dixi health logo n
plastic surgery price and cost
Kickstart uwgezondheidsreis in Istanbul!..

Genitale Chirurgie voor Vrouwen in Turkije

Cosmetische chirurgie van de vrouwelijke genitaliën verwijst naar verschillende procedures voor het verbeteren van de esthetiek en functie van de vrouwelijke genitaliën. Het omvat verschillende procedures, waaronder labiaplastiek, clitoriskapverkleining, vergroting van de grote schaamlippen, vaginoplastiek, vaginale verjonging en G-spotvergroting. De laatste jaren is er een aanzienlijke toename te zien in cosmetische vrouwelijke genitale chirurgie. Volgens onderzoek is het aantal schaamlipcorrecties in de VS tussen 2014 en 2018 met 50% gestegen.

Volgens de International Society of Aesthetic Plastic Surgery werden er in 2021 bijna 200.000 labiaplastieken en meer dan 70.000 vaginale verjongingsprocedures uitgevoerd. In Turkije werden in 2021 meer dan 4000 labiaplastieken en bijna 2000 vaginale verjongings procedures uitgevoerd. meer dan 1500 plastisch chirurgen in Turkije voeren verschillende esthetische ingrepen uit, waaronder vrouwelijke genitale chirurgie.

Cosmetische genitale chirurgie voor vrouwen omvat behandelingen voor esthetische verbetering van de vrouwelijke genitaliën. Cosmetische genitale chirurgie voor vrouwen omvat verschillende behandelingen die bedoeld zijn om verschillende gebieden in het genitale gebied te veranderen, zoals de grote schaamlippen (buitenste lippen), kleine schaamlippen (binnenste lippen), clitoris, enz. Vrouwelijke genitale chirurgie omvat labiaplastiek, verkleining van de clitoriskap, vergroting van de grote schaamlippen, vaginoplastiek, vaginale verjonging en versterking van de G-spot.

Vrouwelijke Genitale Chirurgie: Inzicht in uw opties

Er zijn veel redenen waarom vrouwen een vrouwelijke genitale chirurgie willen ondergaan. Van cosmetische problemen tot functionele problemen, er zijn verschillende procedures beschikbaar om vrouwen te helpen het gewenste resultaat te bereiken. In dit artikel bespreken we een aantal van de meest voorkomende vrouwelijke genitale operaties, waaronder labiaplastie, vaginoplastie, clitoriskapverkleining, hymenoplastie, G-spotvergroting, vulvoplastie, vaginale verjonging, perineoplastie, schaamlipverkleining, clitoroplastie, vaginale verstrakking en monsplastie.

Labiaplastie is misschien wel de meest bekende ingreep aan de vrouwelijke genitaliën. Bij deze ingreep worden de kleine schaamlippen, de binnenste lippen van de vulva, vervormd of verkleind. Vrouwen kunnen voor deze ingreep kiezen als ze ongemak of schaamte ervaren door vergrote of asymmetrische schaamlippen.

Vaginoplastie is een andere veel voorkomende vrouwelijke genitale chirurgie. Bij deze ingreep worden de spieren van het vaginakanaal strakker gemaakt en verplaatst om de seksuele functie en sensatie te verbeteren. Vrouwen die een bevalling of ander trauma aan het vaginale gebied hebben meegemaakt, kunnen baat hebben bij deze ingreep.

Clitoriskap reductie is een ingreep waarbij overtollige huid wordt verwijderd van de clitoriskap, de huidplooi die de clitoris bedekt. Dit kan de gevoeligheid van de clitoris verbeteren en het seksueel genot voor sommige vrouwen verhogen.

Hymenoplastie is een ingreep waarbij het maagdenvlies, het dunne vlies dat de opening van de vagina omgeeft, wordt gerepareerd of gereconstrueerd. Deze operatie wordt vaak uitgevoerd om culturele of religieuze redenen of om de maagdelijkheid te herstellen.

Chirurgie ter verbetering van de G-spot is een controversiële ingreep waarbij collageen of andere materialen worden geïnjecteerd in de G-spot, een erogene zone in de voorste vaginawand. Het doel van deze ingreep is om seksueel genot en orgasme te verbeteren.

Vulvoplastie is een vorm van vrouwelijke genitale chirurgie waarbij de buitenste schaamlippen, de huidplooien aan weerszijden van de vaginale opening, worden vervormd of verkleind. Deze ingreep kan het esthetische uiterlijk van de vulva verbeteren en het ongemak verminderen dat wordt veroorzaakt door vergrote of asymmetrische schaamlippen.

Vaginale verjongingschirurgie is een verzamelnaam voor een verscheidenheid aan procedures om het uiterlijk en de functie van de vagina te verbeteren. Deze procedures kunnen vaginoplastie, labiaplastie of andere chirurgische technieken omvatten om het vaginale gebied een nieuwe vorm te geven of strakker te maken.

Perineoplastie is een ingreep waarbij het perineum, het weefselgebied tussen de vagina en de anus, wordt hersteld of gereconstrueerd. Deze operatie kan de seksuele functie en sensatie verbeteren en het ongemak als gevolg van trauma aan het perineum verminderen.

Labiaverkleining is een vorm van vrouwelijke genitale chirurgie waarbij overtollig weefsel van de kleine of grote schaamlippen wordt verwijderd. Deze operatie kan het esthetische uiterlijk van de vulva verbeteren en het ongemak als gevolg van vergrote of asymmetrische schaamlippen verminderen.

Clitoroplastie is een ingreep waarbij de clitoris, het zeer gevoelige orgaan bovenin de vulva, wordt vervormd of verkleind. Deze operatie kan worden uitgevoerd om cosmetische of functionele redenen.

Vaginale verstrakking is een ingreep waarbij de spieren van het vaginakanaal worden aangespannen. Deze ingreep kan de seksuele functie en sensatie verbeteren en het ongemak als gevolg van vaginale laksheid verminderen.

De monsplastie procedure is een type vrouwelijke genitale chirurgie waarbij overtollig vet of weefsel van de mons pubis, het weefselgebied boven het schaambeen, wordt verwijderd. Deze operatie kan het esthetische uiterlijk van de vulva verbeteren en het ongemak verminderen dat wordt veroorzaakt door een vergrote of asymmetrische schaamstreek.

Naast chirurgische opties zijn er ook niet-invasieve vaginale verjongingsbehandelingen beschikbaar, zoals lasertherapie of radiofrequentiebehandelingen. Deze behandelingen kunnen helpen bij het verbeteren van vaginale laksheid, droogheid en andere problemen zonder dat een operatie nodig is.

Het is belangrijk om te weten dat chirurgie van de vrouwelijke genitaliën, zoals elke chirurgische ingreep, potentiële risico’s en complicaties met zich meebrengt. Patiënten moeten hun opties zorgvuldig overwegen en een gekwalificeerde en ervaren chirurg raadplegen voordat ze een vrouwelijke genitale operatie ondergaan.

De hersteltijd van een chirurgische ingreep aan de vrouwelijke genitaliën kan variëren, afhankelijk van de uitgevoerde ingreep, en patiënten moeten de instructies van hun chirurg zorgvuldig opvolgen om een optimale genezing te garanderen. De kosten voor deze ingrepen kunnen ook sterk variëren, dus patiënten moeten ook rekening houden met de financiële implicaties.

Of je nu een cosmetische vaginale ingreep, een vrouwelijke genitale verbetering of een gynaecologische reconstructie overweegt, het is essentieel om samen te werken met een gekwalificeerde en ervaren chirurg die je kan helpen om veilige en bevredigende resultaten te behalen. Met het juiste onderzoek en overleg kunnen vrouwen de esthetische en functionele verbeteringen bereiken die ze wensen door middel van esthetische chirurgie van de vrouwelijke genitaliën.

Wat is Chirurgie Van Vrouwelijke Genitaliën?

 1. Schamlipcorrectiechirurgie: Deze procedure kan worden uitgevoerd om de kleine schaamlippen (binnenste lippen) of grote schaamlippen (buitenste lippen) te verkleinen of opnieuw vorm te geven. Het heeft tot doel het comfort te verbeteren, pijn of irritatie te verlichten en het uiterlijk van het genitale gebied te verbeteren.
 2. Vaginoplastiekprocedure: Deze procedure, ook bekend als vaginale aanhaaloperatie, omvat het aanspannen van de spieren en weefsels van het vaginale kanaal. Het kan nuttig zijn voor vrouwen die laksheid of verlies van tonus in het vaginale gebied ervaren, vaak als gevolg van bevalling of veroudering.
 3. Verkleining van de clitoriskap: deze operatie richt zich op het verminderen van overtollig weefsel dat de clitoris bedekt, waardoor de blootstelling van de clitoris wordt verbeterd en mogelijk het seksuele genot wordt verbeterd.
 4. Hymenoplastiekchirurgie: Deze chirurgische procedure heeft tot doel het maagdenvlies, een dun membraan bij de vaginale opening, te repareren of te reconstrueren. Het wordt meestal uitgevoerd om culturele, religieuze of persoonlijke redenen.
 5. G-Spot Enhancement Surgery: Deze controversiële procedure omvat het injecteren van stoffen in het G-spot gebied om de seksuele stimulatie mogelijk te vergroten en orgasmes te verbeteren. De effectiviteit en veiligheid ervan zijn echter nog steeds een onderwerp van discussie binnen de medische gemeenschap.
 6. Vulvoplastieprocedure: Deze operatie omvat het hervormen of wijzigen van het uiterlijk van de vulva. Het kan problemen zoals asymmetrie, overtollige huid of onregelmatigheden in de grote schaamlippen aanpakken.
 7. Vaginale verjongingschirurgie: Deze term omvat verschillende procedures die tot doel hebben het algehele uiterlijk en de functie van de vagina te verbeteren. Het kan vaginoplastiek, schaamlipcorrectie, perineoplastiek of andere technieken omvatten die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van de patiënt.
 8. Perineoplastiekprocedure: Deze operatie richt zich op het repareren of reconstrueren van het perineum, het gebied tussen de vaginale opening en de anus. Het kan problemen aanpakken zoals perineale tranen, littekens of laksheid.
 9. Labia Reduction Surgery: Deze procedure, ook bekend als labiale remodellering, omvat het verkleinen of hervormen van de kleine schaamlippen om het comfort en de esthetiek te verbeteren.
 10. Clitoroplastiekprocedure: Deze operatie heeft tot doel de clitoris aan te passen, vaak voor cosmetische of functionele doeleinden. Het kan gaan om het verkleinen of hervormen van de clitoriskap of het veranderen van de clitorisglans.
 11. Vaginale verstrakkingschirurgie: Net als bij vaginoplastie richt deze procedure zich op het aanspannen van de vaginale spieren om het seksuele genot te vergroten en problemen zoals vaginale laksheid aan te pakken.
 12. Monsplastiekprocedure: Deze operatie richt zich op de mons pubis, de berg vetweefsel boven het schaambeen. Het kan gaan om het verminderen van overtollig weefsel om een esthetisch aantrekkelijker uiterlijk te verkrijgen.

Het is essentieel om een gekwalificeerde en ervaren chirurg te raadplegen die gespecialiseerd is in vrouwelijke genitale chirurgie om je specifieke zorgen, doelen en mogelijke risico’s van elke procedure te bespreken.

Voor mensen die van vrouw naar man of van man naar vrouw willen worden geopereerd, zijn er gespecialiseerde procedures beschikbaar om hun gewenste genderidentiteit te bereiken. Het is essentieel om samen te werken met een ervaren chirurg die de unieke behoeften en uitdagingen van deze procedures begrijpt.

Omdat het genitale gebied gevoelig is, zijn er bepaalde risico’s verbonden aan cosmetische ingrepen aan de vrouwelijke genitaliën. Dit zijn de risico’s van deze operatie:

 1. Infectierisico
 2. Bloedstolsels
 3. Slechte genezing van de wonden
 4. Verlies van gevoel in het genitale gebied
 5. Huidveranderingen in het genitale gebied
 6. Risico’s van anesthesie
 7. Anatomische asymmetrie
 8. Hoge kans op herziening

Cosmetische ingrepen aan vrouwelijke genitaliën zijn niet voor elke vrouw weggelegd. Er is een grondige medische en psychologische analyse nodig om te bepalen of je in aanmerking komt voor de operatie. Hier zijn de basisvereisten voor de operatie:

 1. Je bent een vrouw ouder dan 18 jaar.
 2. Je bent seksueel actief en het uiterlijk van je geslachtsdelen beïnvloedt je psychologisch.
 3. Anatomische veranderingen in de geslachtsorganen beïnvloeden uw seksuele leven.
 4. Je bent gezond en hebt geen levensbedreigende ziekten.
 5. Je hebt een realistisch resultaat in gedachten en verwacht veranderingen die mogelijk zijn.
 6. Je bent geen regelmatige roker of drinker.
 7. Anatomische onregelmatigheden in het genitale gebied hebben ook invloed op uw dagelijks leven.

De kosten van elke cosmetische vrouwelijke genitale chirurgie verschillen. Volgens de American Society of Plastic Surgeons bedragen de gemiddelde kosten van een Labiaplastiek $3.053, maar deze kosten omvatten niet de ziekenhuis- en medicatiekosten. Het uiteindelijke bedrag bestaat uit andere kosten zoals anesthesiekosten, ziekenhuiskosten en honoraria van de chirurg.

Genitale Chirurgie voor Vrouwen istanbul turkije
art face
genital surgery beforegenital surgery for women after

Hoe werkt een vrouwelijke Genitale Operatie?

Vrouwelijke genitale chirurgie zijn behandelingen om het uiterlijk en de functionele verbetering van de vrouwelijke genitaliën te veranderen. Vrouwelijke cosmetische genitale chirurgie omvatten:

Labiaplastiek is een vrouwelijke genitale chirurgie om de grootte van de labia (binnenste lippen van de vulva) te verminderen. De operatie omvat het inkorten of hervormen van de huid op de binnenste lippen van de geslachtsorganen. Het teveel aan of hangende huidweefsel wordt verwijderd met behulp van een scalpel of laser. Het hele proces duurt ongeveer 1 tot 2 uur en is een poliklinische ingreep, wat betekent dat je dezelfde dag naar huis kunt gaan.

Ook bekend als Hoodectomie is een procedure om overmatig weefsel van de clitoris te verwijderen. De hangende huid rondom de clitoris wordt verwijderd en verkleind. Het doel van deze ingreep is het uiterlijk van de vrouwelijke genitaliën te verbeteren en seksueel genot te maximaliseren door stimulatie van de clitoris. De ingreep duurt 1 tot 2 uur en wordt poliklinisch uitgevoerd, zodat je dezelfde dag weer naar huis kunt. De ingreep wordt vaak gecombineerd met een schaamlipcorrectie.

Ook bekend als vaginoplastie is een procedure om de vagina strakker te maken nadat deze elasticiteit heeft verloren door veroudering, zwangerschap of letsel. Bij de operatie worden de vaginale spieren strakker gemaakt om het seksuele leven te verbeteren. Het brengt de ontbrekende opwinding en passie terug in je seksuele leven. Het behandelt ook urinecontinentie door de spieren van het vaginakanaal aan te spannen. De operatie duurt 2 tot 7 uur en de arts kan je vragen om 2 tot 3 dagen in het ziekenhuis te blijven..

Een cosmetische ingreep aan de vrouwelijke genitaliën om de grote schaamlippen (labia majora) van de vrouwelijke genitaliën te veranderen. De operatie pakt losse en hangende huid op de buitenste schaamlippen aan. Er wordt vet getransplanteerd om het uiterlijk van de grote schaamlippen esthetisch te verbeteren. Het geeft een voller effect en vergroot het gebied. De operatie duurt 1 tot 2 uur en de patiënt kan dezelfde dag nog naar huis.

Factoren om te Overwegen Voor Vrouwelijke Genitale Chirurgie:

Het ondergaan van een vrouwelijke genitale operatie is een belangrijke beslissing, dus het is belangrijk om mentaal voorbereid te zijn op bepaalde dingen. Hier zijn een paar belangrijke factoren waar je rekening mee moet houden voor de operatie:

 1. Scarring is an inevitable part of genital surgery and although they lighten with time, they do not completely go away.
 2. Smoking and excessive consumption of alcohol delays post-surgical healing so prepare yourself to stay away from them before and after the surgery.
 1. Cosmetische genitale operaties kunnen duur zijn en de verzekering dekt deze niet, tenzij er sprake is van een medisch noodgeval.
 2. Psychologische begeleiding kan u helpen uw werkelijke motief voor de operatie te begrijpen.
Female Genital Enhancement Surgery in Turkey Istanbul
Thigh Lift Surgery Cost in Istanbul

Hoeveel kost een vrouwelijke genitale chirurgie?

Volgens de American Society of Plastic Surgeons kost een dijlift gemiddeld 5.355 dollar. Dit zijn echter alleen de procedurekosten en veel extra kosten maken deel uit van de procedure. De volledige behandeling omvat ook anesthesiekosten, ziekenhuiskosten, medische tests, honoraria van de chirurg, enz. Je kunt verwachten dat deze kosten met 40% tot 50% zullen stijgen als je de volledige prijs van de behandeling wilt.

Waarom zou u Turkije Overwegen Voor Vrouwelijke Genitale Chirurgie?

Turkije biedt een breed scala aan voordelen en extraatjes, vooral als je komt voor een medische behandeling. Hier zijn factoren die Turkije een voorsprong geven op andere landen voor medisch toerisme:

Een van de voordelen van naar Turkije komen voor medische behandeling is dat u niet te maken hoeft te hebben met lange visumrijen. De meeste buitenlanders, met name Europeanen, kunnen Turkije binnenkomen zonder visum en alleen met een geldige ID-kaart. Dit bespaart veel tijd en u kunt uw reis plannen zonder zorgen.

Turkije heeft een gevestigde medisch-toeristische sector die bloeit dankzij een netwerk van ziekenhuizen, klinieken en instanties die elk aspect van uw reis nauwkeurig plannen. Reispakketten voor medisch toerisme omvatten alles, van hotelreserveringen tot luchthaventransfers, ziekenhuistransfers en andere belangrijke aspecten. In 2023 hebben al ongeveer 7.46.290 mensen Turkije gekozen als hun medische bestemming. De totale winst die de medisch-toeristische sector in Turkije tot nu toe in 2023 heeft gemaakt, is $1.033.942.

Een ander voordeel van naar Turkije komen is dat je niet maanden of jaren op je afspraak hoeft te wachten. Ondanks het feit dat we elk seizoen honderdduizenden patiënten ontvangen, krijgt elke patiënt hetzelfde niveau van aandacht en zorg. Het afspraakproces is snel en probleemloos.

Maar liefst 1,2 miljoen Europeanen bezoeken Turkije voor verschillende medische ingrepen. De kosten van medische procedures zijn hier aanzienlijk lager, vaak tot 80% lager, dan in andere landen.

Gemakkelijke Vliegverbindingen

Istanbul, de beroemde metropool van Turkije, is een populaire transitbestemming. Het is gemakkelijk om vanuit Istanbul vliegverbindingen te vinden naar bijna overal ter wereld. Bovendien zijn de meeste vluchten van Europese landen naar Istanbul slechts 3 uur lang. Daarom kun je met een gerust hart naar Turkije reizen omdat je gemakkelijk een vlucht terug naar huis kunt vinden.

Vrouwelijke genitale chirurgie in Istanbul

Chirurgie en behandelingskosten in Istanbul Turkije prijs

Hoe kun je naar Turkije Komen voor Vrouwelijke Genitale Chirurgie?

Als je overweegt om in Turkije een chirurgische ingreep voor de verbetering van je mannelijke genitaliën te laten doen, is hier een stap-voor-stap handleiding voor het maken van een afspraak voor de behandeling:

Stap 1: Neem contact op met onze vertegenwoordiger en deel je gegevens

De eerste stap om het proces te starten is contact met ons opnemen en je informatie delen.

Een van onze teamleden zal je gegevens noteren, inclusief je contactgegevens en medische geschiedenis.

Dit zijn de tests die onze vertegenwoordiger je vraagt te delen via WhatsApp of e-mail:

 1. Een compleet bloedprofiel
 2. Röntgenfoto’s van het onderlichaam (indien nodig)
 3. Coagulatietests
 4. BMP (Basis Metabolisch Panel)
 5. Zwangerschapstest

Stap 2: Reizen naar Turkije en ziekenhuisopname

Zodra onze artsen tevreden zijn met je testresultaten, helpen we je met het regelen van je vlucht naar Turkije en je reisroute.

Het maakt niet uit op welke luchthaven je landt, wij zullen er zijn om je op te halen en naar het hotel te brengen.

We regelen ook je hoteltransfers om ervoor te zorgen dat je tijdens je hele reis goed gesorteerd bent.

Stap 3: Controle vóór de operatie

Zodra je aankomt in het hotel, verwelkomen onze artsen je en bereiden ze je voor op bepaalde tests.

Hoewel we je al eerder om bepaalde tests hebben gevraagd, voeren onze artsen voor de zekerheid nog een aantal tests uit.

De volgende tests worden voor de operatie uitgevoerd:

 1. Volledig bloedbeeld (CBC)
 2. ECG-test
 3. Coagulatietest

Stap 4: Chirurgie

Als de artsen tevreden zijn met je testresultaten, bereiden ze je voor op de operatie.

Op de dag van de operatie word je naar het ziekenhuis gebracht en verwelkomd door het ziekenhuispersoneel.

Stap 5: Herstel

Na de operatie moet je misschien een tijdje in het ziekenhuis blijven zodat de artsen je toestand kunnen controleren.

Dit is gewoon een preventieve stap om er zeker van te zijn dat je goed herstelt.

Mogelijk moet je na een paar dagen terugkomen voor een vervolgafspraak met de arts.

Stap 6: Vervoer naar het hotel

Zodra je toestemming hebt van je arts, brengen we je naar je hotel.

Het hotel biedt een breed scala aan voorzieningen en luxe om ervoor te zorgen dat je comfortabel bent tijdens je verblijf.

Welke diensten zijn inbegrepen in onze pakketten?

Hier is een volledige lijst van diensten die onze pakketten omvatten:

 1. Voorbereidende tests
 2. Anesthesieonderzoek
 3. Eerste onderzoek
 4. Vrouwelijke buiketsoperatie
 5. Algemene anesthesie of lokale anesthesie
 6. Onderzoeken na de operatie
 7. Ziekenhuisverblijf na de operatie
 8. VIP-hotel- en ziekenhuistransfers
 9. 3-5 dagen hotelaccommodatie

Hoe lang duurt het om te herstellen van een chirurgische ingreep aan de vrouwelijke geslachtsorganen?

Patiënten moeten de instructies van de arts opvolgen voor een veilig herstel na een genitale operatie. De hersteltijd verschilt van patiënt tot patiënt, afhankelijk van hun leeftijd, gezondheid en levensstijl. Gemiddeld duurt het herstel 4 weken tot 6 maanden. Dit is wat patiënten kunnen verwachten in de weken na de operatie:

Week 1: De eerste week is een cruciale periode omdat je net een operatie hebt ondergaan. Je kunt moeite hebben om te wennen aan de veranderingen en aanpassingen die nodig zijn voor een stabiel herstel. Je arts zal je 2-3 dagen op een volledig vloeibaar dieet zetten om narcose risico’s te vermijden. Het wordt ook aanbevolen om seks 2-3 weken te vermijden.

Hoewel je af en toe in huis mag rondlopen, zijn drastische bewegingen verboden. Er wordt je ook gevraagd om de operatieplek twee keer per dag schoon te maken en het verband te verwisselen. Roken en alcohol kunnen de genezing vertragen, dus artsen vragen patiënten specifiek om hier in ieder geval de eerste 2 weken vanaf te blijven.

Week 2: De zwelling neemt merkbaar af op dit punt. Je kunt weer normaal eten met halfvast voedsel zoals gepureerde groenten, rijst, pasta, enz. Het is beter om je dieet nu licht en verteerbaar te houden.

De arts vraagt je om langs te komen voor een vervolgafspraak. Je hechtingen worden dan verwijderd, als ze niet oplosbaar zijn. Nogmaals, roken en alcohol moeten worden vermeden. Tegen die tijd kun je weer aan het werk en de meeste dagelijkse routineactiviteiten hervatten. Het is belangrijk om het aan je arts te melden als iets ongebruikelijk aanvoelt.

Week 3: Drastische verbetering van de zwelling kan worden gezien tegen de derde week. U kunt uw dagelijkse activiteiten hervatten, zoals naar het werk gaan en autorijden als uw arts dat toestaat.

Week 4: Eventuele zwelling of pijn neemt tegen die tijd af. U kunt uw gewone leven weer oppakken en ook gaan sporten als uw arts dat toestaat. Het is belangrijk om tijdens het genezingsproces contact te houden met je arts om complicaties te voorkomen.

Herstel op lange termijn: De volledige resultaten van de operatie beginnen na 4 tot 5 maanden zichtbaar te worden. Van de meeste patiënten wordt verwacht dat ze na de 6e maand volledig hersteld zijn.

doctor patient FAQ dixi health

Veelgestelde Vragen Over Genitale Chirurgie Voor Vrouwen

Hier zijn veelgestelde vragen over vrouwelijke genitale chirurgie:

Je kunt kiezen voor alternatieven zoals fillers en crèmes, maar die geven tijdelijke resultaten. Psychologische begeleiding kan je ook helpen als je niet helemaal zeker bent van een chirurgische ingreep.

Er is geen bepaalde leeftijd voor cosmetische genitale chirurgie. Je moet echter minstens 18 jaar oud zijn om deze operatie te ondergaan.

Een verloskundige gynaecoloog met expertise in plastische chirurgie is de ideale arts voor cosmetische vrouwelijke genitale chirurgie.

Cosmetische vrouwelijke genitale chirurgie omvat Labiaplastiek, Vaginale verjonging of vaginoplastiek, Clitorale kapverkleining, vergroting van de grote schaamlippen en versterking van de G-spot.

Ja, de meeste cosmetische ingrepen aan vrouwelijke genitaliën worden uitgevoerd onder algehele narcose.

Buikwandcorrectie Buikcorrectie Behandeling in Turkije
halslift behandeling istanbul turkije
Been Verlenging Operatie beenverlenging istanbul turkije
Female Abdominal Etching Cost in Turkey