dixi health logo n
dental implant istanbul turkey cost
Kickstart uwgezondheidsreis in Istanbul!..

Tandheelkundige Chirurgie in Turkey

dental surgeries and treatments costs prices
dental implants cost in turkey istanbul


Dentale Implantaten

: Dentale implantaten is een populaire methode om ontbrekende tanden te herstellen in de tandheelkunde. Dentale implantaten zijn in wezen metalen staven of metalen schroeven die de wortel van een tand vervangen. Met andere woorden, ze herstellen de kernstructuur van de tand zodat deze weer functioneel is. De metalen staven zijn meestal gemaakt van titanium of keramiek. De metalen schroeven houden tandkronen, bruggen of kunstgebitten op hun plaats. Dentale implantaten zijn bedoeld om natuurlijke resultaten te geven en zich gemakkelijk te mengen met de rest van uw tanden

Endodontics istanbul turkey


Endodontie

: Endodontie, een van de takken van de tandheelkunde, houdt zich over het algemeen bezig met de identificatie en behandeling van tandpijn, tandziekten en infecties. De betekenis van het woord komt uit het Grieks. "Endo" betekent binnenin en "odont" betekent tand. Dit toont aan dat endodontologie gaat over het binnenste van de tand. Endodontologie onderzoekt, behandelt en beschermt het zachte weefsel binnenin de tand, het "tandbeen". Het proces wordt vervolgens afgerond door te vullen met een speciaal vulmateriaal.

Periodontics istanbul turkey


Parodontologie

: Parodontologie is een tak van de tandheelkunde die de gezondheid van de ondersteunende weefsels rond de tanden onderzoekt, diagnosticeert en behandelt: het tandvlees, het kaakbot en het bindweefsel. De oorsprong van het woord ‘parodontologie’ is Grieks: ‘peri’ betekent rond en ‘odont’ betekent tand. Daarom houdt parodontologie zich bezig met de weefsels rond de tanden en behandelt het de ongunstige aandoeningen die in deze weefsels voorkomen.Mensen die gespecialiseerd zijn in parodontologie worden parodontologen genoemd.

dental filling turkey istanbul


Tandvulling

is een restauratieve tandheelkundige procedure die wordt gebruikt om een tand te repareren die is beschadigd door tandbederf of gaatjes. Het proces omvat het verwijderen van het rotte deel van de tand en het vullen van de ruimte met een vulmateriaal om de functie, vorm en integriteit ervan te herstellen. Het succes van Turkije op het gebied van tandheelkundig toerisme kan worden toegeschreven aan de moderne gezondheidszorgfaciliteiten, bekwame tandartsen en de rijke culturele ervaringen die het land biedt. De aanzienlijke toestroom van ruim 1,1 miljoen medische toeristen naar Turkije in 2022.

bone augmentation cost turkey istanbul

Botvermeerdering

Botvermeerdering, ook bekend als bottransplantatie of geleide botregeneratie, is het inbrengen van een stukje van het eigen bot van de persoon of aanvullende materialen in de lege ruimtes in de kaak. Botvermeerdering is een chirurgische ingreep.

In 2022 kende Turkije een aanzienlijke stijging van het medisch toerisme, waarbij meer dan 1,1 miljoen internationale bezoekers werden verwelkomd, volgens gegevens van het Turkse ministerie van Volksgezondheid.

Het is opgemerkt dat 40% van deze toeristen Turkije kiest voor tandheelkundige behandelingen, wat laat zien hoe sterk en geavanceerd het land is op het gebied van tandheelkundige behandelingen en procedures. Het succes van Turkije op het gebied van tandheelkundig toerisme kan worden toegeschreven aan zijn ultramoderne gezondheidsfaciliteiten, zeer bekwame tandartsen en de diverse culturele ervaringen die het land biedt aan zijn bezoekers.

Gratis Advies? Registreer Nu!

Online advies via WhatsApp

Voor een vrijblijvende offerte en gratis consultatie kunt u contact met ons opnemen via WhatsApp.