waardoor het uiterlijk van de patiënt wordt verbeterd zonder een overdreven of kunstmatige uitstraling.
 3. State-of-the-art faciliteiten: Turkije herbergt ultramoderne faciliteiten die een veilige en comfortabele omgeving bieden voor patiënten die een armliftoperatie ondergaan.
 4. Kosteneffectief: armliftoperaties in Turkije zijn betaalbaarder dan in veel westerse landen, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor mensen die op zoek zijn naar hoogwaardige plastische chirurgie tegen lagere kosten.
 5. Ervaren Chirurgen: Turkije heeft een hoge concentratie ervaren en bekwame plastisch chirurgen die gespecialiseerd zijn in armliftoperaties, waardoor de best mogelijke resultaten voor patiënten worden gegarandeerd.

Wat te verwachten tijdens en na een Arm Lift Chirurgie in Turkije

Tijdens het eerste consult zal de chirurg de vorm van de arm van de patiënt, de kwaliteit van de huid en medische voorgeschiedenis beoordelen om de meest geschikte procedure voor de patiënt te bepalen. De operatie wordt uitgevoerd onder algehele verdoving en duurt doorgaans 1-2 uur om te voltooien. Na de ingreep moet de patiënt rusten en strenge activiteiten vermijden gedurende enkele weken. De chirurg zal gedetailleerde instructies geven over de juiste wondverzorging, postoperatieve oefeningen en follow-up afspraken.

Kosten en Risico’s van Arm Lift Chirurgie in Turkije

De kosten van arm lift chirurgie in Turkije variëren afhankelijk van het type procedure, de ervaring van de chirurg en de locatie van de kliniek. Over het algemeen is het echter goedkoper dan in veel westerse landen. Zoals bij elke chirurgische ingreep zijn er risico’s verbonden, waaronder bloeding, infectie, littekenvorming en complicaties door anesthesie. Ervaren chirurgen in Turkije nemen echter alle voorzorgsmaatregelen om deze risico’s te minimaliseren en een veilige en succesvolle uitkomst te garanderen.

Zichtbare Arm Lift Chirurgie Kosten

De kostprijs van een onzichtbare arm lift chirurgie kan variëren afhankelijk van de kliniek en de chirurg. Deze specifieke techniek omvat het gebruik van draden die onder de huid worden ingebracht om de armen op te tillen en strakker te maken. Deze niet-chirurgische methode is ideaal voor patiënten met lichte verslapte huid en is minder invasief dan de traditionele arm lift chirurgie.

Arm Lift Zonder Operatie

Armlift zonder operatie is mogelijk door middel van niet-invasieve behandelingen zoals CoolSculpting, die vetcellen in de bovenarmen bevriezen en elimineren. Maar deze behandelingen kunnen mogelijk niet zo’n dramatische resultaten bieden vergeleken met chirurgische ingrepen.

Conclusie:

Arm lift chirurgie in Turkije is een veilige en effectieve manier om getoonde en goedgevormde armen te bereiken. Met ervaren chirurgen, moderne faciliteiten en betaalbare prijzen is het geen wonder waarom Turkije een topbestemming is voor plastische chirurgie. Of u nu brachioplastiek, armverkleiningschirurgie of armspanningchirurgie overweegt, Turkije biedt een scala aan opties afgestemd op uw unieke behoeften. Met de juiste zorg en opvolgafspraken kunnen patiënten langdurige resultaten en verbeterd zelfvertrouwen ervaren.

Volgens de American Society of Plastic Surgeons bedraagt de gemiddelde kosten voor een arm lift $4.681. Deze kosten dekken alleen de procedure en er zijn veel andere bijkomende kosten. De behandeling omvat andere uitgaven zoals verdovingskosten, kosten van de operatiefaciliteit, medische tests, chirurgiekosten en postoperatieve kledingstukken.

Turkije biedt een breed scala aan voordelen en voordelen, vooral als u komt voor medisch toerisme doeleinden. Hier zijn een paar factoren die Turkije een voorsprong geven ten opzichte van andere landen voor medische behandeling:

Visumvrije Toegang Voor de Meeste Landen: Een van de voordelen van naar Turkije komen voor medische behandeling is dat u niet te maken heeft met lange visumwachtrijen. De meeste buitenlanders, met name Europeanen, kunnen Turkije betreden zonder visum en alleen met een geldige ID-kaart. Het bespaart veel tijd en u kunt uw reis plannen zonder zorgen.

Gevestigde Medisch Toerisme Sector: Turkije biedt een goed gevestigde medisch toerisme sector die bloeit dankzij een netwerk van ziekenhuizen, klinieken en bureaus die elk aspect van uw reis zorgvuldig plannen. Reispakketten voor medisch toerisme omvatten alles van hotelreserveringen tot luchthaventransfers, ziekenhuisvervoer en andere belangrijke aspecten. In 2023 hebben al ongeveer 7,46,290 mensen Turkije gekozen als hun medische bestemming. De totale winst die tot nu toe in 2023 is verdiend door de medisch toerisme sector in Turkije bedraagt $1,033,942.

Sneller Afspraaksysteem: Nog een voordeel van naar Turkije komen is dat u niet maanden of jaren hoeft te wachten op uw afspraak. Ondanks het ontvangen van honderden en duizenden patiënten elk seizoen, krijgt elke patiënt hetzelfde niveau van aandacht en zorg. Het afsprakenproces verloopt snel en zonder gedoe.

Vakantiebestemming: Een verbazingwekkende 1,2 miljoen Europeanen bezoeken Turkije voor verschillende medische ingrepen. De kosten van medische ingrepen hier zijn aanzienlijk lager, vaak tot wel 80% minder dan in andere landen.

Knooppunt: Turkije’s bekende metropoolstad, Istanbul, is een populaire transitbestemming. Het is handig om vluchtverbindingen naar bijna overal ter wereld vanuit Istanbul te vinden. Bovendien duren de meeste vluchten van Europese landen naar Istanbul slechts 3 uur. Daarom kunt u een gevoel van gemak vinden bij het reizen naar Turkije, aangezien u gemakkelijk een vlucht naar huis kunt vinden..

Alhoewel de bilvergroting-chirurgie een veelvoorkomende esthetische ingreep is, zijn er toch enkele risico’s aan verbonden. Hier zijn de risico’s die doorgaans geassocieerd worden met een bilvergroting-chirurgie:
 1. Bloedstolsels die de bloedstroom in uw lichaam kunnen verstoren.
 2. Verdovingsrisico’s zoals ademhalingsproblemen of maagproblemen.
 3. Infectie
 4. Ontslag uit het operatiegebied
 5. Bloedverlies tijdens of na de operatie
 6. Vochtophoping onder de huid (seroom).
 7. Prominente littekens
 8. Zenuw- of vaatletsel
Arm Lift Chirurgie Istanbul Turkije
art face
arm lift surgery beforearm lift surgery after

Bovenarmlift Voor En Na: Welke Veranderingen Zijn Zichtbaar?

Als u worstelt met dikke of slappe armen, kan een armlift ideale resultaten opleveren voor uw bovenlichaam. Hier zijn enkele veranderingen die u na een armlift kunt opmerken.

De grootste verandering die je zult zien na een armliftoperatie zijn getoonde en goedgevormde armen. Je zult merken dat de losse en hangende huid aan de onderkant van de bovenarmen verdwenen is. Door minder vetweefsel in het gebied lijken je armen gevormd en slank

In veel gevallen passen de armen niet bij de lichaamsvorm en -verhoudingen. Ze zijn te omvangrijk in vergelijking met de rest van het lichaam. Mensen kunnen soms geen extra vet op hun bovenarmen verliezen, zelfs niet met een gezonde voeding en lichaamsbeweging. In dergelijke gevallen geeft een arm lift operatie vorm aan je armen volgens jouw lichaamsvorm.

Door gewichtsverlies in de armen wordt ook uw mobiliteit aanzienlijk verbeterd. Armen bewegingen die u eerder niet kon doen, worden veel gemakkelijker. Uw bovenlichaam wordt veel lichter en strakker.

Wie komt in aanmerking voor een arm lift operatie?

Brachioplastie of een arm lift is een kleine chirurgische ingreep en de meeste mensen kunnen het krijgen voor cosmetische correctie van hun armen. U komt in aanmerking voor een arm lift operatie als de volgende criteria op u van toepassing zijn:

 1. Je bent gezond en hebt geen ernstige medische aandoeningen zoals diabetes of hoge bloeddruk.
 2. Je bent ouder dan 18 jaar
 3. U heeft geen overgewicht en uw BMI ligt binnen het normale bereik.
 1. Je hebt slappe armen met losse huid aan de achterkant van je bovenarmen.
 2. Je hebt realistische verwachtingen van de operatie en je begrijpt dat deze je lichaam alleen zal veranderen op de manier waarop je lichaam dat toestaat.
 3. Je bent idealiter een niet-roker en drinkt niet te veel alcohol.
 4. Je kunt vrij nemen van je werk en thuis minimaal 2 weken uitrusten.
arm lift surgery in istanbul

Hoeveel Kost een Armliftoperatie in Turkije?

De constante groei van de medische toerisme-industrie in Turkije heeft geen invloed gehad op de betaalbare kosten. Esthetische operaties in Turkije zijn bijna 80% goedkoper dan in andere delen van de wereld. De gemiddelde kosten van een arm lift in Turkije liggen tussen de $4000 en $8000, inclusief ziekenhuis- en naweekosten. Bovendien blijft de prijs die de medische instelling voorafgaand aan de operatie citeert hetzelfde. Er worden geen extra kosten aan de rekening toegevoegd zonder u daarvan op de hoogte te stellen.

Brachioplastiechirurgie: Het Bereiken van Getoonde en Gevormde Armen

In de hedendaagse samenleving wordt het uiterlijk steeds belangrijker. Onze armen spelen met name een belangrijke rol in onze schoonheid en zelfvertrouwen. Helaas kan hangende en slappe huid in onze armen voorkomen als gevolg van factoren zoals veroudering, gewichtsverlies of genetica. Dit is een veelvoorkomende zorg voor veel individuen. Gelukkig bieden esthetische ingrepen zoals brachioplastiechirurgie een effectieve oplossing om ongewenste slappigheid van de armen te hermodelleren en strakker te maken.

 1. Wat is een brachioplastiekchirurgie?:
  Een brachioplastiekoperatie is een esthetische procedure die wordt uitgevoerd om verslapping en losheid in de armen te corrigeren. Tijdens deze procedure worden overtollig vet en huid verwijderd, worden de spieren strakker gemaakt en worden de armen gevormd om een strakkere en meer gedefinieerde vorm te verkrijgen. Brachioplastiek is een effectieve methode om verslapping in het bovenste deel van de armen aan te pakken.
 2. Voordelen van brachioplastiekchirurgie: verkrijgen van strakke en gevormde armen, verbeterde pasvorm van kleding, groter zelfvertrouwen, jeugdig verjongingseffect.
 3. Hoe wordt een brachioplastiekoperatie uitgevoerd?: Een brachioplastiekoperatie wordt doorgaans uitgevoerd onder algemene verdoving en kan enkele uren duren. De procedure begint met een incisie aan de binnenkant van de arm. Nadat overtollig vet en huid zijn verwijderd, worden de spieren aangespannen en wordt de huid weer aan elkaar gehecht. De herstelperiode duurt doorgaans enkele weken en de resultaten zijn langdurig.
 4. Ostoperatieve zorg voor brachioplastiekchirurgie: Na een brachioplastiekoperatie is het belangrijk dat patiënten zich aan specifieke instructies houden. Regelmatig gebruik van voorgeschreven medicijnen en juiste verbandwissels zijn essentieel voor het bespoedigen van het genezingsproces. Bovendien zijn het vermijden van zware fysieke activiteiten en het uitvoeren van aanbevolen oefeningen zoals geadviseerd door de chirurg van cruciaal belang.
 5. Andere alternatieven: hoewel brachioplastiekchirurgie een van de meest effectieve methoden is om verslapping en losheid in de armen aan te pakken, kunnen in bepaalde gevallen alternatieve procedures zoals liposuctie of huidverstrakking van de armen worden overwogen. Het is belangrijk om een plastisch chirurg te raadplegen om de meest geschikte procedure voor uw individuele behoeften te bepalen.

Conclusie: Brachioplastiechirurgie biedt een effectieve oplossing voor het hermodelleren en strakker maken van ongewenste slappigheid van de armen, resulterend in getoonde en gevormde armen. Echter, zoals bij elke chirurgische ingreep, is het cruciaal om de risico’s en mogelijke bijwerkingen te overwegen. Daarom wordt aanbevolen om een plastisch chirurg te raadplegen om uw individuele omstandigheden te evalueren.

Waarom Arm Lift Chirurgie in Turkije Krijgen?

Turkije biedt een breed scala aan voordelen en extra’s, vooral als u voor medisch toerisme komt. Hier zijn een paar factoren die Turkije een voorsprong geven op andere landen voor medische behandelingen:

Istanbul biedt een goed gevestigde medische toerisme sector die floreert vanwege een web van ziekenhuizen, klinieken en agentschappen die elk aspect van uw reis zorgvuldig plannen. Reispakketten voor medisch toerisme omvatten alles van hotelreserveringen tot luchthaventransfers, ziekenhuis transfers en andere belangrijke aspecten. Tot nu toe in 2023 hebben ongeveer 7,46,290 mensen al gekozen voor Turkije als hun medische bestemming. De totale inkomsten tot nu toe dit jaar bedragen $1.033.942.

Nog een voordeel van naar Turkije komen is dat je niet maanden of jaren hoeft te wachten op je afspraak. Ondanks het ontvangen van honderden en duizenden patiënten elk seizoen, krijgt elke patiënt dezelfde mate van aandacht en zorg.

Een verbazingwekkende 1,2 miljoen Europeanen bezoeken Turkije voor verschillende medische ingrepen. De kosten van medische ingrepen hier zijn aanzienlijk lager, vaak tot 80% minder dan in andere landen.

Turkije’s bekende metropoolstad, Istanbul, is een wereldwijd knooppunt voor doorvoervluchten. Het is handig om vluchtverbindingen naar bijna overal ter wereld vanuit Istanbul te vinden. Bovendien duren de meeste vluchten van Europese landen naar Istanbul slechts 3 uur. Daarom kunt u een gevoel van gemak vinden bij het reizen naar Turkije.

Arm lift behandelingen in Istanbul

Chirurgie en behandelingskosten in Istanbul Turkije prijs

Hoe Kunt U Naar Turkije Komen Voor een Arm Lift Operatie?

Als u Turkije overweegt voor een armliftoperatie, hier is een stapsgewijze gids over hoe u een afspraak kunt maken voor de behandeling van uw keuze: 

Stap 1: Onze Vertegenwoordiger Contacteren en uw Gegevens Delen

Het eerste wat u moet doen om het proces te starten, is contact met ons opnemen en uw informatie delen. Een van onze teamleden zal uw gegevens noteren, inclusief uw contactgegevens en medische geschiedenis. Dit zijn de tests die onze vertegenwoordiger u zal vragen om via WhatsApp of e-mail te delen:
 1. Een compleet bloedprofiel
 2. Röntgenfoto van de thorax
 3. Coagulatietests
 4. BMP (Basis Metabolisch Panel)
 5. TSH, T3, T4 (schildklier)
 6. BHcG (zwangerschapstest)

Stap 2: Reizen Naar Turkije en Ziekenhuisopname

 Onze dokters zullen tevreden zijn met uw testresultaten, en we zullen u helpen uw vlucht naar Turkije en uw reisplan te regelen.

 Het maakt niet uit op welke luchthaven  u landt, wij zullen er zijn om u op te halen en naar het hotel te brengen. We zullen ook uw hoteltransfers regelen om ervoor te zorgen  dat u tijdens uw hele reis goed wordt verzorgd.  

 

Stap 3: Vooroperatieve Controle

Zodra u arriveert bij het hotel, zullen onze artsen u verwelkomen en voorbereiden op bepaalde tests. Hoewel wij u eerder hebben gevraagd om bepaalde tests te doen, voeren onze artsen uit veiligheidsoverwegingen nog een andere reeks tests uit. De volgende tests zullen vóór de operatie worden uitgevoerd:

 1. Volledig bloedbeeld (CBC)
 2. ECG-test
 3. Röntgenfoto’s van de borst
 4. Coagulatiestudies (PT/PTT)
 5. BHcG (zwangerschapstest)

Stap 4: Chirurgie

ls de artsen tevreden zijn met uw testresultaten, bereiden ze u voor op de operatie.

Op de dag van de operatie wordt u naar het ziekenhuis overgebracht en verwelkomd door het personeel van het ziekenhuis.

 

Stap 5: Herstel

Na de operatie moet u mogelijk voor een korte tijd in het ziekenhuis blijven zodat artsen uw toestand kunnen controleren.

Dit is slechts een preventieve maatregel om ervoor te zorgen dat u goed herstelt.

Mogelijk moet u na een paar dagen terugkomen voor een vervolgafspraak met de dokter..

 

Stap 6: Hotel Overdracht

Zodra u groen licht krijgt van uw arts, zullen wij u overbrengen naar uw aangewezen hotel. Het hotel biedt een breed scala aan voorzieningen en luxe om ervoor te zorgen dat u comfortabel bent gedurende uw verblijf.

Welke diensten zijn inbegrepen bij onze pakketten?

Hier is een volledige lijst van diensten die zijn inbegrepen bij onze pakketten:

 1. Voorbereidende tests
 2. Anesthesieonderzoek
 3. Eerste onderzoek
 4. Armliftoperatie
 5. Algemene anesthesie of lokale anesthesie
 6. Onderzoeken na de operatie
 7. Ziekenhuisverblijf na de operatie
 8. VIP-hotel- en ziekenhuistransfers
 9. 3-5 dagen hotelaccommodatie

Wat gebeurt er tijdens de arm lift herstelperiode?

Patiënten moeten de instructies van de arts volgen voor de nazorg na een billift. De herstelperiode verschilt per patiënt afhankelijk van hun leeftijd, gezondheid en levensstijl.

Week 1:

De eerste week is cruciaal omdat u net een operatie heeft ondergaan. Het kan moeilijk zijn om te wennen aan de veranderingen en aanpassingen die nodig zijn voor een stabiel herstel. Uw arts zal u waarschijnlijk gedurende 3-4 dagen op een vloeibaar dieet zetten om complicaties te voorkomen. Hoewel u af en toe in huis kunt rondlopen, zijn drastische bewegingen verboden.

U wordt ook gevraagd om tweemaal daags de operatieplaats schoon te maken, inclusief het verwisselen van het verband. Roken en alcohol kunnen de genezing vertragen, dus artsen vragen specifiek aan patiënten om hier minstens de eerste 2 weken vanaf te blijven. U wordt geadviseerd om de eerste paar dagen op uw rug te slapen in plaats van op uw zij.

Week 2:

Op dit punt in uw herstelproces neemt de zwelling merkbaar af. U kunt beginnen met normaal voedsel en halfvaste voedingsmiddelen zoals gepureerde groenten, rijst, pasta, enz. Het is beter om uw dieet op dit moment licht verteerbaar te houden. De arts vraagt u om voor uw controleafspraak te komen. Indien uw hechtingen niet oplosbaar zijn, worden ze op dit moment verwijderd. Opnieuw moeten roken en alcohol vermeden worden. U kunt tegen die tijd weer aan het werk en de meeste van uw dagelijkse activiteiten hervatten.

Week 3: 

De zwelling kan aanzienlijk verminderen tegen de derde week. U kunt uw dagelijkse activiteiten hervatten, zoals naar het werk gaan en autorijden.

Week 4:

Op dit moment verdwijnen alle zwelling en pijn. U kunt terugkeren naar uw normale leven en ook weer beginnen met sporten. Het is echter belangrijk om uw arts te raadplegen voordat u gaat sporten om eventuele ongelukken te voorkomen.

Langdurig herstel: De volledige resultaten van de operatie beginnen zichtbaar te worden na 4 tot 5 maanden. De meeste patiënten worden verwacht na 6 maanden volledig hersteld te zijn.

doctor patient FAQ dixi health

Veelgestelde vragen over de Armliftprocedure

Hier zijn de meest voorkomende vragen over het verwijderen van de buccale vetpaden:

De startprijs van een armlift in Istanbul is $3000, inclusief ziekenhuiskosten en medicatie.

Een armlift is een kleine poliklinische operatie die nauwelijks een uur of twee duurt. In tegenstelling tot andere grote ingrepen hoeft u niet wekenlang in het ziekenhuis te blijven. Dit is hoe een typische armliftoperatie wordt uitgevoerd:

Anesthesie: Chirurgen dienen anesthesie toe voordat ze de operatie beginnen om ervoor te zorgen dat de patiënt op zijn gemak is. Patiënten kunnen kiezen tussen algemene of lokale anesthesie, afhankelijk van hun gezondheid, leeftijd, pijndrempel, enz. Artsen raden de beste optie aan voor de patiënten.

Sneden: Zodra de patiënt onder invloed van anesthesie is, begint de chirurg met de operatie. De locatie, lengte en diepte van de snee zijn afhankelijk van de benodigde ingreep bij de patiënt. Over het algemeen maken chirurgen een snee tussen de elleboog en oksel.

Vetverwijdering: Na de snee verwijdert de chirurg overtollig vetweefsel en huid uit het gebied. Het weefsel wordt vervolgens gelift en hervormd om het gebied strakker te maken.

Hechtingen: Aan het einde sluit de chirurg de sneeën met behulp van hechtingen. Het duurt een week of twee voordat de hechtingen oplossen of fysiek verwijderd worden door de arts.

Doktoren maken strategisch sneden onder de armen zodat ze minder opvallen. De littekens worden meestal in de loop van de tijd lichter en zijn nauwelijks merkbaar.

Armliften omvatten meestal liposuctie voor het verwijderen van vet uit de bovenarmen. Alleen uw arts kan bepalen welke procedure beter voor u is.

Lichte veranderingen in uw bovenarmen zijn mogelijk met regelmatige armspieroefeningen en gezonde voeding. Als u het overtollige vet en de huid niet op niet-chirurgische wijze kunt kwijtraken, is een armlift-operatie een geschikte optie

Een armlift is een cosmetische chirurgie en wordt meestal niet gedekt door de verzekering.

Armliften verwijderen striae op het bovenste deel van de arm door het overtollige vet en huid in het gebied te verwijdere

Er is geen ideale leeftijd voor een armlift, maar u moet ouder zijn dan 18 jaar en een slappe huid op uw bovenarmen hebben.